Tasos Meli 4.886 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 πριν 15 ώρες, το μέλος estebahn έγραψε: Τώρα; Πιστεύετε είναι ασφαλές να οδηγηθεί καμια 80αρια km ως Γερμανία για αλλαγή ή ούτε να το σκέφτομαι; Κανε μερικές κυκλες το λάστιχο με μαύρη μονωτική ταινία, ή βαψτο με μαρκαδόρο για να μη φαίνεται, για ψυχολογικούς λόγους! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2021 Σήμερα (μετά από 2.5κ χιλιόμετρα) ξεκίνησα όλο χαρά το σέρβις. Πλαϊνό σταντ, να στραγγίξει το κάρτερ, άλλαξα μπουζί και έβαλα καινούριο φίλτρο λαδιού. Πάω να βάλω ξανά την βίδα του κάρτερ... Γυρνάει, δεν σφίγγει όμως...ξαναδοκίμασα, τίποτα... Έκλασαν οι βόλτες από το κάρτερ...Δευτέρα πρωί θα το πάω στον μάστορα. Θα φτιάξουμε καινούριες βόλτες και θα μπει μια λίγο πιο χοντρή τάπα αυτήν την φορά. Αναμενόμενο νομίζω, μετά από 98.400km (13 χρονών...), τα κάρτερ από αλουμίνιο είναι, λίγο-λίγο τρωγόταν λογικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Αναμενόμενο νομίζω, μετά από 98.400km (13 χρονών...), τα κάρτερ από αλουμίνιο είναι, λίγο-λίγο τρωγόταν λογικά... Δεν είναι λογικό αυτό. Τα σπειρώματα δουλεύουν μια ζωή, και σε ένα υπερβολικό σφίξιμο του κανίβαλου μάστορα ή του ενθουσιώδη ιδιοκτήτη χαιρετάνε. Εγώ έχω δύο μηχανέςε αλουμινένιο κάρτερ, απο δευτερότριτο χέρι,του 1997-1999,και τα σπειρώματα είναι στη θέση τους ακόμα. Της πρώτης μηχανής-πειραματόζωου του 1981, τα είχα διαλύσει ακριβώς όπως κι εσυ. Στο.μέλλον θα σε βοηθήσει αν αλλάζεις κάθε φορά τη στεγανωτική ροδέλα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2021 από τον costikos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2021 Επίσης αν δεν εμπιστεύεσαι το χέρι σου να σφίξει σωστά, μπορείς πάντα να πάρεις ένα δυναμόκλειδο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2021 Η ροδέλα επίσης έγινε γρέζια...ροπόκλειδο πρέπει να πάρω από ότι φαίνεται, στο manual γράφει ακριβώς με πόση ροπή θέλει η κάθε βίδα σφίξιμο. Όπως και να έχει τώρα η μαλακία έγινε. Δεύτερα θα το πάω για επισκευή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2021 Helicoil, και τέλος . Κάτσε παίξε μετά με τα μπράτσα σου όσο θες 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.925 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2021 πριν 11 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Αναμενόμενο νομίζω, μετά από 98.400km (13 χρονών...), τα κάρτερ από αλουμίνιο είναι, λίγο-λίγο τρωγόταν λογικά... Οχι βέβαια, δεν κλωτσάνε με τα χλμ, ουτε φθειρεται. Η ροπη συσφιξης και η ροδελα οπως γραφτηκε, ειναι οι υπαίτιοι. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις τάπα αλουμινίου (υπάρχουν και με μαγνήτη), ωστε να αποφύγεις τυχον κλώτσημα πάλι. Τωρα θα βαλεις Helicoil, και θα'ναι οκ. Η ροδέλα ειναι κρίσιμη, διότι ''απλώνει'' τη δυναμη που σφίγγεις και στεγανοποιεί σωστα. Χαλκού ή αλουμινίου, οχι σιδερένια.. αν δεν εχεις ροποκλειδο, τοτε σημαδευεις με μια καθετη χαρακιά μικρή (κατσαβιδι) , την τάπα ΚΑΙ το καρτερ οταν σφιξεις. Ετσι εχεις σημαδι, ωστε να ΜΗΝ το υπερβείς στο επόμενο λύσε-δέσε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2021 (τροποποιήθηκε) Και δε χρειάζεται να πληρώνεις Helicoil, θα βάλει ο μάστορας μια λίγο μεγαλύτερη βίδα κι εσύ θα μάθεις πόσο ευκολο είναι να το κάνεις σωστά. Βάζεις καινούργια ροδέλα, βιδώνεις μέχρι να σφίξει και μετά δίνεις και "λίγο" (περίπου 1/16 στροφή). Αυτή η κίνηση στο τέλος παραμορφώνει την αλουμινένια (κατά προτίμηση) ροδέλα και στεγανοποιεί τη βίδα. Μαγνητική τάπα μην ασχοληθείς, αν την είχε ανάγκη θα την είχε βάλει κι η Suzuki. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2021 από τον costikos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2021 Άρα, μπορώ και με το χέρι να την βιδώνω και όταν εμφανίσει αντίσταση (ταπώσει δηλαδή) πολυυυ λιγο σφίξιμο για να στεγανοποιηθεί εντελώς με την ροδέλα...καλώς. Θα κάνω και ένα σημαδάκι αν είναι όπως είπε και ο Innova. Αν είναι θα πάω σε μαγαζί με εργαλεία, βίδες κλπ και θα πάρω μερικές αλουμινίου. Έγινε, ευχαριστώ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.886 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2021 Προσοχή γατί κατά τη διαδικασία γρέζια αλουμινίου θα μείνουν και μέσα στα καρτερ, να το ξεβγάλετε καλά πριν μπει το νέο λάδι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2021 Πήρα αυτό για 1 βόλτα. Τα έβρισκα χαριτωμένα τα σκούτερ, τώρα πλέον δεν.....με τίποτα.....χάρισμα σας. Κατάλαβα και γιατί τα πάνε γαμιώντας, δεν έχεις ιδιαίτερη αίσθηση της ταχύτητας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: να το ξεβγάλετε καλά πριν μπει το νέο λάδι. Εννοείται πως θα καθαριστεί καλά πριν δεθεί ξανά....δεν θέλω να κόβουν βόλτες τα γρέζια μέσα στο μοτέρ. πριν 1 ώρα, το μέλος klab έγραψε: Κατάλαβα και γιατί τα πάνε γαμιώντας Μια φορά στον δρόμο πέρασε από δίπλα μου ένα Burgman 650....σαν UFO ακουγόταν για κάποιο λόγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 771 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 15 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε: Helicoil, και τέλος . Κάτσε παίξε μετά με τα μπράτσα σου όσο θες Το helicoil είναι ακατάλληλο για αυτήν τη δουλειά. Η σωστή επισκευή είναι η τοποθέτηση κωνικού κοπτικου σπειρωματος. Είναι μια μουφα ΜΕΒ (μέσα έξω βόλτα), που την κόλλας με δύο συστατικών και πλέον θα βάζεις μικρότερη βίδα. Έχω επισκευάσει έτσι ένα Innova εδώ και ενάμιση χρόνο νομίζω... Ούτε γρεζια ούτε κολαουζα. Αλλιώς αυτό που θα κάνει ο Τάσος με μεγαλύτερη βίδα. Το helicoil δεν είναι για να βιδωνεις και να ξεβιδωνεις συνέχεια πάνω του. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2021 από τον achilleasv 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2021 Αγορασε ροποκλειδο απο 30-40 ευρω ξεκινανε, γιατι με τα μπουζι παλι η ιδια φαση παιζει (το σπειρωμα του κινητηρα ειναι αλουμινιο και το μπουζι σιδερενιο) και αυτο θα ειναι χειροτερο αν συμβει. Για να το πας στο μαστορα μπορεις να βαλεις λιγο τεφλον στη βιδα ωστε να φτασεις μεχρι εκει χωρις να τρεχει λαδι. Θα αλλαξεις λαδια και τα παλια συνηθως τα ριχνεις μεσα να καθαρισει τα γρεζια. Μετα βαζεις την ταπα και ριχνεις τα καινουρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 Update: το θέμα του κάρτερ έχει λυθεί εδώ και καιρό. Μου έφτιαξε νέο σπείρωμα και μπήκε μια λίγο μεγαλύτερη τάπα. Πλέον ξέρω τον τρόπο... Σε άλλα νέα... Σήμερα το κοντέρ έφτασε τα 100.000... Από το 2016 μέχρι σήμερα έχω κάνει ουσιαστικά 90.400χλμ... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2021 (τροποποιήθηκε) Φροντίδα και προδερμ για την μπροστινή δαγκάνα σήμερα, ανάθεμα κι αν είχε καθαριστεί ποτέ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2021 από τον The Dread Rider 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Datr 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2021 Παρηγγειλα διακοπτη βεντιλατερ επιτελους για το 640! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2021 Την 5/10/2021 at 8:28 ΜΜ, το μέλος Datr έγραψε: Παρηγγειλα διακοπτη βεντιλατερ επιτελους για το 640! Τι είδους διακόπτη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Datr 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2021 ενα απλο διακοπτακι ειναι ον/οφφ που απλως σου δινει τη δυνατοτητα να ανοιγεις και να κλεινεις το βεντιλατερ οποτε γουσταρεις. Δεν επηρεαζει τη λειτουργια του, και μονο του δηλαδη θα παρει μπρος οταν το απαιτησει η θερμοκρασια του νερου με βαση τον αισθητηρα. Ιδου το αποτελεσμα πιστευω το εβαλα πολυ κομψα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Datr 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2021 Λιγο offroad με το μοταρντ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2021 Αφού μου φτιάξανε την μηχανή πριν λίγο καιρό (σχεδόν όλη, γιατί είχαμε προβλήματα με ανταλλακτικά), πήγα μια βόλτα στην Πάρνηθα και τάισα τα ελάφια, που σκόπευα να το κάνω εδώ και αρκετό καιρό. Επίσης δοκίμασα την action cam που έχω πάρει σε εξωτερικές λήψεις. Είναι πολύ καλύτερη απ' ότι περίμενα. Ειδικά για τα 60€ που την αγόρασα, περίμενα ότι θα ήταν περισσότερο προς το μέτριο, αλλά είναι πολύ καλή. Δεν είναι 4Κ, αλλά είχε καθαρή εικόνα. Αν μου φύγει η τεμπελίτιδα, θα ανεβάσω βίντεο κάποια στιγμή από τη βόλτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2021 (τροποποιήθηκε) Αλλαγή λαδιών στο Suzukάκι. Τη ροδέλα στην τάπα λαδιού δεν την είχα αλλάξει ποτέ, 2 χρόνια τώρα που την αγόρασα (ΟΕΜ) και είχε ελαφρώς ενσωματωθεί. Αν δεν το ξερα, μπορεί και να μην την έβλεπα. Βρήκα μια άλλη, πάλι αλουμίνιο (γιατί αλουμίνιο κάρτερ). Με ένα μαχαιράκι την ξεκόλλησα από την τάπα, όσο να πάει στα πάσα και να μπορέσω να την ξεβιδώσω Επιστημονικός τρόπος oil filter priming Unil-Opal 10W40 ημι-συνθετικό αυτή τη φορά. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2021 από τον costikos 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2021 Να απολογηθώ από τώρα στους μη-χρήστες PC, το βίντεο είχε φτιαχτεί για κινητό καθαρά https://vm.tiktok.com/ZM8PLMgaM/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 Την 26/10/2021 at 3:02 ΜΜ, το μέλος TheReaper έγραψε: Να απολογηθώ από τώρα στους μη-χρήστες PC, το βίντεο είχε φτιαχτεί για κινητό καθαρά https://vm.tiktok.com/ZM8PLMgaM/ Νομίζω απαγορεύεται να τα ταϊζουμε αυτά τα ελάφια. Έχει σχετικές ταμπέλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2021 Ναι δεν πρέπει να ταϊζονται τα ελάφια. Αλλά άντε να πείσεις όλη την Αθήνα που ανεβαίνει πάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες