hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2022 (τροποποιήθηκε) χθές μία βολτούλα κάπου στην δύση και τότε κατάλαβα πόσο μαρέσει αυτό το μηχανάκι, ίσως ποιο πολύ απο ότι είχα μέχρι σήμερα . Την έβγαζα φωτό και έλεγα μέσα απο τα δόντια μου... ''ρε τί όμορφο μηχανάκι είσαι γαμώ το σπίτι μου''.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2022 από τον hraklis 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2022 ενταξει αλλά το σπίτι σου δε φταίει σε κάτι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2022 Του έβαλα αεροτομή για downforce γιατί είναι πολλά τα άλογα και σπινιάρει. 5 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saraptsis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2022 Την 25/1/2013 at 2:24 ΜΜ, το μέλος brutos έγραψε: ...κλεμμένο το θέμα από άλλο φόρουμ... Το μόνο που έκανα σήμερα είναι με το που ξύπνησα μια μικρή βολτούλα 1-2 χιλ και μετά λάδωσα την αλυσίδα. Εσύ τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα; , Έχω ένα πρόβλημα έχω ένα Suzuki Burgman του 2001 μοντέλο Θα ήθελα να μάθω πού βρίσκεται ο ανορθωτής μπορείτε να με βοηθήσετ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2022 Επιτέλους βόλτα μετά από πολυυυυυ καιρό 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.718 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2022 Σήμερα έλυσα και καθάρισα το σώμα ψεκασμού. Είχε κάποια θέματα με το ρελαντί τον τελευταίο καιρό, είπα να κάτσω να το λύσω, να καθαριστεί καλά μπας και στρώσει. Του είχα ρίξει κάποτε σπρέι, αλλά δεν το είχα λύσει ποτέ ολόκληρο να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά. Έβγαλα τις ντίζες γκαζιού Αποσύνδεσα τα φισάκια του TPS και της βαλβίδας ρελαντί (ISC valve). To TPS δεν κάνει να βγει εντελώς, εκεί μέσα είναι και οι αισθητήρες πίεσης και θερμοκρασίας αέρα (IAP/IAT) και όλα αυτά έρχονται με συγκεκριμένη ρύθμιση από το εργοστάσιο. Η βαλβίδα ρελαντί δεν έχει θέμα, αλλά προσεκτικά. Αφού τελείωσα με αυτά, ξεβίδωσα τις δυο βίδες που το κρατάνε στον λαιμό και το αφαίρεσα Από την μπροστινή μεριά δεν ήτανε τόσο άσχημα, πίσω από την πεταλούδα όμως ήτανε κατράμι. Η δίοδος ρελαντί και η βαλβίδα ρελαντί δεν ήτανε σε καλύτερη κατάσταση Η βαλβίδα ρελαντί: Τα καθάρισα με σπρέι όσο πιο καλά μπορούσα Ειδικά η πίσω μεριά ξεβρώμισε αρκετά, όπως και η δίοδος ρελαντί και η πεταλούδα Και από την βαλβίδα έφυγε μπόλικη μάκα...με ένα μαλακό πανάκι και χαλαρές κινήσεις καθάρισε αρκετά μπορώ να πω Καθάρισα και τον λαιμό εισαγωγής όσο μπορούσα Αφού τα καθάρισα όλα, ξανακούμπωσα τον μηχανισμό της βαλβίδας, ταίριαξα το σώμα στον λαιμό και πέρασα ξανά τις ντίζες. Όλα έτοιμα! Το έβαλα μπρος, το άφησα κάνα 10λεπτο να φύγει ότι υγρό έμεινε μέσα και έριξα λίγο σπρέι στην ένωση λαιμού-σώματος να δω αμα το τραβήξει. Δεν τράβηξε από κάπου, άρα δεν τραβάει και αέρα, κούμπωσε σωστά. Το ρελαντί έστρωσε, η απόκριση στο γκάζι είναι άμεση και στις χαμηλές και στο άνοιγμα το μηχανάκι πάει καλύτερα. Like new! 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Osprio 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2022 Είπα να κάνω μια βόλτα για να ξεμπουκώσω το CBF1000. https://youtu.be/c-9ICJ46eTE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 578 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2022 Αλλαγή τρόμπας φρένου(τοποθετήθηκε brembo rc 17) και μανέτας συμπλέκτη(τοποθέτηκε pp tuning σπαστή). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 Άμα είναι οι μηχανές των αλλονώνΕ, μετράει; Πήγα κι έκανα test ride το X-ADV και το Rebel 500. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος costikos έγραψε: Πήγα κι έκανα test ride το X-ADV ... Δεν είμαι σκουτεράς αλλά το έχω δει στον δρόμο και εντυπωσιάστηκα. Για πες, για πες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2022 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Δεν είμαι σκουτεράς αλλά το έχω δει στον δρόμο και εντυπωσιάστηκα. Για πες, για πες. ΔΕΝ είναι σκούτερ Ειναι... απολαυστικό. Κάθεσαι ψηλά, το κέντρο βάρους είναι χαμηλά κι είναι πολύ ζυγισμένο. Μόλις ξεκινήσουν να γυρνάνε οι ρόδες, ξεχνάς να πατήσεις κάτω. Οι ταχύτητες ανεβαίνουν-κατεβαίνουν ποοολύ γλυκά, άμα καρυδώσεις το γκάζι, κάνει κατεβασιά καί δίνει. Το μόνο που θυμίζει σκούτερ είναι οτι τα πόδια πάνε λίγο πιό μπροστά απ ότι θα πρεπε. Καλύτερο απ ότι περίμενα. Εντάξει , είναι λίγο βαρύ για πόλη αλλά ΟΚ. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2022 από τον costikos 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2022 Το ypvs δεν δούλευε ζωηρά τελευταία στο άνοιγμα του διακόπτη. Από χτες το βράδι ξεκίνησε ως δια μαγείας να λειτουργεί σωστά. Μέτρησα το κύκλωμα φόρτισης και την μπαταρία για καλό και για κακό και όλα είναι εντάξει. Επίσης παρατήρησα ότι οι τσιμουχες και τα λαστιχακια που είχα αλλάξει προ μηνών, κάνουν δουλειά καθώς κάτι χαζές διαρροές ελαίου κιβώτιο ταχυτήτων σταμάτησαν. Κατά τα άλλα συνεχίζεται η περιπέτεια στο νησί, θα προσπαθήσω να ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες με δίκυκλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KateNikolaou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2022 Έχω βαρεθεί να την έχω στο συνεργείο κι ακόμα τπτ Έχει περάσει πάνω από μήνας που την έχω για επισκευή και έχω λαλήσει. Ψάχνω παράλληλα και για ποδήλατο, γιατί το αμάξι, ίσα που το κουνάω με τις βενζίνες εκεί που φτάσανε. Επίσης έρχεται τον Ιούλιο και η ριμάδα η ανανέωση του ασφαλιστηρίου και δεν ξέρω τι να κάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2022 Επειδή δεν είμαι Αθήνα αυτή την περίοδο, δεν έχω τη μηχανή μου. Ως εκ τούτου, επειδή η κατάθλιψη παλεύει με νύχια και με δόντια να κερδίσει, νοίκιασα μια μηχανή από εδώ και έκανα μερικές βόλτες για ένα τετραήμερο. Βρίσκομαι Σαντορίνη από τέλη Μαρτίου και θα μείνω μέχρι τέλη Ιουλίου. Βρήκα ένα γραφείο που να νοικιάζει μοτοσυκλέτες και όλως τυχαίως είχε στον κατάλογο μια BMW GS310. Και λέω όλως τυχαίως, γιατί σε παλαιότερη ανάρτηση είχα ρωτήσει άποψη για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, καθώς μου είχε γυαλίσει και σκεφτόμουν να την πάρω ως upgrade από το CBF. Είμαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται να περιγράψω σε σας εδώ το τι ανακούφιση ήταν αυτές οι τέσσερις μέρες. Πραγματική λύτρωση. Δυστυχώς δεν έχει δρόμους που να μπορείς να το ανοίξεις τέρμα στη Σαντορίνη, οπότε αρκέστηκα στα 140 που επέτρεπαν οι συνθήκες, όταν ήταν άδειοι οι δρόμοι. Μου έχει λείψει πάρα πολύ να κάνω βόλτες με μηχανή. Εάν καταφέρω, θα ανεβάσω και φωτογραφίες κάποια στιγμή, έχω και βίντεο από τις διαδρομές μου, αλλά καλύτερα να μην τα βγάλω παραέξω. Τώρα δυστυχώς θα πρέπει να αποχωριστώ και το CBF καθώς ο δρόμος μου με πάει Ευρώπη. Μόλις γυρίσω Αθήνα θα πρέπει να κάνω γρήγορα τις διαδικασίες για να πουλήσω τη μηχανούλα εκείνη. Εάν ξέρετε κάποιον που να ενδιαφέρεται, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2022 φίλε @TheReaper, είσαι σίγουρος οτι θα αντέξεις το χειμώνα της βόρειας ευρώπης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2022 Την 5/7/2022 at 12:42 ΠΜ, το μέλος costikos έγραψε: φίλε @TheReaper, είσαι σίγουρος οτι θα αντέξεις το χειμώνα της βόρειας ευρώπης; Φίλτατε, είμαι δεν είμαι, καλύτερα να παγώσω κάπου που θα τους πω ότι έχω πτυχίο/μεταπτυχιακό στον τουρισμό και θα με βοηθήσουν, παρά στην Ελλάδα, όπου παριστάνουν τους περήφανους για την "ελληνική σεζόν" λες και είναι κάνα επίτευγμα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2022 Βρήκα αγοραστή. Λυπηρό, διότι ήταν η πρώτη μου μηχανή και πέρασα κάποια σημαντικά γεγονότα, αλλά πρέπει να γίνει. Ίσως περάσω σε μεγαλύτερη κατηγορία εάν καταφέρω να σταθεροποιηθώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimissatelis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2022 Την έβλεπα σκεπασμενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2022 Χτες το DT έσβησε σε μια διασταύρωση και δεν πήρε μπρος ξανά. Σπρώξιμο μέχρι το σπίτι. Ελέγχω τον πρώτο ύποπτο σε αυτές τις περιπτώσεις που είναι το μπουζί. Αφαιρώ τα πλαϊνά πλαστικά, βγάζω την πίπα και βλέπω το μπουζί έτσι: Εύκολο λέω. Το αλλάζω αλλά σπινθήρα δεν είχα. Βγάζω τον πολλαπλασιαστή, βάζω πρόχειρα ένα που βρήκα, πήρα σπινθήρα. Παραγγελία από την Yamaha (55€, τα φτηνά ανταλλακτικά των Ιαπώνων) και αναμονή. Ελπίζω να είναι αυτή η λύση στο πρόβλημα και να τελειώσω γρήγορα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2022 ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΦΤΟ;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2022 Φτιαχνω τα εγκαταλειμμένα ούλου το χωρΓιού τώρα. Αυτό εδώ το έρμο, δέκα χρόνια στο χωράφι. Ο γωνιακός τροχός , απαραίτητο εργαλείο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2022 πριν 38 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Φτιαχνω τα εγκαταλειμμένα ούλου το χωρΓιού τώρα. Αυτό εδώ το έρμο, δέκα χρόνια στο χωράφι. Ο γωνιακός τροχός , απαραίτητο εργαλείο. Αν ο τροχός τα βρει σκούρα έχω πλάσμα κοπής, κάνει τη δουλειά πιο διασκεδαστική! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2022 Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την Yamaha. Ήρθαν τα ανταλλακτικά! Το απόγευμα πέρασα τον πολλαπλασιαστή. Η μοτοσυκλέτα πήρε μπροστά αλλά κάτι κουδουνίζει. Δεν έχω σωστή συμπίεση, σβήνει στο ρελαντί και ο κρότος της καύσης δεν είναι όπως πρέπει. Λογικά πάω και για κύλινδρο και πιστόνι. Θα παραγγείλω αύριο, μαζί με φλάντζες κλπ. Πάμε για καλή ακινησία. Μαζί με τον πολλαπλασιαστή, είχα παραγγείλει και μια αντλία λαδιού γιατί η δικιά μου έχει μια διαρροή από το αξονακι της. Ελπίζω το πρόβλημα να μην προκλήθηκε από την αντλία, γιατί σίγουρα θα έχουν αρπάξει και άλλα εξαρτήματα. Όταν τελειώσω με όλα, θα γράψω αναλυτικά στο βίος και πολιτεία... ΥΓ πάρτε κινέζικο με εγγύηση να σωθείτε, δείτε τί τραβάω εγώ που η εγγύηση έχει λήξει από το 2.000... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2022 Πως τα παθε όλα αυτά μαζεμένα, του κανε μάγια κανένας οχτρός σου;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2022 πριν 30 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Πως τα παθε όλα αυτά μαζεμένα, του κανε μάγια κανένας οχτρός σου;; Έλα ντε. Το πρωί που με άφησε άκουσα ένα θόρυβο αλλά νόμιζα ήταν ο πολλαπλασιαστής και το μπουζί που έλιωσαν. Ίσως ήταν τα ελατήρια στο πιστόνι ή κανένα φύλλο από την βαλβίδα reed. Χρειάζεται διερεύνηση το θέμα. Την αντλία την ήξερα σαν βλάβη αλλά κάνει 120€ και έπρεπε πρώτα να ρυθμίσω κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις πριν την αγοράσω. Ελπίζω να μην χρειαστεί να κατεβάσω μοτέρ λόγω αυτού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες