StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 καλες βολτες παντα ορθιος :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 άλλος ένας χαρούμενος γιαμαχακιασ... πάντα όρθιος ... τα τδμ ποτέ δεν πεθαίνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Kαγκουρας εισαι κ πηρες tdm? Μαλλον δεν εισαι σωστος μοτοσυκλετιστης! Καλοριζικη κ παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimmis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 καλες βολτες και παντα τυχερος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλες βολτες και να το χαρεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλές βόλτες, αγρατζούνιστο και καλά χλμ να έχετε με την καινούργια σου δικυλινδρούμπα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 αλλος ενας τδμκιας...αγρατζουνιστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου. Πολύ καλή μοτοσυκλέτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Αν κρίνω από τη φωτο,είσαι και νέος μπαμπάς επομένως εύχομαι να χαίρεσαι και τα δύο σου μωρά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλες σουζες Ελα οκ, καλοβολτο το μηχανακι.. Καλη επιλογη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Ωπ.... καλοτάξιδο φίλε μου. Να το χαρείς όσο ποθείς. Πολύ καλή αγορά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Kαλορίζικο και πάντα όρθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλοτάξιδος και αγρατζούνιστος συνάδελφε! Θα είχε ενδιαφέρον να μας έκανες ένα μίνι συγκριτικό μεταξύ του BMW και του TDM! Κατά την γνώμη μου να αλλάξεις ζελατίνα αν θες να κάνεις αξιοπρεπή ταξιδάκια (όπως θα διαπιστώσεις η μαμά δεν κάνει τίποτα το ουσιαστικό...) Καλά χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiannis21 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 καλοταξιδο φιλε μου και ευχομαι να γραψεις πολλα χλμ μαζι του! btw ειχα και γω xtx και μετα πηγα σε tdm..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gsx1250rider 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 καλοτάξιδο το εργαλείο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν κρίνω από τη φωτο,είσαι και νέος μπαμπάς επομένως εύχομαι να χαίρεσαι και τα δύο σου μωρά :) Ευχαριστώ πολύ efkola για τις ευχές σου. Όχι, η φωτογραφία είναι πιο παλιά. Ο γιος μου τώρα κοντεύει τα 7. Την είχα βάλει προφίλ τα πρώτα χρόνια στο φόρουμ .... τότε που είχα το XTX. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2013 από τον laksof Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 ρε φιλε, εχεις αλλαξει nickname??? Εισαι ο παλιος giorgochef??/ ή εγραφες σαν ΛΑΚΗΣ (σκετο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλοτάξιδος και αγρατζούνιστος συνάδελφε! Θα είχε ενδιαφέρον να μας έκανες ένα μίνι συγκριτικό μεταξύ του BMW και του TDM! Κατά την γνώμη μου να αλλάξεις ζελατίνα αν θες να κάνεις αξιοπρεπή ταξιδάκια (όπως θα διαπιστώσεις η μαμά δεν κάνει τίποτα το ουσιαστικό...) Καλά χιλιόμετρα! Ευχαριστώ πολύ AlxTs. Έχει ήδη πάνω μια πιο ψηλή ζελατίνα. Θα δούμε ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ, γι' αυτό και σας χαιρετώ όλους. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος !!!!!!! και χαίρομαι πολύ που το μοιράζομαι μαζί σας. Ρε παιδι...που χαθηκες ρε χαζομπαμπα; να περνάς καλα Λακη και αφου οπως λες εχεις ενθουσιαστει και χαμογελάς με το TDM,εγω να ευχηθω πολλα πολλα χιλιομετρα και χαρές παρεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Και 2 ακράπες θέλει τώρα.. :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 ρε φιλε, εχεις αλλαξει nickname??? Εισαι ο παλιος giorgochef??/ ή εγραφες σαν ΛΑΚΗΣ (σκετο) Όχι Ηλία, αυτό το nickname έχω από το 2005 που είχα κάνει εγγραφή στο φόρουμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 καλοτάξιδο...το μοτόρι γαζώνει...να το χαίρεσαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Όχι Ηλία, αυτό το nickname έχω από το 2005 που είχα κάνει εγγραφή στο φόρουμ. Οκ τοτε, σε μπερδεψα με ενα αλλο μελος ,επισης παλιο, που εχει χαθει. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλοριζικο και καλοταξιδο. Και καλη επανοδο στο φορουμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Ρε παιδι...που χαθηκες ρε χαζομπαμπα; να περνάς καλα Λακη και αφου οπως λες εχεις ενθουσιαστει και χαμογελάς με το TDM,εγω να ευχηθω πολλα πολλα χιλιομετρα και χαρές παρεα Χαχαχαχαχα ........ τη στιγμή που ανέβαζα το θέμα, εσένα σκεφτόμουν. Έλεγα μέσα μου ....... θα το δει ο mAthosalas και θα μου πει ... "εεε που είσαι εσύ ρε; ..... χάθηκες ......." 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες