achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Τελικα φιλε τι πηρες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 Χαχαχαχα γεια σου ρε Αχιλλεια με το ατελειωτο το ενδιαφερον σου!! :P Που το ξεθαψες αυτό...! Μαλλον ποδι πηρε, γιατι εχει να μπει κανα τριμηνο βλεπω ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2014 χαχα ναι δεν μπορω να διαβαζω μισα θεματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Το παπι δεν εχει καλη σελα, αλλα ειναι αρκετα πιο οικονομικο και εχει αρκετα φθηνοτερα σερβισ που βασικα και να μην τα κανεις παλι τιποτα δεν θα παθει. Οσο για τα χιλιομετρα σιγα ρε παιδια, εγω κανω 100 την ημερα με το μαξ 100 μου που ειναι μηχανακι 16 ετων, δεν θα τα κανει ο φιλος με παπι νεας τεχνολογιας? Εχω φιλο πακετα με λιφαν, αμετρητα χιλιομετρα και δεν εχει παθει τιποτα. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Εγω θα σου ελεγα να παρεις το κριπτον Χ μεταχειρισμενο παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 σας ευχαριστω για τις απαντησεις. τα χλμ ειναι 45 πανε ελα μονοκοπανια. Παπι θελω για οικονομια μια και με τον ληστη χωρια που τον σκιζω καθε μερα καταπινει και τον απαχο. βλεπω με καλο ματι το jetix αλλα φοβαμαι να παω σε κατι που δεν ειναι τζαπαν. σκουτερ δεν σκεφτομαι πιο πολυ κοστος συντηρησης βενζινων κλπ. ξερω οτι το καλυτερο θα ηταν το χ αλλα πολλα τα λεφτα για παπι ρε παιδια. αν καποιος εχει εμπειρια απο το jetix θα του ημουν υποχρεος. φαινετε τιμιο αλλα ειναι κορεα γμτ ξερω γω. εχει γινει το κεφαλι μου κουρουμπελο. φιλε μου μην παρεις jetix σχεδον ολοι οι φιλοι μου που εχουν βγαζουν προβληματα...εγω θα σου προτεινα ενα honda wave ειναι το πιο οικονομικο παπι και πολλη αξιοποιστο αλλωστε μην συγκρεινεις την honda με την kymco !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες