Jump to content
Γιωργος_Μετ.

είπαμε νόμιμο παπι 50άρι... ναι αλλά ποιο ?

Recommended Posts

παιδια καλησπερα και απο εμενα....τωρα ειδα πως μου ειχατε απαντησει :lipssealed:

εγω λοιπον...το μηχανακι το θελω κυριως για βολτες και για τις δουλειες μου μεσα αστην πολη....50αρι θα ειναι και αυτο ειναι το μονο σιγουρο....εχω κατατοπιστει προς το σπριντερ...οχι τιποτα αλλο απλα ειναι φθηνο..να τονισω πως δεν ενδιφερομαι για μεταχειρισμενο....απο κει και περα δεν ξερω ρε παιδια...αυτοματο το εχω απομακρυνει απο το μυαλο μου γιατι δεν τα πολυγουσταρω...και ''μοτερικα'' και εμφανησιακα...για μουρη οχι ενταξει δενμ το θελω και εγω πολυ....απλα να μου αρεσει εμενα!....αλλα το ερωτημα παραμενει... υπαρχει περιπτωση να βρω glx καινουργειο?

Glx καινούργιο σε καμία των περιπτώσεων.Όσο αναφορά το daytona sprinter κοίταξε και το kymco jetix (50cc) δίνει και 2 χρόνια εγγύηση η αντιπροσωπεία και από ότι φαίνεται δεν έχει φανερώσει διάφορα σοβαρά προβλήματα και είναι και όμορφο.Αλλά και το sprinter δεν πάει πίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω δεν απανταω σε ατομα που εχουν την εικονα του παναθηναικου :P :D

πλακα κανω ε

glx καινουριο δεν υπαρχει ουτε σε ταινεια επιστημονηκης φαντασιας!τωρα για τα daytona απο προσωπικη εμπειρια σε 50αρι νταυτονα που ειχα παρει καινουριο εγω θα το προτεινα ανεπιφυλακτα γιατι εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.για το κυμκο δε ξερω πολλα αλλα δεν εχω ακουσει κακα λογια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Glx καινούργιο σε καμία των περιπτώσεων.Όσο αναφορά το daytona sprinter κοίταξε και το kymco jetix (50cc) δίνει και 2 χρόνια εγγύηση η αντιπροσωπεία και από ότι φαίνεται δεν έχει φανερώσει διάφορα σοβαρά προβλήματα και είναι και όμορφο.Αλλά και το sprinter δεν πάει πίσω.

το ξερω και το jetix φιλε μου!!....απλαμπαινουν στην μεση τα 200 ευρω...και τωρα ειδικα που το διπλωμα πηγε 600-700 ευρω!...και τα 5 ευρω παιζουν σημασια :lipssealed::wallbash:

εγω δεν απανταω σε ατομα που εχουν την εικονα του παναθηναικου :P :D

πλακα κανω ε

glx καινουριο δεν υπαρχει ουτε σε ταινεια επιστημονηκης φαντασιας!τωρα για τα daytona απο προσωπικη εμπειρια σε 50αρι νταυτονα που ειχα παρει καινουριο εγω θα το προτεινα ανεπιφυλακτα γιατι εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.για το κυμκο δε ξερω πολλα αλλα δεν εχω ακουσει κακα λογια

χαχαχα :Ρ ....εγω φιλε μου το μονο που φοβαμαι απο daytona ειναι τα πλαστικα...αλλιως δεν θα ειχα και εγω κανενα προβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε τόσα πολλά πήγε το δίπλωμα για 50cc.Στη σχολή οδηγών που πήγα και ρώτησα κάνει 350-400 ευρώ.Και εξάλλου ναι παίζουν διαφορά και τα 200 ευρώ αλλά εντάξει πρώτο σου μηχανάκι θα είναι δώσε και κάτι παραπάνω.Γνώμη μου έτσι. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια τοσο πολυ παει το 50αρι διπλωμα?εγω πριν περιπου ενα χρονο εβγαλα απεριοριστο για μηχανη και αμαξι μαζι και πληρωσα συνολο 900 € στη σχολη οδηγων,παραβολα ολα μεσα στη τιμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλα απο μια αποψη λογικο.αφου απο τι θυμαμαι γυρω στα 170 € ηταν παραβολα και διαφορα γραφειοκρατικα για τξδ υπουργειο και τα σηματα,οποτε αυτα θα ειναι στην ιδια τιμη ειτε δινεις για 50αρι ειτε για απεριοριστο.και τα υπολοιπα θα ειναι για τα μαθηματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια τοσο πολυ παει το 50αρι διπλωμα?εγω πριν περιπου ενα χρονο εβγαλα απεριοριστο για μηχανη και αμαξι μαζι και πληρωσα συνολο 900 € στη σχολη οδηγων,παραβολα ολα μεσα στη τιμη

τοσο παει φιλε μου!....οπου και αν πας τωρα τοσα θα σου ζητησει...σιγουρα οχι πιο κατω απο 600 δυστηχως :kaaaala:

Όχι ρε τόσα πολλά πήγε το δίπλωμα για 50cc.Στη σχολή οδηγών που πήγα και ρώτησα κάνει 350-400 ευρώ.Και εξάλλου ναι παίζουν διαφορά και τα 200 ευρώ αλλά εντάξει πρώτο σου μηχανάκι θα είναι δώσε και κάτι παραπάνω.Γνώμη μου έτσι. :_thumbsup:

εε ναι αμα το σκεφτεις ετσι εχεις δικιο ;) ....απλα ειναι που δεν το εχω δει και απο κοντα να το παω βολτα να το δω γιαυτο το φοβαμαι λιγο...ενω στο daytona φοβαμαι μονο τα πλαστικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τοσο παει φιλε μου!....οπου και αν πας τωρα τοσα θα σου ζητησει...σιγουρα οχι πιο κατω απο 600 δυστηχως :kaaaala:

εε ναι αμα το σκεφτεις ετσι εχεις δικιο ;) ....απλα ειναι που δεν το εχω δει και απο κοντα να το παω βολτα να το δω γιαυτο το φοβαμαι λιγο...ενω στο daytona φοβαμαι μονο τα πλαστικα..

Ναι τα πλαστικά είναι ένα από τα προβλήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ειναι....αλλιως το kymco με το daytona δεν εχουν και τοσες διαφορες....μονο 200 ευρω και τα πλαστικα τους ...αυτοματα τα εχω απορριψει διοτι δεν μου αρεσουν το ξαναλεω! ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά εγώ λέω πάρε kymco που δεν έχει και πρόβλημα με τα πλαστικά και δεν έχουν συζητηθεί σοβαρά προβλήματα.Ε ναι,αυτόματα δεν είναι και τόσο ωραία.Είναι αλλιώς να αλλάζεις ταχύτητες και αλλιώς να είσαι γκάζι φρένο.Άμα είναι να πάρεις αυτόματο άστο μείνε με το ποδήλατο. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωχ ωχ μη λετε τετοια και μας τη πεσουν παλι οι σκουτερακηδες :D συμφωνω και γω σε αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μας την πέσει ο ΣΑΒΒΑΣ με την οξεία σκουτερίτιδα που έχει στην υπογραφή του. :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα εκτος απο τα αλλα για 50αρι τετραχρονο οχι οτι τα παπια ειναι γρηγορα.αλλα 50αρι 4χρονο σκουτερ ειναι πιο ταφος και απ το ταφο πραγματικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα εκτος απο τα αλλα για 50αρι τετραχρονο οχι οτι τα παπια ειναι γρηγορα.αλλα 50αρι 4χρονο σκουτερ ειναι πιο ταφος και απ το ταφο πραγματικα

Πο τι λες τώρα 50αρι σκούτερ 4τ,άντε γεια.Καλύτερα με τα πόδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά εγώ λέω πάρε kymco που δεν έχει και πρόβλημα με τα πλαστικά και δεν έχουν συζητηθεί σοβαρά προβλήματα.Ε ναι,αυτόματα δεν είναι και τόσο ωραία.Είναι αλλιώς να αλλάζεις ταχύτητες και αλλιώς να είσαι γκάζι φρένο.Άμα είναι να πάρεις αυτόματο άστο μείνε με το ποδήλατο. :_thumbsup:

χαχαχα συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου!...απλα εχω ακουσει πως δεν τραβαει σε ανηφορες τα κυμκο γενικα... γενικα αμα δεν το δω απο κοντα δεν θα σιγουρευτω..ενω ενα σπρινερ που οδηγησα το πρωι ( εβαλα και κρανος για να ειμαι κυριλε :afro: χαχα ) τραβουσε μια χαρα δε ευθεια τουλαχιστον...αλλα τα πλαστικα του μια ζωη θα το χαλανε το μηχανακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι...αλλα εννοω πως δεν εχω ανεβει ( ακομα ) σε 50αρι διακαβαλο και να μας μεινει να...σπροχνουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι...αλλα εννοω πως δεν εχω ανεβει ( ακομα ) σε 50αρι διακαβαλο και να μας μεινει να...σπροχνουμε!

χαχαχα,μου θυμιζεις πονεμενες ιστοριες αδερφε,ημουν 18 και μολις ειχα παρει το daytona dy50 πριν κατι μερες!πηγαινα μια γκομενα σπιτι της και μπαινω σε μια ανηφοραρα,τραβουσε κανονικα με πρωτη η πάπια αλλα σταματαω για να περασει ενας πεζος κ μολις παω να ξεκινησω παλι. . . .αυτο ηταν. .εσπρωχνα τη πάπια και τη ξανανεβασα οταν βρηκαμε ευθεια τη κοπελα. .ξευτιλααα. .τη ξαναπηγα μια βολτα με το ΧΤ τελευταια για να εξιλεωθω,χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα,μου θυμιζεις πονεμενες ιστοριες αδερφε,ημουν 18 και μολις ειχα παρει το daytona dy50 πριν κατι μερες!πηγαινα μια γκομενα σπιτι της και μπαινω σε μια ανηφοραρα,τραβουσε κανονικα με πρωτη η πάπια αλλα σταματαω για να περασει ενας πεζος κ μολις παω να ξεκινησω παλι. . . .αυτο ηταν. .εσπρωχνα τη πάπια και τη ξανανεβασα οταν βρηκαμε ευθεια τη κοπελα. .ξευτιλααα. .τη ξαναπηγα μια βολτα με το ΧΤ τελευταια για να εξιλεωθω,χαχαχα

α0χα0χ0αχ0α0χ0αχ0α0χα απίστευτο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά από το να μην έχεις καθόλου μηχανάκι στα 16 σου ας πούμε,το 50αρι σου είναι μια χαρά για αυτήν την ηλικία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα παρε ενα glx 90(κοκκινο)

......βαψτο μπλε.....

και πετα το στην θαλασσα

χεχεχεχεχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα παρε ενα glx 90(κοκκινο)

......βαψτο μπλε.....

και πετα το στην θαλασσα

χεχεχεχεχε

κόλλησες με αυτήν την φράση σήμερα.Την είδα και σε άλλο τόπικ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κόλλησες με αυτήν την φράση σήμερα.Την είδα και σε άλλο τόπικ...

sorry,παιδια απλος μου αρεσε και την αγραφα σε πολλα τοπικ να αποσπασω εντυπωσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα