CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 (τροποποιήθηκε) Τον πηρα ενα τηλ. επειδη ενδιαφερεται ενας φιλος. Οκ ολα κομπλε ολοσωμη ακραποβιτς+fcr+θα βαλει καινουργια λαστιχα+λιγα χιλιομετρα(οντως) και γενικα πολυ καλο. Αλλα.... Λεεϊ του κανουν κολπα τα ηλεκτρικα του καιει καμια λαμπα και η μιζα μια γυρναει μια οχι. Εχουμε καμια ιδεα τι παιζει να ειναι αυτο? Μπλεξιμο ακουγεται αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Κατι για ανορθωτη μου ειπε μαστορας, αλλα μηπως ειναι τιποτα πιο χοντρο? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 Δεν το λες κ καμια τρελή ευκαιρία πάντως. Αν είναι να πρέπει να σκαλίσεις τα ηλεκτρικά του, να του αλλάξεις κ κεφαλή... φτάνεις άνετα τα 2-2.5κ, τιμή στην οποία παίζουν έτσι κ αλλιώς τα high flow επόμενων χρονολογιών. Η μόνη διαφορά στην συγκεκριμένη αγγελία θα ήταν τα λίγα χλμ που για τα χρόνια του δεν το λες απαραίτητα και θετικό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 14 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Αν είναι να πρέπει να σκαλίσεις τα ηλεκτρικά του, να του αλλάξεις κ κεφαλή... φτάνεις άνετα τα 2-2.5κ, τιμή στην οποία παίζουν έτσι κ αλλιώς τα high flow επόμενων χρονολογιών. Η μόνη διαφορά στην συγκεκριμένη αγγελία θα ήταν τα λίγα χλμ που για τα χρόνια του δεν το λες απαραίτητα και θετικό. Αυτο σκεφτομαι κι εγω. Οσο εισαι στα 1200 ειναι ευκαιρια. Με το που θα ερθει η ωρα να ριξεις καποια σοβαρα λεφτα (που θα ερθει αργα ή γρηγορα) εχεις βγει χαμενος. Γιατι αυτο που θα εχεις στα χερια σου δεν αξιζει τιποτα ως μεταπωληση. Η τιμη ειναι σιγουρα καλη παντως, δεν το συζηταω. Για καποιον που δεν εχει να διαθεσει παραπανω θα εχει ενα σοβαρο εργαλειο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 (τροποποιήθηκε) Κεφαλή δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις όσο είναι κομπλέ. Ως μελλοντικό project το ανέφερα που θα κάνεις με τα λεφτά που γλίτωσες. 1200 με καινούργια λάστιχα σημαίνει ότι το παίρνεις 1 χιλιάρικο στην ουσία και τα έξτρα που φοράει είναι σημαντικά που όλοι όσοι έχουν αυτό το μηχανάκι θελουν και σου πανε γυρω στα +600 ευρώ. Δηλαδή αν δεν είχε τα έξτρα αναλογικά θα το έπαιρνες 7 κατοσταρικα φάση. Ούτε παπι δεν παίρνεις με τόσα. Τα χιλιόμετρα του είναι αστεία και αν δουλεύουν όλα όπως πρέπει ξέρεις ότι θα σε βγάλει πολυ καιρό χωρίς να ασχοληθείς. Τα ηλεκτρικά με καίνε, οχι ως κόστος επειδή βρίσκεις άνετα και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά τζάμπα, αλλά ως ενόχληση και μανουρα. Αλλά δεν είναι ότι είναι κάτι που κρύβεται. Ξέρεις τι αγοράζεις, οπότε δεν είναι ότι είναι φαινομενικα ευκαιρία που κρύβει μλκιες και ιστορίες συνωμοσίας κτλπ. Αν είναι να μας δινουν τέτοια μηχανάκια σε φαινομενικα τόσο καλή κατάσταση στο 1000ρικο(το απόλυτο 0 στην αγορά μηχανής/αυτοκινήτου) και να δυσανασχετουμε μη γυρίσει ο κόσμος ανάποδα και δώσουμε κάνα ψιλό παραπάνω, ας το αφήσουμε το άθλημα να πάρουμε κ καθένας από ένα 50ρι παπι κούτα και να καβαλάμε μηχανή στο playstation και στα όνειρα μας. Τεσπά όπως τη βρίσκει ο καθένας. Η πραγματικοτητα ειναι οτι οποιος το παρει θα ασχοληθει λιγο στην αρχη με τα ηλεκτρικα και μετα θα εχει μηχανακι να βγαζει ΓΟΥΣΤΑ, οχι "α μοιαζει με μοταρντ αλλα δεν παει", ουτε "α καλο ειναι αλλα λιγο βαρυ" ή "νταξι μωρε τη δουλεια του την κανει" και η ζωη συνεχιζεται και γι' αυτον και για οσους δε ψηθηκαν επειδη σκεφτονται το 1000ρικο λες και θα αγορασουν οικοπεδο Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 από τον CptAngel 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 Ρε φίλε μην τρελαίνεσαι, κουβέντα κάνουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 Δε νομιζω οτι τρελαθηκα πουθενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 πριν 17 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε: Δε νομιζω οτι τρελαθηκα πουθενα. Δεν ξέρω, μου φάνηκε λίγο έντονο το ύφος σου στο τελευταίο σχόλιο. Μπορεί να είναι ιδέα μου. Όλα όσα είπες είναι σωστά. Όλα. Εγώ όμως, όπως και το 99% εδώ μέσα δεν ξέρω να περάσω πλεξούδα. Άρα αυτά είναι λεφτά που θα δώσω σε μάστορα. Δίνω και ένα ~40%-50% στα προσεχή χρόνια να χρειαστεί κατέβασμα μοτέρ. Αν ξεπερασει τα δυο χιλιάρικα έχω βγει χαμένος 100%. Δεν το βλέπω απίθανο να συμβεί αυτό. Για μένα, που είμαι στην αγορά (και) για sumo, θα προτιμήσω να δώσω κάτι παραπάνω και να μην έχω μπλεξίματα. Να μπορώ να ευχαριστηθώ το μηχανάκι μου χωρίς άγχος. Για αυτόν που ψάχνει κάτι φτηνό είναι ευκαιρία όντως, γι'αυτό σου έκανα και like. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 Φιλτατε οταν βλεπω τοση υπεραναλυση για μηχανακι του χιλιαρικου που φαινεται τοσο καλο και εχει και αυτα τα εξτρα, καταλαβαινω οτι παει λαθος η συζητηση και αναγκαστικα θα δωσω λιγη ενταση παραπανω για να επανελθουμε. Πλεξουδα ουτε εγω ξερω να περασω και βασικα δε βαζω χερι στο μηχανακι επειδη ουτε πρακτικη εμπειρια εχω, ουτε ορεξη, ουτε αξιζει για μια στο τοσο που χρειαζεται. Γι' αυτο και ρωταω επειδη τα ηλεκτρικα ειναι περιεργα και υπαρχουν εδω ατομα με αρκετη εμπειρια για να κανουν μια εκτιμηση σχετικα με το αν τα συμπτωματα δειχνουν μπλεξιμο ή μια απλη αλλαγη ανταλλακτικου. Κατεβασμα μοτερ για μηχανακι με 10κ χιλιομετρα δεν υφισταται. Εκτος αν ειναι ψευτικα και εχουν παιχτει μπινιες, πραγμα που ποτε δε μπορεις να το ξερεις. Στο τηλεφωνο παντως δε φανηκε κατι τετοιο αλλα ποτε δε ξερεις. Τωρα αμα ο αλλος θελει να κανει του κοσμου τα χιλιομετρα κοιταει λαθος μηχανακι και ισως λαθος κατηγορια γενικοτερα anyway. Οκ το ακριβοτερο εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι καλυτερο, αλλα πατα lc4 και δες τι μηχανακια παιζουν απο 1000 μεχρι 2000 και πες μου ποσα βρηκες στο 2χιλιαρικο να ειναι χειροτερα απο αυτο και ποσα ειδες στα λεφτα του να ειναι για παλιοσιδερα. Τελοσπαντων ολα τα μεταχειρισμενα εχουν ενα ποσοστο τυχης μεσα τους. Εγω το μονο που μπορω να πω ως εκτιμηση ειναι οτι το συγκεκριμενο μηχανακι, δεδομενης της τιμης του, θα δωσει στον κατοχο του πολυ περισσοτερες χαρες απ' οτι λυπες. Και στο τελος της ημερας αυτο ειναι το περισσοτερο που μπορει να ζητησει καποιος ειτε αγοραζει μηχανακι(ειδικα μεταχειρισμενο), ειτε ψαχνει γκομενα, ειτε δουλεια, ειτε μετακομιζει, ειτε οτιδηποτε αλλο που εχει μεσα τον παραγοντα αγνωστο. Επανερχομαι ομως. Μπορει καποιος που το κατεχει λιγο να κανει μια εκτιμηση για το τι μπορει να παιζει με τα ηλεκτρικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.901 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Μπορει καποιος που το κατεχει λιγο να κανει μια εκτιμηση για το τι μπορει να παιζει με τα ηλεκτρικα? Καλο ειναι αν ψηθειτε να το δειτε απο κοντα νανπαρετε ενα πολυμετρο μαζι σας (εχει με 8-10 ευρω που κανουν τη δουλεια) για να δειτε ποσα βολτ φερνει στην μπαταρία, επειδη δεν το γνωριζω σαν μοντελο δεν ξερω τι παιζει με τον ανορθωτη του, αν ειναι στα τελευταια του και δεν κανει σωστη σταθεροποιηση. Το οτι δεν μιζαρει μπορει να οφειλετε σε διαφορους παραγωντες, αλλα για ναντο τσεκαρετε θα πρεπει να κανετε καποια βηματα ελεγχου. Μπορει να φταιει η μιζα, μπορει να φταιει το μπουτον, μπορει να φταιει η συνδεση μπουτον-μιζας, μπορει το καλοδιο που δινει ρευμα απο τη μπαταρια στο μπουτον, μπορει το καλοδιο που δινει εντολη στο μπουτον ή και το κουμπι της μιζας να μην κανει σωστη επαφη, επισης μπορει σε κανενα σημειο της πλεξουδας να εχει φθορα το καλοδιο της εντολης και να μην κανει παντα επαφη. Το κοστος μπορει να ειναι απο ελαχιστο εως αρκετα τσουκτερο (αν θελει μιζα π.χ.) Απλα για να καταληξεις θα πρεπει να σπαταλησεις αρκετη ωρα με δοκιμες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 https://www.car.gr/20871958-bmw-f-800-s#modal 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Παιζει παντα το ενδεχομενο να μη συνδεονται καν μεταξυ τους η μιζα και οι λαμπες. Μπορει απλα να θελει καρβουνακια και η λαμπα να καιγεται απλα γιατι εχει υγρασια καπου η καλωδιωση της. Και εμενα μου καιει του parking ενα λαμπακι και απλα το αφηνω καμμενο,δε χρησιμοποιειται πουθενα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Ο τυπος το εχει καιρο με μανιβελα και οπως μου ειπε "εχει πονεσει το ποδι του", οποτε αν ηταν κατι τοσο απλο οσο τα καρβουνακια θα το ειχε φτιαξει πιστευω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Το θεμα ειναι,ξερεις αν δεν ειναι αυτο? Αυτος μπορει και να συνδυασε τις λαμπες με τη μιζα και να μη πηγε το μυαλο του εκει. Ρωτησε το,γιατι μπορει να ειναι κατι πολυ απλο τελικα.Συμβανει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Εγω που τα ηλεκτρικά δεν τα φοβάμαι το χτύπαγα χαλαρά. Το μόνο ηλεκτρικό που με φοβίζει σ αυτό το μηχανάκι είναι τα πηνία (αν είναι τα ανάποδα με το στάτορα έξω από το ρότορα. Οοοολα τα άλλα είναι ενα ενδιαφέρον προτζεκτάκι της εβδομάδας. Και πλεξούδες έχω αλλάξει, και μίζες έχω φτιάξει, πόσο δυσκολο να είναι πιά? Με ΧΙΛΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ δεν παίρνεις ουτε Ζώντες 250. Αλλα Α Δεν ψάχνω ΚΤΜ 600 κυβικα Β. Είμαι μακρυά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 Ουτε ο ιδιος ξερει τι ειναι. Μου ειπε το κλασσικο "μονο να το πας σε εναν ηλεκτρολογο να το φτιαξει" και το "ετσι ειναι ολα τα KTM" που ειναι κλασσικη παπαρολογια. Αν ηταν κατι απλο θα το ειχε φτιαξει πιστευω. Τα πηνεια οκ με ενα 200ρι βαζεις καινουργια. Ανορθωτης το ιδιο. Μην παιζουν πιο περιπλοκα πραγματα σκεφτομαι και θελει ενασχοληση τρελη απο μαστορα και δε βγαινει ακρη. Απο την αλλη σε αυτα τα λεφτα who cares, απλα επειδη ο φιλος μου εχει αλλεργια στους μαστορες και δε θελει να ασχοληθει νομιζω δε γινεται να το παρει. Δε βαριεσαι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smarnel 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος crussifier έγραψε: https://www.car.gr/20871958-bmw-f-800-s#modal what the...??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος smarnel έγραψε: what the...??? Ελα ντε, ψήνομαι κ να δανειστώ που λέει ο λόγος Ο 2κυλινδρος αυτός δεν είναι οτι πιο αξιόπιστο εχει βγάλει η Rotax αλλα μεχρι σημερα ολες του οι πιθανές αδυναμίες έχουν γίνει γνωστες κ έχουν γίνει κ ανακλήσεις. Κόστη συντήρησης λογικά θα είναι ανεβασμένα, αλλα εάν είναι εντάξει μηχανικά, είναι ευκαιρία παρα τα 100Κ χλμ τα οποία σχεδόν σίγουρα έχουν γίνει εκτός πόλης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 πριν 17 λεπτά, το μέλος crussifier έγραψε: Ελα ντε, ψήνομαι κ να δανειστώ που λέει ο λόγος Δυστυχως με δανεικα δε γινεται η δουλεια. Το λεει ξεκαθαρα "οποίος έχει στην άκρη δύο δεκάρες ας με πάρει τηλέφωνο". Στα σοβαρα τωρα, κατι τετοιες περιπτωσεις ειναι το νοημα αυτου του νηματος για μενα. Καποια αμεση αναγκη για ρευστο πιθανοτατα + μοντελο που δυσκολα μαντρας να αγορασει, εχει ως αποτελεσμα αυτην την τιμη. Λογικα με εναμιση χιλιαρικο το εχεις παρει. Ακομα κι αν χρειαστει να ριξεις καποια λεφτα (αν βγει κατι στην πορεια), εχεις μεγαλο περιθωριο να εισαι παλι με μια μηχανη που σου στοιχισε λιγοτερο απ΄οσο αξιζει. Nice find. Σε επιπεδο που αν σε ενδιαφερει οντως, ισως κακως την ανεβασες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2019 To ότι στα 100.000 χλμ έχει αλλάξει τόσα πράγματα, δεν σας βάζει λίγο σε ιδέα, τι κουβάς χωρίς πάτο είναι το συγκεκριμένο μοντέλο; Και δεν μιλάμε κόστος π.χ. ανάρτησης του Lifan που έχει 30 ευρώ. Μιλάμε για τιμές BMW, που έχει 800 ευρώ η ανάρτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2019 Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάνεις που πάει να πάρει μαμά ανάρτηση καινούργια από αντιπροσωπεία. Μάλλον από ebay με ψίχουλα θα την πήρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2019 πριν 11 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Δυστυχως με δανεικα δε γινεται η δουλεια. Το λεει ξεκαθαρα "οποίος έχει στην άκρη δύο δεκάρες ας με πάρει τηλέφωνο". Στα σοβαρα τωρα, κατι τετοιες περιπτωσεις ειναι το νοημα αυτου του νηματος για μενα. Καποια αμεση αναγκη για ρευστο πιθανοτατα + μοντελο που δυσκολα μαντρας να αγορασει, εχει ως αποτελεσμα αυτην την τιμη. Λογικα με εναμιση χιλιαρικο το εχεις παρει. Ακομα κι αν χρειαστει να ριξεις καποια λεφτα (αν βγει κατι στην πορεια), εχεις μεγαλο περιθωριο να εισαι παλι με μια μηχανη που σου στοιχισε λιγοτερο απ΄οσο αξιζει. Nice find. Σε επιπεδο που αν σε ενδιαφερει οντως, ισως κακως την ανεβασες. Ε 2 δεκάρες είπε, δεν είπε 1500Ε Εντάξει, συμφωνούμε με την όλη λογική. Γνωρίζω (έχω οδηγήσει το F700 , που έχει την detuned έκδοση του δικύλινδρου) κ έχω διαβάσει κατα καιρούς οτι έχει κάποια θεματάκια αλλα πλέον , είναι γνωστά. Με ενδιαφέρει πολύ αλλά δε μου περισσεύει 1500Ε χιλιάρικο για τέτοια κίνηση, ελπίζω σε κάνα εξάμηνο να μου περισσεύει για παρόμοια περίπτωση.Ψάχνω κάτι με ABS κ 2κύλινδρο κι αυτό είναι μια απο τις περιπτώσεις. Καλοφάγωτο ΥΓ βλέπω την τράπεζα απέναντι, 1 φρουρός, τον έχω... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2019 ?? Honda XL 185 S '79 € 1.700 (Συζητήσιμη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2019 Αυτο θελει κανα 1000αρικο με πολυ προσωπικη δουλεια και λιγα λεω. Και ισως να καταφερεις να το φερεις σε μια κατασταση, αν θες δηλαδη να το κανεις retro αλλιως το κανεις και με λιγοτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2019 (τροποποιήθηκε) Σιγά μην θέλει και να πουλήσεις κανά αμπέλι. Ντάξει τα 1700 ευρώ που ζητάει....σε κάποιο άλλο Σύμπαν... 300 ευρώ έδινα εγώ για δαύτο και μόνο ΑΝ ΕΙΧΕ χαρτιά. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2019 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2019 (τροποποιήθηκε) Καλη φαση Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2019 από τον propapias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες