Jump to content
A.K.A. SonIC

TO ΘΕΛΩ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Recommended Posts

όποιος το δεί όλο θα καταλάβει

το θέλω να ποτίσω όλη την μηχανή μου με αυτό..

το θέλω να ποτίσω το μπουφάν μου το κράνος τα γάντια το ΤΖΙΝ μου τα πάντα με αυτόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξέρεις ε;Το βάζεις μέσα σε μπανιέρα,το λούζεσαι και γίνεσαι αδιάβροχος!!Όντος εκπληκτικό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερουμε μηπως ποσο διαρκει η επιδραση του;;;

Παντως το κορυφαιο σχολιο, ηταν απο εναν που εγραφε: "Επιτελους ηρθε η ωρα για διαφανα προφυλακτικα!!"...... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα για την δουλεια που κανει δεν ειναι και ακριβώ αναλογα ποσο κραταει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι απίστευτο πράγμα είναι αυτό;;Αν κάνω σωστά τη μετατροπή,τα 3,79 λίτρα(1 γαλόνι)κοστίζουν 188$.Τι διαφορά έχει το bottom coating από το top coating ώστε να διακαιολογείται τέτοια απόκλιση στην τιμή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι σαν να σου λεει πως και καλα πρεπει να τα αγορασεις και τα δυο αν θελεις εκπληκτικα αποτελεσματα... NOTE: Ultra-Ever Dry is a TWO-part system. Both the Bottom Coat and Top Coat must be applied for the product to be effective.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oσο το βλεπω παντως μου ερχονται απειρες εφαρμογες στο μυαλο...... Σε λιγα χρονια θα το πουλανε πιο φθηνα και στα μπακαλικα (ελπιζω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε πρόλαβες ρε χαρλεά, :_thumbsup: το είδα εχθές αργά και είπα θα το ποστάρω σήμερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα λουζεσε με ενα τετοιο και μετα βουρ για ενουραδα μες τις λασπες, εντυπωσιακο δειχνει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως πολυ εντυπωσιακο........και δουλεια ακομα και σε υλικα που δεν το περμενα (τσιμεντο,μπογια,λασπη).....

Αν ηταν πιο φθηνο θα ηταν το δευτερο wd40..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πουλανε και στην ελλαδα αυτο το προιον νανοτεχνολογιας σε μορφη φσιτ φσιτ (τα ψεξαστηρια τυπου αζαξ).Ψαχτειτε.Τα πουλανε και στην δικη μας αγορα.Οτι δειχνη το βιντεο το ιδιο κανουν.Αλλα ολα εχουν και τα μειονεκτηματα τους να ξερετε.Αυτα.φιλακια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα αφηνει και μια ασπριλα που σε μαυρη μηχανη θα φαινεται ασχημο! καλο παντως!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πουλανε και στην ελλαδα αυτο το προιον νανοτεχνολογιας σε μορφη φσιτ φσιτ (τα ψεξαστηρια τυπου αζαξ).Ψαχτειτε.Τα πουλανε και στην δικη μας αγορα.Οτι δειχνη το βιντεο το ιδιο κανουν.Αλλα ολα εχουν και τα μειονεκτηματα τους να ξερετε.Αυτα.φιλακια

Με πρόλαβες... οτι σκεφτόμυν οτι κα΄ποιο μειονεκτημα θα έχει. Για λεγε για λεγε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα