Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 και ναι είμαι άλλος ένας που κάνει αυτήν την ερώτηση.... ( και πιστεύω πως πολλοί θα έχουν την ίδια απορία με εμένα ) ποίο το καλύτερο 50άρι παπί ? .... μάρκες επιδόσεις ανταλακτικά και λοιπά , όλα στην σύγκριση!...περιμένω απόψεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 http://www.mybike.gr..._1#entry1382020 Δεν είδα καθόλου το περιεχομενό τους, αλλά αν ρίξεις μια ματιά υπάρχουν πολλά παρόμοια topic. "50αρι" έγραψα απλά στο search και μου έβγαλε τρεις σελίδες θέματα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 οκ ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 παπια 50αρια καινουρια ειναι 2-3 sprinter - jetix - dy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 παπια 50αρια καινουρια ειναι 2-3 sprinter - jetix - dy το σπριντερ το φοβαμαι για ολα αυτα που ακουγονται για τα πλαστικα του,,,το dy δεν μου πολυαρεσει ''εμφανισιακα''...το jetix το γουσταρω αρκετα..αλλα φοβαμαι την μαρκα :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teox 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2013 Μη το φοβάσαι το jetix με καλή συντήρηση είσαι οκ κανε και το kit 80cc της kymco και είσαι μια χαρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 ναι αλλα σκεφτομαι οτι το sprinter με το jetix δεν εχουν διαφορα στις αποδοσεις...και εμφανησιακα μ αρεσουν το ιδιο...απλα εχουν κοντα 200 και κτ ευρω διαφορα...γιαυτο σκεφτομαι sprinter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teox 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2013 από αποδόσεις είναι ακριβώς τα ίδια απλά στο jetix δεν θα ακούσεις ποτέ πλαστικά να τρίζουν είναι ένα πολύ γεροδεμένο παπί επιπλέον έχει monoshok και όχι απλή ανάρτηση όπως το sprinder επιπλέον το jetix έχει πάρα πολύ δυνατά φρένα απλά άμα το πειράξεις πρέπει κάνεις σωστή δουλειά και όχι ότι σου πει ο κάθε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 ναι το μονο σιγουρο!.....απλα...μεσολαβουν 300 περιπου ευρω απο το daytona στο kymco !....;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolakispap21 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Daytona Sprinter μην το σκευτεσε καθολου μεγαλε.. εκτος αν εχεις αγορασει ηδη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Κοίταξε στην θέση kymco καρφωτός θα ήμουνα.Γιατί εντάξει σιγά μία φορά παίρνεις παπί δώσε και κάτι παραπάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) παιδες τι λετε στο παιδι.. Ισως εχει ηδη παρει αλλα ας πω την γνωμη μου για οποιον βλεπει το ποστ . Στα 50αρια η λυση ειναι μια : Honda C50-GLX και ξεχαστε τα κινεζικα αμα θελετε να λετε οτι εχετε παπι και οχι ποδηλατο.. Και απο τιμες ? 100 ευρω πηρε φιλος glx απειραχτο δεν ειχε αλλαχτει ουτε βιδα αλλα ηταν καιρο σε γκαραζ αχρησιμοποιητο το ειχε παρατησει ενας παππους .. Βαψιμο, σερβις και εχει ενα παπι που ολοι ζηλευουν και δεν παθαινει τιποτα . Τωρα αμα εισαι πανω απο 30 χρονων παρε κινεζικο μονο για μεσα στην πολη αλλα επειδη εισαι 16 και ολη μερα θα γυρνας με το παπι, θα το βαρεθεις σε 2 βολτες το κινεζικο. Εγω πηρα το sprinter ενος φιλου εκανα μια βολτα και το βαρεθηκα ενω με το 50αρι C50 που εχω ακομα και τωρα που πηρα το σουπρα δεν το βαριεμαι.. Δεν μασαει καθολου. ΥΣ.1 : μιλαμε για μαμα παντα γιατι αν εχεις σκοπο π.χ να παρεις κινεζο που βρισκεις ευκολα και να βαλεις μοτερ π.χ απο σουπρα αλλαζει το πραμα. ΥΣ.2 : για εμφανηση δεν μιλαω .. εμενα μου αρεσει πολυ και το c50 και το glx .. και σε καθε παιδι της ηλικιας μας (13-18) οτι και να του δοσεις θα το καψει και θα το ευχαριστηθει.. τουλαχιστον ας μην του μεινει στο χερι Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2013 από τον hondaastreasupra 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Φίλε το daytona δεν είναι κινέζικο ιαπωνικό είναι και όσο για το kymco jetix δεν έχει ακουστεί ποτέ κανένα πρόβλημα.Όσο για το glx ναι είναι αξιόπιστο και θρύλος αλλά είναι παλιό.Άμα του φίλου του αρεσουν τα καινούργια παπιά τι θα πάρει το glx?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φίλε το daytona δεν είναι κινέζικο ιαπωνικό είναι και όσο για το kymco jetix δεν έχει ακουστεί ποτέ κανένα πρόβλημα.Όσο για το glx ναι είναι αξιόπιστο και θρύλος αλλά είναι παλιό.Άμα του φίλου του αρεσουν τα καινούργια παπιά τι θα πάρει το glx?? το daytona sprinter ιαπωνικο ε ? για ψαξου καλυτερα . Και μην ακους αυτους που τα καναν ολα ιαπωνεζικα .. Οσο και να το θελετε μπορει μερικοι κινεζοι να ειναι καλυτεροι απο αλλους αλλα και παλι δεν συγκρινονται καν με τα ιαπονεζικα Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2013 από τον hondaastreasupra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolakispap21 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 βασικα ειναι taiwan τα daytona και τραβανε πιο πολη τα kymco jetix δεν πανε μια,και μιλαω για μηχανακια που ανεβενω,στη αρχη με το που το ειδαι ο αυτο φερενει λιγο στο crypton X,και αλλα πολα μου αρεσαν επανω του και το θεωρισα σταθμο στην ζωη μου αλλα με το που το καβαλησα ουτε σταση για κατουριμα δεν μου φανηκε ψαξτε το λιγο οση δεν εχετε την δυνατοτα να το καβαλησετε ,ψαχτε λιγο το youtoube να το δειτε και μετα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 το daytona sprinter καμουφλαρισμενος κινεζος ειναι και συναρμολογειται στα τρικαλα...Βρες ενα glx μαμα και θα σε ζηλευουν ολοι γιατι οπως σε εχω κοψει εσενα για μουρι το θες το παπι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 το daytona sprinter ιαπωνικο ε ? για ψαξου καλυτερα . Και μην ακους αυτους που τα καναν ολα ιαπωνεζικα .. Οσο και να το θελετε μπορει μερικοι κινεζοι να ειναι καλυτεροι απο αλλους αλλα και παλι δεν συγκρινονται καν με τα ιαπονεζικα Κοίταξε φίλε εννοείται ότι το glx δεν συγκρίνεται με το kymco jetix ή με το daytona sprinter και εγώ δεν είπα ότι τα κινέζικα είναι καλύτερα από τα ιαπωνικά προς θεού.Θέλω να πω ότι γνώμη μου από εμφάνιση το kymco jetix από το glx παίρνει +1.Τώρα όσο αναφορά το daytona sprinter 50cc τσέκαρε αυτό το τόπικ που είναι από το ίδιο φόρουμ:http://www.mybike.gr/topic/20869-daytona-sprinter-50cc/page__st__105.Τσέκαρε αυτήν την σελίδα. το daytona sprinter καμουφλαρισμενος κινεζος ειναι και συναρμολογειται στα τρικαλα...Βρες ενα glx μαμα και θα σε ζηλευουν ολοι γιατι οπως σε εχω κοψει εσενα για μουρι το θες το παπι Εγώ το θέλω για μούρι το παπί ή ο φίλος NikolakisPap21?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolakispap21 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 πρωτον + για τον Δημητρη διοτι εγω οντος θελω το μηχανακι να ειναι μουρατο,αλλα ενα συμαντικος λογος που μου αρεσει εινα ο οικονομικος,οτι θα το παρω καιν 1270 και εμπαση περιπτωση glx εχω και μαλιστα 90cc στα χαρτια τιποτα αλλα πιο πολη γουσταρω το sprinter δικια μου αποψη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κοίταξε φίλε εννοείται ότι το glx δεν συγκρίνεται με το kymco jetix ή με το daytona sprinter και εγώ δεν είπα ότι τα κινέζικα είναι καλύτερα από τα ιαπωνικά προς θεού.Θέλω να πω ότι γνώμη μου από εμφάνιση το kymco jetix από το glx παίρνει +1.Τώρα όσο αναφορά το daytona sprinter 50cc τσέκαρε αυτό το τόπικ που είναι από το ίδιο φόρουμ:http://www.mybike.gr...c/page__st__105.Τσέκαρε αυτήν την σελίδα. Εγώ το θέλω για μούρι το παπί ή ο φίλος NikolakisPap21?? οχι εσυ πρωτον + για τον Δημητρη διοτι εγω οντος θελω το μηχανακι να ειναι μουρατο,αλλα ενα συμαντικος λογος που μου αρεσει εινα ο οικονομικος,οτι θα το παρω καιν 1270 και εμπαση περιπτωση glx εχω και μαλιστα 90cc στα χαρτια τιποτα αλλα πιο πολη γουσταρω το sprinter δικια μου αποψη το 90αρι ειναι απο τα καλυτερα μοτερια φιλος που το σκηζει και καμια φορα το εχει τωρα στα 120.000 χλμ Ακομα εδω στο φορουμ το βγαζουν χρυσο καποιοι το σπριντερ μονο για τα πλαστικα του λενε... εγω στο δρομο βλεπω τετοια με σπασμενα πλαστηκα ή κολιμενα με ταινιες για να μην τριζουν..και για τα προβληματα που λενε οτι δεν βγαζει , τι να πω εγω ξερω τοσα κολημενα και με αλλα προβληματα γενικα. Αμα θες 50αρι παντως καινουριο αντε παρτο και τα λεφτα του θα τα βγαλει αμα το προσεξεις. Δεν ειναι για κοφτες ολη την ωρα ομως.. Εγω δεν θα επερνα καθολου στην θεση σας και θα επερνα σε 2 χρονια κατι πιο ποιοτικο Βεβαια δυσκολο να κρατηθεις.. 17 χρονων ειμαι και επειδη βρηκα το σουπρα σε πολυ πενα κατασταση και εχω τρελα με τα σουπρα και αυτο μου αρεσε πολυ με τα αυτοκολητα κλπ το χτυπησα .. αλλα δυστηχως δεν μπορω να το χρησιμοποιω καθημερινα μεσα στην πολη (καλα οχι και πολη 5000 κατοικοι) και ετσι κανω καμια βολτα τις κυριακες σε κανα βουνο.. Το λεω για να σου δειξω οτι καταλαβαινω την καυλα σας για παπι . Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2013 από τον hondaastreasupra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 οχι εσυ το 90αρι ειναι απο τα καλυτερα μοτερια φιλος που το σκηζει και καμια φορα το εχει τωρα στα 120.000 χλμ Ακομα εδω στο φορουμ το βγαζουν χρυσο καποιοι το σπριντερ μονο για τα πλαστικα του λενε... εγω στο δρομο βλεπω τετοια με σπασμενα πλαστηκα ή κολιμενα με ταινιες για να μην τριζουν..και για τα προβληματα που λενε οτι δεν βγαζει , τι να πω εγω ξερω τοσα κολημενα και με αλλα προβληματα γενικα. Αμα θες 50αρι παντως καινουριο αντε παρτο και τα λεφτα του θα τα βγαλει αμα το προσεξεις. Δεν ειναι για κοφτες ολη την ωρα ομως.. Εγω δεν θα επερνα καθολου στην θεση σας και θα επερνα σε 2 χρονια κατι πιο ποιοτικο Βεβαια δυσκολο να κρατηθεις.. 17 χρονων ειμαι και επειδη βρηκα το σουπρα σε πολυ πενα κατασταση και εχω τρελα με τα σουπρα και αυτο μου αρεσε πολυ με τα αυτοκολητα κλπ το χτυπησα .. αλλα δυστηχως δεν μπορω να το χρησιμοποιω καθημερινα μεσα στην πολη (καλα οχι και πολη 5000 κατοικοι) και ετσι κανω καμια βολτα τις κυριακες σε κανα βουνο.. Το λεω για να σου δειξω οτι καταλαβαινω την καυλα σας για παπι . Ναι εγώ το θέλω για μούρι επειδη μου αρέσει εμφανισιακά πιο πολύ το kymco jetix από το glx??Ναι οκ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondaastreasupra 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 ειπα οχι εσυ...για τον νικολακιςπαπ21 το ειπα οτι το θελει για μουρι.. -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Όπα σόρρυ Είμαι ερωτευμένος τι να κάνουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolakispap21 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 μεχρι στοιγμης πιστευω πως θα παρω το sprinter γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου,καινουργιο δυο χρονακια ειναι μια χαρα θα μουρθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Κομπλέ θα είσαι με το sprinter.Άμα θες χτύπα και κανένα φθηνό μοτεράκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιωργος_Μετ. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 παιδια καλησπερα και απο εμενα....τωρα ειδα πως μου ειχατε απαντησει εγω λοιπον...το μηχανακι το θελω κυριως για βολτες και για τις δουλειες μου μεσα αστην πολη....50αρι θα ειναι και αυτο ειναι το μονο σιγουρο....εχω κατατοπιστει προς το σπριντερ...οχι τιποτα αλλο απλα ειναι φθηνο..να τονισω πως δεν ενδιφερομαι για μεταχειρισμενο....απο κει και περα δεν ξερω ρε παιδια...αυτοματο το εχω απομακρυνει απο το μυαλο μου γιατι δεν τα πολυγουσταρω...και ''μοτερικα'' και εμφανησιακα...για μουρη οχι ενταξει δενμ το θελω και εγω πολυ....απλα να μου αρεσει εμενα!....αλλα το ερωτημα παραμενει... υπαρχει περιπτωση να βρω glx καινουργειο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες