ZoZeFiNa 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 milles d' excuses αλλα ήταν αδύνατον να μην τις βάλω... (δεν ξέρω καν αν υπάρχουν πραγματικα..) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 άθλιες x 2.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 milles d' excuses αλλα ήταν αδύνατον να μην τις βάλω... (δεν ξέρω καν αν υπάρχουν πραγματικα..) ΑΝ φτάσω σ' αυτό το σημείο παρακαλώ πυροβολήστε με . χαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Οι μπότες με τακούκι στιλέτο είναι και γαμώ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 milles d' excuses αλλα ήταν αδύνατον να μην τις βάλω... (δεν ξέρω καν αν υπάρχουν πραγματικα..) Καλά αυτή η αριστερή με το στιλέτο, για να βγεί σε παραγωγή, θα πρέπει να έχει τουλάχιστων 1000 ευρώ. Μόνο το πατρόν που χρειάζεται θα θέλεις μια βδομάδα για να το δημιουργήσεις. Το άλλο μόνο γυναικείο δεν θα το 'λεγα. Μια ερώτηση μόνο προς εσάς τις γυναίκες.... Το ψιλό τακούνι σαν την δεύτερη επιλογή της isis, δεν θα σας ενοχλούσε όταν θα βάζατε το πόδι σας, πάνω στον μαρσπιέ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Μια ερώτηση μόνο προς εσάς τις γυναίκες.... Το ψιλό τακούνι σαν την δεύτερη επιλογή της isis, δεν θα σας ενοχλούσε όταν θα βάζατε το πόδι σας, πάνω στον μαρσπιέ ? δεν τίθεται θέμα με το μαρσπιέ εφόσον είναι πλατφόρμα αλλά με το κατα πόσο το πόδι αυτής που το φοράει είναι συνηθισμένο στο τακούνι... τίποτα άλλο... προσωπικά πολλές φορές οδηγώ με τα αθλητικά έχοντας το μετατάρσιο στο μαρσπιέ και ουσιαστικά το πόδι έχει την ίδια κλίση σαν να φοράει τακούνι, απλά δεν φοράει εκείνη την ώρα και δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένη κλίση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 έχοντας το μετατάρσιο στο μαρσπιέ ποιο ειν' τουτο παλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 ποιο ειν' τουτο παλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) αν οι 2ες εχουν προστασιες οσο καποιες αλλες που σκεφτεσαι και δεν κανεις υποχωρηση στον τομεα ασφαλεια φυσικα να παρεις αυτες που σου αρεσουν το αν αρεσουν σε μενα η στον καθε ενα εδω μεσα στα φρυδια σου Μα το αν αρέσουν σε εμάς έχει σημασία! Και όχι μόνο για τις μπότες αλλά για την οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση που θα κάνουν πάνω τους, από το ξύρισμα στο make up και στις κοντές φουστίτσες! Και αντίστροφα μην πεί κανένας ότι φτιάχνει το μάλλι για να το γουστάρουν οι αντρες!!! θα πέσει πέλεκυς! Υ.Γ μην ακούσω τίποτα εκφράσεις του τύπου "οτι εγω το κάνω για τον εαυτό μου και για να νιώθω εγω καλά και μπλα μπλα μπλα μπλα" Νιώθεις καλά επειδή υπάρχει το άλλο φύλλο για να θαυμάσει τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχεις κανει στον εαυτό σου! Και αυτός είναι ο μόνος λόγος που νιώθεις και όλοι μας νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας οταν είμαστε σε "τσίλικο" mode έτοιμοι για έξω! EDIT: και για να συνεισφέρω και στο θέμα Isis, θεωρώ πως οι δεύτερες είναι Too much, και οι πρώτες όχι τόσο θηλυκές όσο θα ήθελα. Τα dainese που σου πρότειναν προηγουμένως πιστεύω πως είναι η χρυσή τομή ανάμεσα στην καγκουριά και στην ασφάλεια! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον zampination Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Μα το αν αρέσουν σε εμάς έχει σημασία για τις γυναίκες... Και όχι μόνο για τις μπότες αλλά για την οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση που θα κάνουν πάνω τους, από το ξύρισμα στο make up και στις κοντές φουστίτσες! Και αντίστροφα μην πεί κανένας ότι φτιάχνει το μάλλι για να το γουστάρουν οι αντρες!!! θα πέσει πέλεκυς! Υ.Γ μην ακούσω τίποτα εκφράσεις του τύπου "οτι εγω το κάνω για τον εαυτό μου και για να νιώθω εγω καλά και μπλα μπλα μπλα μπλα" Νιώθεις καλά επειδή υπάρχει το άλλο φύλλο για να θαυμάσει τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχεις κανει στον εαυτό σου! Και αυτός είναι ο μόνος λόγος που νιώθεις και όλοι μας νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας οταν είμαστε σε "τσίλικο" mode έτοιμοι για έξω! κοίτα σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο... αλλά σκέφτεσαι σαν άντρας... μια γυναίκα όταν κυκλοφορεί στο δρόμο τι προσέχει περισσότερο? πως ντύνονται οι αντρες ή πως ντύνονται οι γυναικες? ένας άντρας τι προσέχει στο δρόμο αντίστοιχα?? Οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος. Αυτό που είπες ισςχύει σε ένα ποσοστό ΑΛΛΑ μέχρι εκεί... μετά παίζουν και άλλοι παραγοντες στο μυαλό/τις αποφάσεις και τις επιθυμίες μιας γυναίκας που είναι far too complicated for you! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 άθλιες x 2.... μίλα πες κατι..βαλε τα πραγματα στη σωστη τους υποσταση...αμαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 κοίτα σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο... αλλά σκέφτεσαι σαν άντρας... μια γυναίκα όταν κυκλοφορεί στο δρόμο τι προσέχει περισσότερο? πως ντύνονται οι αντρες ή πως ντύνονται οι γυναικες? ένας άντρας τι προσέχει στο δρόμο αντίστοιχα?? Οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος. Αυτό που είπες ισςχύει σε ένα ποσοστό ΑΛΛΑ μέχρι εκεί... μετά παίζουν και άλλοι παραγοντες στο μυαλό/τις αποφάσεις και τις επιθυμίες μιας γυναίκας που είναι far too complicated for you! :P Αυτό που λές είναι η ζήλια κάποιου για την εμφάνιση του άλλου, και πηγή αυτής της ζήλιας είναι το πόσο ποθητή/ος είναι ένα άτομο στους τρίτους. Αλλά η πηγή παραμένει η ίδια! Η αρεστότητα του ενος φύλλου προς το άλλο και το αντίστροφο! Αυτός είναι ο λόγος που η κοπέλα που κοιτάς έχει ντυθεί τόσο καλά και ταυτόχρονα ο λόγος που την κοιτάς είναι επειδή αυτή νοιάστηκε για το τι αρέσει στους άντρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Μονο σε εμενα οι 2ες φαινονται αθλιες αισθητικα σε σχεση με τις πρωτες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Αυτό που λές είναι η ζήλια κάποιου για την εμφάνιση του άλλου, και πηγή αυτής της ζήλιας είναι το πόσο ποθητή/ος είναι ένα άτομο στους τρίτους. Αλλά η πηγή παραμένει η ίδια! Η αρεστότητα του ενος φύλλου προς το άλλο και το αντίστροφο! Αυτός είναι ο λόγος που η κοπέλα που κοιτάς έχει ντυθεί τόσο καλά και ταυτόχρονα ο λόγος που την κοιτάς είναι επειδή αυτή νοιάστηκε για το τι αρέσει στους άντρες! ... είπε ένας άντρας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 ... είπε ένας άντρας! Εσύ πως το βλέπεις δηλαδή? Μπας και μάθουμε και τίποτα παραπάνω να έχουμε ενα αβαντάζ! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εσύ πως το βλέπεις δηλαδή? Μπας και μάθουμε και τίποτα παραπάνω να έχουμε ενα αβαντάζ! B) κοίτα η γυναικεία σκέψη δύσκολα αποτυπώνεται σε αράδες ενος ποστ... σε καμιά συνάντηση ανοιξε το θέμα και θα το συζητήσουμε! ^_^ ουπς... τώρα είδα ότι μένεις μακρυά... ε νταξ... όταν βρεθείς Αθήνα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2013 από τον vaelsod 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
figomigo 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Κανένα θηλυκό δεν υπάρχει να εκφέρει άποψη; :( pali solo patates Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkk1983 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 εάν δεν έχεις πρόβλημα με το ύψος της μηχανής σου,γνώμη μου είναι να πάρεις τις δεύτερες από άποψη εμφάνισης και τιμής βεβαίως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 μόνο και μόνο από την καθαρή επιφάνεια που πατάει στο έδαφος πας δαγκωτό για τις πρώτες. Πολύ σημαντικό να έχει σόλα -και όχι δείγμα σόλας- Από εκεί και πέρα αν και το θέμα είναι υποκειμενικό, νομίζω πως η δεύτερη επιλογή δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο από άποψη θυλιηκότητας (με λιη με πιάνiεις ? :D ). Αν παρ΄όλα αυτά σου αρέσουν οι τακουνούμπες, απλά αγοράζεις τις πρώτες και κουβαλάς μαζί το βαρύ πυροβολικό Με άλλα λόγια η πρώτη επιλογή κερδίζει με διαφορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Κανένα θηλυκό δεν υπάρχει να εκφέρει άποψη; :( pali solo patates μα κανενα όμως... παλι τεστοστερόνη μύρισε... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 ... παλι τεστοστερόνη μύρισε... -_- μπα...η μασχαλη των μπρουταλε ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Μια ερώτηση μόνο προς εσάς τις γυναίκες.... Το ψιλό τακούνι σαν την δεύτερη επιλογή της isis, δεν θα σας ενοχλούσε όταν θα βάζατε το πόδι σας, πάνω στον μαρσπιέ ? Γιατι να τις ενοχλει;;;; ισα ισα που 'βοηθαει' για το σωστο πατημα με τις μυτες πανω στο μαρσπιε, το πατημα με φτερνα ειναι απλα λαθος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 To 2o πιο πολυ σε φαση industrial goth μου κανει παρα μοτοσυκλετιστικο... κατι τετοια φοραγαν στο underworld club στην ομόνοια.... Ψηφίζω Νο 1! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Γιατι να τις ενοχλει;;;; ισα ισα που 'βοηθαει' για το σωστο πατημα με τις μυτες πανω στο μαρσπιε, το πατημα με φτερνα ειναι απλα λαθος.... Δεν καταλαβαίνω, σε τι θα βοηθήσει απ΄ το να μην υπάρχει το τακούνι ? Έχω την αίσθηση πάντως, ότι η περίπτωση μεγάλης διαδρομής με την μηχανή και με τέτοιες μπότες, μπορεί να επιφέρει κάποιο "τράβηγμα" στους μυς λόγο της συνεχούς κλίσης του ποδιού προς τα εμπρός και της μικρής ευχέρειας της κίνησης αυτού. Δεν ξέρω, σκέψεις κάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Δεν καταλαβαίνω, σε τι θα βοηθήσει απ΄ το να μην υπάρχει το τακούνι ? Έχω την αίσθηση πάντως, ότι η περίπτωση μεγάλης διαδρομής με την μηχανή και με τέτοιες μπότες, μπορεί να επιφέρει κάποιο "τράβηγμα" στους μυς λόγο της συνεχούς κλίσης του ποδιού προς τα εμπρός και της μικρής ευχέρειας της κίνησης αυτού. Δεν ξέρω, σκέψεις κάνω. Αν και τωρα ειμαστε εκτος θεματος παμε μια στα γρηγορα, το 'βοηθαει' το λεω με την εννοια οτι οταν φοραει μια γυναικα γοβα - τακουνι, δινει στο ποδι την κλιση που πρεπει να εχει και επανω στο μαρσπιε, θα βαλω μια- δυο φωτο να το δεις τι εννοω, το σωστο πατημα στα μαρσπιε ειναι με τις μυτες, οταν λοιπον παταμε ετσι, αυτοματος το ποδι ειναι σα να 'φοραει' γοβα, ετσι και ειπα το 'βοηθαει', δηλ η γοβα σε αναγκαζει να μαθεις να πατας με τις μυτες οπου ειναι και στο σωστο! Εκτος απο το θεμα ασφαλεια για καλο πατημα στον δρομο (που χανεται αν φοραει γοβα μια γυναικα οδηγος, και αυτοματος για εμενα κανει απαγορευτικη την χρηση της), νομιζω πως η γοβα θα μπορουσε να χρησιμοποιειθει για οδηγηση. υ.γ. δεν εχω χρονο να βρω φωτο με αυτο που ηθελα, αναγκαστικα εβαλα απο gp, ομως το πατημα ειναι το σωστο, δεν ειναι μονο για αγωνιστικη οδηγηση, ειναι απλα το σωστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες