Jump to content
Γιωργος_Μετ.

είπαμε νόμιμο παπι 50άρι... ναι αλλά ποιο ?

Recommended Posts

sorry,παιδια απλος μου αρεσε και την αγραφα σε πολλα τοπικ να αποσπασω εντυπωσεις

0χ0αχ0αχ0α0χ να αποσπάσω εντυπώσεις λέει 0χ0αχα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απιστευτο κ ομως αληθινο!

χαχαχαχαχαχαχαχα ελπιζω να μην μου συμβει κατι τετοιο...τελος παντων αν παρω...θα την πηγαινω την κοπελα σπιτι με τα ποδια...δεν το ρισκαρω ;) ..αλλα ενταξει για ενα ατομο 50αρι...μια χαρα ειναι παρα το ποδηλατο...απλα ειναι πολλα τα 600 ευρω ρε παιδι μου...

βασικα παρε ενα glx 90(κοκκινο)

......βαψτο μπλε.....

και πετα το στην θαλασσα

χεχεχεχεχε

χαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά κάτι άλλο.Βλέπω παιδιά 16 χρονών που παίρνουν crypton x πως τους αφήνουν??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγα το πραγμα....στην πολη μμ το 80% των παιδιων κατω των 18 ή δεν εχει διπλωμα....ή εχει παραπανω κυβικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και σήμερα είδα έναν με crypton x,σίγουρα κάτω των 18 και είχε την πινακίδα κρυμμένη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα είδα το τόπικ και είπα να γράψω κι εγώ.Όσο για το δίπλωμα που ξεκίνησα εδώ και 2 εβδομάδες στην σχολή οδηγών πλήρωσα προκαταβολή 150 ευρό συνολικά το δίπλωμα κοστίζει 450 ευρό και σήματα δεν πρόκειται να ξαναδώσεις ποτέ.Όσο για το τι μηχανάκι να πάρεις δεν ξέρω και εγώ που θέλω να πάρω είμαι ανάμεσα σε glx ή daytona sprinter.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα είδα το τόπικ και είπα να γράψω κι εγώ.Όσο για το δίπλωμα που ξεκίνησα εδώ και 2 εβδομάδες στην σχολή οδηγών πλήρωσα προκαταβολή 150 ευρό συνολικά το δίπλωμα κοστίζει 450 ευρό και σήματα δεν πρόκειται να ξαναδώσεις ποτέ.Όσο για το τι μηχανάκι να πάρεις δεν ξέρω και εγώ που θέλω να πάρω είμαι ανάμεσα σε glx ή daytona sprinter.

daytona sprinter,τα glx είναι όλα μαμημένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαμημένα τι θες να πεις?

Τροποποιήθηκε από τον ΠετροςΤΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ότι δεν αξίζουν αλλά τα έχουν διαλύσει όλοι στα φτιαξίματα γι'αυτό.Όμως άμα βρεις κανένα από παππού που θα το έχει μανίσιο και συντηρημένο καλά πάρτο και φτιάξτο εσύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και σήμερα είδα έναν με crypton x,σίγουρα κάτω των 18 και είχε την πινακίδα κρυμμένη.

εγω παλι βλεπω κατι τυπους εδω που ειναι ολοκληρα βουβάλια και πανε 2καβαλο με τα crypton x και δε χωρανε να κατσουν :rotfl: (ομαδα δελτα λενε οι μπλουζες τους,police) αυτοι εχουν πινακιδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παλι βλεπω κατι τυπους εδω που ειναι ολοκληρα βουβάλια και πανε 2καβαλο με τα crypton x και δε χωρανε να κατσουν :rotfl: (ομαδα δελτα λενε οι μπλουζες τους,police) αυτοι εχουν πινακιδες

0χα0χα0χα0χαχ0αχ0αχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο glx ομως παρολο που ειναι παλιο εχει ανταλακτικα και αμα αγαπας το μηχανακι σου θα το κανεις να γυαλιζει και οσο απο το μοτερ εχω δει συνομιλιες οτι ειναι δυνατοτερο και καλητερο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιά μια γνώμη και δύο να μου πείτε δεν έχω πρόβλημα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω πενηντάρι αλλά δεν ξέρω ποιο, είμαι ανάμεσα σε dy(καινούργιο) - typhoon(το παλιό μοντέλο-μεταχειρσμένο) - runner(το καινούργιο μοντέλο-μεταχειρισμένο). Για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει να είναι όμορφο καθώς θα βάλω βαλιτσάκι πχ στο dy, γιατί θέλω να έχει και λίγους χώρους για ένα κρανάκι ή τίποτε ψώνια και γι' αυτό το λόγω δεν κατέληξα στο sprinter γιατί δεν λέει χωρίς καθρέπτες με βαλίτσα και trioval.

Γι' αυτό θα ήθελα μια αντικειμενική άποψη όχι μόνο από πλαστικά και επιδόσεις αλλά κυρίως από ζημιές (ιδίως για τα 2 ιταλικά που θα είναι και μεταχειρισμένα).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Πάνος 

Τροποποιήθηκε από τον GreekHawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια καλησπερα,και εγω 16 χρονων ειμαι,πολυ μακακια αυτο με το διπλωμα,εδωσα 620 ευρα για να βγαλω διπλωμα για 50αρι,τωρα εξηγειται ο λογος που ολα τα παιδακια δεν εχουν διπλωμα γτ ειναι παρανκριβο οποτε μιας και ειναι ηδη παρανομοι παιρνουν και 135 κυβικα.150 ευρω παραβολα 200 ευρω θεωρια (50 ευρω παραπανω απο του αμαξιου) και 300 πρακτικη (του κωλου,δεν εμαθα τιποτα).Το σπριντερ πηρα το 50αρι,μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης στο στρωσιμο (150 χιλιομετρα) τα πλαστικα επειδη ρωτησα τον πωλητη μου λεει στα νεα μοντελα εχουν αλλαξει τον τροπο που κουμπωνουν και δεν τριζουν οπως τα παλια,τελος παντων θα δειξει,ολα τα πενηνταρια τριζουν μετα απο καποιες στροφες ολοκληρα,ακομα και ο μπομπος που ειναι και χοντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

600? Να ρωτησω κατι αλλο,οταν με το καλο θα δωσεις για μεγαλυτερη μηχανη ή αυτοκινητο θα δωσεις παλι σηματα και μηχανολογια ή μονο οδηγηση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολλα δεν ειναι τα 600 για διπλωμα 50αριου? τοσο παιρνουν για αυτοκινητου.

118ε θελεις μονο για παραβολα, δηλ τα αλλα 482 τα τσεπωσε ο εκπαιδευτης? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα