Jump to content
Panosfx250

Τι χριαζετε να κανω στο παπι για να περασει κτεο? Ερωτισεις αποριες

Recommended Posts

Παιδια γεια σας εχω πολλες αποριες μιας και πιστευω πως γρηγορα γρηγορα πρεπει να περασω την παπια κτεο γιατι νομιζω πως εφαγα κανα προστιμο...

Εχω ενα suzuki fx 125 (180 ανεβασμενο) του 99 η πρωτη αδια..

ηθελα να ρωτησω? ποσο προστιμο τροω που καθηστερο?

Και το θεμα που με καιει πιο πολυ ειναι...οκ καθρεπτες εχω.

πινακιδα τιν εχω πανο αλλα κατω απο τον τροχο οπως στα μοταρντ γιατι δεν εχω πισο λασποτιρα πειραζει?

το εχω αερογραφια ολο το μηχανακι πορτοκαλι ασπρο αλλα η αδεια λεει μπλε πειραζει?

εξατμιση καθρεπτες εχω γνησια θα τα βαλω ετσι κ αλλιως...

Εχω φιμε φλας μπροστα πισο κολοφαναρο εκτος απο τα φωτα μπροστα..υπαρχει προβλημα σε αυτο?

το εχω 180 κυβικα μονο πιστονι καρμπηρατερ του εχω αλλα δεν εχω μιζα (γιατι δεν σηκωνει τοσα κυβικα) θα υπαρξει προβλημα?

δηλαδη εχω ενα παπι που τσουλαει κανονικα στο δρομο γιατι το φτιαξα προσφατα απλα εχω αυτες τις αποριες γιατι οπως και να το κανουμε ειναι πατενταρισμενο και ομορφα φτιαγμενο μην πληρωνη μαλακιες προστιμα ξανα και ξανα!

Α! και κατι αλλο ειναι στον πατερα μου γραμμενο θα πρεπει να το παει εκεινος με την ταυτοτητα του για κτεο? η μπορω και εγω?

Παιδια αυτες οι ερωτισεις -αποριες μου ρχοντε τωρα σας παρακαλω απαντηστε το σηντομοτερο γιατι μαλλον εχω αργισει και πρεπει να ξερω τι να κανω για να τελειωνω ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδια γεια σας εχω πολλες αποριες μιας και πιστευω πως γρηγορα γρηγορα πρεπει να περασω την παπια κτεο γιατι νομιζω πως εφαγα κανα προστιμο...

Εχω ενα suzuki fx 125 (180 ανεβασμενο) του 99 η πρωτη αδια..

ηθελα να ρωτησω? ποσο προστιμο τροω που καθηστερο? αυτό είναι το λιγότερο

Και το θεμα που με καιει πιο πολυ ειναι...οκ καθρεπτες εχω.

πινακιδα τιν εχω πανο αλλα κατω απο τον τροχο οπως στα μοταρντ γιατι δεν εχω πισο λασποτιρα πειραζει? Ναι

το εχω αερογραφια ολο το μηχανακι πορτοκαλι ασπρο αλλα η αδεια λεει μπλε πειραζει? Εννοείται

εξατμιση καθρεπτες εχω γνησια θα τα βαλω ετσι κ αλλιως...

Εχω φιμε φλας μπροστα πισο κολοφαναρο εκτος απο τα φωτα μπροστα..υπαρχει προβλημα σε αυτο? Δηλαδή; Δεν έχεις φώτα;

το εχω 180 κυβικα μονο πιστονι καρμπηρατερ του εχω αλλα δεν εχω μιζα (γιατι δεν σηκωνει τοσα κυβικα) θα υπαρξει προβλημα?

δηλαδη εχω ενα παπι που τσουλαει κανονικα στο δρομο γιατι το φτιαξα προσφατα απλα εχω αυτες τις αποριες γιατι οπως και να το κανουμε ειναι πατενταρισμενο και ομορφα φτιαγμενο μην πληρωνη μαλακιες προστιμα ξανα και ξανα!

Α! και κατι αλλο ειναι στον πατερα μου γραμμενο θα πρεπει να το παει εκεινος με την ταυτοτητα του για κτεο? η μπορω και εγω? Μπορείς και εσύ

Παιδια αυτες οι ερωτισεις -αποριες μου ρχοντε τωρα σας παρακαλω απαντηστε το σηντομοτερο γιατι μαλλον εχω αργισει και πρεπει να ξερω τι να κανω για να τελειωνω ευχαριστω!

χμμμ δύσκολο να το περάσεις...

Τροποποιήθηκε από τον AlexDMegara

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πιστεύω να μην περάσεις κτεο. Δεν έχεις επάνω κάτι που θα σε κόψουν, αυτά που ανάφερες είναι λεπτομέρειες.

Δεν μας είπες το κυριότερο όμως, τα λάστιχα σου είναι εντάξει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτο μηνυμα..... :think:

Αν εισαι καινουργιος καλως ηρθες.....το μηχανακι σου δυσκολα (εως απιθανα,χωρις λαδωμα εννοειται) θα περασει κτεο με αυτα που του εχεις κανει.....

Αν εισαι ο 50στος λογαριασμος καποιου...... :popcorn: :popcorn:

Κερναω........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα το θεμα ειναι οτι θελω να περασω κτεο γιατι το μηχανακι λειτουργικα ειναι κομπλε και φοτα εχει και φλας και τα φρενα του κομπλε λαστιχα εχω Pilot sporty και τα βαλα αρχες του 12 αν θυμαμε καλα αλλα ειναι ακυκλοφοριτα..αλλα καπιος μου πε οτι δεν μπορω να περασω με αυτα και πρεπει να βαλω αλλα αλλα εχω ενα καλο ζευγαρι m45

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρέπει να προσπαθήσεις να το επαναφέρεις στην εργοστασιακή του μορφή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια γεια σας εχω πολλες αποριες μιας και πιστευω πως γρηγορα γρηγορα πρεπει να περασω την παπια κτεο

Καλως ήρθες !

Αν ξοδέψεις λίγο χρόνο, θα βρεις μεσα στο φόρουμ σχετικές απαντήσεις.

Πολλοί/ες απο 'δω μέσα, περάσαμε ΧΩΡΙΣ κανένα πρόβλημα τα μοτό ή τα παπιά μας απο ΚΤΕΟ.

Αν δεν βρεις ικανοποιητικές απαντήσεις, τότε θα χρειαστει να πας σε ενα ΚΤΕΟ και να σε κατατοπίσουν ΤΙ πρέπει να κάνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λαδωνεις και περνας.Το προστιμο ειναι γυρω στα 10 ευρω + οσο δωσεις για λαδωμα.Τουλαχιστον εκει που ρωτησε ο πατερας μου ετσι ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω σημερα περασα κτεο το δικο μου και επειδη βγαζουν φωτογραφια το υπο ελεγχο δικυκλο δεν ειχα την κανονικη πινακιδα, εφαγα μια ολοκληρη μερα να βγαλω καινουργια (την παλια την ειχα χασει) εκει την κολλησα με ταινια γιατι δεν ειχα προλαβει να κανω τρυπες και περασε κανονικα (σε αριστη κατασταση αλλωστε). Εχει δωθει παραταση μεχρι 30/04. Την πινακιδα πρεπει να φτιαξεις και το χρωμα, τα υπολοιπα τυπικα λαστιχα,φωτα, φρενα εγω ουτε καθρεπτες ειχα εκει εβαλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχως που ειδε κα ικαπιος τις ασυναρτισιες του αλλου και εφτιαξε το θεμα...

Λοιπον εχω καινουρια πλαστικα ολο το σετ μοβ χρωμα ομως οκ την πινακιδα θα την βαλω στον αλλο λασποτιρα που εχω τν πισο και ειναι καινουριος...αλλα θα και παλι αν δεν κανει μπαμ στο ματι με τις αερογραφιες ισος να μου την πουν γιατι ειναι μοβ το μηχανακι...αλλα με απλα πλαστικα...και μαλλον θα πρεπει να ξεβαψω και τα φιμε που του εχω...γιατι ισος να μην μου το περασουν οκ απο φρενα και λαστιχα,καθρεπτες ειμαι κομπλε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε τα φιμε δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα, σημερα ειδα μηχανακι που τα ειχε καπως ετσι μπρος-πισω και περασε κανονικα. Δεν χανεις και τιποτα να πας να τους ρωτησεις για οποιες αποριες αμεσως σε εξυπηρετουν. Να προλαβεις την προθεσμια γιατι μετα θα πεσει προστιμο κοντα στα 80 ευρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα το παπι μου εχει 99' πρωτη αδεια...η προθεσμια θα χει λιξει μα καλα ειχα ακουσει προστιμα αννα μηνες που καθηστερεις πχ εγω πρεπει να χω φαει η 10 η 20 ευρω το 80 θα νε αν το καθηστερισω μεχρι τελος του χρονου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο με προστιμα ισχυε παλαιοτερα εγω τωρα τουλαχιστον ξερω οτι πρεπει να το περασεις μεχρι 30/04 χωρις να πληρωσεις κατι παραπανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ένα Crypton x και έχω συμπλέκτη περνάει ;;

πρεπει να τους έχω και τους δυο καθρέφτες για έχω κόψει τη βάση του καθρέφτη για να βάλω τον συμπλέκτη ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να περάσω κτεο πρέπει να έχω δίπλωμα??

Πρέπει να είμαι άνω των 18 ετών?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 28 λεπτά, το μέλος kontogiannesgiorgos4@gmail έγραψε:

Nα στο περάσει ο μπαμπας σου, που στο πήρε κιόλας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος kontogiannesgiorgos4@gmail έγραψε:

Στο ΚΤΕΟ πρέπει να δώσεις τα απαραίτητα έγγραφα (παλιό ΔΤΕ (δελτίο τεχνικού ελέγχου εαν υπάρχει), αδεια κυκλοφορίας οχήματος, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης σαν εναλλακτική λογω ΑΦΜ. 

Να προσθέσω οτι κανονικά πρέπει να διαθέτεις έτοιμο παράβολο, αλλά οι εταιρίες έχουν κανονίσει (αυτόβουλα και οχι υποχρεωτικά) να σου εκδιδουν κατευθείαν την απόδειξη παραβόλου. 

Απο την στιγμή που τα 50αρακια (υπο τον νομο) τα οδηγούν 16αρηδες και δεν περνάνε απο τεχνικο έλεγχο προφανώς και οι ιδιοι δεν έχουν δικαίωμα να υπογράψουν υπο ευθυνη τους.

Τροποποιήθηκε από τον JohnnyT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα