Jump to content
Maggellanos

Εγχειρίδιο Ταξιδιων Μοτοσυκλέτας

Recommended Posts

Πολυ ωραιο. Βεβαια υποθετω απευθυνεται σε ατομα με μηχανες που μπορουν να κουβαλησουν ολα αυτα,μιας και αν πχ εγω αποφασισω να παω με το ΕΡ Ιταλια δεν νομιζω να μπορεσω να τα χωρεσω ολα αυτα.

Υπερlike δεν υπάρχει?

Υπαρχει και θα το βαλω εγω μολις δω ενα ριβιου για fjr1300. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

YΓ. Σορρυ για το οφτοπικ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κατατοπιστικοτατος

:worthy:

Ευχαριστω πολυ! :gd_cheers:

Υπερlike δεν υπάρχει?

:tooth: :tooth:

Πολυ ωραιο. Βεβαια υποθετω απευθυνεται σε ατομα με μηχανες που μπορουν να κουβαλησουν ολα αυτα,μιας και αν πχ εγω αποφασισω να παω με το ΕΡ Ιταλια δεν νομιζω να μπορεσω να τα χωρεσω ολα αυτα.

Υπαρχει και θα το βαλω εγω μολις δω ενα ριβιου για fjr1300. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

YΓ. Σορρυ για το οφτοπικ.

Ολα χωρανε παντου..Σωστες επιλογες,και στοιχειωδη αντιληψη του τι κανουμε,ειναι το μονο που χρειαζεται...

Χρειαζεσαι κατι συγκεκριμμενα για το fjr?Αν ειναι πες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμάτο το guide....μόλις ξαναπάω Κάλαμο θα το εφαρμόσω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις φτιάχτηκε κατηγορία στα bookmarks με αφορμή το καταπληκτικό σου post. "Travel tips" κ'ετσ'... :P

Το καλοκαίρι πάμε για το Αθήνα-Βρυξέλλες μέσω Άλπεων (ή κάτι τέτοιο :pray: ) και σιγά-σιγά πρέπει να ξεκινάω μελέτη.

Ευχαριστώ, φίλε... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμάτο το guide....μόλις ξαναπάω Κάλαμο θα το εφαρμόσω

Εννοειται!Αφου για τετοια ταξιδια γραφτηκε.. !! :tooth:

Μόλις φτιάχτηκε κατηγορία στα bookmarks με αφορμή το καταπληκτικό σου post. "Travel tips" κ'ετσ'... :P

Το καλοκαίρι πάμε για το Αθήνα-Βρυξέλλες μέσω Άλπεων (ή κάτι τέτοιο :pray: ) και σιγά-σιγά πρέπει να ξεκινάω μελέτη.

Ευχαριστώ, φίλε... :cheers:

Ευχαριστω!

Αμα χρειαστεις κατι αλλο για το ταξιδι σου,απλα πες.. :winking:

pinned please... :_thumbsup:

Καλά τα λέει η vael...

Δυσκολοι καιροι για πριγκηπες.. :oops:

Ευχαριστω παντως!! :_hi:

+1

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρα πολυ ωραιό! Και καλο θα ήταν να εμπλουτίζεται συνεχεια! Μονο μια ερώτηση γιατι δεν εχει συμπεριληφθεί το google.maps? εγω το βρίσκω αρκετα χρησιμο για κατευθύνσεις κυρίως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλο φιλε μπραβο!!

+1200 :punk:

πολύ καλό..!!!

ωραιος οπως παντα σε τετοια θεματα αλλωστε ο Δημητρης!

:rtfm: μας ΜΠριζώνεις άσχημα λεμεεεε. thx!!!

Πάρα πολυ ωραιό! Και καλο θα ήταν να εμπλουτίζεται συνεχεια! Μονο μια ερώτηση γιατι δεν εχει συμπεριληφθεί το google.maps? εγω το βρίσκω αρκετα χρησιμο για κατευθύνσεις κυρίως.

Σας ευχαριστω πολυ ολους ρε παιδες!! :cheers: :cheers: :cheers:

Μονο μια ερώτηση γιατι δεν εχει συμπεριληφθεί το google.maps? εγω το βρίσκω αρκετα χρησιμο για κατευθύνσεις κυρίως.

Οκ,ειναι παρα πολλα τα λινκ που θα μπορουσα να δωσω...Εδω μπηκαν απλα ενδεικτικα καποιες απο τις σελιδες που θα μπορουσαν να βοηθησουν καποιον στα πρωτα του ισως βηματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλο το θεματακι! Χρησιμο για όλους ! Ας βαλουμε ολοι το χερακι μας να το τελειοποιησουμε !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξαιρετικό!

να σχολιάσω μόνο το εξής,

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ LONELY PLANET!!!

δεν υπάρχουν χειρότεροι οδηγοί!!!!

από τις 600 σελίδες οι 400 είναι "που είναι το φτηνότερο ξενοδοχείο" οι 100 "που είναι το φτηνότερο φαγητό" οι 70 είναι χάρτες, οι 20 πληροφορίες για την τοποθεσία και οι 10 credits και εξώφυλλα!

δεν υπάρχει χειρότερο!!!

από προσωπική γνώση προτείνω χαλαρά έναν συνδιασμό discovery/michelin!

το discovery είναι το πιο πλήρες κατά την γνώμη μου σε ότι αφορά κοινωνικό-πολιτισμικές πληροφορίες ενώ τα michelin έχουν τους καλύτερους χάρτες!

(και το discovery μια χαρά χάρτες έχει απλά του michelin είναι πολύ πιο λεπτομερεις!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα