Jump to content
Optimus Prime

Mybikers εν δράσει. Υλοποιήσιμες σκέψεις αλληλεγγύης...

Recommended Posts

Είδες τί ωραία που τα γράφω ο φούστης........ :beee::mB_kalo_e::tooth:

Ρε μπαρμπαΣάββα, να την πατήσεις σχεδόν κι εσύ που με ξέρεις! :sopase:

Φαντάζομαι κάζο που πάθανε όσοι δεν..... ευτυχώς που το διευκρίνιζα άμεσα, γιατί θα μα ταράζανε στα π.μ. :crazy:

Έλα βρε σύ, αφού όταν προσπάθησες μια χαρά τα έκανες στον τουιτάκο, μην υποτιμάς τον εαυτό σου, απλά χρειάζεται καλός δάσκαλος γιατί με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μαθεις. :winking:

Και Ο δάσκαλος είναι ένας.....ξέρεις ποιός ! :whistling:

Επίπεδα μάστερ, εμείς νηπιαγωγειο ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οτι ξερω μπορω να βοηθησω αλλα με δικη σας ευθυνη

εν το μεταξυ σε επισκευη xr φοβομουνα να λυσω βιδες μη τις σπασω και τοτε τις ελυνε η vaelsod, τελικα ολα πηγαν ρολοι

απο την αλλη αλλαζοντας λαδια σε fz1 αφου εβαλα τα λαδια και πηγα να πεταξω τα παλια βρηκα μεσα ενα δαχτυλιδι που παει αναμεσα στη ταπα των λαδιων και το καρτερ, ευτυχως πριν φυγει το fazer...δηλαδη μαλακιες γινονται....

Για ένα δεύτερο τρόμαξα λέμε :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

εν το μεταξυ σε επισκευη xr φοβομουνα να λυσω βιδες μη τις σπασω και τοτε τις ελυνε η vaelsod, τελικα ολα πηγαν ρολοι

....

ναι ρε γμτ... πήγαινα και βάραγα ότι έβλεπα μπας και σπάσω τίποτα και καβαντζώσω το drz του... αλλά τίποτα δεν έσπαγε... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα βρε σύ, αφού όταν προσπάθησες μια χαρά τα έκανες στον τουιτάκο, μην υποτιμάς τον εαυτό σου, απλά χρειάζεται καλός δάσκαλος γιατί με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μαθεις. :winking:

Και Ο δάσκαλος είναι ένας.....ξέρεις ποιός ! :whistling:

Επίπεδα μάστερ, εμείς νηπιαγωγειο ! :D

Μα επειδή είχα συνεχώς τον δάσκαλο δίπλα το τόλμησα. Αλλιώς το Στρώμα θα το έδινα για ανταλλακτικά μετά. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι ξερω μπορω να βοηθησω αλλα με δικη σας ευθυνη

απο την αλλη αλλαζοντας λαδια σε fz1 αφου εβαλα τα λαδια και πηγα να πεταξω τα παλια βρηκα μεσα ενα δαχτυλιδι που παει αναμεσα στη ταπα των λαδιων και το καρτερ, ευτυχως πριν φυγει το fazer...δηλαδη μαλακιες γινονται....

Άν γίνονται λέει?

Πάς να λύσεις το ζουάν να βγάλεις εξάτμιση, να αλλάξεις πισω τακάκια και αρνείται..............

WD 40.....αναμονή.................καστάνια για γερές δουλειές και..............κράκ.................βούτυρο............... :ranting: (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΙ' ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ) τρεχάτε ποδαράκια ιδιοκτήτη να βρειτε βιδες - παξιμάδια και το συνεργείο.....αναμονή !

Πάς να αλλάξεις λάδια........το φίλτρο λαδιού ανάποδα βαλμένο από συνεργείο........γρέζια στα λάδια...........τι να πείς οέο?

Βίδα στραβοβιδωμένη με ηλεκτρικό κατσαβίδι ..........τώρα?

Και πολλά άλλα τραγελαφικά ! :taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ σκεφτόμουν τώρα που άλλαξα ρουλεμάν τιμονιού να ανεβάσω και tutorial στο youtube!!

40 λεπτα βίντεο θα ήταν, τα πρώτα 20 μέχρι να λυθεί όλο το μηχανάκι και τα υπόλοιπα 20 θα είχαν αποσπάσματα από το Ευαγγέλιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και παλι αυτο δεν σου δινει καμια εγγυηση ,μην ξεχνας πως η πολυ σιγουρια ειναι μεγαλη παγιδα

μπορει να εχεις αλλαξει 1000 φορες λαδια και την 1001η να γινει η στραβη ,αντε να σου αλλαξει κανεις τα λαδια(μην παει στο πονηρο το μυαλο σου) και να αφησει λιγο ξεσφιχτη την ταπα...

κ εγω εχω βαλει χερι σε μηχανακια παιδιων αλλα ηταν μηχανακια φιλων ,οχι γνωστων

Ναι ο μαλάκας μου άλλαξε κατάκια και μετά από 2 μέρες τράκαρα..... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πολλά άλλα τραγελαφικά ! :taz:

Εγώ σκεφτόμουν τώρα που άλλαξα ρουλεμάν τιμονιού να ανεβάσω και tutorial στο youtube!!

αλλαζω ρουλεμαν τιμονιου και τα βαζω αναποδα, ακομα γελαει ο μαστορας οταν το θυμομαστε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλαζω ρουλεμαν τιμονιου και τα βαζω αναποδα, ακομα γελαει ο μαστορας οταν το θυμομαστε

Μην σκας ρε εσύ καλά το έκανες! Πες μου ότι έκανε και 360 το τιμόνι για τα skyline ????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρουλεμάν τιμονιού? :shock:

Α πα πα πα πα ............πήγα και γω μια μέρα να δώ εγκάθετο των AFRICA να λύνει μία από τις πολλές πούχει με σκοπό την ανακατασκευή.....βρίσκω αυτόν και τον κουμπάρο μου σε απελπιστική κατάσταση να κυτάνε το ρουλέμαν, βάζουμε ντρέμελ με κόφτη (δίσκο) σαν τελευταία λύση να τα κόψουμε τα *&^%$%^&* να πάνε στον *&^%$%^&ολο αλλά..........παρπάρια μάντολες...........κυτταγόμασταν σαν τους μακάκες 3 μαντραχαλαίοι και ρίχναμε και κλεφτές ματιές στη βαριοπούλα δίπλα.............συγκρατηθήκαμε....... :wallbash::kaaaala::ranting::waycon1: ηρεμήσαμε και τελικά αφού οκουμπάρος πήρε τη γριά του (τενερέ) και έψαξε τα γύρω μαγαζιά για εξολκέα και ξαναπήρε τα ......ρια μου, επιστρατεύθηκαν τα μεγάλα μέσα και ήρθε εξολκέας από αεροπορική εταιρεία σέρβις, τότε το μπουρ&^%$ βγήκε με την μία :ranting: !

Α μπα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλησα αυτόν τον καιρό να κάνω μια βελτιωση εμπρός φρένων,με αλλαγή δαγκανών απο διπιστονες σε τετραπίστονες.Για να γίνει αυτό ομως χρειαζόμουν και νέες μπότες πιρουνιού διότι αποστάτες δεν εβρισκα.Για να βρώ αν με ταιριαζαν κάποιες μπότες και ποιές ήταν αυτές πέρασα ενα μήνα σε ψάξιμο-διάβασμα manuals στο νετ.Το όλο θέμα αφορούσε μόνο δύο μοντέλα superfour (παλιές μπότες)και VTR1000f(νεες μπότες)Θέλω να πω οτι ίσως η ιδέα δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσημη για κάποια μοντέλα ή για ειδικές εργασίες λόγω του πλήθους των μοντέλων-ανταλλακτικών.

Φυσικα αν έχεις το μικρόβιο,αν εχεις το parts manual και το service manual της μοτοσυκλέτας σου και λίγο θάρρος,όλα γίνονται.

Πάντως συμφωνώ με την ιδέα σαν σκέψη αλληλεγγύης,καθώς εμένα ο πιο φίλος μηχανικός με ζήτησε 60ευρώ εργατικά(τα ανταλλακτικά τα είχα όλα)+ 3 μέρες η μότο στο συνεργείο :pray: .Αλλοι μηχανικοί με ζητούσαν 80 με 100. :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραια και φιλοτιμη ιδεα αλλα δεν....

Ας σας πω και εγω ακομη ενα παραδειγμα δικο μου για να δειτε πως καλο θα ειναι να μην 'παιζουμε' με τετοια θεματα...

Κανω ενα μερος των εργασιων μονος μου, μεσα σε αυτα ειναι η αλλαγη στα τακακια, αλλαγη λοιπον στο πισω φρενο, τοποθετηση

και ολα καλα, δεν ηταν ολα καλα, την μια την βιδα την παρασφιξα, αποτελεσμα, μετα απο 2 μερες που κατεβηκα για Ναυπακτο να εχω

μεινει με μια βιδα πανω στην δαγκανα κατα την διαρκεια της διαδρομης, η σφιγμενη δεν ειχε ανοχες και εσπασε, για καλη μου τυχη

μου κρεμασε η δαγκανα με το που μπηκα στην πολη και σταματησα στο πρωτο φαναρι.....νομιζω δε χρειαζεται να πω περισσοτερα....

δουλεια που δεν την ειχα κανει πρωτη φορα! Κατι η βιασυνη να τα αλλαξω, κατι το οτι ηταν νυχτα να που εγινε το κακο τελικα.

Οταν βεβαια κατεβηκα να δω τι εχει γινει δε το πιστευα.....ειχαν λιωσει τα παντα απο την τριβη και τις θερμοκρασιες πανω στον δισκο,

αφου ειχε μεινει μονο η μια βιδα πανω στην δαγκανα και αυτη παταγε μονοπλευρα πανω στον δισκο και ελιωνε το τακακι και η βαση δαγκανας...

και δεν ηταν μονο αυτες οι ζημιες....πηρε ζαντα, καπακι διαφορικου.....

Θα μπορουσα και να ειχα σκοτωθει....ετσι απλα.....θα σας προτεινα να μη το περνετε το ρισκο παιδες....και αν το παρετε, κυριως να το παρει αυτος

που θα εμπιστευτει την μοτοσυκλετα του στα χερια ενος γνωστου-φιλου και να μην ζηταει μετα ευθυνες η βριζει αυτη την φιλοτιμη προσπαθεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX Gee Θάνος και άλλοι έχουν αναπτύξει ένα πολύ σωστό αντίλογο που με βρίσκει σύμφωνo.

Από την άλλη όμως, η ουσία οτι περνάμε δύσκολη εποχή, μας επιβάλλει να βρίσκουμε λύσεις όπως η συγκεκριμένη όπως περιγράφεται στο θέμα που άνοιξε ο Optimus.

Η δικιά μου εμπειρία σε μηχανολογικά ξεκίνησε από το 0.

Αρκετές ώρες σε βιντεάκια στο youtube, και μαστορέματα στο αυτοκίνητο που είχα παλαιότερα και τώρα στο GS πάντα με τη βοήθεια ενός Laptop με ίντερνετ και τα πλήρη εγχειρίδια σε ηλεκτρονική μορφή.

Αυτό που χρειάζεται είναι οργάνωση, καθαρό μυαλό, πολύ διάβασμα και διαχωρισμός των εργασιών σε βήματα. Φυσικά πάντα σωστά εργαλεία και προσωπικά θεωρώ πολύ σημαντικό και λόγω δουλειάς ένα laptop με internet για να ψάξεις την υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης αν τύχει και κάτι πάει λάθος.

Προς το παρόν ότι εργασίες έχω κάνει μόνος ή και με βοήθεια έχει πάει σωστά, ίσως και με καλύτερα αποτελέσματα από οτι αν πήγαινα σε συνεργείο.

Και στο τέλος αυτό που μένει είναι η καλή παρέα, το χτίσιμο σχέσεων και ο όλος χαβαλές και ικανοποίηση οτι γλιτώσαμε την τσέπη μας και τα ήπιαμε σε μπύρες με καλό παρεάκι.

:cheers:

Υ.Γ.

Επειδή αναφέρθηκε ο Λυκαβηττός, η μάζωξη προσφέρεται εύκολα για εκδήλωση ενδιαφέροντος service και ήδη τέτοιες κουβεντούλες γίνονται από την αρχή που ξεκινήσαμε να βρισκόμαστε. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει σερβισάκια με επιτυχία. Είναι άλλωστε κάτι φυσικό να πέσει στο τραπέζι μιας παρέας mybikers που αλληλοβοηθιούνται.

Λόγω ώρας όμως και ακαταλληλότητας του χώρου σερβις εκεί δε μπορεί να γίνει. Το να συζητηθεί ή να κανονιστεί όμως δεν αποτελεί πρόβλημα :)

Τροποποιήθηκε από τον Giorgos_S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στο τέλος αυτό που μένει είναι η καλή παρέα, το χτίσιμο σχέσεων και ο όλος χαβαλές και ικανοποίηση οτι γλιτώσαμε την τσέπη μας και τα ήπιαμε σε μπύρες με καλό παρεάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτός και αν κάτι πάει στραβά, οπότε θα μείνουν και τίποτα σημάδια από λοστούς και κανα γδάρσιμο από κατσαβίδι :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντάσου τον Κολόμβο, να έγραφε σε φόρουμ την ιδέα του να κάνει το γύρο από Ειρηνικό, και να βγει Ινδία...

''Μα τι λες τώρα έχουν ευθύνη αυτά τα πράγματα μην το κάνεις, κι άμα σου την πούνε οι ναύτες;''

''Κι άμα βγει κανά τέρας από την θάλασσα και σε καταπιεί;''

''Κι εγώ μια φορά ξεκίνησα για Λέσβο, και με πήραν με τις πέτρες κάτι Λεσβίες και μου κάναν το σκάφος χάλια, άσε''

''Τι λε ρε φίλε, που θα κάνεις τέτοιο πράγμα, απαπαπαπα δεν γίνονται αυτά, πάρε καλύτερα αεροπλάνο να πας σαν άνθρωπος''

''Κι άμα πας να αλλάξεις πανιά και βρεις χαλασμένα τα σπειρώματα στις δέστρες; Ωιμεεεεε συμφορα θα πεθάνεεεεεεετεεεεεε ολοιιιιιιιι''

''Και οι αεροπορικές εταιρίας κλέφτες θα γίνουνε; Κι αμα όλοι πάνε μόνοι τους, και κλείσουνε και τις χρειαστούμε;''

''Δεν κάνει ο Ειρηνικός για τέτοια πράγματα, δεν είναι καλός χώρος''

''Είσαι καλά που θα κάνεις τέτοιο πράγμα; Και που ξέρεις εσύ να πλοηγήσεις εκεί που δεν έχει ξαναπάει κανείς;''

.....

...την αλληγορία την αφήνω σαν άσκηση....

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια αυτα γινονται πριβε και αφου γνωριζεστε μεταξυ σας..

Κα εγω σερβαρω με πολυ λιγα ατομα μερικα μηχανακια απο εδω μεσα, αλλα το πρωτο και κυριοτερο ειναι οτι γνωριζουμε ο ενας τις δυνατοτητες του αλλου.

Μετα οπως ειπαν και τα παιδια. αυτα ειναι επικυνδινα και ρισκαρετε να βρειτε τον μπελα σας.

Γιατί δεν το συνδυάζετε με τον Λυκαβητο;

Θα ανακοινώνει ας πούμε ο Χ ότι θέλει να αλλάξει λάδια, ο Υ ότι ξέρει να το κάνει, και Χ+Υ θα βρήσκονται στην μάζωξη του Λυκαβητού, και μεταξύ χαβαλέ και αστείου, θα γίνεται η δουλειά.

Εν τω μεταξύ και να κολλήσουν οι Χ+Υ σε κάτι, θα είναι και άλλοι εκεί, οπότε κάποιος θα ξέρει μια λύση. Ισχύς εν τη ενώσει.

Λίγη οργάνωση θέλει μόνο, μερικά εργαλεία, χαρτί, μια λεκάνη, λάμπα για φωτισμό...

Της νυχτας τα καμμοματα τα βλεπει η μερα και γελαει.

βραδυ στον Λυκαβηττο, χωρις καλο φωτισμο.. χμμμ δεν νομιζω.

Τελος, δηλαδη ελεος. ΠΑμε να πιουμε εναν καφε να ηρεμισουμε και πρεπει και εκει να ειμαστε με ενα κλειδι στο χερι?

Πολλα ατομα = ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΑΛΑΚΙ@ ο καθεις το μακρυ του και το κοντο του.

Επισης αν πχ παω να βιδωσω κατι και ερθεις και μου πεις πχ ''πως το κανες ετσι και κρατα καλυτερα κλπ'' εχεις φυγει απο εκει με καρφωμενο το κατσαβιδι στο κεφαλι :crazy:

Μετα .. Λαδια.. Αντε και αλλαξες.. Που τα πετας μιστερ? εκει? ή μηπως θα πρεπει να εχουμε αλλο ενα καθαρο καλο μπουκαλι για μεταγγιση κλπ?

Τελευταιο. Ετσι και τυχει και χρειαστεις το οποιοδηποτε εργαλειο και δεν το εχεις, τοτε ρισκαρεις παλι να κανεις λαμακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντάσου τον Κολόμβο, να έγραφε σε φόρουμ την ιδέα του να κάνει το γύρο από Ειρηνικό, και να βγει Ινδία...

''Μα τι λες τώρα έχουν ευθύνη αυτά τα πράγματα μην το κάνεις, κι άμα σου την πούνε οι ναύτες;''

''Κι άμα βγει κανά τέρας από την θάλασσα και σε καταπιεί;''

''Κι εγώ μια φορά ξεκίνησα για Λέσβο, και με πήραν με τις πέτρες κάτι Λεσβίες και μου κάναν το σκάφος χάλια, άσε''

''Τι λε ρε φίλε, που θα κάνεις τέτοιο πράγμα, απαπαπαπα δεν γίνονται αυτά, πάρε καλύτερα αεροπλάνο να πας σαν άνθρωπος''

''Κι άμα πας να αλλάξεις πανιά και βρεις χαλασμένα τα σπειρώματα στις δέστρες; Ωιμεεεεε συμφορα θα πεθάνεεεεεεετεεεεεε ολοιιιιιιιι''

''Και οι αεροπορικές εταιρίας κλέφτες θα γίνουνε; Κι αμα όλοι πάνε μόνοι τους, και κλείσουνε και τις χρειαστούμε;''

''Δεν κάνει ο Ειρηνικός για τέτοια πράγματα, δεν είναι καλός χώρος'

...την αλληγορία την αφήνω σαν άσκηση....

Μου κανουν εντυπωση τα γραπτα σου.. Πολυ απλα γιατι εχω καταλαβει οτι το κατεχεις.

Γιατι συγκρινεις 2 ανωμοια πραγματα? αυτο που λες ηταν ευθυνη του. Ξεκινησε με αντρες γα αυτον τον σκοπο.

Γιατι εγω να μπλεχτω σε ευθυνες που θα μου ζητησεις ετσι και γινει η μαλακια?

Κ για να τελειωνω. Δεν παιζουμε με την περουσια του αλλου επειδη αυτος ή εσυ ειναι γκαου!!!

Giorgos S..

Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.. Αφηστε τις παρεες και τον χαβαλε.. Μην μπερδετε τα πραγματα. Καλη η παρεα κλπ αλλα πιστεψε με ετσι και σου κανω μια βλακεια στην μηχανη, μονο με το χαμογελο δνε θα φυγεις απο εκει

Οπως ειπαν τα παιδια. Μην περνετε θαρρος μαγκες. Πολυ καλη η ιδεα σας αλαλ οχι στον βαθμο που θελετε να την φτασετε.

Ταπες βιδες, σπειρωματα ανταλλακτικα χαλανε για την πλακα. Το να το κανεις για οικονομια ειναι γελοιο. Το να το κανεις γιατι γουσταρεις και το κατεχεις ειναι αλλο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Giorgos S..

Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.. Αφηστε τις παρεες και τον χαβαλε.. Μην μπερδετε τα πραγματα. Καλη η παρεα κλπ αλλα πιστεψε με ετσι και σου κανω μια βλακεια στην μηχανη, μονο με το χαμογελο δνε θα φυγεις απο εκει

Οπως ειπαν τα παιδια. Μην περνετε θαρρος μαγκες. Πολυ καλη η ιδεα σας αλαλ οχι στον βαθμο που θελετε να την φτασετε.

Ταπες βιδες, σπειρωματα ανταλλακτικα χαλανε για την πλακα. Το να το κανεις για οικονομια ειναι γελοιο. Το να το κανεις γιατι γουσταρεις και το κατεχεις ειναι αλλο..

Ειλικρινά να δω πότε επιτέλους θα συνεννοηθώ με την πάρτη σου μέσα από τα γραπτά :tooth:

Μέχρι τώρα έχουμε κάνει με επιτυχία μερικά σερβισάκια. Ρυθμίσαμε βαλβίδες στο GS χωρίς να έχουμε ιδέα και χωρίς να έχουμε ξαναλύσει τη μηχανή. Όλα πήγαν καλά. Δυσκολευτήκαμε αλλά τα καταφέραμε.

Το κάνουμε και για οικονομία, και γιατί το γουστάρουμε και γιατί θέλουμε να μάθουμε και κάτι από το όλο εγχείρημα.

Προφανώς και αν το οργανώσουμε και δούμε οτι υπάρχει κάποιο σημείο που κανείς δε θέλει να αγγίξει θα το κουβεντιάσουμε πριν αρχίσουμε. και επίσης προφανώς και κανείς μας δε θέλει να πάρει τον άλλο στο λαιμό του και να κλαίμε μηχανές και μετά τις καρδιές μας. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειλικρινά να δω πότε επιτέλους θα συνεννοηθώ με την πάρτη σου μέσα από τα γραπτά :tooth:

Μέχρι τώρα έχουμε κάνει με επιτυχία μερικά σερβισάκια. Ρυθμίσαμε βαλβίδες στο GS χωρίς να έχουμε ιδέα και χωρίς να έχουμε ξαναλύσει τη μηχανή. Όλα πήγαν καλά. Δυσκολευτήκαμε αλλά τα καταφέραμε.

Το κάνουμε και για οικονομία, και γιατί το γουστάρουμε και γιατί θέλουμε να μάθουμε και κάτι από το όλο εγχείρημα.

Προφανώς και αν το οργανώσουμε και δούμε οτι υπάρχει κάποιο σημείο που κανείς δε θέλει να αγγίξει θα το κουβεντιάσουμε πριν αρχίσουμε. και επίσης προφανώς και κανείς μας δε θέλει να πάρει τον άλλο στο λαιμό του και να κλαίμε μηχανές και μετά τις καρδιές μας. :)

Γιωργη, με ποιον ρυθμισες βαλβιδες?

Δεν καταλαβαινεις, οτι δεν θα υπαρξει σημειο που δεν θα αγγιξετε. ΚΑι εγω μπορω να τα αγγιξω ολα πχ αλλα πραγματικα, δεν θα το κανω.. Που να χτυπιεσαι κατω ρε φιλε, δεν στο κανω. Πολυ απλα γιατι εγω δεν θελω να ρισκαρω να γινει βλακεια.

Ο λογος απλος. Εσυ θες να γλιτωσεις φραγκα,, αλλα εγω θα μεινω απο φραγκα ετσι και ζητησεις να στο επισκευασω επειδη εκαν μαλακια. ειχα και προταση να σερβαρω μηχανακια παιδιων ( οχι απο το φορουμ) και να βγαζω και χαρτζιλικι και απλα αρνηθικα..

αρνηθηκα μεχρι και τακακια να τους αλλαξω!!!

Μην παρεξηγεισαι φιλε :) Δεν το λεω, κακοπροαιρετα. ΚΑι οπως ειπα και εγω αναλανβανω μηχανακια κλπ αλλα δεν το κανω με τον οποιοδηποτε..

Αυτος ο οποισδηποτε μπορει να εισαι εσυ, ο χ ο ψ. Το οτι γνωριστηκαμε και τα λεμε ομορφα δεν σημαινει οτι παντα θα ειμαστε καλα.

Εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα ερθεις σε εμενα να σου κανω την χ δουλεια και θα φυγεις χωρις απωλειες ή ευχαρηστημενος?

Εγω γιατι να ρισκαρω να βγεις εδω μεσα και να με κανεις ρεντικολο, δικαια ή οχι

Εδω με φιλο που τον ξερω και με ξερει καλα και εχουμε κοντεψει να σφαχτουμε για μαστορεματα, δεν θα γινει με τριτους?

Τελος παντων, την γνωμη μου ειπα, δεν σημαινει οτι ειναι σωστη.. Απλα εσι το βλεπω εγω.

Αθελα σας πατε να μπειτε στα βαθια.. Τουλαχιστον αν το κανετε, μην μαζευεστε 15 ατομα πανω απο το κεφαλι ενος λαλακα που θα μαστορευει, εστω και το πιο απλο.

2 ατομα χρειαζονται!!! ο μαστορας ή ΄΄μαστορας΄΄ και ο κατοχος. Αντε αλλος ενας..

Μαστορεματα με χαβαλε, δεν γινονται παιδια.

Και εγω τεχνικος ειμαι (οχι στα μηχανακια) . και μαλακια να κανω δεν το μαθαινει ο πελατης, και χαβαλε κανω στο μαγαζι εμ τους υπολοιπους και περναμε καλα, αλλα οταν παιζει επισκευη, κλεινομαι στον χωρο μου και δνε με ζαλιζει κανεις ;)

Τα φιλια μου :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε βλέπω να διαφωνούμε σε όσα λες και λέω :P

επομένως και μένα τα φιλιά μου σμουάτς :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτίστως,συμφωνώ απόλυτα με τον ΑLX & τον GEE. :_thumbsup:

Ομως επειδη, όπως είπατε και με βρίσκει σύμφωνο ότι οι καιροί είναι δύσκολοι,θα κάνω την υπέρβαση.και βλέπουμε... :)

Οποιος νομίζει,οτι χρειάζετε βοήθεια για το μηχανάκι του και είναι σίγουρος οτι φτιάχνει καλό καφέ..ας μου στείλει ενα π.μ.γράφοντας το τι θέλει και τα λέμε.. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιάννη παίρνω σειρά αλλά να βρω πρώτα λεφτά για ανταλλακτικά! :tooth:

φτιάχνω σπέσιαλ ελληνικό με όσες φουσκάλες και όσο παχύ καιμάκι θες :D

Τροποποιήθηκε από τον Giorgos_S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποιος νομίζει,οτι χρειάζετε βοήθεια για το μηχανάκι του και είναι σίγουρος οτι φτιάχνει καλό καφέ..ας μου στείλει ενα π.μ.γράφοντας το τι θέλει και τα λέμε.. :cheers:

Γιαννη, να κανω μια ερωτηση?

Εσενα αν σου στειλει πμ ενα μελος που δεν το ξερεις, ή το εχεις δει 1-2 φορες, θα ''αναλαβεις'' την δουλεια?

Αν ναι, με την ιδια σιγουρια που θα αναλαμβανες μια δουλεια απο πχ τον kostasmotolover που γνωριζεστε πολλα χρονια?

Ασχετα με το αν η εργασια ειναι ευκολη ή δυσκολη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποιος θελει ρυθμισμα στις αναρτησεις ας ριξει πμ...

Εννοειται χωρις λεφτα και εννοειται οτι δειχνω και πως να το κανετε και μονοι σας.

Δεν ειναι τπτ επικινδυνο πχ φρενα. Και εαν καποιος νομιζει οτι δεν ειναι καλα ξαναβαζει μαμα ρυθμισεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα