pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2021 πριν 18 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Ωραία, για να κλείσω την παρένθεση. Πρόκειται για ένα μοτέρ με απαιτητική συντήρηση (για πολιτικό πάντα), η οποία από την πλειονότητα δεν ακολουθήθηκε. Επειδή είναι και λίγο πιεσμένο το μοτεράκι (τα άλογα δε βγαίνουν μόνα τους), η ελλιπής συντήρηση και λάθος χρήση εν γένει έκανε τη ζημιά σε πολλά από αυτά.Μάλλον συμφωνώ με το ότι η φήμη του είναι δυσανάλογα αρνητική με το προϊόν αυτό καθαυτό. Βάλανε το χεράκι τους και άλλοι. Διαφωνώ σίγουρα πως πρόκειται για αστικό μύθο τα "πόσα και αν σπάσανε"... Αγγελε, επειδη εγω εχω κουραστει -φανταζομαι ποσο θα εχουν κουραστει και οι υπολοιποι- το παραπανω μηνυμα ηταν το τελευταιο που ειχα να πω κατι επι της ουσιας Απο εκει και περα το εχω ριξει στην πλακα, ως φυσικη αντιδραση σε καποιους χαρακτηρισμους. Δε μου εχει αλλαξει η γνωμη προσωπικα σε τιποτα απ'οσα γραφω στο παραπανω μηνυμα, πραγμα το οποιο προφανως και δε χρειαζεται να σε απασχολει καθολου. Εκει που σιγουρα συμφωνουμε ειναι πως δεν ειναι μηχανηματα για ολους και θελει ενα συγκεκριμενο mentality η ΚΤΜ γενικα. Αυτο το "ετσι ειναι αυτα, χαλανε-δεν ειναι κατι 200€ θελει και εισαι ενταξει" που λες κανα δυο-τρεις φορες στο πρωτο βιντεο ειναι κατι που προσωπικα δε μου ταιριαζει, οπως δεν μπορω να καταπιω και τη σταση της ΚΤΜ να κανει την παπια σε σοβαρα θεματα και να αποφευγει τις ανακλησεις (απλα παμε στο επομενο μοντελο και περαστικα στους ατυχους που πηραν το πρωτο 640 που ραγιζε, το πρωτο 390 που εκαιγε φλαντζα, κοκ...). Αν εχεις μεχρι τρια χιλαρικα και θες ντε και καλα πιστολι ειναι σχεδον μονοδρομος, εκει συμφωνω απολυτα. Αυτα απο μενα, απο την πλευρα μου συγγνωμη στους υπολοιπους αν σας κουρασα. Γενικα μην τα παιρνετε ολα οσα γραφονται τοις μετρητοις και ακομα περισσοτερο να μην παιρνουμε τους εαυτους μας στα σοβαρα. Κανενας εδω μεσα δεν εχει το μοτοσυκλετιστικο επιπεδο που να προαπαιτει να του μιλαμε με απολυτο σεβασμο και χωρις ιχνος πλακας/αστεϊσμου/πειραγματος. Και πρωτα απ΄ολους εγω. Over and out. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2021 Εμένα μου φαίνεται πιο "απαράδεκτο" απο τους ανταγωνιστές το ότι έβγαζαν μηχανάκια με 0 επιδόσεις και περιφερειακά από το πιο σκονισμένο και σκοτεινό ράφι που είχαν, παρα 2-3 αστοχίες που μπορεί να αγνοήσε η ΚΤΜ στην προσπάθεια της να βγάλει σοβαρά τύπου ready to race μηχανάκια για τον απλό κοσμακη. Το lc4 έκανε την επανάσταση στα μεγάλα μοταρντ και το 390 στα 400αρια funbikes. Αν δεν είχαμε τους "απαράδεκτους", ακόμα xt θα καβαλουσαν όλοι και όχι μονοκυλινδρα που βγάζουν 70+ αλογα με trelis πλαίσιο φρενάρες κτλπ κτλπ. Αξιοπιστία χωρίς ρίσκα βγάζει και η θειά μου. Το θέμα είναι να προχωράει κάποιος τη φάση. Το μοναδικο "σύγχρονο" μοταρντ από Japan είναι το xtx, το οποίο βγήκε το 05.. Για τις άλλες εταιρίες δε μιλάμε καν έμειναν στις εποχές του καρμπ. Τώρα οκ το 640 βγαζει 2-3 μλκιουλες όπως όλα και η μόνη που είναι 200ρικο που αναφέρεις είναι το κομπλερ που το παθαίνουν και αλλα μεγάλα κονοκυλινδρα της εποχής. Τα άλλα είναι κάτω από 100ρικο ΑΝ κάτσουν, ΑΝ δεν έχουν επισκευαστεί και όλα αυτά γινονται, ΑΝ γίνουν, μια φορά στη ζωή της μηχανής. Πραγματικά μπαίνει στην κατηγορία των παράλογων expectations το να μην καταδεχομαστε μερικές μικρομαλακιουλες από 15 χρονών μηχανή επιδόσεων.. Φυσικά και τα 690 και όλα γενικότερα μπορεί να βγάλουν καμία μλκιουλα γύρω γύρω σε βάθος χρονου.. Η κατηγορία δεν σου ταιριάζει, όχι το ΚΤΜ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2021 Οτι και να λεμε, με προβληματα ή οχι η ΚΤΜ εδωσε γκαζι στα χερια των αναβατων, αλλες φορες τα προβληματα που προεκυπταν ηταν αστοχιες, αλλες φορες η λαθος χρηση και συντηρηση, το μοναδικο ισως "συγχρονο" μονοκυλινδρο japan που μπορουσε να σταθει σε γκαζι διπλα τους ηταν το XR650R, ολα τα υπολοιπα στα 600+ κυβικα ειχαν και 15-20 αλογα λιγοτερα. Εγω δεν ειμαι οπαδος της ΚΤΜ, αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα βλεπουμε με βαση τη λογικη και οχι το συναισθημα, να μη γινονται συγκρισεις σε ανομοια πραγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.504 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Το μοναδικο "σύγχρονο" μοταρντ από Japan είναι το xtx, το οποίο βγήκε το 05. Ναι με μοτέρ Minarelli. Ούτε τελείως Japan δηλαδή.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2021 πριν 30 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Ναι με μοτέρ Minarelli. Ούτε τελείως Japan δηλαδή.... Quote Η Fantic εξαγόρασε το 100% των μετοχών της εταιρείας Motori Minarelli (ήταν κομμάτι της Yamaha Europe) και πλέον οι δύο συνεργάτες μπαίνουν σε μια νέα εποχή, η οποία θα περιλαμβάνει τόσο νέες πλατφόρμες μοτοσικλέτας αλλά και επέκταση των δραστηριοτήτων στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτε https://www.zougla.gr/automoto/moto/nea/article/i-fantic-motor-agorase-tin-minarelli-apo-tin-yamaha Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2021 Την 26/5/2021 at 1:13 ΜΜ, το μέλος CptAngel έγραψε: Δε μπορω επιτελους θα με κανετε καρδιακο. Σταματηστε με τις μλκιες του καφενειου. ΤΙΠΟΤΑ δεν παθαινει το μηχανακι. Εχω κανει Αθηνα-Κατερινη δικαβαλο. Εχω κοντα 52κ χιλιομετρα. Το μοτερ ειναι δεινοσαυρος. Οποιος το εχει σπασει ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ και τρικαγκουρας που το πηγαινε σε αντιστοιχα ΑΣΧΕΤΟ μαστορα. Εφτιαξα ενα βιντεο με μερικα key-points προσφατα. Τοσα λεφτα δινει ο κοσμος για μλκιες και αχρωμα/αοσμα μηχανακια και το σκεφτεται για το καλυτερο μηχανακι στην κατηγορια/budget του που θα του δωσει και ενα χαμογελο παραπανω.. Ζηστε και λιγο.. να ξεκαθαρισω αρχικα πως δεχομαι τις γνωμες ολων. οι περισσοτεροι αν οχι ολοι εχουμε μια χ ψ εμπειρια και δεν αγοραζουμε το ζ μηχανακι χωρις να μαθουμε το παραμικρο γιαυτο. @CptAngel βλεπω και τα βιντεο σου στο yt, οπως επισης εχω ψαξει μονος. δεν θελω να πω πως οταν ηταν καινουριο εβγαινε πυροτεχνημα το οποιο ηταν θεμα ωρων να υλοποιηθει, δε συχναζω σε καφε να ακουω τον καθε ασχετο καγκουρακο... θελω να πω πως, με ολα αυτα που βλεπουμε πως υπαρχουν στις αγγελιες, οσο καλο ελεγχο και να του κανεις, ειναι σχεδων σιγουρο πως δε θα με αφησει ανεβαινωντας το Μπαρο πχ, (λεω, εντελως τυχαιο παραδειγμα για να δεις το νοημα) γιατι ειχε ξεραμενο το κολαρο του καρμπ και λογικο να μη το παρατηρησε ουτε ο μηχανικος? ειναι μοτο που εχει αλλαξει ποσα χερια μηχανικων/ιδιοκτητων, δεν ειναι πχ οπως το cbr μου το οποιο με ενα καλο ελεγχο απο σωστο μηχανικο ειμαι σχεδων σιγουρος πως μπορω να παω οπου θελω (το εκανα και συνεχιζω να το κανω). τα περισσοτερα παιζουν στα 3κ, ωραια, πραγματικα ομως για να εχεις ενα σωστο μηχανακι που δουλευει σωστα/στριβει/φρεναρει κτλ, αν πεις οτι το παρεις στα 3κ θες αλλο 1-1.5κ, παντα κρινωντας απο αυτα που βλεπω ετσι.. συμφωνω πως ειναι μια χαρα εργαλειο (σε "καινουρια" μορφη και σωστη συντηρηση), αλλα οπως δε θα αγοραζα με την καμια μεταχειρισμενο ss σημερα, οσο και να θελω lc4 640/690 κτλ, το ιδιο θα εκανα και σε αυτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2021 (τροποποιήθηκε) Αν ειναι κομπλε αυτα που λεω στο βιντεο και ισως τιποτα γυρω γυρω που θα βρει ο μαστορας, δεν εχει κατι να ξοδεψεις λεφτα. Το 1-1μισι κ πως το εβγαλες? Πρεπει να ειναι ολα τα περιφερειακα για πεταμα για να γινει αυτο και αν δωσεις 3κ για μηχανακι που θελει τοση δουλεια, ε καπου πηγε πολυ λαθος η φαση. Γυρω στα 2μισι κ για μονομπουκο και 3-3μισι μαξ για διμπουκο ειναι καλα λεφτα για να βρεις κατι κομπλε που δε θα ζητησει λεφτα στο προσεχες μελλον. Το καρμπ το ανοιγεις, το τσεκαρεις και το φτιαχνεις αν χρειαστει σε ενα συνεργειο με ενα 50ρικο. Για το μοτερ μπορεις να κανεις μια αλλαγη λαδιων μαζι με τον προηγουμενο ιδιοκτητη για να δεις αν εχει υποπτα γρεζια. Τα ηλεκτρικα τα βλεπεις εκεινη την ωρα. Οποτε δε μενει κατι. Υ.Γ Υπαρχουν και lc4 πρωτο-δευτερο χερι. Υ.Γ 2 Ολα τα μηχανακια της εποχης ενδεχεται να εχουν αλλαξει χερια και να κρυβουν πραγματα. Φιλη πηρε xt 600 που φαινοταν κομπλε και ολο κατι φτιαχνει, το οποιο δεν ειναι καν κατι σπανιο, ουτε κατι τραγικο. Το θεμα ειναι οτι δινεις μηδενικα λεφτα και εχεις και γ@μω τα μηχανακια. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2021 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2021 ειχα παει να το δω πριν παρω το 250 και ηταν "ασυντηρητο-παρατημενο" απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη (εχω και φωτο) ο τυπος παρακατω το εχει συντηρησει-βελτιωσει και εχει γινει ενα σωστο μηχανακι, απο τα ελαχιστα που υπαρχουν σημερα, μπραβο! https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/312411316-ktm-690-sm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2021 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/313071247-suzuki-dr-650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2021 (τροποποιήθηκε) Την 2/6/2021 at 3:44 ΜΜ, το μέλος The Dread Rider έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/313071247-suzuki-dr-650 μικρο φενεται, αεροψυκτο μοτερ. δε το ξερω, για δωσε ινφο εχει αυτο το μηχανακι οδηγικο ενδιαφερων, και σε τετοια τιμη? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2021 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: μικρο φενεται, αεροψυκτο μοτερ. δε το ξερω, για δωσε ινφο CCM μικρή αγγλική εταιρεία. RS 30--> Rottax κινητήρα μέχρι το 2002, Suzuki Freewind (DR) από εκεί και μετά. WP αναρτήσεις, Brembo φρένα. Κάποια προβλήματα αξιοπιστίας από το 2002 μέχρι το 2005 περίπου. To συγκεκριμένο έχει αλλαγμένο "μούτρο" ευτυχώς γιατί το μαμά ήταν ακόμη πιο άσχημο. Αν θα κοιτούσα εγώ κάτι σε CCM θα ήταν το 404DS, με κινητήρα SUZUKI DRZ 400 (E) και πλαστικά από CRF. Όλα ψιλοσπάνια στην Ελληνική αγορά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/314053183-ktm-525-exc 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος The Dread Rider έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/314053183-ktm-525-exc Ρε συ μόλις το χάζευα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 πριν 17 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Ρε συ μόλις το χάζευα!!! Once in a blue moon αγγελία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Ρε συ μόλις το χάζευα!!! πριν 3 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Once in a blue moon αγγελία Εμπ1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.504 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/314053183-ktm-525-exc Κάποιος δε έψαχνε BMX με μοτέρ; @JorgeSensei ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JorgeSensei 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Κάποιος δε έψαχνε BMX με μοτέρ; @JorgeSensei ? Ειμαι ο Γιωργος και μολις τελειωσα. Και ο τυπος ειναι απο Αμαλιαδα Ηλειας (και εγω το ιδιο) Αλλο που θα πρεπει να αγορασω σκλαβο για τη συντηρηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.504 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 πριν 4 λεπτά, το μέλος JorgeSensei έγραψε: Αλλο που θα πρεπει να αγορασω σκλαβο για τη συντηρηση ΕΣΥ θα σαι ο σκλάβος, και θα σ αρέσει κιόλας! 2 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2021 πριν 19 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: ΕΣΥ θα σαι ο σκλάβος, και θα σ αρέσει κιόλας! Truer words have never been spoken. Ρώτα με πως το ξέρω. 2 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2021 Την 30/6/2021 at 11:55 ΠΜ, το μέλος The Dread Rider έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/314053183-ktm-525-exc γιατι πιστευω πως οι πιθανοτητες ειναι πολλες στο να ειναι απο εξω μπελα μπελα και απο μεσα μανιβελα? (καπως ετσι δεν παει?) πολυ γυαλισμα και καθαρισμα, αλλα οι βιδες εχουν υποστει anal sex (υποτιθεται πολυ δουλεια και $$, για πιο πουστη λογο δεν εβαψε καπακια μοτερ ο χαζος). 1000φορες να παω ενα χρεπι με 1-1.5κ και να το κανω απο την αρχη σωστα! μπροστινο φρενο γ@μ@ει και λιγο οι ζαντες, τα υπολοιπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.504 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 10 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: γιατι πιστευω πως οι πιθανοτητες ειναι πολλες στο να ειναι απο εξω μπελα μπελα και απο μεσα μανιβελα? (καπως ετσι δεν παει?) Απο μπρος ήταν παρθένο κι απο πίσω μπαίνει τρένο; Το πρωί μαθήτρια το βράδυ πόρνη; (Για να σας δω ποιος το θυμάται) Από πάνω κούκλα από κάτω πανούκλα; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 19 , 2021 από τον costikos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2021 Την 19/7/2021 at 11:29 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε: μπροστινο φρενο γ@μ@ει και λιγο οι ζαντες, τα υπολοιπα Η 2 πιστονη δαγκανουλα μαμαει? Αν έχει κάτι λαθος οφθαλμοφανές είναι αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 20 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε: Η 2 πιστονη δαγκανουλα μαμαει? Αν έχει κάτι λαθος οφθαλμοφανές είναι αυτό. Στο δισκο εστιασα, δε καταλαβα πως εχει κρατησει τη στοκ enduro δαγκανα. δυσκολο να θυμαμαι πως το πανακριβο αυτο κιτ ερχεται με 4πιστονη και ειναι μαυρη. τελικα μαλλον ισχυει αυτο που ειπα πιο πανω. οσο το παρατηρεις φενεται ολο και πιο προχειρο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2021 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2021 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/314687868-ktm-duke-ii 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JorgeSensei 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2021 (τροποποιήθηκε) https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/314034560-ktm-640-sm-prestige Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2021 από τον JorgeSensei Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες