ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Παραληφθησαν 2 κλειδακια τυπου Kawasaki γνησια απο τα βαθη της Κινας με κοστος 3,7e! Πιο πολλα πηρε ο κλειδαρας για να τα αντιγραψει! 8e για 2 κλειδακια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamaha135 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Γεια σας παιδιά ψάχνω για adia κυκλοφορίας για το DT50 δεν ξέρει τίποτα για να βρουme Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Αρχίσαμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Γεια σας παιδιά ψάχνω για adia κυκλοφορίας για το DT50 δεν ξέρει τίποτα για να βρουme ρωτα αυτον που κλαει το dt του να σου τη δωσει. :tooth: :popcorn: :popcorn: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 ρωτα αυτον που κλαει το dt του να σου τη δωσει. :tooth: :popcorn: :popcorn: μα τους αλητες!τα παλιοπαιδα.αφου ξερουν οτι χωρις τα χαρτια το μηχανακια μας ειναι αχρηστο γιατι δεν τα αφηνουν μεσα στο μηχανακι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 ρε βγαλτε τα μοτορια οξω... μηπως λιωσουν φοβομαστε? προσωπικα μου ειναι αδυνατον να βγαζω την μηχανη οταν βρεχει γιατι απλα η δουλεια μου απεχει 15 χλμ απο εκει που μενω και δεν μενω σε πολη αλλα σε επαρχια που σημαινει βροχη+επαρχιακοι δρομοι= η μουσκεμα θα γινω μεχρι να παω η θα γινει καμια στραβη με κανα προβατο σκυλι η ανθρωπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Σημερα η δικια μου ξεκουραζετε μιας και δουλευω αλλα εχθες με τη βροχουλα εκανε μια ωραιοτατη βρεγμενη βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Παραληφθησαν 2 κλειδακια τυπου Kawasaki γνησια απο τα βαθη της Κινας με κοστος 3,7e! Πιο πολλα πηρε ο κλειδαρας για να τα αντιγραψει! 8e για 2 κλειδακια! Και γνήσια, ΚΑΙ από τα βάθη της Κίνας! Μου αρέσει! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Και γνήσια, ΚΑΙ από τα βάθη της Κίνας! Μου αρέσει! :P :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Το τύπου Kawasaki, γιατί το προσπέρασες ε; Πως λέμε γνήσιο αντίγραφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Παρελήφθησαν νέοι καθρέπτες και θα τοποθετηθούν αργότερα μέσα στη μέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Την σκούπισα από τα νερά με τις παλιοβροχές, μικροΐνες forever ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 για τα κλειδια ενδιαφερομαι και εγω γιατι ειμαι με 1 και το προσεχω σαν τα ματια μου!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Μόνο μην φτάσεις στο σημείο να ενδιαφέρεσαι για κλειδαριά.... δράμα η κατάσταση :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Μόνο μην φτάσεις στο σημείο να ενδιαφέρεσαι για κλειδαριά.... δράμα η κατάσταση :( τελικα τι εκανες με την κλειδαρια σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 τελικα τι εκανες με την κλειδαρια σου? Βρήκα απίστευτο site με όλα τα original parts και με σχεδιαγράμματα. Επειδή δεν βλέπω να βρίσκω μεταχειρισμένη, μάλλον θα παραγγείλω απο εκεί πέρα. Βγαίνει στα 180 ευρώ βέβαια αλλά εδώ που φτάσαμε. Θα το ψάξω ακόμα λίγο μπας και κάτσει κανα μεταχειρισμένο βέβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Ειδα στον υπνο μου οτι οδηγουσα ενα triumph τρικυλινδρο ss που ομως ειχε μπουκωμενες εξατμισεις και δεν πηγαινε πολυ καλα. Πολυ αβολο και ενιωθα διαρκως οτι θα πεσω. Αυτο μετραει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 εγω στον υπνο μου ρε φιλε με βλεπω πανω στο σουδικο κανονι να περνω σουζα απο τη λ. βουλιαγμενης μεχρι τη βαρκιζα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Άρχισα να φοράω στην GP12 τα χειμωνιάτικά της! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Άρχισα να φοράω στην GP12 τα χειμωνιάτικά της! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Παρελήφθησαν νέοι καθρέπτες και θα τοποθετηθούν αργότερα μέσα στη μέρα. Δωσε καμια λεπτομερεια, ψαχνω και εγω κατι να διωξω απο πανω μου την ασχημια των μαμα καθρεπτων..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Δωσε καμια λεπτομερεια, ψαχνω και εγω κατι να διωξω απο πανω μου την ασχημια των μαμα καθρεπτων..... http://www.ebay.com/itm/400542131560?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 κάνουν για όλα τα μηχανάκια με διάμετρο 8 και 10mm. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Δωσε καμια λεπτομερεια, ψαχνω και εγω κατι να διωξω απο πανω μου την ασχημια των μαμα καθρεπτων..... Έχει κι εδώ αρκετούς καθρέφτες και φθηνούς. http://dx.com/c/car-accessories-799/motorcycle-gadgets-720/motorcycle-parts-757 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Βρήκα απίστευτο site με όλα τα original parts και με σχεδιαγράμματα. Επειδή δεν βλέπω να βρίσκω μεταχειρισμένη, μάλλον θα παραγγείλω απο εκεί πέρα. Βγαίνει στα 180 ευρώ βέβαια αλλά εδώ που φτάσαμε. Θα το ψάξω ακόμα λίγο μπας και κάτσει κανα μεταχειρισμένο βέβαια. εχει γενικα oem honda? αν ναι στειλτο μια γιατι χρειαζομαι κι εγω κανα 2 πραγματακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες