steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2020 Την 19/8/2020 at 10:38 ΠΜ, το μέλος pitapola έγραψε: Όπως είπε κι ο Στέφανος, από τη μεριά της πίστας δεν υπάρχει θέμα. Μπαίνεις με ό,τι εξοπλισμό θες. Αν δε θες να μπεις χωρίς δέρμα κατανοητό πάντως (αν και οι ταχύτητες είναι μικρές). Ωραία, θα ενημερώσω για τη Δευτέρα εντός του ΣΚ. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην έχει τπτ 35άρια, κατά τ'άλλα εγώ σκοπεύω να μπω. 8 χρονια μετα και ακομα τιποτα δεν εχει αλλαξει σε αυτο το τομεα!!! Η ασφαλτος παραμενει το ιδιο γλιτσερη? Οκ αναλογα τα κεφια μπορει να φερω κι'εγω τις κορντουρες να κανω καμια γυροβολια. @Στεφανε φιλε με τοση ζεστη που βγαζει το Street triple (αν εχεις ακομα αυτο) το βρισκω απολυτα λογικο να μπαινεις με το τζιν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2020 Την 20/8/2020 at 1:38 ΜΜ, το μέλος steven_04 έγραψε: 8 χρονια μετα και ακομα τιποτα δεν εχει αλλαξει σε αυτο το τομεα!!! Η ασφαλτος παραμενει το ιδιο γλιτσερη? Οκ αναλογα τα κεφια μπορει να φερω κι'εγω τις κορντουρες να κανω καμια γυροβολια. @Στεφανε φιλε με τοση ζεστη που βγαζει το Street triple (αν εχεις ακομα αυτο) το βρισκω απολυτα λογικο να μπαινεις με το τζιν δεν το προτιμω το ρυσιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2020 πριν 17 λεπτά, το μέλος koukou έγραψε: δεν το προτιμω το ρυσιο Καλα κανεις... @pitapola Sorry εμπλεξα με την δουλεια εχθες και δεν μπορεσα να ερθω. Ελπιζω να περασατε καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2020 πριν 18 λεπτά, το μέλος steven_04 έγραψε: Καλα κανεις... @pitapola Sorry εμπλεξα με την δουλεια εχθες και δεν μπορεσα να ερθω. Ελπιζω να περασατε καλα. No worries, η παρεα ηταν μεγαλη και καλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: No worries, η παρεα ηταν μεγαλη και καλη. Next time που θα μαζευτειτε ριξε παλι ενα μυνημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2020 Την 25/8/2020 at 11:32 ΠΜ, το μέλος koukou έγραψε: δεν το προτιμω το ρυσιο Αν θες γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος, θα με ενδιέφεραν κάποιες επιπλέον πληροφορίες! Για ποιο λόγο; Υπάρχει άλλη εναλλακτική; Θενξ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2020 Την 28/8/2020 at 12:25 ΜΜ, το μέλος Canardo έγραψε: Αν θες γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος, θα με ενδιέφεραν κάποιες επιπλέον πληροφορίες! Για ποιο λόγο; Υπάρχει άλλη εναλλακτική; Θενξ! Ναι σχετικά δίπλα. 70 με 80 χλμ ανατολικά από κέντρο Θεσσαλονίκης. Και είναι κανονική πίστα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.058 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 Την 3/9/2020 at 1:47 ΜΜ, το μέλος koukou έγραψε: Ναι σχετικά δίπλα. 70 με 80 χλμ ανατολικά από κέντρο Θεσσαλονίκης. Και είναι κανονική πίστα. Για πες για πες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 216 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Για πες για πες σερρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2020 Μεγάλη και καλή παρέα χθες. (Καμία κουφ@λίτσα δεν γράφει όμως! ) Να ευχαριστήσω και δημόσια τον @pitapola για τις πολύτιμες υποδείξεις και συμβουλές του, αλλά και για τη γνώση που μοιράζεται χωρίς υπεροψία και αλαζονεία. 9 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2020 @Canardo θα γραψω να επιβεβαιωσω τα λεγομενα σου αναφορικα με τον @pitapola. Γενικα πολυ ωραια φαση χθες 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 ψηνεται κανεις σημερα για ρυσιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Μπήξε και εσύ το μαχαίρι στο κόκκαλο... Πήρα άδεια σήμερα να πάω Σέρρες και ανεβαίνοντας την Κατσιμίδη να βγω περιφερειακό, κόπηκε η ντίζα συμπλέκτη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 πριν 10 λεπτά, το μέλος gkourv έγραψε: Μπήξε και εσύ το μαχαίρι στο κόκκαλο... Πήρα άδεια σήμερα να πάω Σέρρες και ανεβαίνοντας την Κατσιμίδη να βγω περιφερειακό, κόπηκε η ντίζα συμπλέκτη... Ε βαλε μια ντιζα και παμε ρυσιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Εγώ είμαι 50-50. ΑΝ προλάβω να βγάλω τη δουλειά, θα στείλω pm. Διαφορετικά Πέμπτη-Παρασκευή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Μπήκα για να γράψω αν ψήνεται κανένας για σήμερα, με σκάσανε στην δουλειά και θέλω ξελαμπικάρισμα. 15:00 σχολάω, κατα τις 15:30 θα είμαι εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος kpapageo έγραψε: Μπήκα για να γράψω αν ψήνεται κανένας για σήμερα, με σκάσανε στην δουλειά και θέλω ξελαμπικάρισμα. 15:00 σχολάω, κατα τις 15:30 θα είμαι εκεί. αχαχαχαχ το αφεντικο τρελαθηκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Εγώ "άκυρος" τελικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2021 Αύριο μεσημεράκι θα πάμε Ρύσιο με δύο μέλη του φόρουμ, πρώτη επίσκεψη μετά την καραντίνα. Αν ψήνεται κανείς έρχεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.058 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2022 Υπάρχει ενδιαφέρον για 25η; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ferraristis 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 Πολύ θα ήθελα αλλά θα είμαι εκτός... Next time! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2022 Ψήνεται κανείς για κανένα απογευματάκι την επόμενη εβδομάδα? Το αφήνω 2-3 μέρες να το σκεφτείτε μέσα στο ΣΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες