gsx1250rider 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 να κάνουμε μια καταμέτρηση γιατί νομίζω ότι είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι....πάμε λοιπόν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ν' ανοίξω ίδιο θέμα για V-Strom, ή θα πάθετε κατάθλιψη? :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gsx1250rider 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 έχεις κολλήσει με ένα v-media strom ρε φίλε...το ξέρουμε ότι μολις πηγαίνετε σε πάρκινγκ πατάτε το συναγερμό για να βρείτε το στρώμα...τέλωσπάντων και εγώ αν είχα τα λεφτά το στρώμα θα έπαιρνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 έχεις κολλήσει με ένα v-media strom ρε φίλε...το ξέρουμε ότι μολις πηγαίνετε σε πάρκινγκ πατάτε το συναγερμό για να βρείτε το στρώμα...τέλωσπάντων και εγώ αν είχα τα λεφτά το στρώμα θα έπαιρνα! Εγώ όχι. Πόσοι νομίζεις έχουν κίτρινο Πανελλαδικά? :lol: Και σιγά μην τύχει δεύτερος σε συγκέντρωση.... μέχρι τώρα ποτές. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gsx1250rider 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Εγώ όχι. Πόσοι νομίζεις έχουν κίτρινο Πανελλαδικά? :lol: Και σιγά μην τύχει δεύτερος σε συγκέντρωση.... μέχρι τώρα ποτές. :D ωραίος...ε τότε δεν μπερδεύεσαι με τίποτα,έτσι πήρε και κάποιος άλλος ferrari σε χρώμα καφέ σκούρο..χωρίς παρεξήγηση και τελείως φιλικά..απλά έχουμε ξυφύγει από το topic , φίλε v-stroma! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ν' ανοίξω ίδιο θέμα για V-Strom, ή θα πάθετε κατάθλιψη? :P Εισαστε πολλοι ΧΩΡΙΣ ΡΟΠΗ ... Ειμαστε καμποσοι ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΠΑΡΑ ....ΤΟΟΟΟΣΣΣΗΗΗ!! :P :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gsx1250rider 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 ωχωχωχ αρχισαν τα όργανα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Εισαστε πολλοι ΧΩΡΙΣ ΡΟΠΗ ... Ειμαστε καμποσοι ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΠΑΡΑ ....ΤΟΟΟΟΣΣΣΗΗΗ!! :P Ε καλά, άμα είναι να τις βγάζουμε έξω να τις μετράμε, εσείς την έχετε μεγαλύτερη.............. τη ροπάκλα. :lol: ωραίος...ε τότε δεν μπερδεύεσαι με τίποτα,έτσι πήρε και κάποιος άλλος ferrari σε χρώμα καφέ σκούρο..χωρίς παρεξήγηση και τελείως φιλικά..απλά έχουμε ξυφύγει από το topic , φίλε v-stroma! Έχεις δίκιο, συνεχίστε απρόσκοπτα. Μ' έχει πιάσει και σπαμάρω παντού...... Πρώτη φορά μου συμβαίνει, σε διαβεβαιώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ε καλά, άμα είναι να τις βγάζουμε έξω να τις μετράμε, εσείς την έχετε μεγαλύτερη.............. τη ροπάκλα. :lol: Ρε μοτοπειραχτιρουλη , ασε με να χαρω και εγω που μετα απο τοσο καιρο βρηκα και αλλους με την ιδια μηχανη !! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ρε μοτοπειραχτιρουλη , ασε με να χαρω και εγω που μετα απο τοσο καιρο βρηκα και αλλους με την ιδια μηχανη !! Ποιός σας εμποδίζει να χαρείτε? :D Α, άμα δε συμπληρώσετε τέταρτον για ξερή, φωνάξτε με. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Mη το λες αυτο , ειμαστε πολλοι πλεον !!! Κατσε να μετρηθουμε 1) Panag 2) GSX1250rider 3) 4Kings 4) intruder 5) flexible 6) dogonala 7) ...... Και χωρις τους 650αρηδες και χωρις ολα τα bandit 1250/650 Αμ πως !! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον Panag 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 +1! με 650! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Εμενα βλεπω με καταμετρησατε ηδη :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gsx1250rider 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ε καλά, άμα είναι να τις βγάζουμε έξω να τις μετράμε, εσείς την έχετε μεγαλύτερη.............. τη ροπάκλα. :lol: εισαι μοτο-lover και αυτο ειναι πανω απ ολα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Aν και ματαμετριθηκα! Παρον :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gsx1250rider 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 κερναω καφε γαλαξειδι(στα μερη μου) οταν φτιαξει ο καιρος.για κανονηστε το.ειμαι ψαρας στο φορουμ και χρωσταω κερασμα.το νου σας μονο μην μαζευτειτε παρα, παρα πολλοι γιατι τον καφε τον εχουν ακριβυνει και αυτον,μ@μω την μερκελ μου...η προταση ισχυει παντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 +1 εχω το SUZUKI GSF650 Bandit 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosgsf 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Παρών και ο γεροληστής από βόρεια....1200s μοντέλο 2004..Ανδρικός αεροελαιόψυκτος όπως συνήθιζαν να τα κάνουν παλιά αδέρφια και με σασμάν 5άρι που δεν κρεμάει στις ''σβέλτες'' τσάρκες λέμεεεεεεεεεε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 +1 gsx1250. κερναω καφε γαλαξειδι(στα μερη μου) οταν φτιαξει ο καιρος. O καιρός ειναι παραδόξος πολύ καλός και η πρόταση σου επίσης καλή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μιας και μαζευομαστε , σιγα σιγα να στησουμε και μια βολτα , εστω κοντινη π.χ μεχρι τον Ωρωπο αν και το Γαλαξειδι φανταζει ιδανικη διαδρομη . Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gsx1250rider 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Μιας και μαζευομαστε , σιγα σιγα να στησουμε και μια βολτα , εστω κοντινη π.χ μεχρι τον Ωρωπο αν και το Γαλαξειδι φανταζει ιδανικη διαδρομη . μια γκαζια δρομος ειναι,και το κομματι απο ιτεα μεχρι γαλαξειδι(14χλμ.) από τις πιο διάσημες μοτοδιαδρομές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Ειμαι κι εγω! Αλλος ενας 650αρης ληστης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Για βάλτε το ονοματάκι σας να φτιάξουμε μια λίστα να ξέρουμε... GSX1250F 1) Panag 2) GSX1250rider 3) 4Kings 4) intruder 5) flexible 6) dogonala GSX650F 1) Masif Bandit 1250 1) Bandit 650 1) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Για βάλτε το ονοματάκι σας να φτιάξουμε μια λίστα να ξέρουμε... GSX1250F 1) Panag 2) GSX1250rider 3) 4Kings 4) intruder 5) flexible 6) dogonala GSX650F 1) Masif Bandit 1250 1) Bandit 650 1) Ληστης- S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Για βάλτε το ονοματάκι σας να φτιάξουμε μια λίστα να ξέρουμε... GSX1250F 1) Panag 2) GSX1250rider 3) 4Kings 4) intruder 5) flexible 6) dogonala GSX650F 1) Masif Bandit 1250 1) Bandit 650 1) Ληστης- S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες