g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Να έχεις ένα μηχανάκι 35 χρόνων σε κατάσταση βιτρίνας και να έρχεται ο άλλος να το "αξιολογήσει" με κριτήριο τα κυβικά. Καλά που δεν πρόσεξε και αυτό δηλαδή................. Ακούς εκεί 25.000€ για μόνο 550 κυβικά................... 45.5 ευρώ το κυβικό!! :P Bsa,Norton και Ηorex θα έπαιρνα ακόμα και για να τις έχω για το σαλόνι ! Τρομερές !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athanor 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Με τρώει ο κ....ς μου να τα ζευγαρώσω. http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/3322170/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Πωπω τσάμπα είναι αυτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Περνεις και με αλλα 100 το παρακατω γιατι ειναι νομος με τετοιες μοτο να εχεις παντα αλλη μια καβαντζα.. http://motothanopoul...s/view/2264882/ Πρεπει να εχει περασει σχεδον χρονος απο τοτε, αλλα βλεποντας την αγγελια ειχα παει να ρωτησω, 100 ευρω για να εχεις στην κατοχη σου (ακομη και χωρις να λειτουργει) κατι τετοιο ειναι τιποτα. Ο κυριος ολο αγενεια και υφακι απλα γελασε και ειρωνικα ειπε "ρε φ'λαρακι για ανταλλακτικα το δινω, η τιμη ειναι ενδεικτικη". Ενδεικτικη του επαγγελματισμου του μαλλον. :mB_faskelo: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Aστα να παν... ξεφτιλιστήκανε πλέον... ειδικά στα πολλά κυβικά! ολοι 250-550cc επιζητούν με την κρίση που μας δέρνει.. Με μια πρόχειρη ματιά κ δίχως να απορρίπτω το ενδεχόμενο καλύτερης ευκαιρίας... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3118970/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2916329/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3303405/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Πρεπει να εχει περασει σχεδον χρονος απο τοτε, αλλα βλεποντας την αγγελια ειχα παει να ρωτησω, 100 ευρω για να εχεις στην κατοχη σου (ακομη και χωρις να λειτουργει) κατι τετοιο ειναι τιποτα. Ο κυριος ολο αγενεια και υφακι απλα γελασε και ειρωνικα ειπε "ρε φ'λαρακι για ανταλλακτικα το δινω, η τιμη ειναι ενδεικτικη". Ενδεικτικη του επαγγελματισμου του μαλλον. :mB_faskelo: Και μετά κλαίγονται και στις 10 λέξεις που λένε οι 11 είναι "εγώ είμαι επαγγελματίας"......θα θέλανε να είναι αλλά................!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Πρεπει να εχει περασει σχεδον χρονος απο τοτε, αλλα βλεποντας την αγγελια ειχα παει να ρωτησω, 100 ευρω για να εχεις στην κατοχη σου (ακομη και χωρις να λειτουργει) κατι τετοιο ειναι τιποτα. Ο κυριος ολο αγενεια και υφακι απλα γελασε και ειρωνικα ειπε "ρε φ'λαρακι για ανταλλακτικα το δινω, η τιμη ειναι ενδεικτικη". Ενδεικτικη του επαγγελματισμου του μαλλον. :mB_faskelo: Πετυχες "ανθρωπο" να συννενοηθεις οπου λες Θ@!$#!@%ς στην πατρα ξερουν τι εστι και οι παλιοι ακομα καλυτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Πετυχες "ανθρωπο" να συννενοηθεις οπου λες Θ@!$#!@%ς στην πατρα ξερουν τι εστι και οι παλιοι ακομα καλυτερα... Γάματα με κεφαλαία γράμματα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Πρεπει να εχει περασει σχεδον χρονος απο τοτε, αλλα βλεποντας την αγγελια ειχα παει να ρωτησω, 100 ευρω για να εχεις στην κατοχη σου (ακομη και χωρις να λειτουργει) κατι τετοιο ειναι τιποτα. Ο κυριος ολο αγενεια και υφακι απλα γελασε και ειρωνικα ειπε "ρε φ'λαρακι για ανταλλακτικα το δινω, η τιμη ειναι ενδεικτικη". Ενδεικτικη του επαγγελματισμου του μαλλον. :mB_faskelo: Ψηνόμουν να πάω να ρωτήσω να σου πώ την αλήθεια...και την τιμή δεν την πίστευα! 100 ευρώ για την μηχανή της φωτογραφίας μου φαινόταν γελοία τιμή,και είναι. Ευτυχώς που δεν έκανα τον κόπο να πάω μεχρι εκεί! Πληροφοριακά,θυμάσαι πόσα σου ζήτησε τελικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Κ εγώ γι αυτο το έγραψα, για να μην πάει κανείς άλλος τσάμπα σαν εμένα. Είχα νευριασει πολύ με την συμπεριφορά του και δεν ρώτησα περισσότερα, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήδη τότε είχαν πουληθεί τα καρμπυρατερ... Ω τι έκπληξη προς την ενδεικτική τιμή των 100 ευρώ. Να τονίσω ότι δεν μου φαίνεται περίεργο να κοστολογείς ακριβά τα ανταλλακτικά από κάτι δυσεύρετο, με πείραξε η αντιμετώπιση προς εν δυνάμει πελάτη και φυσικά η ασάφεια της αγγελίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Κ εγώ γι αυτο το έγραψα, για να μην πάει κανείς άλλος τσάμπα σαν εμένα. Είχα νευριασει πολύ με την συμπεριφορά του και δεν ρώτησα περισσότερα, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήδη τότε είχαν πουληθεί τα καρμπυρατερ... Ω τι έκπληξη προς την ενδεικτική τιμή των 100 ευρώ. Να τονίσω ότι δεν μου φαίνεται περίεργο να κοστολογείς ακριβά τα ανταλλακτικά από κάτι δυσεύρετο, με πείραξε η αντιμετώπιση προς εν δυνάμει πελάτη και φυσικά η ασάφεια της αγγελίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Με τρώει ο κ....ς μου να τα ζευγαρώσω. http://www.car.gr/cl...photos/3322170/ Μας γ@μησες τώρα............. . Φυσικέεεεεεεεεεεεεε, όρμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athanor 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μας γ@μησες τώρα............. . Φυσικέεεεεεεεεεεεεε, όρμα. Παναγιώτη, εμένα να δεις πως με γ@μησα. Το μόνο που με κρατάει από το να το τσιμπήσω είναι ότι θα έχω 2 σχεδόν ίδιες μηχανές. Αισθητικά πάντως, προτιμώ το 750 από το FI. Το έχω προτείνει ήδη σε μερικούς κολλητούς, και για να τους δελεάσω, τους κάνω δώρο τα σέρβις με αντάλλαγμα βόλτες. Φυσικέ, όρμα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 από τον Athanor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Παναγιώτη, εμένα να δεις πως με γ@μησα. Το μόνο που με κρατάει από το να το τσιμπήσω είναι ότι θα έχω 2 σχεδόν ίδιες μηχανές. Αισθητικά πάντως, προτιμώ το 750 από το FI. Το έχω προτείνει ήδη σε μερικούς κολλητούς, και για να τους δελεάσω, τους κάνω δώρο τα σέρβις με αντάλλαγμα βόλτες. Φυσικέ, όρμα Ελπίζω να προσέξατε ότι είναι "αγγλικό" το κομμάτι άρα: 1) 47.000 miles => 75.600km 2) παίζει να μην είναι εκτελωνισμένο (δεν αναφέρει κάτι, αλλά η χαμηλή του τιμή προϊδεάζει) 3) άραγε η μαμά εξάτμιση στο πλάι και τα πλαστικά + φλας του πίσω τροχού υπάρχουν ή τα έφαγε η aftermarket κάτω από τη σέλα (και πόσο καλά τα πάει με τις ανεβασμένες θερμοκρασίες σε σημείο που δεν υπήρχε πρόβλεψη για εξάτμιση... ο αναβάτης την παλεύει ή καίγεται ο κwλος του; Ο ανορθωτής; ) Δεν παύει να είναι ωραία μηχανή βέβαια και αν αυτή η τιμή είναι τελική χωρίς κρυφά κόστη, ΤΖΑΜΠΑ.... π0τ@ν@ κρίση...πάντα ήθελα KAI ένα VFR (750 ή ακόμα καλύτερα 800 FI)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Ελπίζω να προσέξατε ότι είναι "αγγλικό" το κομμάτι άρα: ............ 75.600km σιγά τα ωά......... του Φυσικού πρέπει να έχει περάσει τις 300.000 χλμ από καιρό. Κοντέρ σε μίλια:- Αγάπη μου γιατί τρέχεις; - Πού το είδες αγάπη μου, με 140 πάμε............... Ρε λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athanor 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ελπίζω να προσέξατε ότι είναι "αγγλικό" το κομμάτι άρα: 1) 47.000 miles => 75.600km 2) παίζει να μην είναι εκτελωνισμένο (δεν αναφέρει κάτι, αλλά η χαμηλή του τιμή προϊδεάζει) 3) άραγε η μαμά εξάτμιση στο πλάι και τα πλαστικά + φλας του πίσω τροχού υπάρχουν ή τα έφαγε η aftermarket κάτω από τη σέλα (και πόσο καλά τα πάει με τις ανεβασμένες θερμοκρασίες σε σημείο που δεν υπήρχε πρόβλεψη για εξάτμιση... ο αναβάτης την παλεύει ή καίγεται ο κwλος του; Ο ανορθωτής; ) Δεν παύει να είναι ωραία μηχανή βέβαια και αν αυτή η τιμή είναι τελική χωρίς κρυφά κόστη, ΤΖΑΜΠΑ.... π0τ@ν@ κρίση...πάντα ήθελα KAI ένα VFR (750 ή ακόμα καλύτερα 800 FI)... 1. Σωστά, αλλά κανένας λόγος ανησυχίας. 2. Η πινακίδες στην Αγγλία είναι πλαστικές, αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι μεταλλική. Ίσως είναι από Η.Π.Α, όπως προδίδουν τα ανακλαστικά στις μπότες του πηρουνιού. Στις Η.Π.Α οι πινακίδες είναι πιο μικρές. Λογικά έχει Ελληνικές πινακίδες. 3. Τα φλας δεν τα έχει βγάλει, είναι ενσωματωμένα στο στοπ, όπως στο FI. Αν δεν έχει μαμά εξάτμιση, βρίσκεις στο ebay ή φτιάχνεις μία σε έναν τοπικό μάστορα. Τα υπόλοιπα είναι όντως αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 από τον Athanor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 ............Τα υπόλοιπα είναι όντως αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης. Προς το παρόν "διερευνώ" κάτι παλιά βιβλιάρια μήπως και οι πενταροδεκάρες που είχαν μείνει μέσα αθροίζουν το χιλιάρικο.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athanor 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Προς το παρόν "διερευνώ" κάτι παλιά βιβλιάρια μήπως και οι πενταροδεκάρες που είχαν μείνει μέσα αθροίζουν το χιλιάρικο.......... Να βάλω εγώ τα 500€ για το 33,33% των μετοχών? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 2) παίζει να μην είναι εκτελωνισμένο (δεν αναφέρει κάτι, αλλά η χαμηλή του τιμή προϊδεάζει) Άμα δεν ήταν θα είχε πληρωμένα τέλη του 12 ?? Φαίνεται στην πρώτη φωτό το σήμα .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Δεν γίνεται να μην βάλω κ ένα ducati.. Κρίμα είναι :P .. Αυτή η μηχανή είναι να έχεις πραγματικά το χρήμα κ τα χέρια να την πηγαίνεις κάθε ΣΚ πίστα. Αλλά άντε βρες πίστα να την βάλεις στην Ελλάδα.. Βέβαια αμα έχεις το χρήμα σιγά μη μένεις Ελλάδα... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1635559/ 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Δεν γίνεται να μην βάλω κ ένα ducati.. Κρίμα είναι :P .. Αυτή η μηχανή είναι να έχεις πραγματικά το χρήμα κ τα χέρια να την πηγαίνεις κάθε ΣΚ πίστα. Αλλά άντε βρες πίστα να την βάλεις στην Ελλάδα.. Βέβαια αμα έχεις το χρήμα σιγά μη μένεις Ελλάδα... http://www.car.gr/cl...s/view/1635559/ Mην τα κοιτάς αυτά αδερφέ!Αφού σπάνε/χαλάνε και καίνει και λάδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Δεν γίνεται να μην βάλω κ ένα ducati.. Κρίμα είναι :P .. Αυτή η μηχανή είναι να έχεις πραγματικά το χρήμα κ τα χέρια να την πηγαίνεις κάθε ΣΚ πίστα. Αλλά άντε βρες πίστα να την βάλεις στην Ελλάδα.. Βέβαια αμα έχεις το χρήμα σιγά μη μένεις Ελλάδα... http://www.car.gr/cl...s/view/1635559/ όχι ρε πστη μου...τι μας έκανες τώρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2013 Mην τα κοιτάς αυτά αδερφέ!Αφού σπάνε/χαλάνε και καίνει και λάδι! Α δεν έχω πρόβλημα ! Από Μεσσηνία είμαι!! Έχουμε μπόλικο λάδι απούλητο !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 καλά το πουλάει αυτός??? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3305576/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Εγώ πότε θα γίνω μάνα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες