Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

Τι κακή μανία είναι αυτή να παν να κοτσάρουν μάσκα από KTM και να βιάζουν όλη την ομορφιά του μπροστινού μέρους....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 3 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε:

Τι κακή μανία είναι αυτή να παν να κοτσάρουν μάσκα από KTM και να βιάζουν όλη την ομορφιά του μπροστινού μέρους....

Πως σου φαινεται? Γιατι ηθελα να σε ρωτησω μερικα πραγματα για αυτο το μοντελο να μου πεις τις γνωμες σου και την διαβιωση σου με αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος propapias έγραψε:

Πως σου φαινεται? Γιατι ηθελα να σε ρωτησω μερικα πραγματα για αυτο το μοντελο να μου πεις τις γνωμες σου και την διαβιωση σου με αυτο.

Σχετικά καθαρό φαίνεται. Τα γρανάζια παίζει να είναι τα μαμά κρίνοντας από την κατάσταση που είναι οπότε λογικά θα χρειαστούν αλλαγή, αν και αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ είναι ότι έχει 25κ χιλιόμετρα και ο τύπος δεν αναφέρει πουθενά ότι έχει γίνει αλλαγή πιστονιού (το μάνιουαλ λέει στις 16κ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 23/2/2019 at 4:06 ΜΜ, το μέλος propapias έγραψε:

δε φενεται κακο. αν δεν εχει χοντρη ξαπλα δες τι μπορει να σου κοψει απο $$ και τσιμπα το :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τετοιου τυπου διχρονα τι λενε για μεσα στην πολη, γιατι πολλα απο τα χιλιομετρα που θα κανει θα ειναι εντος πολης (σιγουρα και για βραδινες βολτες). Απο περιφερειακα ειναι τουμπανο απλως φοβαμαι να μην χρειαστει καμια ανακατασκευη (μπιελα, πιστονι, ρολεμαν, κτλ) γιατι η τιμη του θα εκτοξευτει στον θεο και δεν ειμαστε για τετοια. Γενικως ειναι αξιοπιστα αυτα τα rotax με την καταλληλη φροντιδα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν με το "μέσα στην πόλη" εννοείς κέντρο, σταμάτα/ξεκίνα, φανάρια και στην κίνηση μέσα τότε απλά ξενερώνεις, γιατί και καις παραπάνω από το αντίστοιχο τετράχρονο, ούτε μπορείς να το ανοίξεις να το ευχαριστηθείς και, καθώς δεν έχει και βεντιλατέρ, δεν είναι να κάθεσαι κολλημένος καμιά ώρα μέσα στο ελληνικό καλοκαίρι.

Από την άποψη συντήρησης το συγκεκριμένο μοτεράκι της Rotax είναι σκυλί σε σύγκριση με άλλα 125 δίχρονα (με εξαίρεση το DT 125, αλλά εκείνο είναι και αρκετά πιο αδύναμο και απαρχαιωμένο σαν μοτέρ), έχει αρκετά αραιά διαστήματα σέρβις, και αν είναι σωστά ρυθμισμένο το καρμπ (φτωχό μείγμα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του) δεν βγάζει προβλήματα. Τώρα αν το συγκεκριμένο όντως έχει ακόμα το μαμά πιστόνι, υπολογίζεις 150 ευρώ με το καλημέρα για top end rebuild.

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως ευκαιρία , me gusta

Με τις εξής πρόχειρες σημειώσεις :

- πόσο πηγαίνουν τα πλαστικά/ποδιές στην εξάτμιση κ στην ανάρτηση ?

- πόσο πηγαίνει ένα σύγχρονο Xiaomi Note 5 γμω την τρέλα μου για φωτογραφία, με NES την έβγαλε ? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος crussifier έγραψε:

- πόσο πηγαίνουν τα πλαστικά/ποδιές στην εξάτμιση κ στην ανάρτηση ?

Διψηφιο ειναι το νουμερο, υπαρχει τεραστια προσφορα στο car. Κυριολεκτικα δεκαδες τρακαρισμενα να αγορασεις ο,τι θες. Για να το πουμε αλλιως, πιο πολυ αξιζει η μπαγκαζιερα που φοραει ας πουμε.

Εγω θα τολμουσα να κανω και μια προσφορα λιγο πιο κατω παντως. Αν υπαρχει οντως θεμα χρονικο και θελει να το δωσει τοσο γρηγορα, ενα δυο κατοσταρικα μπορει να κατεβει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 23/2/2019 at 0:34 ΜΜ, το μέλος Easy_Rider_Gr έγραψε:

Ενα τετοιo (250 cc) ειχα παρατησει καποιο απογευμα του 2001 σε μια αλανα στην Τσαλαβουτα...

Το εχω μετανοιωσει?Καθολου. Μου ειχε φαει τη ζωη σε επισκευες, παντελως ακαταλληλο για καθημερινο και φρενα μηδεν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μμμ

https://www.car.gr/20916290-ktm-640-sm-prestige-lc4

20916290_3_b.jpg

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την ‎26‎/‎02‎/‎2019 at 0:02 ΜΜ, το μέλος costikos έγραψε:

Ενα τετοιo (250 cc) ειχα παρατησει καποιο απογευμα του 2001 σε μια αλανα στην Τσαλαβουτα...

Το εχω μετανοιωσει?Καθολου. Μου ειχε φαει τη ζωη σε επισκευες, παντελως ακαταλληλο για καθημερινο και φρενα μηδεν.

Ελα ρε δεν περιμενα χοντα παλιας χρονολογιας ζημιαρικο πολύ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος Easy_Rider_Gr έγραψε:

Ελα ρε δεν περιμενα χοντα παλιας χρονολογιας ζημιαρικο πολύ...

Δεν ητανε. ΑΛΛΑ:

-Τα ταμπουρα είχαν φαγωθεί εσωτερικά, και φρένα δεν είχα ποτέ.

-Με την 23 ίντσες ρόδα μπροστά, πάνω από τα 100 χιλιόμετρα είχε πλάκα.

-Φώτα ξέχνα το, 6βολτο.

-Ειχε φαγωθεί και ο άξονας της μανιβέλας και έκανα ξόρκια για να βάλω μπρός.

-Δεν άλλαξα τεντωτήρα καδένας όταν μου είπε ο συνεργείος να το κάνουμε τώρα ή στο επόμενο σερβις.

-Με αποτέλεσμα να πηδήξει δόντι, να καρφώσει βαλβίδες, να φάει η καδένα το πηγάδι, να κάνει μαλακία κόλληση στο πηγάδι ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και να με ψεκάζει λάδια συνέχεια.

Ε, βαρέθηκα να βάζω λάδια κάθε μέρα, και κολησεεεεε.....

-Α κι είχα τυλίξει πηνία 2 φορές.Πραγματικά μου τα χε πρήξει.

Κι έτσι έχασα το χιψτερ μηχανάκι. Εκανα την πρώτη καλή τράκα μαζί του, μια χαρά. Πήρα μετά το ΝΧ, ακόμα το χω ζωή να χει.

Τροποποιήθηκε από τον costikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

Παρ το. 

Προλαβαίνεις. 

Στα της αγγελίας. Η καλή φωτογραφία είναι αρκετά παλιά. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πααααρα πολλές αγγελίες από αυτό το μηχανάκι είναι γύρω στα 50κ χλμ. Είναι κάποιος άγραφος νόμος ότι γεννάνε κάπου εκεί; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 λεπτά, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε:

Πααααρα πολλές αγγελίες από αυτό το μηχανάκι είναι γύρω στα 50κ χλμ. Είναι κάποιος άγραφος νόμος ότι γεννάνε κάπου εκεί; 

Ο μόνος άγραφος νόμος είναι η μαλακία που βαράει κατακέφαλα τον μέσο Έλληνα. 100κ το τριπλάκι του Νίκου και δεν έχει παρουσιάσει σχεδόν τίποτα. Αν κάποιος θεωρεί γέννα μια ζημιά 200 ευρώ σε 100κ χρήσης τότε να πάει να κοιταχτεί καλύτερα. Προφανώς δεν τα λέω αυτά για σένα αλλά για την γενικότερη νοοτροπία. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε:

Τα στρογγυλοφαναρα striple ειναι περιπου δεκαετιας μηχανακια. Με ~5000χλμ/ετος που ειναι μια νορμαλ χρηση, μηχανες αυτης της παλαιοτητας ειναι λογικο να βρισκονται σε αυτα τα χιλιομετρα πανω κατω. Correlation does not imply causation που λενε και οι αγγλοι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι Άγγλοι δεν βρίσκουν κατι ιδιαίτερο, θεωρείται αξιόπιστο σε γενικές γραμμες. Αναφέρεται ένας regulator rectifier ως σημείο προσοχής 

https://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/triumph/street-triple-675/2007/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρω από αρκετό ψάξιμο ότι έχουν τα ηλεκτρικά θεματάκια τους,αλλά ποιο μηχανάκι δεν έχει κουσούρι; 

Εγώ ρώτησα ειδικά για το μοτέρ μήπως βγάζει κάποια ιδιαίτερη ζημιά κάπου εκεί,με κάλυψε πλήρως ο Gouky.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά , βάσει 2 κωδικών , το εξάρτημα φαίνεται να προέρχεται είτε απο Αγγλία , είτε απο Αμερική.

Έχει δεχθεί revision , ίσως κ να λύνει το (όποιο) θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα