laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ, γι' αυτό και σας χαιρετώ όλους. Από χθες είμαι κάτοχος ενός μαύρου TDM 900 A, μοντέλο του 2010. Το μηχανάκι το πήρα με 17.000 χλμ. Το παιδί που το είχε το πρόσεχε πάρα πολύ. Μιλάμε ότι είναι σαν καινούργιο. Ήθελα να περάσω σε κάτι πιο ταξιδιάρικο - σε σχέση με το BMW F800R που είχα - και τα TDM πάντα μου άρεσαν πολύ (η YAMAHA μου αρέσει πολύ γενικότερα - μου έχει μείνει από τα πέντε χρόνια που είχα το XTX). Το παιδί που είχε το TDM ήθελε ένα μηχανάκι ακριβώς σαν το δικό μου κι εγώ σαν το δικό του. Κι επειδή κι εγώ το δικό μου το είχα σαν καινούργιο (16.000 χλμ.) .......... ......... έγινε η ανταλλαγή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος !!!!!!! και χαίρομαι πολύ που το μοιράζομαι μαζί σας. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλες βολτες λοιπον!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλες βολτες...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 αυτα ειναι νεα!ωραιος κ καλοβολτος φιλε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 καλές βόλτες !!!!!! Πολύ κ^λοφαρδία αυτό με την ανταλλαγή..... παίξε κανά τζόκερ. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Granazis 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Πολλες, καλες και ασφαλεις βολτες χαριζοντας σου αστειρευτο χαμογελο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 καλές βόλτες !!!!!! Πολύ κ^λοφαρδία αυτό με την ανταλλαγή..... παίξε κανά τζόκερ. :P Όντως Κώστα ....... με πήγε πολύ αυτή η φάση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 καλές βόλτες φιλαράκι πάντα ορθιος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλως ήρθες στο club, Καλές Βόλτες!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 καλα ταξιδια ευχομαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.503 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλόβολτος λοιπόν, απεφτος και αγρατζουνιστος πάντα, εσύ και η νταρντάνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 σουπερ, καλες βολτες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλες βολτες! Περιμενουμε φωτο ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλοταξιδο και καλες βολτες.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τυχερουληδες! βολευτηκατε και οι δυο.Καλα χιλ. να εχεις και βαλε φωτο. Στην βασιλικη μενεις? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2013 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλoβολτο και καλοστριφτο.... Οντως η ανταλλαγη ηταν λαχειο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλές βόλτες. Και γιατί δεν έπαιρνες ένα f800s/st? Είναι πιο ταξιδιάρικο το Tdm από αυτά? Πιο σύγχρονη μοτοσυκλέτα μου φαίνεται το f800. Θα ενδιέφερε να ακούσουμε τους λόγους της επιλογής σου και κάποιο συγκριτικό ανάμεσα τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλες βολτες φιλε,καλα χιλιομετρα.Ηταν η 1η επιλογη αλλα με κερδισε η HONDA για ακομα μια φορα Τυχερουληδες! βολευτηκατε και οι δυο.Καλα χιλ. να εχεις και βαλε φωτο. Στην βασιλικη μενεις? Σπυρο τι εχεις στο μυαλο σου λεγε ΤΩΡΑ ομως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Τυχερουληδες! βολευτηκατε και οι δυο.Καλα χιλ. να εχεις και βαλε φωτο. Στην βασιλικη μενεις? Ευχαριστώ πολύ !!!!! Όχι δε μένω Βασιλική, μένω στην πόλη της Λευκάδας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Ευχαριστώ πολύ !!!!! Όχι δε μένω Βασιλική, μένω στην πόλη της Λευκάδας. Σπυρο σημειωνε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 800χιλ πηγαινε ελα για 2 μερες καλα ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 800χιλ πηγαινε ελα για 2 μερες καλα ειναι... Ειπε κανεις οτι ειναι ασχημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλόβολτο και καλοτάξιδο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.925 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλόβολτο κοντοχωριανέ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλοταξιδο και αγρατζουνιστο! Πολυ με αρεσουν τα tdm!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες