hatman 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Φιλε να το χαιρεσαι, ειναι καλο εργαλειο για αρχη. Το αστειο ειναι οτι πριν μια βδομαδα περιπου ειχα βαλει στο ματι μια cbr 250αρα για να την πηγαινω και στην πιστα στις Σερρες να την μαθω καλα (μιας που ειμαι και βορειοελλαδιτης). Θα ηταν η πρωτη μου μηχανη. Ωστοσω μετα απο λιγες μερες εμαθα για τις supermoto και σε λιγες μερες με το καλο θα παρω κι εγω το πρωτο μου μηχανακι! Το καλυτερο για να μαθεις να την συντηρεις μονος σου με ευκολια, ειναι να κατσεις διπλα απο εναν πιο εμπειρο (μηχανικο) και να τον βλεπεις πως δουλευει και τι εργαλεια χρησιμοποιει.. Με τον καιρο θα μαθεις πολλα και τα περισσοτερα θα μπορεις να τα διορθωνεις μονος σου στην μηχανη. Για να γλιτωνεις και τα εργατικα, οχι τιποτε αλλο. Τα ανταλλακτικα τωρα θελουν περισσοτερο ψαξιμο για να βρισκεις καλες τιμες. Αρκει μονο να σου πω οτι ακομα και απο το ebay μπορεις να βρεις αρκετα, πολυ φθηνοτερα αποτι θα τα βρεις στην αντιπροσωπεια της honda. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pascual 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Για wolf 250 πηγαινα,τελικα μου εκατσε η honda για πολλους λογους. Επειδη δε βρισκω κατοχους να ανταλλαξουμε αποψεις κτλπ βαζω αυτο το ποστ για να με βρουν αυτοι!ας μου πουν οσοι ξερουν τι πρεπει να προσεξω,τυχον προβληματα και τα σχετικα.επισης ή δεν υπαρχει ομαδα για το εν λογω μοτορακι (μονο εγω το εχω;;) ή ειμαι τυφλος!οποιος γνωριζει μιλαει φυσικα.cheers Φίλε το έχω κι εγώ. 20000 χιλιόμετρα και ούτε θέμα πέραν τεντωτήρα που νομίζω ότι δεν είναι σημαντικό. Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Σας ευχαριστω ολους!!Ξερετε πως νιωθω τωρα που περιμενω την Παρασκευη...απλα δεν εχω υπνο!Το ninjaki τα σπαει αλλα δε θα βολευε καθε μερα στην κινηση κ θα εκαιγε περισσοτερο κιολας(πιστευω) Αν το 300αρι ηταν λιγο φθηνοτερο θα μιλουσαμε για αυτο τωρα.. ;-) Εσυ φιλε StratisKas ποσο καιρο την εχεις κ ποσα χιλιομετρα εχεις γραψει;Απο τιμες service?Καμια ομαδουλα υπαρχει; εγω φιλτατε phaphou την εχω απο το καλοκαιρι του 12 και μεχρι τωρα εχει μονο 4500 κμ το σερβις δε θυμαμαι ποσο κοστισε νομιζω 30-35 ε..και για καμια ομαδα δε ξερω τιποτα ειμαστε λιγοι βλεπεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phaphou 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Την καταευχαριστηθηκα το σκ αυτο.Μετα απο τις πρωτες μερες που ημουν φοβισμενος(με το ζορι την πηγα σπιτι την πρωτη μερα) τωρα αρχισα να την καταλαβαινω.εχω κανει 500 χλμ σε 5 μερες και δεν καιει τιποτα το καθικακι! Αν δεν ειχε και κωλοκαιρο θα ηταν καλυτερα. Καθε ποτε λαδωνουνε την αλυσιδα;Απο την αντιπροσωπια μου ειπαν καθε 300 χλμ. Πηρα και ενα σπρει,πηρα κι ενα τουμπανο σακιδιο πλατης...ετοιμος για ταξιδι :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 καλοριζικη,καλοταξιδη,παντα ορθιος και κρανατος ! ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Βάλε καμιά φωτογραφία επιτέλους!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theo_600rr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Να την χαιρεσε την κουκλα σου αδερφε. Καλες βολτες και παντα ορθιος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hatman 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καθε ποτε λαδωνουνε την αλυσιδα;Απο την αντιπροσωπια μου ειπαν καθε 300 χλμ. Πηρα και ενα σπρει,πηρα κι ενα τουμπανο σακιδιο πλατης...ετοιμος για ταξιδι :-) Να την λαδωνεις καθε 250-300 χιλιομετρα και θα εισαι καλα. Ποτε-ποτε θα χρειαστει και να τις αλλαζεις αλλα ρωτα και την honda να σου πουν συγκεκριμενα. Υπαρχει ενα οργανακι που μετραει ποσο εχει "ανοιξει" η αλυσιδα. Επισης καλο ειναι να χρησιμοποιεις καλες αλυσιδες και οχι τις πιο φθηνες που υπαρχουν. Αν χρησιμοποιεις καλες αλυσιδες (τυπου D.I.D. που ειναι και αγωνιστικες) και τις λαδωνεις τακτικα δεν θα εχεις τριβες (απωλειες στην κινηση) και τα γραναζια σου θα κρατησουν παραπανω. Να εχεις υποψην σου οτι καλο ειναι παντα μετα την βροχη να το κανεις ενα γρηγορο καθαρισμα για να φευγει η υγρασια. Επισης πριν ριξεις το ειδικο σπρευ στην αλυσιδα, ριξε πρωτα ενα καθαριστικο τυπου WD-40 και περνα την ενα χερακι με ενα στουπι για να φυγουν τα παλια γρασα, και ασε το 5-10 λεπτακια να το ρουφηξει. Μετα περνα την αλλο ενα χερι με το στουπι για να φυγουν τα υπολειμματα και εισαι ετοιμος. Γενικα 3-4 πραγματα να εχεις στο νου σου - πιεση ελαστικων, λαδι στο μοτερ, υγρο στο ψυγειο και λιπανση αλυσιδας. Να τα ελεγχεις σε εβδομαδιαια βαση και θα εισαι τζετ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2013 από τον hatman 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phaphou 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Οκ,ευχαριστω για τις πληροφοριες.στην αντιπροσωπια μου ειπαν μονο λαδι στην αλυσιδα,λαδια κ αερα στα λαστιχα να ελεγχω,τα υπολοιπα αυτοι στα service. Φωτογραφιες την Παρασκευη μαγκες που θα ειμαι σπιτι γτ τωρα απο το κινητο ειναι ταλαιπωρια να τις ανεβασω.. Παντως το να βαζεις λαδι στην αλυσιδα σε μηχανη που δεν εχει κεντρικο σταντ ειναι ταλαιπωρια.... Οσο για το στρωσιμο εχω κανει 500 χλμ πολυ ομαλα και το εχω ανοιξει στην εθνικη μεχρι 6000 στροφες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες