Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 dr200 θες να πεις.. Άντε βραδιάτικα.. :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.956 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Δηλαδη μονο εγω ειμαι ο λαλακας που εχω διπλωμα αδεια ασφαλεια και κτεο στο μηχανακι μου και το βγαζω μονο καθε κυριακη στο βουνο? Μηπως να κοψω ασφαλεια και να παραδωσω πινακιδα και αν βρεθει μπατσος στο βουνο να κανω κανενα μπαντιλικι σε κανενα κεφαλι του? Η αληθεια ειναι οτι σε πιστα δεν χρειαζεσαι τιποτα, αλλα αν πας χωματοδρομο και πατησεις κανενα πεζο ή ποδηλατη τοτε θα την εχεις ασχημα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 dr200 θες να πεις.. Άντε βραδιάτικα.. :P θιχτηκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Πέτρο είμαι έξω φρενών.. :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Πέτρο είμαι έξω φρενών.. :P :P Καλά ρε, κρέμασε με :P Απο όσο ξέρω για βουνό αμα το πάς με τρέιλερ και δεν πατάς άσφαλτο δεν χρειάζεσαι απολύτος τίποτα, ούτε ασφάλεια ουτε δίπλωμα μονο άδεια. Και μου φένεται και λογικό, βουνό ειναι, όχι δρόμος κυκλοφορίας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Καλά ρε, κρέμασε με :P Απο όσο ξέρω για βουνό αμα το πάς με τρέιλερ και δεν πατάς άσφαλτο δεν χρειάζεσαι απολύτος τίποτα, ούτε ασφάλεια ουτε δίπλωμα μονο άδεια. Και μου φένεται και λογικό, βουνό ειναι, όχι δρόμος κυκλοφορίας! Tι λες? Πλεον και αυτα θελουν ασφαλεια... πριν λιγες μερες εκανα ασφαλεια στο XR... που ξερεις μπορει να εχω μρτωπικη με κανενα λαγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Tι λες? Πλεον και αυτα θελουν ασφαλεια... πριν λιγες μερες εκανα ασφαλεια στο XR... που ξερεις μπορει να εχω μρτωπικη με κανενα λαγο Σοβαρά τώρα? Για όνομα του θεού ρε π**στη μου ... έλεος ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Εάν δεν απατώμαι ακόμα και οι χωματόδρομοι που μπορεί να συναντήσεις σε εντουράδα είναι μέρος του εθνικού οδικού δικτύου και άρα χρειάζονται τα πάντα, ασχέτως του ποιός θα βρεθεί να σε σταματήσει εκεί πάνω. Άσε που πλέον η ασφάλεια πάει μαζί με την πινακίδα anyway. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
frapedakias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 ευχομουν μετα απο το διαβασμα ολου του θεματος να ειχε ενα ευχαριστο τελος δηλαδη πηρα αυτο το ''πρααα και γουσταρω ευχαριστω πολυ παιδια'' και ετσι...τελικα απογοητευτικα...τι εγινε τελικα τι πηρες;; μπαινεις καθολου στο φορουμ;; τι εγινε ρε παιδια τελικα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Πήρε το πρωτάθλημα και έφυγε για εξωτερικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Το ιδανικο θα ηταν ενα τετραχρονο, μικρου-μετριου κυβισμου, μονοκυλινδρο, υδροψυκτο, ψεκαστο, μιζατο.. καλυτερα μεταχειρισμενο εκτως πια αν εχεις μεγαλη οικονομικη ανεση. Το πιο δυσκολο να βρεις ειναι ενα ψεκαστο σε μικρα-μεσαια κυβικα.. ποσο μαλλον ενα με καλης ποιοτητας ψεκασμο.. πχ το xt660x ειναι ψεκαστο αλλα εχει κακη ποιοτητα το συστημα του. Απο aprilia sxv μακρια, ειναι το πιο προβληματικο μηχανακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Το ιδανικο θα ηταν ενα τετραχρονο, μικρου-μετριου κυβισμου, μονοκυλινδρο, υδροψυκτο, ψεκαστο, μιζατο.. καλυτερα μεταχειρισμενο εκτως πια αν εχεις μεγαλη οικονομικη ανεση. Το πιο δυσκολο να βρεις ειναι ενα ψεκαστο σε μικρα-μεσαια κυβικα.. ποσο μαλλον ενα με καλης ποιοτητας ψεκασμο.. πχ το xt660x ειναι ψεκαστο αλλα εχει κακη ποιοτητα το συστημα του. Απο aprilia sxv μακρια, ειναι το πιο προβληματικο μηχανακι.. Μηπως μπορειτε σας παρακαλω να μιλατε γι'αυτα που ξερετε? Αφηστε τα αλλα στους υπολοιπους... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
biker97 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) .... Απο aprilia sxv μακρια, ειναι το πιο προβληματικο μηχανακι.. Κανεις λαθος φιλε...το sxv ειναι ενα μηχανακι που φτιαχτηκε για πιστα οπου αυτο συνεπαγεται οτι χρειαζεται τακτικη συντηρηση για να μπορει να αποδιδει τα μεγιστα!! Αυτα περι προβληματων τα λενε ατομα τα οποια αγορασαν αυτο το μηχανακι για βολταρουν καθε μερα νομιζωντας οτι εχουν κανενα xt και να του κανουν service οποτε θυμηθουν + το γεγονος οτι εκει εξω κυκλοφορουν πολλοι μηχανικοι αστερια που εβαζαν χερι στο μοτερ χωρις να ξερουν... Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2015 από τον biker97 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες