The Dread Rider 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2021 Κυριακατική εξόρμηση σε Ξάνθη και Σταυρούπολη 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2021 @ShapeshifterGR98 Να η ευκαιρία σου να πάρεις το αίμα σου πίσω για το σπαμμάρισμα για τους καθρέφτες. 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.624 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2021 Όλα ωραία, όλα καλά μα....που είναι οι ΚΑΘΡΕΦΤΕC!? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος kpapageo έγραψε: @ShapeshifterGR98 Να η ευκαιρία σου να πάρεις το αίμα σου πίσω για το σπαμμάρισμα για τους καθρέφτες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.624 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2021 Και για να μην ξεχνιόμαστε, λενε πως με τους καθρέπτες κερδίζεις και ροπή....εμένα η πάπια από 0.98 χιλιογραμμόμετρα με καθρέπτες βγάζει 0.999 χιλιογραμμόμετρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2021 Την 30/10/2021 at 2:31 ΜΜ, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: Νομίζω απαγορεύεται να τα ταϊζουμε αυτά τα ελάφια. Έχει σχετικές ταμπέλες. Nαι, τις είδα, αλλά από καιρό σχεδίαζα να ανέβω επάνω και να τα ταΐσω. Τόσο καιρό, που είχαν λήξει οι ρυζογκοφρέτες να φανταστείς... Ε, δεν πρόκειται να το ξανακάνω ούτως ή άλλως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Datr 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2021 Αλλαγη λαδιων-φιλτρων στο ΚΤΜ !!!! Ξερει κανεις που μπορω να βρω ροδελες χαλκινες για τη ταπα? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2021 Σε όλα τα καταστήματα ανταλλακτικών αυτοκινήτων και μοτό. Πάρε μαζί τη βίδα για σιγουριά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2021 H καθιερωμένη ετήσια ανάβαση στον Όλυμπο, αυτή την φορά από την πλευρά της Ελασσόνας και την καλύβα Χρηστάκη (καταφύγιο ανάγκης). Πρώτη φορά ανεβαίνω από εκεί. 40χλμ (πάνε-έλα) ζόρικου χωματόδρομου με πολύ πέτρα και λάσπες στα χαμηλά που έχουν τα ζώα οι βοσκοί. Το φρέσκο πίσω Α41 ανταποκρίθηκε περίφημα, δεδομένου ότι ήμασταν 2 πάνω στην μηχανή. Ο Μύτικας. Αχνοφαίνονται κάποιοι ορειβάτες αν προσέξετε. Από εδώ ξεκινάει το δύσκολο πέρασμα της Κακόσκαλας. Θέλει μεγάλη προσοχή. Θέα στο φαράγγι του Ενιπέα, το Λιτόχωρο και τον Θερμαϊκό. Μύτικας. Στο βάθος δεξιά το Οροπέδιο Μουσών και το καταφύγιο του Κάκαλου. Κακόσκαλα γλιστερή με χιόνι. Δεν συγχωρούνται λάθη. Αργήσαμε να επιστρέψουμε και κάναμε όλο τον χωματόδρομο πίσω νύχτα. Με το που έπεσε ο ήλιος η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα. Fun times! 16 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Άνοιξα την μπαγκαζιέρα να πάρω ένα πανάκι να σκουπίσω τα νερά της βροχής και ανακάλυψα ότι είχε πάρει νερά και είχε γίνει ενυδρείο. Πρέπει να είναι 10 ημέρες τώρα η δουλειά και μάλλον από πιεστικό σε self service πλυντήριο. Τα αδιάβροχα μου κολύμπαγαν και μύριζαν μούχλα. ΑΛΛΑ το "καλό" δεν ήταν η βαλίτσα ενυδρείο. Είχε εκτονωθεί-διαρρεύσει μιά καλή ποσότητα σπρέι αλυσίδας μέσα στην βαλίτσα και όλα κόλλαγαν. Πουτάνα λέμε το σύμπαν, το νερό είχε πάει το σπρει παντού. Δεν έβγαινε η μαλάκια με τίποτα από όλες τι επιφάνειες.αδιάβροχα κλπ συμπράγκαλα μέχρι που δοκίμασα με βενζίνη καθαρισμού. Ευτυχώς πέτυχε. Τα αδιάβροχα θα μείνουν απλωμένα για 3-4 ημέρες μέχρι φύγει η μπόχα. Με τις υγείες μου 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2021 Πιεστικό σε μηχανή, ποτέ και για κανένα λόγο. Κουβαδάκι-σφουγγαράκι. Με τις υγείες σου και με τις καλύτερες ευχές μου για τα ηλεκτρικά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.041 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2021 @kpapageo ωραιες φωτο, μπραβο! δεν εχει παρει το ματι μου κατι μεχρι τωρα και το εχω απορια, απο περασμα Νιαλας εχεις περασει με μοτο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος noodles έγραψε: @kpapageo ωραιες φωτο, μπραβο! δεν εχει παρει το ματι μου κατι μεχρι τωρα και το εχω απορια, απο περασμα Νιαλας εχεις περασει με μοτο? Thanks Βάγγο! Ναι πρόσφατα, εδώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.624 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2021 Πήρα τα βουνά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2021 Βουνά τση Κρήτης part 432/a Σήμερα το πρόγραμμα είχε Οροπέδιο Καλλικράτη. Ανεβαίνοντας ακόμα στον ασφαλτόδρομο,, βλέπω 5-6 τζιποειδή 4x4 να ανεβαίνουν μαζί. Κάνω νόημα στον τελευταίο να ανοίξει το τζάμι -Τι έχομε σήμερα παιδιά; -Εκδρομή/πορεία στον Καλλικράτη, τα 4x4 Club Χανιά-Ρέθυμνο -Και γιάντα πάτε σαν τα μελιγκούνια; (μετάφραση: μαμούνια) -Εεεε απολαμβάνουμε τη διαδρομή. -.... (ναι ήταν πολύ περισσότερα, αυτή είναι μόνο η ουρά της πορείας) Και επειδη δεν είναι το ιδανικό μου να κάνω εντουράδα προσπερνώντας περίπου 80 θηρία που πηγαίνουν με 8 χιλιόμετρα ανα ώρα @FlyingInADream, μεταβολή και πίσω για το ηρωικό χωριό Ασή Γωνιά που φαίνεται στο βάθος απέναντι. Οπου έκανα τα εξής -Πήγα στο γνωστό τυροκομείο για γραβιέρα φρέσκια -Μου έπιασε τη κουβέντα συμπαθέστατος ντόπιος νεανίας με Daytona 125 carb Φουλ Θιαγμένο με ρώταγε απο που ειμαι, αν έχω βενζίνα (συγκινητικό) αν έχω τσουρήσει ποτέ (ουυυυ του λέω) του λέω οτι το ματρακαδάκι μου πάει χειρότερα απ το παπακι του και μου λεει τα πάμε;; Ναι τα πήγαμε κόντρα (είχα και την απορία, για λόγους research). Και εννοείται δεν μπορουσα να τον περάσω. Και εννοείται έβγαλε κινητό και έγραφε (μπορεί ναμαι σε κανα tiktok σήμερα). Φωτο δεν έχει καθόσον ανήλικος. Και μετά γύρισα σπίτι για φαι. Ο ορεινός Αποκώρονας είνα μαγεία, αλλα απολάμβανα τη διαδρομή και δεν τράβηξα άλλες φωτό. Αυτάααααααα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.624 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2021 Μια βόλτα προς Άγιο Λαυρέντιο...αργία σήμερα κιόλας (χρόνια πολλά στους/στις εορτάζοντες) Το ευχαριστήθηκα ομολογώ. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.624 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2021 Ήθελα καιρό να βάλω χειρολαβές με αντίβαρα, μέχρι που απλά παρατήρησα πως μπορώ με ένα άλεν να βγάλω αυτή την ψεύτικη τάπα: Με λίγο πατέντα ταίριαξα τα στοκ αντίβαρα! Δείχνει και πιο όμορφο....είχα ξεχάσει πως είναι να οδηγάω χωρίς κραδασμούς από το μοτέρ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MarkosMonk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Ήθελα καιρό να βάλω χειρολαβές με αντίβαρα, μέχρι που απλά παρατήρησα πως μπορώ με ένα άλεν να βγάλω αυτή την ψεύτικη τάπα: Με λίγο πατέντα ταίριαξα τα στοκ αντίβαρα! Δείχνει και πιο όμορφο....είχα ξεχάσει πως είναι να οδηγάω χωρίς κραδασμούς από το μοτέρ. Μπραβο! Πολυ ομορφο φαινεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2021 Βραδυνό μπανάκι με 10 βαθμούς μπρρρρρ πάγωσα. Αύριο η θα μάθετε γιατί κάνω ανωμαλίες. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2021 Λοιπό το χθεσινοβραδυνό πλύσιμο ήταν στο ψαλίδι για να φύγει η μάκα από πάνω του για να μπει το χριστουγεννιάτικο hugger Full πλύσιμο με βρωμόκρυο δεν κάνω, πριτς. Παρελήφθει πριν μερικές ημέρες, βάφτηκε στο ίδιο χρώμα με την μηχανή και σήμερα το πρωί τοποθετήθηκε. 7 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.624 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2021 Μια ωραία βόλτα προς Νεοχώρι 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.041 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2021 (τροποποιήθηκε) οχι σημερα, πριν 2 μερες. αλλαξα φιλτρο, πισω λαστιχο και βγηκα βολτα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2021 από τον noodles 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.624 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2021 Όσο "περίεργο" και βαρύ μου φαίνεται σε κλειστές στροφές, άλλο τόσο ευχάριστο και χαλαρό είναι σε ανοιχτά κομμάτια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PManousis 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2021 Μια και έχω καιρό να γράψω κάτι εδώ... Πήρα μεγάλη μπαγκάζιερα (να χωράει 2 κράνη ή καλύτερα το μπουφάν μια κ πριν ζόριζε να χωρέσει ) ενώ άλλαξα και το κάλυμμα της σέλας που είχε σε δύο σημεία τρύπες από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Επίσης το σκέφτομαι για πλαϊνές βαλίτσες μια και ήρθε ο καιρός του δώρου Χριστουγέννων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.624 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 Πρώτη βόλτα για το 2022 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες