FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος pan(dvs) έγραψε: ...Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ... Αν ανοίξεις τις φωτό, ο τύπος έχει βάλει την απόδειξη ακινησίας ρε συ Παγουρά και οι λοιποί, ανοίχτε λίγο τα μάτια σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2017 πριν 16 ώρες, το μέλος nikolai έγραψε: εννοει οτι εχει παραδωσει πινακιδες πριν 14 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Αν ανοίξεις τις φωτό, ο τύπος έχει βάλει την απόδειξη ακινησίας ρε συ Παγουρά και οι λοιποί, ανοίχτε λίγο τα μάτια σας... Ανοιχτα τα εχουμε.Οταν ομως εχουμε καταθεσει πινακιδες λεμε "εχει κατατεθημενες πινακιδες" και οχι "δεν εχει χαρτια". Μπορει αλλα να λεει και αλλα να θελει να πει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2017 Βασικά λάθος είναι κι αυτό. Η διαδικασία λέγεται ''προσωρινή ακινησία΄΄. Καταθεση πινακίδων είναι σαν το ''σινεμπλόκ'' και το ''διαφορικό'' σε μοτοσυκλέτα, κάτι που λέτε μεν, είναι λάθος δε. Εκτός αυτού όμως, ότι και να λέει κάποιος με λόγια, τα γραπτά είναι από πάνω. Όταν υπάρχει απόδειξη ακινησίας με υπογραφή και αριθμό καταχώρισης, τι νόημα έχουν οι λέξεις και οι ερμηνείες. Και κουατσετοκλόκ να το έλεγε, η απόδειξη ακινησίας είναι εκεί, την πόσταρε ο άνθρωπος. Υπόψιν, αν δεν χρωστάει τέλη παλιότερων ετών (πριν την ακινησία δλδ) ή πέρασμα ΚΤΕΟ (επίσης πριν την ακινησία), τότε η άρση ακινησίας είναι δωρεάν, χωρίς κόστος, πέραν της ασφάλισης και του τέλους κυκλοφορίας της χρονιάς άρσης ακινησίας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2017 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/10733028/ Πένα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2017 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/11776482/ Άλλο ένα vfm, μόνο που δεν είναι της χρονολογίας που αναφέρει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 Είναι αξιόπιστος ο έμπορος στο Άργος? Κατ'τ'άλλα , όπως και το CB500 (monoshock) που λέγαμε πιο πριν, απο τις πιο καλές προτάσεις σαν μηχανάκια all around. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 πριν 15 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/10733028/ Πένα Πένα, γιατί είναι όντως πένα; Τον ξέρεις κλπ; Ή πένα, γιατί είναι πεντακάθαρο επειδή μόλις το έπλυνε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 25 λεπτά, το μέλος Schumi έγραψε: Πένα, γιατί είναι όντως πένα; Τον ξέρεις κλπ; Ή πένα, γιατί είναι πεντακάθαρο επειδή μόλις το έπλυνε; Ουδεμία σχέση έχω με τον ιδιοκτήτη. Το πένα αναφέρεται στο ότι είναι αυθεντικό 660 που δεν έχει μακελευτεί από καγκουραίους (εμφανισιακά), και λόγω πλυσίματος. Αν κάποιος που ενδιαφέρεται πάρει και το ok από κάποιον μηχανικό με καλό αυτί και μάτι στα LC4, τότε το θεωρώ καλή ευκαιρία. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2017 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Schumi έγραψε: Πένα, γιατί είναι όντως πένα; Τον ξέρεις κλπ; Ή πένα, γιατί είναι πεντακάθαρο επειδή μόλις το έπλυνε; Εσένα σου φαίνεται απλά "μόλις πλυμένο" το συγκεκριμένο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 https://www.car.gr/11789218-bmw-r-1200-rs https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/11687841/ 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2017 (τροποποιήθηκε) https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/11540998/ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2017 από τον Wolf1138 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 Καινούργιο Tracer 09 του '16 στα 8850€. https://www.car.gr/11807881-yamaha-tracer-900-tracer-09-abs 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 52 λεπτά, το μέλος kpapageo έγραψε: Καινούργιο Tracer 09 του '16 στα 8850€. https://www.car.gr/11807881-yamaha-tracer-900-tracer-09-abs Τσάμπα πραγματικά . Τίμια αγορά για κάποιον που θέλει τρέισερ και δεν τον νοιάζει που βγήκε το νέο μοντέλο . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smarnel 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος xampos έγραψε: Τσάμπα πραγματικά . Τίμια αγορά για κάποιον που θέλει τρέισερ και δεν τον νοιάζει που βγήκε το νέο μοντέλο . στο καινούργιο δίνει δώρο και την Ακράπα μέχρι τέλος του Δεκέμβρη νομίζω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 23 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε: Εσένα σου φαίνεται απλά "μόλις πλυμένο" το συγκεκριμένο? Α, δεν ξέρω. Απλά ρώτησα. Δεν υπήρχε καμιά μπιχτή σε αυτό που έγραψα, αν υποννοείς κάτι τέτοιο. Καταρχήν ότι και να λέμε από τις φωτογραφίες, το μόνο που μπορείς να καταλάβεις ΣΙΓΟΥΡΑ, ναι, είναι το ότι είναι μόλις πλυμένο. Την 11/27/2017 at 2:36 ΜΜ, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Ουδεμία σχέση έχω με τον ιδιοκτήτη. Το πένα αναφέρεται στο ότι είναι αυθεντικό 660 που δεν έχει μακελευτεί από καγκουραίους (εμφανισιακά), και λόγω πλυσίματος. Αν κάποιος που ενδιαφέρεται πάρει και το ok από κάποιον μηχανικό με καλό αυτί και μάτι στα LC4, τότε το θεωρώ καλή ευκαιρία. ΟΚ, boy! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος smarnel έγραψε: στο καινούργιο δίνει δώρο και την Ακράπα μέχρι τέλος του Δεκέμβρη νομίζω. Έτσι είναι . Δώρο ακράπα , αλλά δεν νομίζω να κάνουν εκπτώση στην αρχική τιμή του 2017 που είναι 10900 . Ενώ αυτό της προσφοράς ίσως το πάρεις ακόμα πιο κάτω από τα 8800 αν πας με μετρητά . Και ακράπα βρίσκεις μεταχείρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Schumi έγραψε: Α, δεν ξέρω. Απλά ρώτησα. Δεν υπήρχε καμιά μπιχτή σε αυτό που έγραψα, αν υποννοείς κάτι τέτοιο. Καταρχήν ότι και να λέμε από τις φωτογραφίες, το μόνο που μπορείς να καταλάβεις ΣΙΓΟΥΡΑ, ναι, είναι το ότι είναι μόλις πλυμένο. Η ερώτηση μου ήταν "εσένα σου φαίνεται απλά πλυμένο?" και απαντάς "α δεν ξέρω, απλά ρώτησα". Δεν ξέρω και εγώ τότε τι συμπερασμα να βγάλω για το οτι έγραψες οτι σου φαίνεται "απλά πλυμένο"... :P Γιατί εγω απο αυτό που έγραψες συμπέρανα πως δήλωσες οτι σου φαίνεται απλά πλυμένο, και επειδή μου φάνηκε περίεργο αυτό, ζήτησα διευκρινήσεις... Ούτε την ξέρω την μηχανή, ούτε είναι φίλος μου ο πωλητής, ούτε μίζα παίρνω, αλλά απο τις φωτό και μόνο, θα έλεγα πως όσο πλύσιμο και να ρίξεις σε μια μηχανή, τα πλαστικά δεν γίνονται καινούρια, οι ακτίνες δεν γίνονται καινούριες, τα grip δεν γίνονται καινούρια, οι δισκόπλακες δεν γίνονται καινούριες, τα σωληνάκια υπερχύλησης δεν γίνονται καινούρια, το φιλτροκούτι δεν γίνεται καινούριο, το τελικό δεν γίνεται καινούριο, όπως είναι όλα αυτά πάνω στο συγκεκριμένο lc4... ή τουλάχιστον έτσι τα βλέπω εγώ... Η μηχανή φαίνεται προσεγμένη και πεντακάθαρη, όχι απο νερό απλά. Μπορεί να είναι χάρχαλο μηχανικά, μπορεί, μπορεί, μπορεί... πάντως απο τις φωτογραφίες αυτά που ανέφερα φαίνονται καινούρια και δεν γίνονται έτσι απο πλύσιμο... αν γίνονται έτσι απο πλύσιμο, πες μου που να πάω το drz και να το πάρω σε αυτή την κατάσταση μετά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 Την 27/11/2017 at 6:56 ΜΜ, το μέλος Wolf1138 έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/11540998/ Αει στα διάλα...κωλόπαιδ0!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 Τώρα δα, το μέλος ksino1100 έγραψε: Αει στα διάλα...κωλόπαιδ0!!! Μπα τι παθαμε?μας αρεσουν και τα ιταλικα τωρα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος Gee έγραψε: Μπα τι παθαμε?μας αρεσουν και τα ιταλικα τωρα? Θες κι εσύ να τα ακούσεις τσόγλανε Ποιος είπε πως δε μου άρεσαν/μου αρέσουν? Λεφτά δεν έχουμε..... Εγώ όλα τα μηχανάκια γουστάρω. Ακόμα και Χόντα (φωτιά θα πέσει να με κάψει βραδιάτικα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 Τώρα δα, το μέλος ksino1100 έγραψε: Αστο Γιαννο, ειναι περιεργα αυτα τα Ιταλιανικα, μπορει να το παρεις βολτα και να μην σου αρεσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 5 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Αει στα διάλα...κωλόπαιδ0!!! Τι έκανα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος Gee έγραψε: Αστο Γιαννο, ειναι περιεργα αυτα τα Ιταλιανικα, μπορει να το παρεις βολτα και να μην σου αρεσει πριν 1 λεπτό, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Τι έκανα; Είστε αυτό που λέει: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 Εντάξει τι τα θέλετε κι εσείς παιδιά/γατιά/σκυλιά ε; Δεν μένουν λεφτά για μοτοσυκλέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Εντάξει τι τα θέλετε κι εσείς παιδιά/γατιά/σκυλιά ε; Δεν μένουν λεφτά για μοτοσυκλέτες Πληρωμένη απάντηση, καθiκι!!!!!! Θα πετύχω κανένα τέτοιο, στρωμένο.....Δε θα πετύχω?......Θα απαντήσω τότεΣ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες