nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Όποιος έχει υπηρετήσει Λαγό-Κουφόβουνο-Λέπτη-Ρίζια-Πλάτη..ξέρει τι εννοώ!! Και το γ@μημένη λίγο είναι.. 15-1 είναι πολλές? Την καλημέρα μου @tre Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Όποιος έχει υπηρετήσει Λαγό-Κουφόβουνο-Λέπτη-Ρίζια-Πλάτη..ξέρει τι εννοώ!! Και το γ@μημένη λίγο είναι.. 15-1 είναι πολλές? Την καλημέρα μου @tre Υπομονή........... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Δεν μασάνε τα κομάντα ρε!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Σπεράάά... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι περισσότερο από όλους όσους με εκνευρίζουν με εκνευρίζω εγώ... Καλησπέρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Ρε μη μασάς Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Ρε είμαι εκνευριστικός. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Ρε είμαι εκνευριστικός. :P Ου καλά, δεν έχεις γνωρίσει ένα γνωστό μου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Ο γνωστός σου μπορεί να είναι εκνευριστικός για τους άλλους, εγώ είμαι πρωτίστως για μένα. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Θες να έρθω να σε μπαουλιάσω στο ξύλο για σένα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Μπα, δώσε μου το CBR να πάω να καρφωθώ πουθενά να ησυχάσουμε όλοι, αλλά μετά θα πρέπει να βρεις καινούρια γριά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Είχαμε την ίδια κουβέντα σήμερα με τον κολλητό μου που έχει ενα beverly 200 και μου ελεγε να πάω να καρφωθώ πουθενά να τελειώνω και του είπα "αυτό δεν πάει ρε μαλάκα, τζάμπα θα το γρατζουνίσεις" 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Τί κακόοοοοοοοοοος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Είχαμε την ίδια κουβέντα σήμερα με τον κολλητό μου που έχει ενα beverly 200 και μου ελεγε να πάω να καρφωθώ πουθενά να τελειώνω και του είπα "αυτό δεν πάει ρε μαλάκα, τζάμπα θα το γρατζουνίσεις" Κάνε φίλο να δεις καλό.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Ο σωστός φίλος δεν καλοπιάνει. Ο σωστός φίλος, όταν ο κολλητός του βήχει, του λέει "εδώ ήρθες να ψοφήσεις ρε π..τη φυματικέ?" 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Σωστό και αυτό. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.941 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Ο σωστός φίλος δεν καλοπιάνει. Ο σωστός φίλος, όταν ο κολλητός του βήχει, του λέει "εδώ ήρθες να ψοφήσεις ρε π..τη φυματικέ?" ''Ψόφο ρε χαμένε'' Σκέτο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Εγώ είμαι πιο γλαφυρός, συμπαθάτε με Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Γλαφυρέ, τις γριές σου τώρα πώς θα τις χρησιμοποιείς; AX για κάθε μέρα και CBR για πιο γλήγορες καταστάσεις και βόλτες; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 ακριβώς, αγαπητέ. Και το ΑΧ-1 δεν θα σταματήσει να εξελίσσεται. Του cbr αξίζει να μείνει κλασσικό. Το μόνο που θα του κάνω είναι μια εξάτμιση γιατι τώρα είναι λες και είναι σβηστό μονίμως και ζάντες από το επόμενο μοντέλο (nc29) καθαρά και μόνο για τις διαστάσεις (17-17 έναντι 17-18 που έχει το nc23) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Αν μπορείς δώσε φωτογραφίες από παλιές-νέες ζάντες και την εξάτμιση που σκέφτεσαι. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 nc23 nc29 εξάτμιση θα προτιμήσω πάλι τον RaceGuns γιατί η δοκιμή του στο ΑΧ-1 με άφησε παραπάνω από ευχαριστημένο. Αν θεωρηθεί διαφήμιση, δεν είναι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 ζάντες από το επόμενο μοντέλο (nc29) που είναι και πολύ πιο όμορφες, αν με ρωτάς! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Βαριεμαι... παω να παρω τη μηχανη να παω καμια βολτιτσα εδω γυρω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες