Dastan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ???? ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ....... ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΞΑΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΩ !!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Χωρις να ειμαι σιγουρος εχεις ενα περιθοριο ενος χρονου απο τοτε που διεγραφη για να ξαναβγαλεις χαρτια.. Δεν ειμαι ομως σιγουρος.. Θα σου πουνε τα παιδια! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Πρώτο θέμα σαν νέο μέλος, με κεφαλαία και τίτλο "SOS" για κάτι που μόνο SOS δεν είναι.. Δεν νομίζω με τέτοιες προδιαγραφές να κερδίσεις κάτι εδώ.. Στο υπουργείο ή την τροχαία ρώτησες? Λογικά όταν καταθέτεις άδεια σου δίνουν ένα χαρτί, υπάρχει αυτό απο τον πωλητή? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Μία είναι η λύση στην οριστική διαγραφή... Ολική Επαναφορά!! 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Τοσες μηχανες υπαρχουν τοσο ιδιαιτερη ειναι για σενα? τεσπα ρωτα στην αστυνομια καλυτερα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dastan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ SOS ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΡΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ !!!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΡΩΤΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 4 ΩΡΕΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ!!!!! ΤΟ ΧΑΡΤΊ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Απο τη στιγμη που διαγραφεται ενα οχημα δε μπορει να επανελθει στην κυκλοφορια γιατι θεωρειται οτι εχει καταστραφει γ'ιαυτο αλλωστε και διαγραφεται αλλιως παραδιδεις απλα πινακιδα για ακινησια... Πανε στο 3:05 και θα καταλαβεις... 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Απο τη στιγμη που διαγραφεται ενα οχημα δε μπορει να επανελθει στην κυκλοφορια γιατι θεωρειται οτι εχει καταστραφει γ'ιαυτο αλλωστε και διαγραφεται αλλιως παραδιδεις απλα πινακιδα για ακινησια... Πανε στο 3:05 και θα καταλαβεις... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dastan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΠΑΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ!!!! ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ !!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ακριβως.. πες μας ομως τι παιζει μηπως βρουμε καμια αλλη λυση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dastan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 ΔΕΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ GILERA DNA 50 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ !!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ RUNNER 100 MALOSSI ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΒΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΚΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ DNA ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Πάρα πολύ φτηνό διαγραμμένο 50άρι χωρίς μοτέρ; Πόσο το έδινε; 19.90€; 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dastan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Όλα όλα 30!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TEOKOTZAK 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Αν γίνει οριστική διαγραφή και θες να το ξαναβάλειπ σε κυκλοφορία έχεις περιθώριο 6 μήνες ,τουλάχιστον αυτό ισχύει στα αυτοκίνητα που το ξέρω σίγουρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν γίνει οριστική διαγραφή και θες να το ξαναβάλειπ σε κυκλοφορία έχεις περιθώριο 6 μήνες ,τουλάχιστον αυτό ισχύει στα αυτοκίνητα που το ξέρω σίγουρα Νομιζω οτι δεν προβλεπεται αυτο που λες, αλλωστε μιλαμε για ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ. http://www.yme.gr/?g...344&id=&tid=344 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 από τον Tasos Meli Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 ΔΕΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ GILERA DNA 50 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ !!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ RUNNER 100 MALOSSI ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΒΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΚΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ DNA ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ!!!! Μπορει να σου κανει πωληση του πλαισιου, και να πας μηχανολογικο να αλλαξεις στην αδεια σου το νουμερο πλαισιου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Αν η διαγραφή στο υπουργείο έγινε πριν την 1/1/13 ξέχνα το,δεν μπορής να κάνης κάτι.Δηλ. π.χ αν η διαγραφή εγινε 23/9/12 μπορούσες να βγάλης νέα αδεια μόνο ως 31/12/12.Αν έγινε η διαγραφή μετά την 1/1/13 εχεις ενα χρόνο περιθόριο δηλ.έως 31/12/13 να βγάλης νέα άδεια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 αν ,λέμε αν πάρεις χαρτί, το πρωτότυπο (και οχι φωτοτυπίες ακόμα και σφραγισμένες για γνήσιο) λέμε τωρα ,διαβασε οτι ταιριάζουν αριθμός πλαισίου ( σε πλαίσιο και έγγραφο) ,ρωτας μηχανολογικό ποια είναι η διαδικασία και πόσο θα κοστίσει ......αν τα κάνεις πές μας τί έγινε ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TEOKOTZAK 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Νομιζω οτι δεν προβλεπεται αυτο που λες, αλλωστε μιλαμε για ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ. http://www.yme.gr/?g...344&id=&tid=344 η περιπτωση που μου ειχε τυχει ηταν πριν 2-3 χρονια μικρο φορτηγακι και ξαναμπηκε σε κυκλοφορια μετα απο 3 μηνες οριστικης διαγραφης ισως γιατι οπως λεει και στο site του ΥΜΕ οτι δηλωνεις διευθυνση φυλαξης σε ιδιωτικο χωρο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Το παληκάρι μιλάει για 50άρι , οπότε νομίζω δεν εμπλέκεται Υπουργείο μεταφορών και μηχανολογικό, αλλά αστυνομία. Μπορεί να ισχύουν άλλοι κανονισμοί εκεί. Πάντως αν βάλεις 100 κυβικά μοτέρ στο 50άρι (ακόμα και αν το "αναστήσεις") πάλι παράνομος θα είσαι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dastan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Μπορει να σου κανει πωληση του πλαισιου, και να πας μηχανολογικο να αλλαξεις στην αδεια σου το νουμερο πλαισιου. Δηλαδή Έτσι θα γίνει η δουλεια μας???? Μπορει να σου κανει πωληση του πλαισιου, και να πας μηχανολογικο να αλλαξεις στην αδεια σου το νουμερο πλαισιου. Δηλαδη ??? Για αναλισε το μου !!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pablo 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) κάθε όχημα, μπορεί να είναι νόμιμο αν του βάλεις κινητήρα μέχρι 25% ισχυρότερο από αυτό που είχε, και πάντα με χαρτί αντιπροσωπείας του κατασκευαστή ότι μπορεί να γίνει η μετατροπή. άρα το θέμα σου ακόμα και να μπορέσεις να κανείς ολική επαναφορά της διαγραφής, παραμένει νομίζω, όπως λέει και ο Srk... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 από τον pablo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες