sportguy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Καταρχην θα ηθελα να ξεκαθαρισω τι παιζει με τα διπλωματα. Εγω εβγαλα διπλωμα τον Οκτωβριο 2012. Λεει <25KW αρα μεχρι ποσα κυβικα μπορω να παρω. Απλα ενημερωτικα ρωταω γιατι υπαρχουν καποια μοντελο που με ενδιαφερουν που υπαρχουν σε 150cc. Απο μια πρωτη ερευνα αγορας εχω βρει τα εξης και με ενδιαφερουν: Aprilia SR Motard Derbi Variant Sport Sym Symphony SR KYMCO Agility Piaggio Liberty Γενικα ψαχνω σε αυτη την κατηγορια και εως 2,500 ευρω αμα προκυψει κατι εξαιρετικο. Μου εχουν πει καποιοι να παρω σκουτερ με μεγαλυτερη ροδα οτι εχει καλυτερα κρατηματα. Εγω δεν εχω εμπειρια απο σκουτερ μονο απο παπι, οποτε οποιαδηποτε βοηθεια θα μου ηταν χρησιμη. Αυτα προς το παρων και στην συνεχεια λογικα θα προκυψουν και αλλες αποριες. Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 απο διπλωματα δε ξερω τι παιζει,εχω αλλαξει 2 παπακια και ειπα θα παρρω σκουτερ και ευτυχως κατεληξα παλι σε παπι.Απο αυτα που γραφεις επειδη εψαξα και εγω τοτε,θα σου προτεινα. το symphony sr 125/150 -τροχοι 16 -χωρος για κρανος κανονικο κατω απο τη σελα - ιπποδυναμη μια χαρα γυρω στους 10 - διπλο αμορτισερ - ανετο -τιμη ++++ τα υπολοιπα ιταλικα ειναι μεν ομορφα εχουν μονο αμορτισερ γενικα μια απο τα ιδια και ενας κινητηρας ολιγον αρχαιος με διαφορετικες ρυθμισες στο κιβωτιο.(με το derbi επιασα 120χλμ σε ευθεια) και καινε. το kymco ειναι αδιαφορο αλλα εχει τιμη που σκοτωνει νομιζω σε προσφορα. *δες και το καινουργιο piaggio fly 3v κινητηρας καινουργιος χωρος οκ απλως εχει 13 τροχους νομιζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportguy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Ευχαριστω για την απαντηση σου. Μπορω να παρω το Symphony 150 με το διπλωμα που κατεχω ομως η μονο 125? Οντως τα ιταλικα ειναι πιο ομορφα, λιγο με προβληματιζει ο τροχος που ειναι μικροτερος. Γενικα μου εχουν πει οτι να κοιταξω με μεγαλυτερο τροχο, για πιο λογο ισχυει αυτο ? Απο καυσιμα και τα δυο (sym & aprilla) καινε το ιδιο παντως 2,7. Για piaggio δεν ισχυει οτι ισχυει για aprilla ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 οσα κυβικα θες μπορεις να παρεις αρκει να ναι εως 25 kw ή 33,5 hp δεν υπαρχει σκουτερ αεροψυκτο (δε μιλαω για 50αρια) που να καιει μονο 2,7 λ/100χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportguy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Δηλαδη ποσο καινε τα 125cc ? Πανω απο 3 παντως με τπτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Δηλαδη ποσο καινε τα 125cc ? Πανω απο 3 παντως με τπτ... για να το λες με τοση σιγουρια κατι θα ξερεις παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 το symphony 125 εχει ιδια ιπποδυναμη με το 150 απλως το δευτερο εχει καλυτεργ ροπη και καμια διαφορα στι τιμη.Εργοστασιακα το μονο σκουτερ που καει 2,7 ειναι το vision tis honda οσο για τα υπολοιπα σιγουρα κινουνται στα 3+ κααναλωση αλλα αυτα ειναι θεωρια γιατι στη πραξη ολα καινε εκτος αν εισαι στα κιλα ΠΟΥΠΟΥΛΟ ! Το μονο ιταλικο που ειναι καινουργιας τεχνολογιας ειναι το piaggio fly 125ie 3v ,καινουργιο σε ολα !λογικη τιμη σε αγορα βρισκω 1600-2000 απο κει και πρα πληρωνεις κα@λες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportguy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 αρα συμφωνειτε πως καλυτερα να παρω sym παρα aprillia.. αν και η αληθεια ειναι οτι εμφανισιακα μου αρεσει περισσοτερο το aprilia. οσο αφορα την ροδα γιατι μου λενε οι περισσοτεροι να παρω μεγαλυτερη? το piaggio το καινουργιο που λες δν ειανι λιγο πιο ακριβο αποτι λες? στα 2.000+ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 1900 αλλα οκ παιρνεις καινουργιο μοτορι και γενικα κατι κουτα ! οι 16 τροχοι απλως ειναι πιο σταθεροι στην οδηγηση και θεωρουνται πιο ασφαλη.Σε μικρα μηχανακια ενταξει δεν ειναι τραγικο,εξαρταται τη χρηση που κανεις. απο aprilia μονο το scarabeo 200i μαρεσει ειναι ανετο γρηγορο και δεν εχει να ζηλεψει κατι απο ενα 300αρι και πιο συμαζεμενο και κινητηρας διαμαντι 181cc 19.5ps Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 scarabeo 200i. Παρτο με κλειστα τα ματια αν σου αρεσει και εξωτερικα. Απιστευτο στην οδηγηση και αρκετο γκαζι το πηρε ξαδερφος μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) αφου εχεις διπλωμα <25KW δηλαδη 33,5HP καλυτερα να μην παρεις 125cc για τον απλουστατο λογο οτι τις περισσοτερες φορες καινε τα ιδια και περισσοτερο απο τα 250-300αρια.. Και ο λογος ειναι οτι στα 125 συνηθως δεν υπαρχει ψεκασμος αλλα καρμπυρατερ. Επισης με τα πιο μεγαλα πας αζοριστα το μοτερ για να εχεις την ιδια ταχυτητα με τα 125 και τελος με τα 125 ειναι χαροπαλη το να βγεις σε Αττικη Οδο/δρομο ταχεας κυκλοφοριας επειδη δεν εχουν αρκετη δυναμη Ειχα Aprilia sportcity cube 125 και εκαιγα κοντα στα 4,5 (μερικες φορες και 5) λιτρα στα 100 χιλιομετρα Τωρα για καθημερινο εχω gilera nexus 300 και καιω απο 3,7 με νορμαλ χρηση εως μαξιμουμ 4,2 λιτρα οταν το ζοριζω ολη την ωρα στα 100 χιλιομετρα. Οι συνθηκες κινησης ειναι μεικτο πολη κεντρο και αττικη οδος. Για εμενα στα λεφτα που διαθετεις παρε ενα beverly 250 η 300 σε αριστη κατασταση (για sh300 δεν φτανουν τα χρηματα που διαθετεις για να παρεις καποιο πολυ καλο) η δες και προς kymco xciting και yamaha xcity Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2013 από τον parisstc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 εχει δικιο ο φιλος parisstc 50/125/150/200 δεν εχουν τρελη διαφορα ιδιως απο 80χλμ και πανω ο μικρος κυβισμος δουλευει πολυ ψηλα και τρωει τα εντερα του,εκει που ρολαρει το μεγαλο,το μικρο εχει ξεψυχησει και μαζι και το ντεποζιτο.Αν φτανεις μεχρι 2500 + εχεις πολλες επιλογες, aprilia scarabeo 200i ,sym hd 200,αν πας σε μεταχειρισμενο βρισκεις και yamaha xenter ,honda sh 150 kai kanena piaggio σειρας 300. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportguy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Σας ευχαριστω για τις πολλες προτασεις. Απλα με το διπλωμα δεν υπαρχει θεμα μηπως καποια στιμγη αλλαξει και θα εχω προβλημα? Τωρα οσο αφορα τα κυβικα.. Επειδη θελω να το χρησημοποιησω καθαρα εντος πολης γιαυτο και κοιτουσα 125αρι. Θα κοιταξω ομως και αυτα που μου ειπατε. Δεν ηξερα βασικα οτι μπορω να παρω μεγαλυτερο απο 125αρι και δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το γκαζι που γραφεται μερικοι. Με ενδιαφερει να μπορω να πηγαινω εκει που πρεπει με ασφαλεια. Σε 125-150 το κορυφαιο αποτι βλεπω σχεδον σε ολα εινια το SYM Symphony SR. Σωστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 αξιζει να το παρεις το sym τοσος κοσμος το εχει και δεν εχω ακουσει για βλαβες.Απλως το 150 εχει καλυτερη ροπη,καταταλα εχει ιδια ιπποδυναμη με το 125 και σχεδον ιδια τιμη.Μη πετας τα χρηματα σε καλυπτει και αυτο μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportguy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Μαλλον προς τα εκει καταληγω γιατι περα απο εδω εχω ακουσει θετικα σχολια. Σκεφτομαι το 150αρι απλα με το διπλωμα φοβαμαι μην εχω καποιο προβλημα. Εγω μενω Βριλησσια, περα απο το καταστημα του Βυνιου στην Αγ. Παρασκευη υπαρχει πουθενα αλλου καταστημα να πουλαει SYM? Να πω την αμαρτια μου, εμφανισιακα που αρεσει περισσοτερο το Aprilia, αλλα δεν παιζει ρολο αυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 το διπλωμα που εχεις εφοσον λεει KW δεν εχεις προβλημα με κυβικα εφοσον εισαι κατω απο τα 25KW σε ιπποδυναμη (και με μια αναλογια κιλων ανα ιππο που γραφει διπλα) αν καποια στιγμη αλλαξει ο νομος, το δικο σου διπλωμα θα συνεχισει να ισχυει κανονικα και ο νεος νομος θα πιανει τα νεα διπλωματα μονο (εγω για παραδειγμα ειχα βγαλει για 125cc-15hp το 1998 και οταν αλλαξε ο νομος και εγινε το Α1 με KW οπως αυτο που εχεις δεν αλλαξε τιποτα για εμενα παρολο που πρακτικα δωσαμε τις ιδιες εξετασεις και επρεπε να τα ακουμπησω σε σχολη οδηγων για να ξαναδωσω οδηγηση για διπλωμα ειτε για 25KW ειτε για ανεξαρτητου κυβισμου για να παρω 300αρι) σου ξαναλεω επισης οτι με 125αρι αμα βγαινεις σε καμια μεσογειων η κηφησιας το βραδυ θα χαροπαλευεις απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportguy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Γιατι το λες αυτο? εχει τοσο μεγαλη διαφορα το 125 στο 150 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 στο λεω επειδη οπως ξαναεγραψα ειχα scooter 125 κυβικων και μαλιστα ενα απο τα πιο δυνατα 4χρονα στα χαρτια και πραγματικα θελει ΠΑΡΑ πολυ προσοχη τα βραδυνα αμα βγεις σε λεωφορο και ειδικα αμα χρειαστει να βγεις αριστερα για να στριψεις σε κανα φαναρι γιατι μεχρι να πιασει (ΑΝ προλαβει να πιασει) 100 εχει περασει ενας αιωνας και σε χτυπαει πολυ ανετα αυτοκινητο που το βραδυ πανε σα τρελοι με 120+ στις μεγαλες λεωφορους απο εκει και περα δεν μπορω να σου πω κατι περισσοτερο, μεγαλος ανθρωπος εισαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 σε ρεπριζ και αλλαγες λωριδας και προσπερασεις θελεις ροπη φιλε,δηλαδη μπορει και το 125 κ το 150 να βγαζουν αντιστοιχα 10 κ 11 ιππους κοντα ,αλλα το 150 εχει αρκετη ροπη και πιο χαμηλα που σημαινει οτι φευγει πιο γρηγορα στις ανωτερω περιπτωσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportguy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Καταλαβαινω... Οποτε παω στο Sym symphony sr 150αρι... Αν και δεν κυκλοφορω τοσο πολυ το βραδυ, ευχαριστω για τις συμβουλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες