AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Εγώ τί έγραψα ρε; κι' αυτό nissan δεν είναι;;; Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα!! Θα 'ρθει η ώρα που θα ξεδιπλώσω την ταλεντάρα μου..... το ρξ7 ειναι μαζντα αβε συνελθε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 το ρξ7 ειναι μαζντα αβε συνελθε! Νταξ νούμε, αφού ξες, απο αυτοκίνητα μόνο το δικό μου ξέρω τί είναι!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Χαχαχα έχω πέσει από την καρέκλα με τη στιχομυθία σας....! :rotfl: :rotfl: :worthy: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2013 από τον Optimus Prime 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λοίπον το πρώτο μου rc το πήρα το 2008 ήταν ένα kyosho fazer.....καθώς ήμουν άσχετος και χωρίς βοήθεα από κάποιον έμπειρο, σε δυο μήνες το μοτέρ παρέδωσε πνεύμα....τελικά το πούλησα για ανταλλακτικά..... Το δεύτερο rc μου το πήρα τα Χριστούγεννα του 2008 μεταχειρισμένο από έναν γνωστό, ήταν ένα kysoho dbx.....αυτό πραγματικά το ευχαριστήθηκα αν και ποτέ δεν έπαιξε ρυθμισμένο αφού δεν ήξερα...τελικά κι αυτό ΄πουλήθηκε για ανταλλακτικά... Καλοκαίρι του 2009 άνοιξε ένα μαγαζί με είδη μοντελισμού στην περιοχή μου.....είχε πίστα για mini-z......έχοντας αυτό το κίνητρο αγόρασα κι εγώ ένα kyosho mini-z mr-02 (το mercedes).....το είχα κάμποσο καιρό αλλά δεν το ευχαριστήθηκα....του είχα κάνει πολλές βελτιώσεις και μου είχαν φύγει αρκετά $$$....τελικά το πούλησα μετά από ένα χρόνο.... Ενδιάμεσα είχα δει τα rc drift που τότε άρχιζαν να γίνονται γνωστά στην Ελλάδα.....μετά από ψάξιμο αγόρασα ένα hpi sprint 2 drift (το κόκκινο)....αυτό το κράτησα αρκετό καιρό.....δέχτηκε κι αυτό βελτιώσεις, το έκανα brushless.....είχα αγοράσει μπαταρία lipo 150 ευρώ και μοτεράκι 70 καινούρια, είχα speed control μεταχειρισμένο. Η μπαταρία ήταν 11,1v (έπαιρνε 7,4v κανονικά) και μη γνωρίζοντας τότε πολλά, άκουσα τον μαγαζάτορα που υποτίθεται ήξερε και στην πρώτη βόλτα κάηκαν και πετάχτηκαν τόσα λεφτά....άντε να έβρισκα το δίκιο μου τότε... Εδώ ένα βιντεάκι προσπαθώντας να κάνω drift (ο θεός να το κάνει...)....στο τέλος του βίντεο το στούκαρα πάνω στα κάγκελα :crazy: Τότε είχα πειραχτεί τόσο πολύ που είχα πει πως δεν θα ασχοληθώ ξανά με τον μοντελισμό......το μικρόβιο όμως ακόμα υπήρχε μέσα μου και μετά από λίγο καιρό, τα Χριστούγεννα του 2009, αγόρασα μεταχειρισμένο ένα kyosho lazer zx-5 χωμάτινο, επρόκειτο για αγωνιστικό κιτ. Αυτό είχε υποστεί πάρα πολλές βελτιώσεις (που ίσως δεν χρειάζονταν όπως carbon σασί,πύργους αλουμινίου και πολλά άλλα)..... το είχα ευχαριστηθεί πολύ......το κράτησα κι αυτό περίπου ένα χρόνο και στο τέλος έδωσα..........τα έξτρα που είχα βάλει τα πούλησα ξεχωριστά και ξεχωριστά το σασί στην μορφή που το είχα αγοράσει.....έτσι το είχα αγοράσει..... Μετά τις βελτιώσεις... Στη συνέχεια αγόρασα ένα team associated tc-6, αγωνιστικό δρόμου, με ιμάντες full carbon.....αυτό ήταν το rc που ευχαριστήθηκα όσο κανένα άλλο........είχε πάνω brushless μοτέρ και πήγαινε σφεντόνα.....το μόνο που μετάνιωσα που το έδωσα.....το είχα βάλει και 2-3 φορές στην πίστα (στο φυσικό του περιβάλλον) και ήταν πολύ απολαυστικό!!!! Ο λόγος που πουλήθηκε το tc-6 ήταν η αγορά formula 1, hpi f10, με σκοπό να συμμετάσχω στο νέο τότε πρωτάθλημα στην πίστα στο Ηράκλειο......υπέστη πολλές βελτιώσεις κι αυτό......έτρεξα σε έναν αγώνα αλλά δεν τα πήγα καλά γιατί δεν είχα κάνει σωστές ρυθμίσεις στην καινούρια μου τηλεκατεύθυνση....είχα ρυθμίσει λάθος τα φρένα και δεν είχα καθόλου φρένα.....δεν το βρίσκαμε το θέμα με τα άλλα παιδιά....το κατάλαβα μετά από καιρό που ψαχούλευα την τηλεκατεύθυνση για να λύσω αυτό το ζήτημα. Πλέον είναι φυλαγμένη η φόρμουλα καθώς λόγω κόστους έχω βάλει στην άκρη, για λίγο ελπίζω, αυτό το χόμπυ μου......ελπίζω να ασχοληθώ ξανά........όποτε μπορέσω θέλω να φτιάξω ένα on road ιμαντάτο ξανά!!!! Ελπίζω να μην σας κούρασα (τουλάχιστον πολύ0, αλλά μου αρέσει να μοιράζομαι αυτές τις εμπειρίες. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2013 από τον dimitriskokk 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2013 Δεν έχω άλλα λικε ρε γμτ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitseas 265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 χαχαχαα το κυοσο το λειζερ ειτανε δικο μου απο μενα το χες παρει θυμασε??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Πάρτε άλλο ένα Σ' αυτό είμαι με το πράσινο BMW http://www.youtube.com/watch?v=BY6ocKqVz6k&list=UU9Yxz3GE1HrauPAK1L7oT5w&index=2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Και μιας και πήρα φόρα, ορίστε και άλλο ένα από έναν αγώνα που είχαμε διοργανώσει σε μια πίστα που πλέον έχει κλείσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 χαχαχαα το κυοσο το λειζερ ειτανε δικο μου απο μενα το χες παρει θυμασε??? χαχαχαχαχαχαχαχαχ.......θυμάμαι Μητσέα!! Όλοι οι μοντελιστές είναι και μηχανόβιο φαίνεται 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχ.......θυμάμαι Μητσέα!! Όλοι οι μοντελιστές είναι και μηχανόβιο φαίνεται Ελα, πες την αλήθεια... όλοι όσοι κουλοί δεν μπορούν με τις μηχανές... ξεσπάνε αλλού!! Υ.Γ. Ξέχασα να βγάλω φωτό το δικό μου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagelis7 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 Λαμπαδα λεμεεεεε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Ελα, πες την αλήθεια... όλοι όσοι κουλοί δεν μπορούν με τις μηχανές... ξεσπάνε αλλού!! Υ.Γ. Ξέχασα να βγάλω φωτό το δικό μου χαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες