andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Καλησπερα παιδιά ήθελα να ρωτήσω άμα γίνεται να στείλει ένας ανήλικος γράμμα μισό ταχυδρομείου . Αν ναι τη χρειάζεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 μιλας με γριφους γεροντα!!!λοιπον βαση λογικης ενας φακελος το περιεχομενο και ενα γραματοσημο αναλογως που θα το στειλεις!! επισης να φτανεις να το βαλεις μεσα στο κουτι των ελτα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 μισό δεν ξέρω αν γίνεται να το στείλεις... μαλλον μόνο ολόκληρο αλλιώς θα χαθεί το περιεχόμενό του... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Μπορεί να στείλει ότι θέλει όπου θέλει αρκεί να είναι νόμιμο το περιεχόμενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Να έχει ένα γράμμα μέσα μόνο σε έναν φάκελο θέλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Εύκολο, πας ταχυδρομείο, ζητάς γραματόσημο και λες που θες να στε΄λεις το γράμμα κολάς γραματόσημο βάζεις το φάκελο στο κουτί και γεια σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Ναι επειδή όμως είμαι 16 γίνεται να τκ στείλω και πρέπει να έχω και καποιοια ταυτότητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 όχι βρε συ... και 8 να ήσουν θα μπορούσε να το στείλεις... δεν έχει σχέση με ηλικία, ούτε ταυτότητα ζητάνε! πως αλλιως θα στέλνανε ερωτικά ραβασάκια τα πιτσιρίκια των παλαιότερων γενεών! ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 όχι βρε συ... και 8 να ήσουν θα μπορούσε να το στείλεις... δεν έχει σχέση με ηλικία, ούτε ταυτότητα ζητάνε! πως αλλιως θα στέλνανε ερωτικά ραβασάκια τα πιτσιρίκια των παλαιότερων γενεών! ^_^ τα προλαβες ε??? :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 τα προλαβες ε??? :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Εκτός και αν θες να στείλεις καμιά μπομπα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Μη μασάς, δε ζητάνε τίποτα.... Ξέρεις πόσα γράμματα λαμβάνει κάθε χρόνο ο Αη Βασίλης??? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Παιδιά καλησπέρα θέλω να ροτισω 1)Το γράμμα σε τη φάκελο το βάζω και από που τον περνώ αυτόν τον φάκελο 2)Πρειπει να το ρίξω στους κίτρινους κάδους 3)Που γράφω τα στοιχεία ποθ θα πρέπει να πάει το γράμμα πρέπει να γράψω και τα δικά μου αναγκαστικά 4)Από που περνώ γραματοσημα Αυτά ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) βρε πουλάκι μου πώς θα γράψεις γράμμα με τόσα ορθογραφικά που κάνεις? πώς θα το καταλάβει ο άλλος? εδώ πόνεσαν τα μάτια μου σε 4 γραμμές... ΥΓ: τελικά πήγες στο ταχυδρομείο να λύσεις τις απορίες σου για το δέμα με έγκυρη πληροφόρηση? αν όχι, πάνε τώρα να ρωτήσεις και για τα 2 θέματα που έχεις ανοιξει ώστε να μην χάνεις χρόνο... --->http://www.mybike.gr/topic/63569-%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CE%B1/page__fromsearch__1 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2013 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Πες μου ρε φίλε σε ποσά δισεκατομμύρια σημεία έκανα λάθος Κάποιος που να μου απαντήσει σας παρακαλώ στα ερωτήματα που σας έθεσα πριν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 τελικά θες να στείλεις γράμμα και να παραλάβεις δέμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Φάκελο από ένα βιβλιοπωλείο. Πάνω αριστερά γράφεις τα δικά σου στοιχεία Κάτω αριστερά τα στοιχεία αυτού στον οποίο θα στείλεις το γράμμα. Από στοιχεία χρειάζεσαι: Ονοματεπώνυμο, οδό, αριθμό, περιοχή/δήμο, πόλη, και ταχυδρομικό κώδικα. Το γραμματόσημο το κολλάς πάνω δεξιά. Αν είναι απλό γράμμα (σαν αυτά των λογαριασμών) κοστίζει 0,60 και το αγοράζεις από ψιλικατζίδικο, περίπτερο ή το ταχυδρομείο Επίσης, διάβασε λίγο. Είναι κρίμα λυκειόπαιδο να μην ξέρει ορθογραφία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Ρε φίλε πες μου λίγο τα πολλά λάθη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 κάνε ένα copy paste στο word και θα στα βγάλει μόνο του αμέσως μαζί με τις διορθώσεις τους... επίσης καλό είναι κάποια πράγματα να τα ψάχνουμνε και λίγο μόνοι μας και όχι να τα περιμένουμε έτοιμα... τελικά δεν μου απάντησες... θες να στείλεις γράμμα και να παραλάβεις δέμα για 1η φορά στη ζωή σου και δεν υπάρχει κανενας από το οικογενειακό/φιλικό/σχολικό περιβάλλον σου να σε "βοηθήσει" και βαριέσαι να πας στο ταχυδρομείο να ρωτήσεις? ή απλά άνοιξες 2 θέματα για να τρολλάρεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos1435 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Τραγικο να ξερει ενας νεος ανθρωπος να μπει στο Internet να στελνει mail, και να μην ξερει να στειλει γραμμα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Παιδιά καλησπέρα θέλω να ροτισω 1)Το γράμμα σε τη φάκελο το βάζω και από που τον περνώ αυτόν τον φάκελο 2)Πρειπει να το ρίξω στους κίτρινους κάδους 3)Που γράφω τα στοιχεία ποθ θα πρέπει να πάει το γράμμα πρέπει να γράψω και τα δικά μου αναγκαστικά 4)Από που περνώ γραματοσημα Αυτά ευχαριστώ Απαντηθηκε πιο πάνω. Αν σκέφτεσαι να στείλεις χαρτονομίσματα με φάκελο, μην το κάνεις. Καλύτερα μια ταχ. επιταγή. Ξερουν στα Ταχυδρομεία. πώς θα γράψεις γράμμα με τόσα ορθογραφικά που κάνεις? πώς θα το καταλάβει ο άλλος? εδώ πόνεσαν τα μάτια μου σε 4 γραμμές... Δεν έχει σημασία, Ελίνα. Όσο ανορθόγραφο και να'ναι το γράμμα, η ταξινόμηση και η διανομή στα ΕΛΤΑ θα το στείλει. Μπορεί όμως και να....επιστρέψει ! Λόγω μη εμφανών / δυσανάγνωστων στοιχείων. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andpekte 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 χρήματα γιατί να μην στείλω βέβαια δεν θα στείλω αλλά ρωτάω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Ρε φίλε πες μου ότι μας κάνεις πλάκα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Καλησπερα παιδιά ήθελα να ρωτήσω άμα γίνεται να στείλει ένας ανήλικος γράμμα μισό ταχυδρομείου . Αν ναι τη χρειάζεται Γράφε εσύ και δίνε τα να σου τα ταχυδρομούν. Αποκλείεται να είσαι μόνος στον κόσμο...εκτός αν γράφεις από το κελί 33. Υπάρχει πάντα και ο Άη Βασίλης αλλά θα πρέπει να γράφεις όλο το χρόνο και μετά να τα στέλνεις τζάμπα τα Χριστούγεννα. Βγάλε και καμιά φωτοτυπία τα γράμματα αν χρησιμοποιήσεις ΕΛΤΑ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2013 Don't feed the troll 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες