Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 sorry,παιδια απλος μου αρεσε και την αγραφα σε πολλα τοπικ να αποσπασω εντυπωσεις 0χ0αχ0αχ0α0χ να αποσπάσω εντυπώσεις λέει 0χ0αχα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 απιστευτο κ ομως αληθινο! χαχαχαχαχαχαχαχα ελπιζω να μην μου συμβει κατι τετοιο...τελος παντων αν παρω...θα την πηγαινω την κοπελα σπιτι με τα ποδια...δεν το ρισκαρω ;) ..αλλα ενταξει για ενα ατομο 50αρι...μια χαρα ειναι παρα το ποδηλατο...απλα ειναι πολλα τα 600 ευρω ρε παιδι μου... βασικα παρε ενα glx 90(κοκκινο) ......βαψτο μπλε..... και πετα το στην θαλασσα χεχεχεχεχε χαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 Παιδιά κάτι άλλο.Βλέπω παιδιά 16 χρονών που παίρνουν crypton x πως τους αφήνουν?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 τι ενοεις πως τους αφηνουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2013 οι γονείς τους πως τους αφήνουν?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 σιγα το πραγμα....στην πολη μμ το 80% των παιδιων κατω των 18 ή δεν εχει διπλωμα....ή εχει παραπανω κυβικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2013 αυτό να μου πεις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Να και σήμερα είδα έναν με crypton x,σίγουρα κάτω των 18 και είχε την πινακίδα κρυμμένη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠετροςΤΤ 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Καλησπέρα είδα το τόπικ και είπα να γράψω κι εγώ.Όσο για το δίπλωμα που ξεκίνησα εδώ και 2 εβδομάδες στην σχολή οδηγών πλήρωσα προκαταβολή 150 ευρό συνολικά το δίπλωμα κοστίζει 450 ευρό και σήματα δεν πρόκειται να ξαναδώσεις ποτέ.Όσο για το τι μηχανάκι να πάρεις δεν ξέρω και εγώ που θέλω να πάρω είμαι ανάμεσα σε glx ή daytona sprinter. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Καλησπέρα είδα το τόπικ και είπα να γράψω κι εγώ.Όσο για το δίπλωμα που ξεκίνησα εδώ και 2 εβδομάδες στην σχολή οδηγών πλήρωσα προκαταβολή 150 ευρό συνολικά το δίπλωμα κοστίζει 450 ευρό και σήματα δεν πρόκειται να ξαναδώσεις ποτέ.Όσο για το τι μηχανάκι να πάρεις δεν ξέρω και εγώ που θέλω να πάρω είμαι ανάμεσα σε glx ή daytona sprinter. daytona sprinter,τα glx είναι όλα μαμημένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠετροςΤΤ 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μαμημένα τι θες να πεις? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2013 από τον ΠετροςΤΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Γαμημένα απλά δεν ήθελα να βρίσω..:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠετροςΤΤ 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Τελικά έβρισες όμως:P Όχι εντάξει γιατί το λες αυτό?Δεν αξίζουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Όχι ότι δεν αξίζουν αλλά τα έχουν διαλύσει όλοι στα φτιαξίματα γι'αυτό.Όμως άμα βρεις κανένα από παππού που θα το έχει μανίσιο και συντηρημένο καλά πάρτο και φτιάξτο εσύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠετροςΤΤ 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Ναι το σκέφτηκα και αυτό ψάχνω συχνά να βρω.Λίγο δύσκολο όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Ναι αρκετά δύσκολο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠετροςΤΤ 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Θα βρω εγω.:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Να και σήμερα είδα έναν με crypton x,σίγουρα κάτω των 18 και είχε την πινακίδα κρυμμένη. εγω παλι βλεπω κατι τυπους εδω που ειναι ολοκληρα βουβάλια και πανε 2καβαλο με τα crypton x και δε χωρανε να κατσουν (ομαδα δελτα λενε οι μπλουζες τους,police) αυτοι εχουν πινακιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 εγω παλι βλεπω κατι τυπους εδω που ειναι ολοκληρα βουβάλια και πανε 2καβαλο με τα crypton x και δε χωρανε να κατσουν (ομαδα δελτα λενε οι μπλουζες τους,police) αυτοι εχουν πινακιδες 0χα0χα0χα0χαχ0αχ0αχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doomrider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4136368/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahaxt660x 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 στο glx ομως παρολο που ειναι παλιο εχει ανταλακτικα και αμα αγαπας το μηχανακι σου θα το κανεις να γυαλιζει και οσο απο το μοτερ εχω δει συνομιλιες οτι ειναι δυνατοτερο και καλητερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GreekHawk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα παιδιά μια γνώμη και δύο να μου πείτε δεν έχω πρόβλημα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω πενηντάρι αλλά δεν ξέρω ποιο, είμαι ανάμεσα σε dy(καινούργιο) - typhoon(το παλιό μοντέλο-μεταχειρσμένο) - runner(το καινούργιο μοντέλο-μεταχειρισμένο). Για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει να είναι όμορφο καθώς θα βάλω βαλιτσάκι πχ στο dy, γιατί θέλω να έχει και λίγους χώρους για ένα κρανάκι ή τίποτε ψώνια και γι' αυτό το λόγω δεν κατέληξα στο sprinter γιατί δεν λέει χωρίς καθρέπτες με βαλίτσα και trioval. Γι' αυτό θα ήθελα μια αντικειμενική άποψη όχι μόνο από πλαστικά και επιδόσεις αλλά κυρίως από ζημιές (ιδίως για τα 2 ιταλικά που θα είναι και μεταχειρισμένα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Πάνος Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2017 από τον GreekHawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niphiz 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2017 παιδια καλησπερα,και εγω 16 χρονων ειμαι,πολυ μακακια αυτο με το διπλωμα,εδωσα 620 ευρα για να βγαλω διπλωμα για 50αρι,τωρα εξηγειται ο λογος που ολα τα παιδακια δεν εχουν διπλωμα γτ ειναι παρανκριβο οποτε μιας και ειναι ηδη παρανομοι παιρνουν και 135 κυβικα.150 ευρω παραβολα 200 ευρω θεωρια (50 ευρω παραπανω απο του αμαξιου) και 300 πρακτικη (του κωλου,δεν εμαθα τιποτα).Το σπριντερ πηρα το 50αρι,μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης στο στρωσιμο (150 χιλιομετρα) τα πλαστικα επειδη ρωτησα τον πωλητη μου λεει στα νεα μοντελα εχουν αλλαξει τον τροπο που κουμπωνουν και δεν τριζουν οπως τα παλια,τελος παντων θα δειξει,ολα τα πενηνταρια τριζουν μετα απο καποιες στροφες ολοκληρα,ακομα και ο μπομπος που ειναι και χοντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2017 600? Να ρωτησω κατι αλλο,οταν με το καλο θα δωσεις για μεγαλυτερη μηχανη ή αυτοκινητο θα δωσεις παλι σηματα και μηχανολογια ή μονο οδηγηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2017 πολλα δεν ειναι τα 600 για διπλωμα 50αριου? τοσο παιρνουν για αυτοκινητου. 118ε θελεις μονο για παραβολα, δηλ τα αλλα 482 τα τσεπωσε ο εκπαιδευτης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες