Jump to content
hatman

Αγορα Supermoto / Supermotard

Recommended Posts

Το ορίτζιναλ klx300 όπως αυτό στα λινκ του xristos ήταν μόνο μανιβελα και χωρίς κάποιον εξοπλισμό δρόμου , επερνε πινακίδα όμως τοοοοτε που ήταν πιο χαλαρά όλα .

D-tracker μίζα μόνο και ποτέ δε βγήκε από το εργοστάσιο ως 300 .

Όχι ότι παίζει θέμα με την μετατροπή ίσα ίσα είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει κάποιος στο klx250 του απλά το αναφέρω έτσι για την ιστορία ή αν πχ θες μίζα ή μανιβελα να ξέρεις τι θα ψωνίσεις .

Σ'ενα μιζατο d-tracker μπορεί να μπει μανιβελα , το κάνεις όμως ένα ανιβελατο με μμίζα είναι μια παρανοϊκή ιστορία όσον αφορά το κόστος .

Nταξ.... ΚΛΧολογος τι να λεμε....μηπως να βαλω κι εγω στην υπογραφη ΧRολογος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μεχρις στιγμης εχω σταμπαρει τα εξης :

Yamaha TTR 250 - προσεγμενο, ξεμπερδεμα με τα τελη και το κτεο, πολυ κοντα ο dealer

http://www.car.gr/cl...s/view/3175686/

Yamaha TTR 250- ομορφο μηχανακι, προσφατο σερβις, καινουρια λαστιχα, κοντα ο dealer

http://www.car.gr/cl...s/view/3565621/

Honda XR250 R - σχετικα φρεσκο, δυνατοτητα πληρωμης σε δοσεις

http://www.car.gr/cl...s/view/3585567/

Kawasaki D-Tracker 250 - καλη σχετικα τιμη, μπαινει κατευθειαν πιστα

http://www.car.gr/cl...s/view/3597656/

D-Tracker 300 - λιγο πιο δυνατο απο το προηγουμενο

http://www.car.gr/cl...s/view/2896554/

Τροποποιήθηκε από τον hatman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω αυτό απλά βρήκα άλλο στην πόλη μου

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3203656/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτησω κατι, αυτο θεωρειται καθαροαιμο..?

http://www.car.gr/cl...s/view/3550834/

Πως το βλεπετε, συμφερει για την τιμη του σε αυτα που δινει και για τα κυβικα του? Απλα ρωταω, το ξερω οτι θα ειναι πολυ αγριο για μενα. Προφανως θα απαιτει και αρκετη συντηρηση (συγκριτικα με το d tracker)..

Για αυτο ισχυουν τα ιδια με το πανω?

http://www.car.gr/cl...s/view/2788048/

Πως το βλεπετε..?

Καλα, αν ειναι να κατεβω τελικα Αθηνα θα παρω το d tracker το οποιο θα ειναι καταλληλοτερο για εμενα. Απλα θελω να μαθω τι παιζει και με τα παραπανω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτησω κατι, αυτο θεωρειται καθαροαιμο..?

http://www.car.gr/cl...s/view/3550834/

Πως το βλεπετε, συμφερει για την τιμη του σε αυτα που δινει και για τα κυβικα του? Απλα ρωταω, το ξερω οτι θα ειναι πολυ αγριο για μενα. Προφανως θα απαιτει και αρκετη συντηρηση (συγκριτικα με το d tracker)..

Για αυτο ισχυουν τα ιδια με το πανω?

http://www.car.gr/cl...s/view/2788048/

Πως το βλεπετε..?

Καλα, αν ειναι να κατεβω τελικα Αθηνα θα παρω το d tracker το οποιο θα ειναι καταλληλοτερο για εμενα. Απλα θελω να μαθω τι παιζει και με τα παραπανω..

Είναι πιστόλια και τα 2, το WRF πιο δυνατό, αλλα τα 450 έχουν μια τάση να καίνε βαλβίδες μεχρι καποια χρονολογία (είχε και ενα στο συνεργείο ο μηχανικος μου τις προάλλες) τα 400 δεν ξερω.

Ρε φίλε δέν ειναι για 1ο μηχανάκι το WRF ... Δεν μπορείς να το οδηγήσεις απλα, θέλει εμπειρία .... ούτε έχει "σιγα θα το πηγαίνω σιγά σιγά και θα προσέχω..." σε τέτοια μηχανάκια δεν εχει τετοια λόγια. Φτιάχτηκαν για να τρέχουν. Δεν μπορείς να το δουλεύεις χαμηλά. Θα γλυκαθείς και θα το ανοίξεις το ριμάδι το γκάζι και θα κάνεις κολοτούμπες ....

Τωρα για την τιμή του, σε αυτά τα λευτά παίρνεις και 450, οτι οτι θα ειναι παρα πολυ πιο δυνατο κτλπ αλλα ειναι πιο κυκλοφορημένο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον παιδια.. Χθες κυριολεκτικα το ελιωσα το car.gr και βρηκα πολλα μοτορια που μου αρεσαν. Αλλα θα ηθελα και την δικη σας γνωμη για να μαθω ποια τελικα θα ειναι πιο προσιτα για εμενα. Σε προηγουμενα μου ποστ ειχα αναφερει οτι το μηχανακι το θελω κυριως για την καρτοπιστα και μετα για το βουνο. Ας μην ληφθει υποψην αυτο - ισως το μηχανακι να το χρειαστω πιο πολυ για το βουνο (αν βρω καλη παρεα), ισως για την πιστα (αν τρεχει κανα πρωταθλημα εδω πανω).. Τωρα που το σκεφτομαι εδω περα εχουμε σχετικα καλες βουνισιες διαδρομες και τρεχουν και αγωνες..

Το κυριοτερο για εμενα ειναι να μπορει να πατησει ασφαλτο και να κινειται χωρις προβλημα για σχετικα μεγαλο διαστημα (~2-3 ωρες) - οχι συνεχομενα, αλλα να μην θελει και ενδιαμεσα rebuilt..! Δηλαδη οχι κατι απολυτα καθαρο και αγωνιστικο.. Να μπορεις να κανεις και την βολτα σου, να μην καταπινει την βενζινη και να υπαρχει και μια σχετικη ανεση (οχι πολυ, ακομα νεοι ειμαστε!).

Η λιστα περιλαμβανει τα εξης :

(ολα ειναι τετραχρονα και αυτα που εχουν θαυμαστικα σημαινει οτι μ'αρεσουν λιγο περισσοτερο απο τ'αλλα)

Enduro :

Honda XR250R

Honda CRF450R (!)

Honda CRE 250HM (!!)

Suzuki RMZ 250 (!!)

Yamaha TTR 250

Yamaha WR 426F

Yamaha WR 450F

KTM 520 EXC

KTM 450 SX (!)

KTM EXC 250F (!!)

KTM 350 EXC-F (!!!)

KTM 450 E-XC Racing (!!!)

Husqvarna TE250 (!!)

Husqvarna TCX 450 (!!!)

Ποιο/α απο τα παραπανω λετε να συνδυαζει την καλη ποιοτητα κυλισης στο χωμα με αξιολογες επιδοσεις και στην πιστα, αν γινει μοταρντ? Ποιο ειναι πιο φιλικο σε σχεση με τα σερβις και την συντηρηση? Το κριτηριο της δυναμης επειδη ειναι περισσοτερο υποκειμενικο ας μην ληφθει σοβαρα υποψην.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια, τι λετε για αυτο..

http://www.car.gr/cl...s/view/3514230/

Το δινει με πολλη προικα και φαινεται προσεγμενο.. Το μονο που με προβληματιζει σε αυτο ειναι οτι εχει κλεισει ηδη 20ετια!

αυτο ειναι το δικο μου φιλε μου οπως πολυ σωστα παρατηρησε ο anotherface ;)

εχεις π.μ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KTM 450 SX (2004) ή KTM 250 EXC (2007)

Και τα δυο ειναι στην πολη μου, και τα δυο τα δινουν 2500 (το καθενα). Και τα δυο φαινονται προσεγμενα και ετοιμα για βολτα.

Ποιο μου προτεινετε? Εγω θα λεγα το 2,5αρι επειδη ειναι πιο φρεσκο και πιο ηπιο για εμενα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε θα μας τρελανεις. Ολο μας τ αλλαζεις. Για το 450 παντως ουτε κατα διαννοια, τα εχουμε αναφερει παραπανω μην επαναλαμβανομαστε.Το 250 νταξει παλευεται, αλλα μη ξεχνα οτι και τα δυο ειναι καθαροαιμα αγωνιστικα.Παρε και μια λιστα ποια ειναι τα καθαροαιμα γιατι δεν τα εχεις ξεκαθαρισει ακομα στο μυαλο σου

-ΚΤΜ ειναι ολα αγωνιστικα αυτα που κοιτας

-Honda cr,crf

-Υamaha wr-f(250,400,426,450)

-Suzuki RM-Z

-Kawasaki KX-F

-Husqvarna ολα .

*Η λιστα δεν αφορα ολα τα καθαροαιμα αγωνιστικα που υπαρχουν αλλα αυτα που σου εχουν γυαλισει, προς αποφυγη παρεξηγησεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε σου έχουμε πεί 1000 φορές για τα 450 και τα 400 και ακόμα τα βλέπω στην λίστα ....

Επίσης λες οτι θελεις 2-3 ωρες να πάει στην άσφαλτο ... και για βουνισιες διαδρομες .... εδω τα αλλαζεις ΟΛΑ ΟΛΑ μα ολα..

Πρεπει να ξεκαθαρίσεις τι θελεις.

Πιστα = motard. Βουνο = enduro.

Τακουνια λαστιχα = εισαι κυριλε στο βουνο αλλα ξεχνας τον δρομο, μονο απο τους κραδασμους δεν θα αντεξεις, και θα τρως και τα λαστιχα σου, επισης επικυνδυνο στις στροφες.

Motard λαστιχα = κυριλε στον δρομο, παταει χωμα αλλα γλυστραει

On/off λαστιχα = οπως το λεει η λεξη ... 50/50 ... μοιραζεις τις ικανότιτες αλλα μην περιμενεις να εισαι τελεια ουτε στο χωμα ειδηκα σε λασπες ... ουτε στην πιστα θα ξυνεις πατουρι ...

Ξεκαθαρισε τι θελεις , και μετα επελεξε. Αν τα θελεις ολα τοτε σου προτεινω να παρεις enduro με on/off λαστιχα.

Πριν συνεχισεις ομως, με βαση την λίστα που σου έφτιαξε ο συνονώματος ο Παναγιώτης απο πάνω, ΒΓΑΛΕ τα αγωνιστικα και κοίτα μονο τα ημί και τα πολίτικα.

Τους λογους τους ειπαμε 1000 φορές .... Η αν θελεις σον και καλα αγωνιστηκο για πούλ μούρ η τον τάδε λόγο, κοίτα τα 250, άστα τα 450 ρε παιδί μου πώς το λένε ... δέν κανουν... δεν ξέρεις καν ακόμα τι θέλεις και βλέπω λίστες με 450άρια θυρία ανήμερα...

Αν αποφασήσεις παντος να πάρεις καθαρό αγωνιστικό, θα είναι μεγάλη βλακία εφόσον δεν θα εχεις αλλο μηχανάκι, το μοναδικό που θα έχεις να μην μπορείς να το πας μια βόλτα και να το πηγαίνεις μόνο βουνό...

Τωρα οσο για αυτα που εβαλες και την συντήρηση κτλπ, αυτό που κάνει ολα αυτα που ζητάς, και δεν καίει και βενζίνη, ειναι το D-tracker 250 το οποιο δεν βλεπω στην λίστα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα θες λίγο απ όλα τότε ξανακοιτα εκείνα τα d-tracker250 , ttr250 , dr350 & drz400(440) που είδες στις αγγελίες .

Και σου ξαναλέω ψάξε για το όποιο μηχανάκι σου γυαλίζει να δεις τι είναι , καθαρό , ημικαθαρό , τι σέρβις θέλει και κάθε πότε και τι παίζει από ανταλλακτικά.

Μην ενθουσιάζεσαι με ότι βλέπεις .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο παρε και με την προικα που εχει θα κανεις οτι θες το καλοκαιρι motard και τον χειμωνα enduro http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3514230/

Τροποποιήθηκε από τον gregoKLE

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα θες λίγο απ όλα τότε ξανακοιτα εκείνα τα d-tracker250 , ttr250 , dr350 & drz400(440) που είδες στις αγγελίες .

Και σου ξαναλέω ψάξε για το όποιο μηχανάκι σου γυαλίζει να δεις τι είναι , καθαρό , ημικαθαρό , τι σέρβις θέλει και κάθε πότε και τι παίζει από ανταλλακτικά.

Μην ενθουσιάζεσαι με ότι βλέπεις .

Περιμένω να ακούσω ένα ''το έψαξα, το 440 είναι αυτό που μου ταιριάζει'' :drool:

Ούτως ή άλλως hatman μεσολαβεί ένα δίπλωμα που πρέπει να βγάλεις πρώτα αν δεν απατώμαι ...μέχρι να ξεκινήσεις, μέχρι να το πάρεις θα αλλάξουν και οι αγγελίες οπότε θα ξαναψάξεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτως ή άλλως hatman μεσολαβεί ένα δίπλωμα που πρέπει να βγάλεις πρώτα αν δεν απατώμαι ...μέχρι να ξεκινήσεις, μέχρι να το πάρεις θα αλλάξουν και οι αγγελίες οπότε θα ξαναψάξεις

Πρωτα θα παρω το μηχανακι και μετα το διπλωμα.

Δεν ξερω αν με Α1 ειμαι νομιμος με αυτα τα μηχανακια. Βλεπεις εχουν βαλει και την αναλογια ισχυς/βαρους...

Δεν μπορω να βγαλω Α γιατι δεν εχω Α1 και πρεπει να κλεισω τα 24.. Μεχρι τοτε δεν μπορω να περιμενω. Κατι που πρεπει να γινει ας γινει τωρα. Μεχρι τοτε μπορει και να μην ζω - επειδη αυτοι οι βλακες εβγαλαν νομους δεν θα με στερησουν την ορεξη. Ας κανουν οτι θελουν. Ετσι κι αλλιως στην πιστα δεν χρειαζεσαι διπλωμα και το πολυ-πολυ μεχρι να το βγαλω να το σερνω με το τρειλερ.. Και στο βουνο ποιος μπατσος θα τολμησει να με κυνηγησει..? Θα λαμωσει σε καμια γουρνα ενω εγω θα κανω τα μοτοκροσαδικα αλματα μου απο πανω του!!! Πω πω δεν βλεπω την ωρα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν με Α1 ειμαι νομιμος με αυτα τα μηχανακια. Βλεπεις εχουν βαλει και την αναλογια ισχυς/βαρους...

Δεν μπορω να βγαλω Α γιατι δεν εχω Α1 και πρεπει να κλεισω τα 24.. Μεχρι τοτε δεν μπορω να περιμενω. Κατι που πρεπει να γινει ας γινει τωρα. Μεχρι τοτε μπορει και να μην ζω - επειδη αυτοι οι βλακες εβγαλαν νομους δεν θα με στερησουν την ορεξη. Ας κανουν οτι θελουν. Ετσι κι αλλιως στην πιστα δεν χρειαζεσαι διπλωμα και το πολυ-πολυ μεχρι να το βγαλω να το σερνω με το τρειλερ.. Και στο βουνο ποιος μπατσος θα τολμησει να με κυνηγησει..? Θα λαμωσει σε καμια γουρνα ενω εγω θα κανω τα μοτοκροσαδικα αλματα μου απο πανω του!!! Πω πω δεν βλεπω την ωρα......

Βασικά να πάρεις μηχανάκι και στην πουτσ@ σου μην πάρεις δίπλωμα ρε στην γειτονιά μου εγώ που έχω supermoto και κάνω σούζες παντηλικιά και πρααα πρααα πραααα και δν ειμαι φλώρος δν έχω δίπλωμα ενώ οι βλάκες με τα παπιά έχουν και τους κοροιδεύω τους βλάκες γιατί μπορεί αύρο να μην ζουν και χάλασαν τόσες ώρες για μαθήματα και διπλώματα πρααα πραα πρααααααααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θρεντ κατάντησε μαλακία.

:lock:

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μια στιγμη νομιζα οτι τα λεγες σοβαρα :P ..Εγω το ψιλιαστηκα απτο την αρχη το thread παντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:kaaaala: :kaaaala:

Τροποποιήθηκε από τον kostaras251

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[...]

Και στο βουνο ποιος μπατσος θα τολμησει να με κυνηγησει..? Θα λαμωσει σε καμια γουρνα ενω εγω θα κανω τα μοτοκροσαδικα αλματα μου απο πανω του!!! Πω πω δεν βλεπω την ωρα......

Ε όσο νάναι, η εμπειρία μετράει...

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα!! Στεφανε ελιωσαα... Ενταξει μαγκες και μια πλακα που και που δεν βλεπτει.. Μετα απο 100 μηνυματα χρειαζοτανε :P.......

ΥΓ : Το ειδε και η μανα μου και ελιωσε... πρα..πρα..πρα..!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην έρθει κανένας μπάτσος με DRZ μόνο αυτά τα παλιά τα κιτρινα και κάνει αυτός άλματα απο πάνω σου, που έχει και μια εμπηρεία στις μηχανές :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα