gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος koukou έγραψε: Δεν με διαβάζεις δεν με διαβάζεις. Από Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσω. Το πρωί θα πάρω μηχανάκι από μάστορα. Και θα ξεκινήσω αμέσως. Έτσι κι αλλιώς νωρίτερα δεν το βλέπω. Πρέπει να αφήσω μικρό σχολείο Α δεν το δα :) Τι ώρα δηλαδή; Να βρεθούμε να πάμε μαζί. @giorgos.boun πως το βλέπεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 Εγώ μόνο την βροχή φοβάμαι και δεν έχω καμία όρεξη να με πιάσει βροχή στον δρόμο. Μόνο αυτό. Τι να πω δεν ξερω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2018 (τροποποιήθηκε) Πιστεύω 10 θα είμαι έτοιμος να ξεκινησω. Ξέρω αργά αλλά νωρίτερα δύσκολα. Μέχρι να ντυθώ πάρω και μηχανάκι. Ουυυυ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2018 από τον koukou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 bump Η Παρασκευή πλησιάζει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 Μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 Την ερχομενη βδομαδα ψηνεται κανεις ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 ριξε μια ενημερωση Φωτη για ποτε το βλεπεις αν θες κι αν μπορεσω θα ρθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος Krosfala έγραψε: ριξε μια ενημερωση Φωτη για ποτε το βλεπεις αν θες κι αν μπορεσω θα ρθω Το αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 (τροποποιήθηκε) Δευτερα Τριτη Τεταρτη κ Πεμπτη μπορω οτι βολευει Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2018 από τον foten21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 (τροποποιήθηκε) Και εγώ μέσα αν με ειδοποιήσετε μια μέρα πριν. Βέβαια προτιμώ να πάμε Σέρρες (αντρίκια πράματα :-P ) Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2018 από τον gkourv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 Και εγώ μέσα είμαι αν πάτε Δευτέρα- Τρίτη. Αν και εγώ θα προτιμούσα την Σέρρες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 Ότι είπαν οι αποπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 Για σερρες μας βλεπω :p 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 Από Τετάρτη όμως εεεε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2018 Για δώστε μέρα να κανονίσω με τις δουλειές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2018 Εγώ πάω σήμερα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2018 Ψηνει κανεις μες το ΣΚ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2018 Ξεκόλλα ρε, έχει Ride of the Century. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2018 πριν 54 λεπτά, το μέλος Schumi έγραψε: Ξεκόλλα ρε, έχει Ride of the Century. Και φέτος θα γίνει αυτή η ανοησία οφ the Century; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2018 Ναι. Δεν είχε τόσο κόσμο όσο την πρώτη φορά, αλλά είχε καμιά 1400 μηχανάκια λένε οι διοργανωτές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2018 Σημερα μετα τις πεντε θα ειμαι στην πιστα. Θα ειμαστε μεγαλουτσικη παρεα. Αν θελει κανεις γνωστος να ερθει, ή και αγνωστος να γνωριστουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) Αυριο το μεσημερι (14:00) θα παω Ρυσιο. Ο καιρος φαινεται ιδανικος και θα ειναι τελευταια καλη μερα πριν ο αερας γυρισει σε Βαρδαρη και πεσει παλι η θερμοκρασια. Εγω θα βαλω και το θηριο (GN250) μεσα, για να πατηθουν λιγο τα λαστιχα μιας και καθοταν για τεσσερεις μηνες, αλλα βασικα για τον καφε παμε. Αν θελει να ερθει κανεις, τα λεμε εκει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2020 από τον pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2020 πριν 14 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Αυριο το μεσημερι (14:00) θα παω Ρυσιο. Ο καιρος φαινεται ιδανικος και θα ειναι τελευταια καλη μερα πριν ο αερας γυρισει σε Βαρδαρη και πεσει παλι η θερμοκρασια. Εγω θα βαλω και το θηριο (GN250) μεσα, για να πατηθουν λιγο τα λαστιχα μιας και καθοταν για τεσσερεις μηνες, αλλα βασικα για τον καφε παμε. Αν θελει να ερθει κανεις, τα λεμε εκει. Άκυρο, σήμερα έμαθα ότι γίνονται εργασίες στην πίστα και θα είναι κλειστή η μισή. @koukou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2020 Μας φτιάχνεις καλά καλά και μετά τίποτα..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2020 πριν 13 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Άκυρο, σήμερα έμαθα ότι γίνονται εργασίες στην πίστα και θα είναι κλειστή η μισή. @koukou Δε σου φτάνει ρε αχόρταγε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες