andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Γεια σας παιδιά θέλω να μάθω τι βάζουμε στον σκελετό από τα μηχανάκια για να είναι πιο δυνατός.Υπάρχει στα αλήθεια διαφορά όταν τα βάλεις εκείνα τα πράγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2013 κανείς δεν ξέρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 εμενα εγινε πολυ δυνατος και του τα εβγαλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 θα δεις αμεσως αισθητη διαφορα.αλλο μηχανακι.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 θα δεις αμεσως αισθητη διαφορα.αλλο μηχανακι.. :worshippy: :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Γεια σας παιδιά θέλω να μάθω τι βάζουμε στον σκελετό από τα μηχανάκια για να είναι πιο δυνατός.Υπάρχει στα αλήθεια διαφορά όταν τα βάλεις εκείνα τα πράγματα Σε μερικές μάρκες για να γίνει δυνατός ο σκελετός του βάζουν, ανάμεσα, ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ κινητήρα. Για δες το, μπας και κάνεις τίποτε. Η προηγούμενη εταιρεία που το έκανε μοσκοπούλησε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Σε μερικές μάρκες για να γίνει δυνατός ο σκελετός του βάζουν, ανάμεσα, ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ κινητήρα. Για δες το, μπας και κάνεις τίποτε. Η προηγούμενη εταιρεία που το έκανε μοσκοπούλησε. ρε άμα του βάλεις κινητίρα θα δυναμώσει το παπί και μπορεί να σπάσει ο σκελετός και κάποιοι βάζουν κάτι στον σκελετό ετσι ώστε να μην σπάσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 [...] ρε άμα του βάλεις κινητίρα θα δυναμώσει το παπί και μπορεί να σπάσει ο σκελετός και κάποιοι βάζουν κάτι στον σκελετό ετσι ώστε να μην σπάσει Και σε ρωτώ: Από ποια αιτία σπάει ένας σκελετός; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 μαγκες δεν ξερω αμα ισχυει αλλα και εγω το εχω ακουσει αυτο..σε κατι 50ρακια zongshen και κατι κινεζικα γενικα που ειναι φτιαγμενα για τελικες 50-60 χλμ, βαζουν πανω κανα racing μοτερ 150cc και λενε οτι δεν αντεχει ο σκελετος του 50αριου και μπορει να σπασει..για πραγματα δεν εχω ακουσει κατι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 τι να ναι αυτα τα πραγματα..σπαω το κεφαλι μου!δε μπορω να καταλαβω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 τι να ναι αυτα τα πραγματα..σπαω το κεφαλι μου!δε μπορω να καταλαβω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 μαγκες δεν ξερω αμα ισχυει αλλα και εγω το εχω ακουσει αυτο..σε κατι 50ρακια zongshen και κατι κινεζικα γενικα που ειναι φτιαγμενα για τελικες 50-60 χλμ, βαζουν πανω κανα racing μοτερ 150cc και λενε οτι δεν αντεχει ο σκελετος του 50αριου και μπορει να σπασει..για πραγματα δεν εχω ακουσει κατι για να μην μακρηγορούμε ... αυτο που εχεις ακουσει δεν ειναι τελειως φολα ...δεν ξερω βεβαια οτι παιζει και στα παπια ...και μιλαμε για ενισχυσεις σε σημεια που ''ποναει'' ο σκελετος η σε σημεια που θελουμε να βελτιωσουμε την ακαμψια ... η ακομα και σε περιπτωσεις που ειμαστε μια μεγαλη εταιρια που εχοθμε παρει πολυ κοσμο στο λαιμο μας με γνωστο μηχανακι που δωσαμε στην κυκλοφορια το 2005 και κοβοταν ... απο κει και μετα το ποιος θα σου κανει ΤΙ , ΠΩΣ και με ποιο τροπο ειναι κατι που σηκωνει πολυυυυυ κουβεντα ... ΑΛΛΑ αυτο που πρεπει να συγκρατησεις στο μυαλο σου ειναι το εξης ... δεν σημαινει οτι μια ενισχυση σε καποιο σημειου του πλαισιου ειναι ακινδυνη αν γινει απο σωστο μαστορα ...οσο σωστα και να γινει κατι τετοιο μπορει να δυναμωσει το σημειου που θα γινει ΑΛΛΑ να φανερωσει μια αδυναμια σε καποιο αλλο σημειο που μπορει να ειναι ακομα χειροτερα ... τεσπα οτι και να λεμε μην πειραξεις τπτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 για να μην μακρηγορούμε ... αυτο που εχεις ακουσει δεν ειναι τελειως φολα ...δεν ξερω βεβαια οτι παιζει και στα παπια ...και μιλαμε για ενισχυσεις σε σημεια που ''ποναει'' ο σκελετος η σε σημεια που θελουμε να βελτιωσουμε την ακαμψια ... η ακομα και σε περιπτωσεις που ειμαστε μια μεγαλη εταιρια που εχοθμε παρει πολυ κοσμο στο λαιμο μας με γνωστο μηχανακι που δωσαμε στην κυκλοφορια το 2005 και κοβοταν ... απο κει και μετα το ποιος θα σου κανει ΤΙ , ΠΩΣ και με ποιο τροπο ειναι κατι που σηκωνει πολυυυυυ κουβεντα ... ΑΛΛΑ αυτο που πρεπει να συγκρατησεις στο μυαλο σου ειναι το εξης ... δεν σημαινει οτι μια ενισχυση σε καποιο σημειου του πλαισιου ειναι ακινδυνη αν γινει απο σωστο μαστορα ...οσο σωστα και να γινει κατι τετοιο μπορει να δυναμωσει το σημειου που θα γινει ΑΛΛΑ να φανερωσει μια αδυναμια σε καποιο αλλο σημειο που μπορει να ειναι ακομα χειροτερα ... τεσπα οτι και να λεμε μην πειραξεις τπτ εγω δεν πειραζω τιποτα δεν αρχισα εγω το θεμα :P απλα λεω τι εχω ακουσει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες