valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 παιδες θελω τα φωτα σας. ενδιαφερομαι να αγορασω καινουργιο παπι. η χρηση του θα ειναι εκτος πολης. το θελω με λιγα λογια για να πηγαινω στη δουλεια μου, καθημερινα 42 χλμ, θεσ/νικη-τριλοφο. ξερω οτι το καλυτερο ειναι το x 135, αλλα τα μπικικινια δεν φτανουν. ευχαριστω εκ των προταιρων για την βοηθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Αν έχεις μετρητά θα σου έλεγα δαγκωτό για honda wave. ΤΟ καλύτερο σε αυτά τα λεφτά, απλά δεν ξέρω αν αυξήσανε το κοστολόγιο που λέγανε οι αντιπρόσωποι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η αληθεια ειναι οτι για τις αποστασεις που το θες το καλυτερο απο ολα τα παπια θα ηταν το crypton x....ολα τα αλλα παπια 100-125cc θα κουραζονται και θα σε κουραζουν..... Κανε λιγο υπομονη αν θες και παρε το crypton x....αλλιως κοιτα και για κατι πιο μεγαλο μεταχειρισμενο στα 250cc. Τι διπλωμα εχεις? Κοιτα και για κανενα μεταχειρσμενο στα λεφτα σου.....θα βρεις αρκετα και σε καλη κατασταση με λιγα χιλιομερα. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/502420/ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 kymco jetix, daytona sprinter,kawasaki joy,honda wave,..............πεταμενα λεφτα να δωσεις 2600-2800 για ενα υπερτιμημενο παπι.............. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 1. sprinter 125 efi (1.495 €) 2. kymco jetix 125 (1.595 €) 3. kawasaki joy r 125 (1.695 €) --------------------------------------------- 4. yamaha crypton t110c (1.750 €) 5. modenas kriss 125 (1.765 €) 6. honda wave (1.830 €) Συμφωνώ με vagma. Στη θέση σου πάντως θα κοιτούσα το jetix ή το crypton ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Βαλε καμια 300-500 παραπανω και παρε μεταχειρισμενο SH150 , Το ξερω πως δεν ειπες για σκουτερ ,αλλα για την δουλεια που το θες ειναι καλυτερο απο ενα παπι, ειχα το X 135 για παρα πολλα χιλιομετρα,απο την ημερα που πηρα σκουτερ ,ουτε να τα βλεπω δεν θελω τα παπια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harry 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Eπειδή η διαφορά των χρημάτων για τα ΥAMAHA- HONDA δεν είναι μεγάλη , στη θέση σου θα έκανα υπομονή να συγκεντρώσω άλλα 300 ευρώ και θα πήγαινα για ένα εκ των δυο. Αλλά γιατί θες να πας για καινούργιο? Σε αυτά τα κυβικά τα honda-yamaha είναι σκυλιά δεν έχουν θέμα . Εγώ θα κοιτούσα για μεταχειρισμένο καθώς αυτή την περίοδο αγοράζει κανείς σε πολύ καλές τιμές ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον Harry Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Εχει δίκιο ο χάμπος για τα σκουτερ και τις παπιες για την δουλεια που την θέλεις ένα σκουτερ 150 κυβικά θα σε καλύψει απόλυτα. Εγώ δυστηχώς πήρα ένα παπί για μέσα στην πόλη kymco nexxon 125 και εχω μετανιώσει την ωρα και την στιγμή που είχα τέτοια φαεινή ιδέα!!! Τώρα γλυκοκοιτάω τα σκούτερ 150 κυβικών αλλά ας όψεται η κρίση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harry 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχει δίκιο ο χάμπος για τα σκουτερ και τις παπιες για την δουλεια που την θέλεις ένα σκουτερ 150 κυβικά θα σε καλύψει απόλυτα. Εγώ δυστηχώς πήρα ένα παπί για μέσα στην πόλη kymco nexxon 125 και εχω μετανιώσει την ωρα και την στιγμή που είχα τέτοια φαεινή ιδέα!!! Τώρα γλυκοκοιτάω τα σκούτερ 150 κυβικών αλλά ας όψεται η κρίση. Τα παπιά όμως έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τα scooter και είναι και πιο οικονομικά στην κατανάλωση νομίζω . Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον Harry Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Φίλε μου τα χμ που θα κάνεις είναι αρκετά για κάθε μέρα. Δική μου γνώμη να πάρει μία μικρή μοτοσυκλέτα. Δεν θα την παλέψεις με το Παπί τόσα χμ. Σε 5 μήνες θα ψάχνεις να το δώσεις. Εάν πάλι επιμένεις για παπί, βρες κάτι δυνατό. Και το πιο δυνατό είναι το CRYPTON X. μεταχειρισμένο θα βρεις κοντά στα λεφτά που ψάχνεις. Αν πάλι θες καινούργιο, ρίξε μια ματιά εδώ http://www.mybike.gr/topic/32322-daytona-sprinter-125/. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Μια χαρά είναι ένα παπάκι ή ένα scooter σημερινής τεχνολογίας και πάνω από 100cc για να κάνεις 40 χιλιόμετρα.. Δεν είναι τίποτα και δεν θα πάθουν τίποτα απολύτως.. Μην επειδή καβαλήσαμε μηχανή θεωρούμε τα 40 χιλιόμετρα άθλο για ένα παπάκι ή scooter... Και ο άνθρωπος το θέλει για την δουλειά του πράμα που σημαίνει ότι θα την κάνει αυτήν την απόσταση κάθε μέρα.. Με την βενζίνη κοντά στα 2 ευρώ λογικό είναι να κοιτάξει για κάτι μικρό!! Στο θέμα.. Είδα τις προάλλες το Honda Wave και φαίνεται αρκετά καλή λύση αν είναι εντός χρημάτων που διαθέτεις.. Επίσης το crypton είναι τίμιο μηχανάκι.. (και στα λεφτά σου) Και όπως είπε και ο Χάμπος μπορείς να κοιτάξεις και για scooter αν και νομίζω περνάνε το budget σου.. (καινούργια) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον ΜπάμπηςXT660X 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Τα παπιά όμως έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τα scooter και είναι και πιο οικονομικά στην κατανάλωση νομίζω . μεγαλύτερη διαρκεια ζωης ναι τα καλά παπιά όμως γιατι αν δεις το δικό μου , αλλά στην συγκεκριμενη περιπτωση θα εχει καλύτερο πάτημα με τα σκουτερ από ότι με ένα παπι, θα είναι πιο δυνατο οπότε δεν θα αγανακτάει στα 42 χλμ πανε ελα, πολύ καλύτερη προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, ενώ με το παπι λίγο νερό να έχει κάτω στον δρόμο λερώνεσαι, και γενικά είναι πολύ πιο all around απο ότι ένα παπί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Τα 42χμ θα τα κάνεις μονοκοπανιά ή σπαστά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γνωμη μου ειναι πως στα θετικα-αρνητικα μεταξυ παπιου -scooter 150 cc κερδισμενο βγαινει με ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ το scooter παιδες, μην την ψαχνεται . ΔΕΝ εχει πιο ακριβη συντηρηση,εκτος κι αν μιλαμε για SH150 και townmate ,τοτε ,οντως,το SH εχει ακριβοτερη συντηρηση αφου στο town mate και λαδια να μην αλλαξεις δεν παθαινει τιποτα . Καιει λιγο περισσοτερο απο ενα παπι σημερινης τεχνολογιας,αν το παπι καιει 2.6- με 3 λιτρα στα 100 ,τοτε το SH θα καψει 3 με 3.3 ,who gives a fuck ... Επισης,450 φορες πιο ανετη σελα οποιοδηποτε σκουτερ ,απο την σελα ενος παπιου Περισσοτερος χωρος κατω απο την σελα 670 φορες καλυτερη προστασια απο τα καιρικα φαινομενα και τα νερα ,εχει το σκουτερ απο ενα παπακι,ειδικα με μια ζελατινα αφτερμαρκετ,αφηστε το.... Και αλλα πολλα Οσο για την διαρκεια ζωης,ακομα δεν μπορω να μιλησω Οντως το crypton X 1350 που ειχα,το ειχα κανει 80.000 χιλιομετρα με αψογη συντηρηση ,τωρα κυκλοφορει ακομα σε αλλα χερια με σχεδον μηδενικη συντηρηση,κοινως εχει καταντησει παρταλι αλλα δουλευει ακομα χωρις να εχει ανοιχτει μοτερ μετα απο 145.000 χιλιομετρα Στο SH μου εχω κανει ηδη 61.000 χιλιομετρα ,χωρις βλαβη μεχρι στιγμης, θα δουμε στο μελλον αν κρατησει .Κραταω τις επιφυλλαξεις μου γιατι ειναι HONDA το μπουρδελο και φοβαμαι μην σκορπισει καμια μερα ****Να προσθεσω επισης, την ΔΙΠΛΑΣΙΑ και παραπανω ,αυτονομια που εχει το scooter μου σε σχεση με το παπι μου, 100-120 χιλιομετρα το crypton και 250 χιλιομετρα το SH !!! 3.6 λιτρα τεζοζιτο το ενα και 7.5 το αλλο !! Φουιτ , μια αγνωστη λεξη για το SH και μια παρα πολυ γνωστη λεξη για το παπι, το παθαινεις συνεχεια στο παπι και πρεπει να αλλαξεις σαμπρελα,εκτος του οτι σε αφινει στον δρομο ,ενω το σκουτερ και καρφι να πατισει,σε πηγαινει ανετα μεχρι καπου,βαζεις ενα κορδονι και το εχεις μπαλωσει εστω και προσωρινα ,ΠΟΛΥ δυσκολα να κλαταρει εντελως το λαστιχο Επισης,οι ζαντες του παπιου ειναι ευαλωτες σε λακουβες κτλπ,στραβωνουν πανευκολα αν δεν προσεχεις. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον xampos 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 πηγαινε ελα μιλαμε για 84 χλμ ε?Με το παπι σενα μηνα σε βλεπω στο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ !καλυτερα παρε ενα σκουτερακι sym symphony 125/150 πηγαινεις πιο ανετα και με ρελαντι ταχυτητες δε καιει.Αν επιμενεις για παπι κοιτσ honda wave/innova με το δευτερο να χει τη καλυτερη σελα σε ανεση και ενα κινητηρα αρκετα οικονομικο και ξεκουραστο.Αν δε εχεις 2000+ κοιτα wave kai yamaha crypton 100 i το νεο kawasaki kazer 115 μια χαρα ειναι και τα τρια !Επειδη διανειω και εγω την ιδια αποσταση σχεδον καθημερινα το παπι θα σε κουρασει καποια στιγμη...ασε που στις βροχες κτλ εισαι εκτεθειμενος,καλυτερα δες σκουτερ σφαιρικα ειναι πιο ολοκληρωμενο για τετοιες μετακινησεις.Γνωμη μου ωραιο παπι το χ 135 γρηγορο ,ομως κουραστικο πολυ και δεν εχει κ τη τελεια ανρτηση για ανεση πιο σπορ θα ελεγα αλλα πολυ ακριβο ρε, στα 2800 παιρνεις σκουτερ με @@ που ισως και το αυτοκινητο σου να το βαλεις κουκουλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 σας ευχαριστω για τις απαντησεις. τα χλμ ειναι 45 πανε ελα μονοκοπανια. Παπι θελω για οικονομια μια και με τον ληστη χωρια που τον σκιζω καθε μερα καταπινει και τον απαχο. βλεπω με καλο ματι το jetix αλλα φοβαμαι να παω σε κατι που δεν ειναι τζαπαν. σκουτερ δεν σκεφτομαι πιο πολυ κοστος συντηρησης βενζινων κλπ. ξερω οτι το καλυτερο θα ηταν το χ αλλα πολλα τα λεφτα για παπι ρε παιδια. αν καποιος εχει εμπειρια απο το jetix θα του ημουν υποχρεος. φαινετε τιμιο αλλα ειναι κορεα γμτ ξερω γω. εχει γινει το κεφαλι μου κουρουμπελο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) εγω πάντως kymco παππί δεν ξαναγόραζα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2013 από τον giwrgos2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiderman 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 σας ευχαριστω για τις απαντησεις. τα χλμ ειναι 45 πανε ελα μονοκοπανια. Παπι θελω για οικονομια μια και με τον ληστη χωρια που τον σκιζω καθε μερα καταπινει και τον απαχο. βλεπω με καλο ματι το jetix αλλα φοβαμαι να παω σε κατι που δεν ειναι τζαπαν. σκουτερ δεν σκεφτομαι πιο πολυ κοστος συντηρησης βενζινων κλπ. ξερω οτι το καλυτερο θα ηταν το χ αλλα πολλα τα λεφτα για παπι ρε παιδια. αν καποιος εχει εμπειρια απο το jetix θα του ημουν υποχρεος. φαινετε τιμιο αλλα ειναι κορεα γμτ ξερω γω. εχει γινει το κεφαλι μου κουρουμπελο. Modenas kriss 125 ή Honda wave 110i._ Kriss 125 είχα πριν το σκούτερ που έχω τώρα και ομολογώ οτι δεν έπρεπε να το πουλήσω, έπρεπε να το κρατήσω παράλληλα με το σκούτερ. Το Ηonda το έχω οδηγήσει και ενώ είναι εξαιρετικό για την πόλη έξω θα σε κουρασει επειδή έχει πολύ κοντό γρανάζωμα. Οσο για τα σκούτερ, αυτά που σου προτείνουν οι άλλοι ειναι κυρίως για αστική χρήση και θα σου κουράζουν την μέση σε τέτοια απόσταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 σας ευχαριστω για τις απαντησεις. τα χλμ ειναι 45 πανε ελα μονοκοπανια. Παπι θελω για οικονομια μια και με τον ληστη χωρια που τον σκιζω καθε μερα καταπινει και τον απαχο. βλεπω με καλο ματι το jetix αλλα φοβαμαι να παω σε κατι που δεν ειναι τζαπαν. σκουτερ δεν σκεφτομαι πιο πολυ κοστος συντηρησης βενζινων κλπ. ξερω οτι το καλυτερο θα ηταν το χ αλλα πολλα τα λεφτα για παπι ρε παιδια. αν καποιος εχει εμπειρια απο το jetix θα του ημουν υποχρεος. φαινετε τιμιο αλλα ειναι κορεα γμτ ξερω γω. εχει γινει το κεφαλι μου κουρουμπελο. και τα χοντα κινα ειναι.....μαλαισια τα μοντενας και τα καβασακι...........και τα λοιπα........................ιαπωνια πια κανενα...................παρε χοντα στρογγυλοφαναρο..........τζαπαν και τζαμπα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Εχεις τοσες επιλογες,πηγαινε δεσ τα ενα ενα απο κοντα και διαλεξε.Αλλο να σου λενε εδω μεσα και αλλο να τα βλεπεις απο κοντα.Με 1600+ εισαι αρχοντας τουλαχιστον παρε κατι επωνυμο πχ kawasaki,yamaha,honda, γιατι τα kymco daytona ktl ειναι ενα κλικ κατω,αλλα σε κινητηρα αλλα σε πλαστικα. *πιστευω το honda wave σου ταιριαζει,αν και ειχα kawasaki joy r (10,2πσ) 4 χρονια και ηταν πραγματικα σκυλι με ντεποζιτο 4,8 λιτρα και τελικη χωρις πειραγματα 120! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Με τόσα καθημερινά χιλιόμετρα το παπί κουράζει και κουράζεται. Στην αρχή εννοείται δε θα σου φανεί, αλλά σταδιακά φοβάμαι ότι θα ξενερώσεις. Ένα μεταχειρισμένο σκούτερ σαν το sh150 είναι αρκετά καλή λύση. Μήπως να το ξανασκεφτείς καλύτερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Με τόσα καθημερινά χιλιόμετρα το παπί κουράζει και κουράζεται. Στην αρχή εννοείται δε θα σου φανεί, αλλά σταδιακά φοβάμαι ότι θα ξενερώσεις. Ένα μεταχειρισμένο σκούτερ σαν το sh150 είναι αρκετά καλή λύση. Μήπως να το ξανασκεφτείς καλύτερα; διαφωνω με αυτο που λες..............εγω κανω καθημερινα 46 χλμ το λιγοτερο με το modenas gt 135 που εχω και δεν εχω κουραστει καθολου...........ουτε και το μηχανακι.........ας δει οτι θελει το παιδι απο κοντα και η αποφαση ειναι δικια του και μονο........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 παρε ενα αμαξι μικρο, 45 χλμ καθε μερα πρωι πρωι με παπι δε λεει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) εχω το crypton 110 περιπου 3 χρονια και του εχω κανει 30000 χλμ το μονο που εχει "χαλασει" ειναι οτι ο δεικτης βενζινης εχει δικη του αποψη για την σταθμη που ποτε δεν ασχοληθηκα να δω μηπως φτιαχνεται και εχει καψει μια μπροστα λαμπα τα scooter ειναι ανωτερα βεβαια αλλα το παπι ειναι παπι -εργαλειο-φτηνο και εαν ειναι και yamaha εχει και φτηνα γνησια ανταλακτικα βεβαια δεν εχει την ποιοτητα κατασκευης που ειχε το honda cub 90 που ειχα πιτσιρικας αλλα αλλες εποχες τοτε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2013 από τον yannisdoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) θελεις να παρεις jetix γιατι φανταζει σαν καρικατουρα της yamaha δηλαδη μια ψευδαισθηση σπορ χ 135 ! Αν σου αρεσει τοσο πολυ να το παρεις,βλαβες δεν εχω ακουσει για το συγκεκριμενο και οσο για τ χρηματα του πιστευω εχει καλη αναλογια τιμη/ποιοτητας.Δεν ειναι σφεντονα αλλα ουτε αργο,ενα κλασσικο παπι με ωραια σχεδιαση και κλασσικο κινητηρα,γοητευει πιτσιρικαδες αλλα οχι και τους τοσο ψαγμενους.Στα 1595 που κοστιζει φτανεις σε τιμες επωνυμες +100 honda yamaha kawasaki,παντως αν σε νδιαφερει δες και το kymco visa r μια πολυ οικονομικη προσιτη λυση της kymco μπορει να ειναι 110 κ οχι 125,αλλα στην υποδυναμμη δεν εχει διαφορα ουτε στις επιδοσεις.Ειναι αυτο που λενε ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ και γλυτωνεις 380 ευρω σε σχεση με το jetix. δες το αρθρο που βρηκα εδω εχει και φωτογραφιες,εχει ομορφες ζαντες και το κοκκινο ειναι πολυ ωραιο,απλο κλασσικο παπι και οικονομικο,φτηνο αλλα οχι κινεζα. http://www.moto-choice.com/gr/Bike-Review/212/kymco-visa-r-110-2012-simera-xamili-timi-agoras-basiki.html Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2013 από τον maik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες