nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γεια σας παιδιά... Στον σταθερό υπολογιστή μου σύνδεσα δύο ίδιους δίσκους με σύνδεση SATA ( Seagate ST3500418AS ) και στο bios μου αναγνωρίζει και τους δύο δίσκους... Πέρασα τα windows 7 τυχαία σε έναν δίσκο από τους δύο... Όταν άνοιξε ο υπολογιστής μου, μου εμφάνιζε μόνο τον δίσκο που έχω περάσει τα windows... (στο bios εμφανίζει και τους δύο δίσκους και άμα θέλω κάνω boot από όποιων δίσκο θέλω...) Τι να κάνω για να μου εμφανίζει και τον δεύτερο δίσκο;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2013 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω πως είναι καινούργιοι οι δίσκοι. Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία για να τον "ετοιμάσεις" για δεδομένα: - Δεξί κλικ στον υπολογιστή μου, διαχείριση - Από το μενού στα αριστερά πατάς το "διαχείριση δίσκων" - Θα πρέπει να σου εμφανίσει παράθυρο για την μορφοποίηση του MBT του δίσκου, πατάς ΟΚ - Προχωράς στο format με την βοήθεια του οδηγού κ δίνεις ένα γράμμα στον δίσκο. - Μετά την διαδικασία αυτή θα εμφανίζεται κανονικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 τσέκαρες μήπως έχουν ίδιο γράμμα στα windows? δλδ είναι και οι δύο C: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2013 Άλλη ερώτηση... Η μητρική μου έχει 3 θύρες για SATA όμως όταν ανοίξει ο υπολογιστής "δουλεύουν" μόνο οι δύο... Τι μπορώ να κάνω; (στο BIOS αναγνωρίζει και τα 3 SATA...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 τσέκαρες μήπως έχουν ίδιο γράμμα στα windows? δλδ είναι και οι δύο C: λιγο απιθανο να εχει γινει αυτο φιλικαεαν ειχες δεδομενα στον δισκο πρεπει να τον φτιαξεις απο την διαχειριση δισκων εαν ηταν καινουριος απλα θελει φορματ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Το πρόβλημα με τον δίσκο το έλυσα... Δεν αναγνώριζε το 3o SATA από την μητρική... Τι θα κάνω για να μου εμφανίζει και το 3o SATA ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Στο bios λες ότι αναγνωρίζει και τις 3. Όταν μετά λες δεν αναγνωρίζει την τρίτη τι εννοείς; Μέσα στο λειτουργικό σου; Ποια mobo είναι. Μήπως έχει κάποιο raid ρυθμισμένο το bios? Δώσε παραπάνω Info για να καταλάβουμε το πρόβλημα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Μηπως εχει καμια επιλογη στο bios εψαξες ? μπορει να ειναι σε AHCI IDE, RAID mode και γιαυτο να μην το βλεπεις Εχουν ολες οι θυρες το ιδιο χρωμα ? Αν ειναι και λιγο παραξενο να εχει 3 υποδοχες συνηθως ειναι 2 η 4 Εαν θελεις γραψε το μοντελο της μητρικης μπας και βγαλουμε καμια ακρη με το manual Βεβαια υπαρχει και πιθανοτητα να εινια καμενη η θυρα ή να εχουν ξεκολησει οι επαφες εαν τραβηξες κανα καλωδιο αποτομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Ρε παιδια μιας και ανοιξατε παρομοιο θεμα.. Λοιπον ειχα κανει φορματ σε ενα καταστημα πριν καιρο. Ειχα 2 δισκους πανω περασμενους και του ειπα να κανει φορματ στο ενα. Ε τεσπα μου κανε αρχισε ιστοριες κτλπ και μαθαινω μονος μου να κανω φορματ κανω το περναω στον ενα δισκο. Αλλα στο Bios δεν μου εμφανιζει αλλο δισκο. Γιατι ? Εκανα αυτο που ανεφερε ο Frarad αλλα τπτ.. ΤΙ παιζει εδω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια μιας και ανοιξατε παρομοιο θεμα.. Λοιπον ειχα κανει φορματ σε ενα καταστημα πριν καιρο. Ειχα 2 δισκους πανω περασμενους και του ειπα να κανει φορματ στο ενα. Ε τεσπα μου κανε αρχισε ιστοριες κτλπ και μαθαινω μονος μου να κανω φορματ κανω το περναω στον ενα δισκο. Αλλα στο Bios δεν μου εμφανιζει αλλο δισκο. Γιατι ? Εκανα αυτο που ανεφερε ο Frarad αλλα τπτ.. ΤΙ παιζει εδω? εχεις δοκιμασει να τους αλλαξεις θεση ? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2013 από τον yannisdoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 οχι δεν δοκιμασα λες να ειναι αποσυνδεδεμενος θα του ριξω μια ματια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 αν είναι sata οι δίσκοι δοκίμασε να αλλάξεις κανένα καλώδιο μήπως δεν είναι καλό, συνήθως στις άκρες έχουν πρόβλημα από το βάλε-βγάλε... τώρα αν είναι παλιοί δίσκοι IDE (με το πλακέ καλώδιο) πρέπει να ρυθμίσεις τον ένα master κ τον άλλον slave με τα jumpers που έχουν επάνω τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 τα καλωδια απο οτι ειδα ειναι κομπλε στις θεσεις τους. Τωρα τι να σου πω και οι δυο φαινονται ιδιοι .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Παιδιά η μητρική μου είναι "Asus M2V (Socket AM2)" και πάνω της έχει 3 SATA... Τα δύο δουλεύουν μια χαρά ενώ όταν συνδέω κάτι στο τρίτο, δεν αναγνωρίζεται από τα Windows... Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες