Jimi jo 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Για τι μηχανάκι είναι τα ελατήρια; Για το Crypton X μου Οδυσσέα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimi jo 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) :D Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 από τον Jimi jo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 επιτελους βολτααααα!!! μετα απο 20 μερες απραξιας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) ανταμωσαμε μετα απο 4+ μηνες... την ξεκουκουλωσα,την εβαλα μπροστα,πηρε με την πρωτη(!)βρυχηθικε κανα 10 λεπτο,βροντηξε,μπουμπουνησε,την χαιρετησα και την ξανασκεπασα.. και με πηρε το παραπονο.. ποτανα ξενητια! ουτε στον εχθρο μου αυτο που περναω... να χει τη ΜΗΧΑΝΑΡΑ των ονειρων του και να μη μπορει να τη χαρει!γμτ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 από τον Στέργιος Βήχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Teogan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 πηγα στον μηχανικο γιατι μου κανει κατι κολπακια και μου ειπε περιπου τι φταιει αλλα θα το παω αυριο να μου πει σιγουρα τι εχει....:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 της εβαλα καινοριες πισω σιαγωνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Σήμερα είχε δωράκι,ήρθε επιτέλους το κωλοφάναρο,και μια βούρτσα για την αλυσίδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 μια πολυ παγωμενη βολτα και αλλαγη παραφλου γιατι σαν να παγωσε ο καιρος αποτομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2013 Αγορασα καινουργιες βασεις για βαλιτσες για την αφρικανα μου και ενα ελατηριο hyperpro για την πισω αναρτηση.. να δω ποτε θα βρω χρονο για να της τα τοποθετησω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Σήμερα με άφησε προσωρινά από μπαταριά και θέλοντας να το πάω στον μάστορα αγγάρεψα τον αδελφό μου με την πάπια, εκεί άρχισε το κακό διότι δεν μπορούσε να με πάει πατιρακι και καταντήσαμε να δένουμε το Honda πίσω από ένα kiss 2 και μέσα στην βιασύνη την πιάσαμε από την σχάρα και λίγο τα χρόνια, το φόρτωμα και τα απότομα γκάζια φτάνοντας στον μηχανικό προσέξαμε ότι έσπασε το υποπλαισιο από το παπί άστα να πάνε σειρά είχε το Honda το οποίο για κάποιο παράξενο λόγο πείρε μονό του. Δηλαδή τι ήθελε να καταστρέψει την πάπια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Εαν σου εμεινε απο μπαταρια επρεπε να το βαλεις σκαστο να ξεμπερδευεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Δεν επερνε για αυτο εγεινε ολο αυτο το τραβαλο οταν πειρε στον μηχανικο το κειτουσα σαν δαιμονισμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 δεν ξεκινούσε ούτε με σκάσιμο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 οχι μου εβγαλε την ψυχη το ανεβα κατεβα στης ανηφορες-κατηφορες για αυτο απορισα οταν πειρε μετα αφου περειμενα να ειναι κανενα μπουζι βραχυκυκλωμενο αλλα τζιφος, τι να πω δεν ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 μαλλον ηταν μπουκωμενο, ειπαμε τα καρμπ τωρα με τετοιο καιρο ειναι ευαισθητα, παντα ξεκινημα με τσοκ κι αν δεν παιρνει για καποιο λογο, μεσα το μανουαλ λεει ανοιξτε τερμα το γκαζι και μιζαρετε μεχρι να παρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 την έβαλα μπροστά μετά από μία εβδομάδα.Ζορίστηκε λίγο,πιθανολογώ λόγο του καιρού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2013 Μια καλη βολτιτσα και παγωσα για να ειμαι ειλικρινης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 ΤΠΤ ακόμα omg κοντεύω να σκάσω...γαμώ το μάτι μου πφφφ -.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskost86 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 κρύα παγωμένη βόλτα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Χθες την έπλυνα, την γυάλισα, της έβαλα και άρωμα φράουλα και σήμερα η γειτόνισσα αποφάσισε να πετάξει τα μπουγαδόνερα πάνω στην μηχανή μου. Ρε ουστ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Την πηρα μαζι μου στην δουλεια.. Πιστη οπως παντα, δεν μου εκανε ναζακια, ακομα και οταν την ζορισα λιγακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 Ξαναεβαλα το Kn πανω,τσεκαρα πιεσεις,λαδωσα αλυσιδα. Μετα θα παω να βαλω βενζινη 100αρα μαζι με ακετονη για να καθαρισει το συμπαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 έβγαλα το καπάκι από το μπροστά γρανάζι το καπάκι,καθάρισα και λάδωσα την αλυσίδα.Παναγία μου τι έβγαλε το μπροστά γρανάζι.... Αυτό που δε μου άρεσε όμως είναι πως κάθε λίγες περιστροφές κάνει ένα πήδημα η αλυσίδα μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2013 της αγορασα ενα γρασακι σπρει της μπελ ραυ. να δουμε τι λεει. και το σημαντικότερο 1ασετ λαστιχα michelin pilot street Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες