noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 53 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε: Μια σωστή μετατροπή απο enduro σε σμ κάνει τουλάχιστον οσο ένα καλό ριμπίλτ σε ωράτο μχανάκι. Χωρίς να το παρακάνεις με αλπινα ζαντες , μπερινγκερ φρενα, cartrigde εμπρος, γρανάζωματα κλπ.. σε μπατζετο δουλιές αναφέρομαι .(πλεξιματα σε καννα μτχ excel ζαντολαστιχο, οβερ δισκπλακα, καμια δαγκανουνλα μ4 απο ντουκ ή 640-690, μονο ελατήρια και σετάρισμα σε αναρτήσεις, τετοια πραγματα.) υποθετικα, εχουμε σα βαση κατι τετοιο η τετοιο (το μοτερ υποθετουμε θα ναι οκ) οποτε αντε να χρειαστει τπτ τοπικα βαψιματα πλαισιο, ψαλιδι, κανενα καπακι μοτερ κτλ. κιτ πλαστικων? αστο για αργοτερα, ενα κοντο φτερο sm μπροστα. σερβις μπρος πισω αναρτηση, 300 ευρω (ειναι μαλακα του εντουρο θα χοροπηδαει σα κατσικι στην ασφαλτο) γραναζια και αλυσιδα 150ευρω ζαντες? ποσο θα βρεις τις μεταχειρισμενες και ποσο θα κοστισουν να γινουν σωστες? μαλλον εδω θα επαιζα φρενα συμφωνω, απο αλλο μεταχειρισμενο θα κανεις ανετα δουλεια. beringer και motomaster γ@μ@νε, αλλα υπερβολη. ευκολα εχεις φτασει τα 2κ σε αφτερ και επισκευες, τα οποια μαζι με αγορα φτανουν την τιμη του ετοιμου 690smc. αρκετο ρισκο για καποιον σημερα τετοια μετατροπη, ο οποιος δεν εχει χρονο, χρημα και γνωσεις γιαυτο και δε το κανει κανενας... αν θα το εκανα ναι εννοειται και ας μην εχω το 100% απο τα 3 κριτηρια που γραφω πιο πανω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2020 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 πριν 30 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: υποθετικα, εχουμε σα βαση κατι τετοιο η τετοιο (το μοτερ υποθετουμε θα ναι οκ) οποτε αντε να χρειαστει τπτ τοπικα βαψιματα πλαισιο, ψαλιδι, κανενα καπακι μοτερ κτλ. κιτ πλαστικων? αστο για αργοτερα, ενα κοντο φτερο sm μπροστα. σερβις μπρος πισω αναρτηση, 300 ευρω (ειναι μαλακα του εντουρο θα χοροπηδαει σα κατσικι στην ασφαλτο) γραναζια και αλυσιδα 150ευρω ζαντες? ποσο θα βρεις τις μεταχειρισμενες και ποσο θα κοστισουν να γινουν σωστες? μαλλον εδω θα επαιζα φρενα συμφωνω, απο αλλο μεταχειρισμενο θα κανεις ανετα δουλεια. beringer και motomaster γ@μ@νε, αλλα υπερβολη. ευκολα εχεις φτασει τα 2κ σε αφτερ και επισκευες, τα οποια μαζι με αγορα φτανουν την τιμη του ετοιμου 690smc. αρκετο ρισκο για καποιον σημερα τετοια μετατροπη, ο οποιος δεν εχει χρονο, χρημα και γνωσεις γιαυτο και δε το κανει κανενας... αν θα το εκανα ναι εννοειται και ας μην εχω το 100% απο τα 3 κριτηρια που γραφω πιο πανω. Καταλαβαίνω ότι το'χεις σκεφτεί και ψάξει πάρα μα πάρα πολύ,αλλά αν κάποιος είναι ταβλωμένος και το θέλει πάρα πολύ,θα πάρει ένα 426 με μαξ 2κ,θα κάνει τα απολύτως απαραίτητα(στεφάνια στα ήδη υπάρχοντα κέντρα,λάστιχα,μεγαλύτερη δισκόπλακα μπροστά,αλυσιδογράναζα και ένα φτερό,αλλαγή ελατηρίων και σερβις αναρτήσεων) και με οριακά 3κ θα έχει ένα όπλο κατά την άποψή μου. Φυσικά, αν θες να το πας πιο σοβαρά απ'την αρχή ξεκινάς με ένα πιο ακριβό μηχανάκι,βάζεις ίσως πιο premium πράγματα,αλλάζεις όλο το μπροστινό φρένο κλπ. Γίνεται δουλίτσα όμως και χωρίς 6κ θεωρώ. Δεν το λέω για να διαφωνήσουμε,συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Tσιμπάς ένα Ηusqy SM510 R με 3-4κ και δεν χρειάζεται να πονοκεφαλίαζεις για τίποτα από αυτά . Μόνο το μοτεράκι να είναι καλό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2020 Shameless plug of the day, αλλά οι αγγελίες του φόρουμ δεν λειτουργούν, οπότε... https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/33553230-aprilia-sx-125 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2020 Καλοπούλητο Θράσο, κατα πού κοιτάζεις μετά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2020 Φανταζομαι ποσοι πιτσιρικαδες θα εχουν ονειρωξεις με αυτην την αγγελια. Ωραιο κειμενο και τιμια τιμη. Πιστευω θα φυγει γρηγορα παρα τις δυσκολες συνθηκες. @kpapageo Αν σκεφτεις οτι ανεβαζει μια αγγελια απο sumo καθε μερα στο νημα με τις ωραιες αγγελιες... λογικα για σκουτερ τον κοβω. 1 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2020 πριν 22 λεπτά, το μέλος kpapageo έγραψε: Καλοπούλητο Θράσο, κατα πού κοιτάζεις μετά; πριν 10 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Φανταζομαι ποσοι πιτσιρικαδες θα εχουν ονειρωξεις με αυτην την αγγελια. Ωραιο κειμενο και τιμια τιμη. Πιστευω θα φυγει γρηγορα παρα τις δυσκολες συνθηκες. @kpapageo Αν σκεφτεις οτι ανεβαζει μια αγγελια απο sumo καθε μερα στο νημα με τις ωραιες αγγελιες... λογικα για σκουτερ τον κοβω. @kpapageo Ο πατέρας λέει CB500X, το ξερό μου το κεφάλι λέει Husqvarna SMR 510 . Σαν πιο "tame" επιλογές παίζουν στο τραπέζι ακόμα KTM SMC 625 και Husqvarna SM 610. Δεν είναι εύκολη επιλογή για να είμαι ειλικρινής, απλά θέλω πολύ να ζήσω λίγο ένα "πραγματικό" supermoto προτού πάω σε κάτι πιο ανθρώπινο/ολοκληρωμένο σαν σύνολο, καθώς έχω χρόνια μπροστά μου ακόμα. Το μηχανάκι ανέβηκε με μισή καρδιά, αλλά συνειδητοποίησα ότι πραγματικά ωραίες αγγελίες από τα μηχανάκια που με ενδιαφέρουν δε παραμένουν για πολύ, και αν δεν έχω τα λεφτά από την πώληση του δικού μου στο χέρι, δεν μπορώ να "ορμήσω" σε μια τέτοια αγγελία. Συνεπώς πρέπει να φύγει. Το μοναδικό που ελπίζω είναι να πάει σε κάποιον που θα το νοιαστεί και θα το χαρεί όσο και εγώ, δε θέλω να το δω παρτάλι. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια παιδιά! Υ.Γ. @pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.975 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2020 Το 510 απλά βγάλε το από το μυαλό σου. Είναι μια μοτοσυκλέτα καθαρά για πίστα, ΔΕΝ κυκλοφορεί σε δημόσιο δρόμο (τεχνικά κυκλοφορεί, πρακτικά όχι). Το 610 είναι ένα 510 το οποίο ΕΧΕΙ ροπή σε χαμηλές και μεσαίες στροφές, δεν υστερεί σε δύναμη ή γεωμετρία, τα σέρβις γίνονται με βάση τα χιλιόμετρα κλπ. Καλή φάση το έχω το racing μηχάνημα όσο είναι στο μυαλό μας, στην βραση κολλάει το σίδερο. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές αναπολώ την γραμμική λειτουργία του εργοστασιακού YDIS καρμπυρατέρ του ΤΤ σε σχέση με τα ιδιότροπα FCR... Αν θέλεις και μια βοήθεια από εμένα, στη θέση σου θα έκανα το εξής: θα έβρισκα το πιο φτηνό 640 της αγοράς με την προϋπόθεση να είναι ίσιο, θα το έκανα βίδες και θα είχα μοτοσυκλέτα για πολλά χρόνια. Υγ: Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένας δούκας στην Θεσσαλονίκη στα 800 (το παζαρευεις χαλαρά) με πρόβλημα στα ρουλεμάν στροφαλου, αλλά εξωτερικά δείχνει καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 33 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Το 510 απλά βγάλε το από το μυαλό σου. Είναι μια μοτοσυκλέτα καθαρά για πίστα, ΔΕΝ κυκλοφορεί σε δημόσιο δρόμο (τεχνικά κυκλοφορεί, πρακτικά όχι). Το 610 είναι ένα 510 το οποίο ΕΧΕΙ ροπή σε χαμηλές και μεσαίες στροφές, δεν υστερεί σε δύναμη ή γεωμετρία, τα σέρβις γίνονται με βάση τα χιλιόμετρα κλπ. Καλή φάση το έχω το racing μηχάνημα όσο είναι στο μυαλό μας, στην βραση κολλάει το σίδερο. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές αναπολώ την γραμμική λειτουργία του εργοστασιακού YDIS καρμπυρατέρ του ΤΤ σε σχέση με τα ιδιότροπα FCR... Αν θέλεις και μια βοήθεια από εμένα, στη θέση σου θα έκανα το εξής: θα έβρισκα το πιο φτηνό 640 της αγοράς με την προϋπόθεση να είναι ίσιο, θα το έκανα βίδες και θα είχα μοτοσυκλέτα για πολλά χρόνια. Υγ: Αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένας δούκας στην Θεσσαλονίκη στα 800 (το παζαρευεις χαλαρά) με πρόβλημα στα ρουλεμάν στροφαλου, αλλά εξωτερικά δείχνει καλό. Πραγματικά πιστεύω ότι γενικά γνωρίζεις τα μηχανάκια σου , αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση του 510 είσαι λάθος. Racing μηχάνημα είναι ένα ΤΜ SMX 450 ξερό απινακιδοτο , μόνο για πίστα. Ενδεικτικά το 510 βάση μανιουαλ για χρήση δρόμου λέει άνοιγμα και ελέγχος κάθε 10.000 χλμ .(αν πούμε ότι ξεκινάς με 0) Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες στο café husqy που το τηρούν , δεν βρίσκουν μη φυσιολογικές φθορές και τις περισσότερες φορές με ένα πιστόνι 2 mains και φλατζουλες είναι ένταξει. Μην κάνουμε ένα μηχανάκι που για χρήση δρόμου έχει πιο mild συντήρηση και από ένα 525 να φαίνεται κακό και ρεισινγκ ΜΟΝΟ , δεν υπάρχει λόγος. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2020 από τον Denzo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.975 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2020 @Denzo Δεν αναφέρομαι στο θέμα συντήρησης, αν και για πολλούς ανθρώπους είναι σημαντικό. Αναφέρομαι στην μοτοσυκλέτα σαν τρόπο λειτουργίας. Οδήγησα το 510 και αμέσως μετά το 610 (κάπου το 2008 ή 2009). Αν και το 510 στα χαρτιά έχει 10 ίππους παραπάνω, στον δρόμο δεν τα είδα ποτέ. Ο λόγος είναι ότι η αποδίδει την ισχύ του πιο ψηλά σε σχέση με το 610. Χαμηλά φαίνεται πιο αργό (δεν ξέρω αν όντος είναι). Αν είχα να διαλέξω εκείνη την στιγμή (που είχα δηλαδή, άλλο αν δεν το πήρα ποτέ) θα διάλεγα το 610. Είναι κάπως σαν να συγκρίνουμε τους 60 ίππους του RGV 250 με τους 60 ίππους ενός ΜΤ 07. Ίδια ισχύς στα χαρτιά, τελείως διαφορετική απόδοση στον δρόμο και την πίστα. Ο Θράσος ζει σε μια πόλη που πολλές φορές θα κολλήσεις πίσω από αυτοκίνητο και θα πρέπει να οδηγάς με 20, που πολλές φορές ο μπροστά σου θα σταματήσει να πιάσει κουβέντα με τον φίλο του και δεν χώρας να περάσεις από δεξιά ή αριστερά κλπ. Δεν ζει Αθήνα που βγαίνεις στην Συγγρού με 2,5 λωρίδες, ανοίγεις γκάζι και εξαφανιζεσαι. Μια μοτοσυκλέτα με κάθετο διάγραμμα απόδοση δεν είναι πρακτική. Γιατί να παιδευεται με το 510 ενώ μπορεί να πάει στο 610 χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα χαρακτήρα, απόδοσης κλπ. Το γράφω γιατί το ζω. Ζω σε παρόμοια πόλη, αν και αισθητά καλύτερη, αλλά πάλι η απότομη λειτουργία του ΤΤ είναι θέμα. Και σκέψου ότι φοράω επίτηδες αργό εκκεντροφόρο. Θυσίασα ισχύ ψηλά για να έχω λίγο καλύτερες μεσαίες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: @Denzo Δεν αναφέρομαι στο θέμα συντήρησης, αν και για πολλούς ανθρώπους είναι σημαντικό. Αναφέρομαι στην μοτοσυκλέτα σαν τρόπο λειτουργίας. Οδήγησα το 510 και αμέσως μετά το 610 (κάπου το 2008 ή 2009). Αν και το 510 στα χαρτιά έχει 10 ίππους παραπάνω, στον δρόμο δεν τα είδα ποτέ. Ο λόγος είναι ότι η αποδίδει την ισχύ του πιο ψηλά σε σχέση με το 610. Χαμηλά φαίνεται πιο αργό (δεν ξέρω αν όντος είναι). Αν είχα να διαλέξω εκείνη την στιγμή (που είχα δηλαδή, άλλο αν δεν το πήρα ποτέ) θα διάλεγα το 610. Είναι κάπως σαν να συγκρίνουμε τους 60 ίππους του RGV 250 με τους 60 ίππους ενός ΜΤ 07. Ίδια ισχύς στα χαρτιά, τελείως διαφορετική απόδοση στον δρόμο και την πίστα. Ο Θράσος ζει σε μια πόλη που πολλές φορές θα κολλήσεις πίσω από αυτοκίνητο και θα πρέπει να οδηγάς με 20, που πολλές φορές ο μπροστά σου θα σταματήσει να πιάσει κουβέντα με τον φίλο του και δεν χώρας να περάσεις από δεξιά ή αριστερά κλπ. Δεν ζει Αθήνα που βγαίνεις στην Συγγρού με 2,5 λωρίδες, ανοίγεις γκάζι και εξαφανιζεσαι. Μια μοτοσυκλέτα με κάθετο διάγραμμα απόδοση δεν είναι πρακτική. Γιατί να παιδευεται με το 510 ενώ μπορεί να πάει στο 610 χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα χαρακτήρα, απόδοσης κλπ. Το γράφω γιατί το ζω. Ζω σε παρόμοια πόλη, αν και αισθητά καλύτερη, αλλά πάλι η απότομη λειτουργία του ΤΤ είναι θέμα. Και σκέψου ότι φοράω επίτηδες αργό εκκεντροφόρο. Θυσίασα ισχύ ψηλά για να έχω λίγο καλύτερες μεσαίες. Λιγο λογικο το πως δεν τα βρήκες τα 50-55 αλογα του 510 (rev happy) αφού στροφάρει στις 10.500-11 χιλιάδες,( ροπιάζει τις 5,5-6) (Στροφάρισμα που ζηλευουν 2κυλ. και καποια 4κυλ) στροφές και οχι 7μαξ κάτι όπως το 610 .. Και σίγουρα στην καθημερινοτητα η χαμηλή ροπή του 610 είναι πιο χρηστική. Δεν αντιλέγω, Απο τις 10 φορές τις 6-7 τ 610 είναι πιο ευκολο, αλλα για τις2-3 που θα θες να το τεντώσεις και να του τα σκάσεις ,το αλλο θα είναι πολλες κατηγορίες πάνω. Το πόσο αξίζουν αυτες οι 2-3 ειναι διαφορετικό για τον καθένα και εκεί κρινεται η αποφαση) Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη συζήτηση , είναι συμβίωσης με τον χαρακτήρα μιας μοτοσυκλετας και οχι αν είναι racing .(π.χ ενα Υαμαχα Ρ6 2006+ με ένα απο τα τελευταία 20011-13 cbr 600 F, το R6 δίνει εκεί που ο κουβάς της χοντα πεθαίνει.) Το θέμα πόλης , καθημερινότητα κτλ είναι καθαρά θεμα χρήσης και απόφασης του ενδιαφερόμενου ,δεν θα πω ουτε εγώ ουτε κανένας άλλος τι θα επιλέξει, εμείς σαν συνολο προβαλουμε τις πληροφορίες που γνωρίζουμε. Το μαχαιρι-καρπουζι είναι αλλουνού. Καταλαβαίνω οτι απο σκέψη προς τον ίδιο εβαλες σαν παράμετρο το περιβάλλον στην εξισωση , όμως αυτό είναι δικό του θεμα και κρητηριο εφ οσων γνωρίζει τι κοιτάει . Πιστευω γνωρίζει, αν και δεν έχει το πιο συμβατικό μηχανάκι για πρώτο, όμως αυτό θα φανεί χρήσιμο σε περίπτωση που πάει σε κατι πιο απαιτητικό. Αν πάλι θελει κανένα sm 160 kιλα με 40 αλογα με κόφτη στις 6,5 κ στροφες και καθε 3κ λαδια μπουζιακι καθε 2η λαδια και μετα δρομο για καμια μπαντουλα, δεν υπάρχει τιποτα λαθος ουτε με αυτό. Συμφωνώ λοιπόν σε όσα λες, όμως εγώ ρίχνω βάρος στην πληροφορία και όχι στη σφαιρική προσεγγιση και αυτή είναι η διαφορά που θέτω. (πολυ απλά γιατί δεν ξερω τον καθένα που ζει, αν εχει σκυλο,παιδια,πεθερά,3 γυναικες κτλ, ουτε το τι εκ/ρο εβαλες στο ΤΤR ακι για την δικια σου χρηση. ) Αλλα ας είμστε ειλικρινεις αμα κοιτάς Χασκι 510 , κατεμια 525-530 κλπ δεν είσαι και ο πιο συμβατικός ,ξέρεις τι ζητανε και τι προσφέρουν . Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2020 από τον Denzo 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2020 (τροποποιήθηκε) @ΓιωργοςΤΤ Α και να συμπληρώσω οτι το να συγκρινουμε το 510 με το 610-630 είναι σαν να συγκρίνουμε ενα Duc 1098s με ένα μηχανάκι σπορτ τουρινγκ . Γεωμετρία, απόδοση, Αναρτήσειs , Βάρος (118 γεμάτο το 510 140-150κ το 610) παντού είναι συμβιβασμός και ετσι πρέπει, μηλά με μήλα, αχλάδια με αχλάδια. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2020 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2020 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/33163767-ktm-640-lc4 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/32448382-ducati-hypermotard-821 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 πριν 18 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/33163767-ktm-640-lc4 Να ξερεις αν παρεις κατι τετοιο δε θα μπορουν να σε κατεβασουν απο πανω(αν ειναι οσο καλο οσο αυτο). Θα ειναι τρομερη εμπειρια με βαση το τι εχεις συνηθισει. +δι/τρικαβαλα με τσικακια να ουρλιαζουν +πιο μακρινες διαδρομες πιο ανετος +λιγοτερη συντηρηση κτλπ. Απο την αλλη αν θες καθαρο go for it εννοειται, αρκει please μην κανεις αυτο που κανουν πολλοι που ψαχνουν το πιο τελειο και το πιο ready to race και το πιο φαντασιωση και στο τελος δεν παιρνουν τιποτα ή παιρνουν κανα ακυρο(μικρο, παπι, 500x-ελεος κτλπ.) και σερνονται ολη μερα στους δρομους βλεποντας τα lc4 κτλπ. στα φαναρια και κανοντας mental gymnastics για το "νταξι μωρε δεν αξιζει και τοσο" κτλπ. κτλπ. Επισης ναι μεν εχεις πιο ελαφρια αισθηση και ακουσιες σουζες διαρκως αλλα στον πραγματικο κοσμο ο,τι κανεις με το ενα θα κανεις και με το αλλο(οδηγικα). Εκτος αν ανακαλυψεις οτι εισαι κανας τρελος χερας και το εχεις παιχνιδι. Ουσιαστικα δεν υπαρχει σωστο και λαθος. Παιξτο χυμα και ο,τι δεις και σου γυαλισει οταν εχεις το χρημα πηγαινε δες το και αν σου ξανα γυαλισει παρτο. Εγω προσωπικα βαριεμαι συνηθως να βολταρω μονος μου οποτε δινω παραπανω αξια στο δικαβαλο(οταν προκυπτει). Απο την αλλη στις φαντασιωσεις μου το καθαρο ειναι. So ναι και τα δυο σωστα ειναι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 19/11/2020 at 10:36 ΜΜ, το μέλος The Dread Rider έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/33163767-ktm-640-lc4 τσιμπα τα @@ πεστου, ολες οι βιδες εχουν σημαδια λυσηματος (εκτος του κοντερ) Θρασο, δε ξερω κατα ποσο θες πολιτικο η "απολυτο" τυπο 450-525-530κτλ αλλα γιατι τα ψαχνω και εγω απο καλυτερο πο ολα σε φωτο παντα φενεται αυτο @CptAngel ρε σι, συγκιση lc4 640 σε σε σχεση με 690 scm (ξεχνωντας οικονομια, 2ο ατομο, συντηρηση κτλ), μιλαμε καθαρα για οδηγικο feedback ποιο παιρνεις αν θες οσο το δυνατο pure sm, χωρις να πας στα enduro? lc4 δεν εχω οδηγησει, σε 2 test ride το 701 (ιδιο με smc ειναι) και πολυ το 690 sm (χαοτικη διαφορα δεν ειδα να σε πω). δυνατα ναι, καλα στημενα ναι, αλλα πολυ βαρια μηχανακια... Την 16/11/2020 at 8:55 ΜΜ, το μέλος Denzo έγραψε: Tσιμπάς ένα Ηusqy SM510 R με 3-4κ και δεν χρειάζεται να πονοκεφαλίαζεις για τίποτα από αυτά . Μόνο το μοτεράκι να είναι καλό. 510 ποιο λες? σα του τυπου εδω ? γαμαει, αλλα δε παιζει να το βρεις Ελλαδα, μονο καινουριο και παλι ισως. Την 16/11/2020 at 7:57 ΜΜ, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: Καταλαβαίνω ότι το'χεις σκεφτεί και ψάξει πάρα μα πάρα πολύ,αλλά αν κάποιος είναι ταβλωμένος και το θέλει πάρα πολύ,θα πάρει ένα 426 με μαξ 2κ,θα κάνει τα απολύτως απαραίτητα(στεφάνια στα ήδη υπάρχοντα κέντρα,λάστιχα,μεγαλύτερη δισκόπλακα μπροστά,αλυσιδογράναζα και ένα φτερό,αλλαγή ελατηρίων και σερβις αναρτήσεων) και με οριακά 3κ θα έχει ένα όπλο κατά την άποψή μου. Φυσικά, αν θες να το πας πιο σοβαρά απ'την αρχή ξεκινάς με ένα πιο ακριβό μηχανάκι,βάζεις ίσως πιο premium πράγματα,αλλάζεις όλο το μπροστινό φρένο κλπ. Γίνεται δουλίτσα όμως και χωρίς 6κ θεωρώ. Δεν το λέω για να διαφωνήσουμε,συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. δεν ειμαι απο αυτους που αν το κανουν θα το κανουν οπως οπως απλα για να τσουλαει. αν το εκανα ποτε, θα το εκανα σωστα! θα γινοταν με σκοπο να "οδηγηθει" και οχι απλα να παει απο το Α στο Β γραφωντας 2-3 παντες στην ασφαλτο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2020 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2020 πριν 27 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: δεν ειμαι απο αυτους που αν το κανουν θα το κανουν οπως οπως απλα για να τσουλαει. αν το εκανα ποτε, θα το εκανα σωστα! θα γινοταν με σκοπο να "οδηγηθει" και οχι απλα να παει απο το Α στο Β γραφωντας 2-3 παντες στην ασφαλτο. Τα απολύτως απαραίτητα είναι τα ζαντολάστιχα πάντως,όχι αυτά που είπα εγώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/34164702-husqvarna 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2020 πριν 23 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/34164702-husqvarna Και εδώ βλέπουμε μια εικόνα που πραγματικά νιώθεις οτι μπορείς να "ακούσεις"! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2020 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/34033768-ktm-990-supermoto Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 (τροποποιήθηκε) Τι εγινε απελπιστηκες με τα παιχνιδια και λες να πας all out? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 40 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε: Τι εγινε απελπιστηκες με τα παιχνιδια και λες να πας all out? Χαχαχαχ μπααα, απλά όταν ψάχνεις στην κατηγορία supermotard είναι ελάχιστες οι πραγματικά καθαρές αγγελίες, και αρκετές είναι πιο μεγάλα μηχανάκια όπως αυτά. Με τα παιχνίδια κάθε άλλο παρά απελπισία, αλλά αυτή η καραντίνα δε λέει να τελειώσει με τίποτα... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2020 από τον The Dread Rider 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/30094745-yamaha-xt-600e 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 πριν 53 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/30094745-yamaha-xt-600e Ωπ τι έγινε; Βάλαμε νερό στο κρασάκι μας; Για να ανεβαίνουμε λίγο , έλα πάμε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 17 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Ωπ τι έγινε; Βάλαμε νερό στο κρασάκι μας; Για να ανεβαίνουμε λίγο , έλα πάμε! Χαχαχαχαχ ρε δε μου βάζετε μυαλό σας λέω. Απλά δεν ανεβαίνει καμία αγγελία της προκοπής στα μηχανάκια που θέλω, οπότε εκτελώ κοινωνικά καθήκοντα για όσους τυχόν διαβάζουν και ψάχνουν κάτι αντίστοιχο και ανεβάζω και XT. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2020 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες