Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Το λοιπόν, μιας και με βοήθησε το φόρουμ να πάρω μια κάποια απόφαση, νομίζω ότι είναι ώρα να αρχίσω να μοιράζομαι λίγα πράγματα. Honda CBR650F πήρα τελικά, δυστυχώς η γραφειοκρατεία με καθυστέρησε ΠΑΡΑ πολύ και έχασα όλο το καλοκαίρι. Αλλά ότι προλάβω τις μέρες που θα έχει καλό καιρό πριν αναγκαστώ να την κλείσω μέχρι του χρόνου σε κάποιο γκαράζ.

Βραδυνή βόλτα στους μικρούς δρόμους των Άλπεων, συγχωρήστε με που βάζω σύνδεσμο από το IG, αλλά βαριέμαι να περάσω τώρα αρχεία στο λάπτοπ

https://www.instagram.com/p/C__nTvjM8TI/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 10 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε:

Το λοιπόν, μιας και με βοήθησε το φόρουμ να πάρω μια κάποια απόφαση, νομίζω ότι είναι ώρα να αρχίσω να μοιράζομαι λίγα πράγματα. Honda CBR650F πήρα τελικά, δυστυχώς η γραφειοκρατεία με καθυστέρησε ΠΑΡΑ πολύ και έχασα όλο το καλοκαίρι. Αλλά ότι προλάβω τις μέρες που θα έχει καλό καιρό πριν αναγκαστώ να την κλείσω μέχρι του χρόνου σε κάποιο γκαράζ.

Βραδυνή βόλτα στους μικρούς δρόμους των Άλπεων, συγχωρήστε με που βάζω σύνδεσμο από το IG, αλλά βαριέμαι να περάσω τώρα αρχεία στο λάπτοπ

https://www.instagram.com/p/C__nTvjM8TI/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Καλοτάξιδο και παντα όρθιος! 

+1 από εμένα για το κομμάτι στο ποστ του Instagram...μου θύμησες ωραίες αναμνήσεις 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλη μια βραδινή βόλτα σήμερα, αλλά ήταν τέρμα σκοτάδια και δεν έβγαινε φωτογραφία, ούτε με νυχτερινή λήψη. Οδήγησα σε έναν ορεινό δρόμο προς Μπρέγκενζ, στροφές κι έτσι αλλά με πολύ καλή ποιότητα οδοστρώματος.

Αυτό που παρατηρώ σε μένα, είναι ότι τελικά δεν μπορώ να οδηγήσω σωστά. Πολλές δικαιολογίες θα μπορούσα να παραθέσω: ήταν βράδυ, είναι διαδρομή που κάνω δεύτερη φορά, έκανε κρύο και δεν είχα ντυθεί αρκετά καλά, είναι καινούρια η μηχανή και δεν την έχω μάθει ακόμα... Αλλά για μένα είναι εμφανές ότι έχω θέμα με το να οδηγήσω σωστά. Δεν είχε τρομερές στροφές, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο δρόμος στο συγκεκριμένο κομμάτι ήταν και εντελώς έρημος λόγω της ώρας, που σημαίνει ότι είχα δύο ρεύματα δικά μου και πάλι δεν μπορούσα να ελέγξω σωστά τη μηχανή.

Σε κάθε περίπτωση, ήταν ωραία βόλτα, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισα. Λίγο καθαρός αέρας δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θυμάμαι καλά, στην Γερμανία δε μένεις; Η ADAC νομίζω προσφέρει ακόμα μαθήματα σε ελεγχόμενες συνθήκες και σε καλές τιμές. Αν έμενα πιο κοντά θα τους είχα τιμήσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν πρώτοανέβηκα στο Vstrom ήμουν στην ίδια φάση με εσένα, αμφιβολία για την οδήγηση. Κάτι το οποίο ενισχύθηκε όταν έπεσα σταματημένος σχεδόν.

Διασταύρωση με ελαφριά ανηφόρα, άφησα τον συμπλέκτη χωρίς να δώσω αρκετές στροφές με αποτέλεσμα να σβήσει...και επειδή είχα ήδη πάρει μια κλίση, έπεσα. 

Εγώ προσωπικά ξεκίνησα με πιο ευκολες διαδρομές, και χιλιόμετρο στο χιλιόμετρο αρχισα να του παίρνω τον αέρα. Αν υπάρχει κάποιο riding school εκεί αξίζει 1000% να πας μια βόλτα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 ώρες, το μέλος 2noob2furious έγραψε:

Αν θυμάμαι καλά, στην Γερμανία δε μένεις; Η ADAC νομίζω προσφέρει ακόμα μαθήματα σε ελεγχόμενες συνθήκες και σε καλές τιμές. Αν έμενα πιο κοντά θα τους είχα τιμήσει

Επειδή είναι λίγο περίεργη η περιοχή που ζω, θα ψάξω να βρω σε ποιες περιοχές υπάρχει τέτοια σχολή και θα δω από του χρόνου. Τώρα μένει με το ζόρι ένας μήνας που θα έχω τη δυνατότητα να οδηγήσω και μετά θα πρέπει να παραδώσω πάλι πινακίδα στην ασφάλεια για τον χειμώνα.

Είμαι σε έδαφος Αυστρίας, αλλά μόνη είσοδος-έξοδος είναι από Γερμανία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο το εργαλείο, οταν είχα πάρει κάποτε για ένα μικρό διάστημα ένα CB600f (hornet) και προερχόμενος από το XR400R, δεν μπορούσα να στρίψω δε διαδρομές που με το XR έμπαινα γρήγορα, είχα απογοητευτεί με τις οδηγικές μου ικανότητες, αλλά κάνοντας χαλαρές βόλτες χωρίς να το πιέζω το συνήθισα σε σύντομο χρόνο και μου έκανε εντύπωση το ποσο ευκολοδήγητο τελικά ήταν, πήγα σε εντελώς διαφορετικής γεωμετρίας μηχανή και μου φάνηκε απότομη η αλλαγή, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην πιέζεις για να γίνεις γρήγορος στα στροφιλίκια, θα έρθει όταν δέσει  η σχέση σου με τη μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα