seatcowl 1605 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος Shen έγραψε: προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε τετοιο μηχανακι δειχνει οτι πηρες ενα ολοκαινουριο μηχανακι και αρχισες να κανεις τις εξυπναδες σου και τις πατεντες σου.φανταζομαι τι ειδους χρηση εχει γινει μεχρι τωρα "Εξυπνάδες και πατέντες" σου είναι η brembo τρομπα, οι ohlins, η akrapovic, ο συναγερμός, και το shifter? Ο άνθρωπος πήρε κούτα μηχανή, ξόδεψε έναν σκασμό λεφτά πάνω της, που δείχνει ότι μάλλον ήθελε να το κρατήσει, αλλα τελικά δεν του κάθησε καλά. Μια χαρά είναι απο όλες τις απόψεις... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shen 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 πριν 26 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: "Εξυπνάδες και πατέντες" σου είναι η brembo τρομπα, οι ohlins, η akrapovic, ο συναγερμός, και το shifter? Ο άνθρωπος πήρε κούτα μηχανή, ξόδεψε έναν σκασμό λεφτά πάνω της, που δείχνει ότι μάλλον ήθελε να το κρατήσει, αλλα τελικά δεν του κάθησε καλά. Μια χαρά είναι απο όλες τις απόψεις... ειναι προσωπικη εκτιμηση.ολα αυτα δεν τα βλεπω σαν "βελτιωσεις" αλλα σαν παρεμβασεις στο οχημα που εφτιαξε ο κατασκευαστης και μιλαμε για ολοκαινουριο οχημα εκτος αυτου συνηθως οι οδηγοι που κανουν τετοιες βελτιωσεις ειναι οι "γρηγοροι".δεν θα επαιρνα μηχανη απο καποιον γρηγορο.προσωπικη αποψη και αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1605 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 Αντικειμενικά, σε καμία περίπτωση δεν λες πατέντα, εξυπνάδα, ή παρέμβαση, 2000ε ανάρτηση όμως. Το λες βελτίωση απο όλες τις απόψεις και χωρίς εισαγωγικά. Το αν εσύ έχεις τον φόβο οτι ο άλλος θα είναι "γρήγορος" είναι άλλο θέμα. Εγώ πάντως χίλιες φορές θα αγόραζα μηχανή απο κάποιον που είχε τα φράγκα να πληρώσει για αυτά τα έξτρα παρά απο αυτόν που πήρε το tracer του έβαλε μια μπαγκαζιερίτσα, και το είχε έτσι μωρέ για να πηγαίνει στη δουλειά του κούτσα κούτσα με πρώτη-δευτέρα γιατί δεν είναι μηχανή που σχεδιάστηκε για κάτι τέτοιο. Το ρίχνεις στον προηγούμενο ιδιοκτήτη στην τελική, και όχι στις ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ που έχει μια μηχανή πάνω. Όση κακή χρήση θα έχει κάνει ο παππους με την μπαγκαζιέρα άλλη τόση θα κάνει και ένας ενδεχόμενος κάγκουρας. Την ohlins όμως δεν θα την βάλει αυτός που το έχει για πέταμα ή δεν τον νοιάζει και αν συμβεί κάτι, γιατί "έλα μωρε θα το δούμε στο επόμενο service τώρα, σιγά". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1041 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 Πώς το σκέφτηκε αυτός; Τα μεροκάματα που χρειάζονται για να βγούνε όλα αυτά απο πάνω και να μπούν τα original θα ανεβάσουν το κόστος πολύ. Εκτός και αν έχει σκεφτεί οτι ο αγοραστής θα πληρώσει και όλη την εργασία, οπότε δεν συμφέρει καθόλου. Μάλλον σκοπεύει να το δώσει όπως είναι αλλά θέλει να μας πει οτι δεν έχει φάει πτώση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 Εγώ πάντως μόνο και μόνο με την λογική , παίρνω ένα όχημα δρόμου 10.000€ και του ρίχνω άλλα 3-4-5.000 για να το κάνω καλύτερο δεν συμφωνώ και με παραξενεύει, γιατί πολύ απλά δεν πήγε σε ένα καλύτερο ... με τόσα λίγα χιλιόμετρα ήξερε από την αρχή τι ήθελε να κάνει.... + ότι μπαίνει χέρι από μαστόρια από υπερβολικά νωρίς ... Αν είχε 25.000 χιλιόμετρα +2-3 χρόνια κατοχή και άλλαζε ανάρτηση γιατί του φτάνει θα μου φαίνονται λογικό .... σε μηχανάκι όμως που καλά καλά δεν έχει στρωθεί .... μόνο υποψίες μου δημιουργεί . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1605 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 (τροποποιήθηκε) Σε μια μηχανή που είναι γνωστό οτι πάσχει σε αναρτήσεις είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλει κάποιος να κάνει αλλαγές κατευθείαν, οπότε όποιος έχει τα λεφτά, το κάνει... Εγώ το mt09 το πήρα κούτα, επίσης με την προοπτική να το κρατήσω. Τελικά το έδωσα με 2.5k χλμ, γιατί τελικά δεν μου έκατσε καλά. "Χέρι απο μαστόρια" που μπήκε?? Στην αλλαγή αναρτήσεων? Και τι έγινε δηλαδή που βγήκε το αμορτισέρ κ μπήκε άλλο? μαγαριστηκε η μηχανή και κάμφθηκε η αξιοπιστία της? Η στο οτι βγήκε η εξάτμιση και μπήκε άλλη? Υπερβολικό το βρίσκω. Μακάρι να είχαμε όλοι τα λεφτά να κάναμε με το καλημερα τέτοιες βελτιώσεις στις μηχανες που αγοράζουμε. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2019 από τον seatcowl 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2793 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος seatcowl έγραψε: Εγώ το mt09 το πήρα κούτα, επίσης με την προοπτική να το κρατήσω. Τελικά το έδωσα με 2.5k χλμ, γιατί τελικά δεν μου έκατσε καλά. Off topic, αλλα γιατι ; (μπατ γουαι;) Οχι τόσο καλό στήσιμο; θέση οδήγησης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4574 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 Γενικά αυτοί που γράφετε αυτά τα περίεργα δεν έχετε ιδέα μου φαινεται αλλά τεσπά. Δε φοράει κάτι περίεργο πάνω το μηχανάκι και φυσικά και εγώ και πολλοί άλλοι θα του βάζαμε τα έξτρα πάνω κατευθείαν να το ευχαριστηθουμε στην ιδανική μορφή του και όχι με θερμοσίφωνο εξατμιση, σοβρακο αναρτήσεις κτλπ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 Έχετε δίκαιο σε αυτά πολύ πιθανό να μην έχω ιδέα εφόσον στα διτροχά μου δεν έχουν γίνει πειράματα. Μακάρι να είναι όλα ωραία και καλά με το tracer και να το ευχαριστηθεί ο επόμενος ιδιοκτήτης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 (τροποποιήθηκε) Λάστιχα έχει αλλάξει ο κύριος; Έτσι, από περιέργεια ρωτάω. Edit: Τώρα είδα τις φώτο. Ό,τι άλλαξε το έκανε για 1002 λόγους αλλά σίγουρα όχι επειδή δεν τον κάλυπτε το tracer στη μαμά μορφή. Μιλαω για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και όχι για το τι συζητάει το Tracer club στους καφέδες του Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2019 από τον Gouky7 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1605 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε: Off topic, αλλα γιατι ; (μπατ γουαι;) Οχι τόσο καλό στήσιμο; θέση οδήγησης; Είχα συνηθίσει σε ψηλές μηχανές τα κάμποσα τελευταία χρόνια και μου κακοφαινόταν το να κάθομαι με σχετικά όρθια την πλάτη αλλά να είμαι τόσο χαμηλά στο έδαφος. Σε συνδιασμό με το ότι είχε απαράδεκτες αναρτήσεις και φρένα. Το μοτέρ είναι τρομερό όμως. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1731 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2019 Την 21/6/2019 at 11:47 ΜΜ, το μέλος efkola έγραψε: Αν δεν έχει γίνει κάποια μαϊμουδιά μέσα σ'αυτόν τον ένα μήνα που το έχει και αν συμπεριλάβει όλα τα πράγματα στην τιμή αυτή, είναι ενδιαφέρουσα. https://www.car.gr/23186199-yamaha-tracer-900 Λαστιχα με κυρσοφλεβιτη απο την ορθοστασια, μπιλιες μαρσπιε ανεγγιχτες και ΩΧλινς μπρος πισω ΜπρεμπΑ και Ακραποβιτς.... Α ρε καημενο τρεισερ, τι ονειρο να εβλεπες οταν σε αγοραζε 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2019 Παίδες είναι ένας τύπος που νομίζει ότι είναι γρήγορος. Εγώ έτσι πιστεύω από φώτο. Και θα το παίρνα άνετα το μηχανακι. Οι παρεμβάσεις είναι καλές και σωστές. Δεν σου πε κατέβασα τιμονοπλακες ς εκατοστά. Ούτε ότι έβαλε αποστάτες πιρούνι. 2 δαχτυλα απάτητο λάστιχο έχει. Άνετα το τσιμπουσα αν ήμουν στο ψάξιμο. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1731 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2019 σαφως το ιδιο θα εκανα και εγω, αυτοι οι αναβατες ειναι που φτιαχνουν τα καλυτερα μεταχειρισμενα, τουμπανιασμενο και αδουλευτο. Το στρωσιμο βεβαια θα εχει παει στο βροντο, καθως σιγουρα θα το κοιμησε, αλλα και παλι, ..... ειναι καλο το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2793 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2019 (τροποποιήθηκε) ρε δε τρωγόμαστε με τίποτα λέμε... Είναι φορτωμένο με διάφορα καλούδια και αυτός που το είχε δεν του έχει χρησιμοποιήσει κατα πως θα θέλαμε, δε το έχει κάνει χιλιόμετρα. Μας ενοχλεί ομως γιατι θα θέλαμε να το είχε σκίσει στις άλπεις το ένα σκ και το άλλο στo Mugello. και σίγουρα δε το έχει στρώσει καλά. Έίναι φορτωμένο με καλούδια σε άψογη κατάσταση και πολλά χιλιόμετρα, δε μας αρέσει επειδή αυτός λογικά θα το έσκιζε Ρε αντε απο δώ! Διπολικοί όλοι! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2019 από τον GavriilVet 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9713 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2019 πριν 5 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε: Ρε αντε απο δώ! Διπολικοί όλοι! Χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχχα, σωστόν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2019 (τροποποιήθηκε) Την 23/6/2019 at 0:32 ΜΜ, το μέλος seatcowl έγραψε: Εγώ πάντως χίλιες φορές θα αγόραζα μηχανή απο κάποιον που είχε τα φράγκα να πληρώσει για αυτά τα έξτρα παρά απο αυτόν που πήρε το tracer του έβαλε μια μπαγκαζιερίτσα, και το είχε έτσι μωρέ για να πηγαίνει στη δουλειά του κούτσα κούτσα με πρώτη-δευτέρα γιατί δεν είναι μηχανή που σχεδιάστηκε για κάτι τέτοιο. Το ότι πηγαίνει κούτσα κούτσα είναι δεδομένο, αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν το κάνει με σπασμένη πρώτη-δευτέρα στα φανάρια ή φυσιολογικά. Κι εγώ θα το έπαιρνα πάντως άνετα το συγκεκριμένο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2019 από τον Gouky7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 Δεν ξέρω αν την λες ωραία αγγελία.. Το δικό μου είναι πάντως https://www.car.gr/23143519-kawasaki-kle-500 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 πριν 20 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε: Δεν ξέρω αν την λες ωραία αγγελία.. Το δικό μου είναι πάντως https://www.car.gr/23143519-kawasaki-kle-500 Τιμιο μηχανακι, τιμια τιμη. Καλοπουλητο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε: Τιμιο μηχανακι, τιμια τιμη. Καλοπουλητο. Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2793 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 Ίδιο μπουφαν και σχεδόν ίδιο (πρώην) μηχανάκι Με το καλό το επόμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 πριν 38 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε: Ίδιο μπουφαν και σχεδόν ίδιο (πρώην) μηχανάκι Με το καλό το επόμενο Ευχαριστώ πολύ Γαβριήλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 Την 22/6/2019 at 1:10 ΠΜ, το μέλος efkola έγραψε: Το διάβασα γι'αυτό και θέτω ως προϋπόθεση να συμπεριλάβει στην τιμή κάποια από αυτά ή όλα. 9800 το δινει σκετο, και 12.700 με τα καλουδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 814 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 https://www.car.gr/22996258-yamaha-xt-500e-xt500e#modal Να και ένα μηχανάκι που δεν είναι για γνώστες.Νορμάλ τιμή,πανέμορφο αποτέλεσμα(οκ ίσως εκτός απ'το υποπλαίσιο) και αρκετή δουλειά.Στα 3κ το θεωρώ ευκαιρία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2618 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2019 Καλά το πάρκαρε στο λιμάνι. Λίγο σπρώξιμο θέλει να γλιτώσει από την μιζέρια του. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες