PManousis 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2021 Ουάου, έπεσε πολύ κουβέντα για το post με τα λάστιχα!!! Δεν είχε κανείς την 110/70/17 && 140/70/17 που ήθελα στα Γιάννενα. Αρχικά ρώτησα για τα Bridgeston S22 αλλά όλοι μου έλεγαν πως δεν έχουν και μάλιστα ο αντιπρόσωπος πως δε τους δίνει ημερομηνία για το πότε είναι να τα έχουν, οπότε μου πρότειναν Dunlop GPR 300. Λέω οκ, αλλά η ατυχία είναι ότι υπήρχε μόνο το 1 από τα 2. Οπότε περιμένω στις αρχές του Ιούνη να με ενημερώσουν για το άλλο. Τηλέφωνο ξανά να δω τι γίνεται στις αρχές και λένε ότι δεν έχουν ακόμη λάβει κάτι, οπότε ξανά κουβέντα να δούμε πότε θα τελειώνει το βάσανο! Ο αντιπρόσωπος της Dunlop λέει για 25 Ιούνη. Ρωτάω τι γίνεται και με τα S22 που ήταν η πρώτη μου επιλογή, και ο αντιπρόσωπος δηλώνει ότι θα είναι διαθέσιμα κι αυτά στις 25 του μήνα. Ο λαστιχάς λοιπόν τα παραγγέλνει κι αυτά και βάζω όποια έρθουν πρώτα. Στις 25 ξανά τηλέφωνα αλλά δεν είχαν ακόμα κάτι. Με τα πολλά τα κατάφερα να πάω τον Ιούλη να βάλω τα Dunlop GPR και ναι, πλέον φρενάρω και δε γλιστράω στο στεγνό . Όσο για τιμή 180€ Όσο για το VTR: είχαν μόνο μια χρονιά που τα έκαναν εισαγωγή όπως ανέφερε και ο @seatcowl, διότι είναι κομμάτι πιο ακριβά από τα υπόλοιπα 250cc και δεν είχε πωλήσεις. Εμένα που δεν έχω εμπειρία από μοτοσυκλέτα μέχρι στιγμής μου κάνει μια χαρά (όπως είχε πει κι ένας φίλος, "μεγάλη σχολή" το 250cc)! Επίσης μια και μένω εκτός πόλης Ιωαννίνων, βολεύει για commuting χωρίς να καίει και κινείται κι εύκολα στο αστικό περιβάλλον. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω δε θα την αλλάξω. Τώρα κάτι βόλτες που πήγα σε κοντινές παραλίες ήταν okay... περιμένω να δω και το πώς θα είναι σε κάτι λίγο μεγαλύτερο ως ταξίδι (Κεφαλλονιά σε καμιά 10αριά μέρες). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2021 αυτό άκουσα και εγώ πρόσφατα για το ΜΤ , υπάρχει έλλειψη ελαστικών στην αγορά ενδεικτικά για Michelin Power GP μου είπε ο λαστιχάς για μέσα Αυγούστου , διαθέσιμο είχε το Diablo Rosso IV βέβαια (πανάκριβο) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2021 Έβγαλα τα γρασσα που είχε μεσα και εβαλα λιγα φρεσκα elf μαζί με καινούργιο φίλτρο λαδιού, αλλαξα το μπουζακι και το φίλτρο βενζίνης, ξεβουλωσα και τα αποστραγγιστικα του ρεζερβουαρ που ηταν βουλωμένα και φύγαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2021 (τροποποιήθηκε) Επειδή έδειξε καλή διαγωγή το τελευταίο έτος, του έβαλα 5w50 synth racing Opal. ΠΟΛΥ καλό λάδι, είδα διαφορά. Scarabeo 250ie. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2021 από τον costikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2021 Πήρα κρεμουλα από το χρωματοπωλειο καθάρισμα, γυάλισμα και αλλαγή αυτοκόλλητου της acrapovic. Σαν καινούργια και καλύτερη έγινε, κάνουν δουλειά τελικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2021 Πέρασα το καθόλα νόμιμο και πολιτικό μηχανάκι μου ΚΤΕΟ καθώς έληξε πριν 2 μέρες. Παρά τις κακεντρεχειες σου @innova 04περασε με μηδέν παρατηρήσεις και ίσα ίσα τα παιδιά ήταν χαρούμενα που το είδαν από κοντά. Όπως και η διαδες που μου έπιασαν κουβέντα εν κινήσει με 90 χλμ για το που πάω 1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.690 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 Μακροχρόνιος στόχος επετεύχθη, 80085. If you know, you know 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 πριν 20 λεπτά, το μέλος estebahn έγραψε: Μακροχρόνιος στόχος επετεύχθη, 80085. If you know, you know 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2021 2 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2021 το επλυνα και πηγα να φουλαρω καυσιμο 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2021 Βόλτα και καφεδάκι στο Πόρτο Γερμενό να γνωριστούνε τα ξαντερφια 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2021 Μπηκα στην σκοτεινη συνομοταξια αυτων που αν τα γραναζια δειχνουν οκ αλλαζουν μονο αλυσιδα. 1 10 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PManousis 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2021 Έκανα διακοπές στην Κεφαλονιά Καθώς επίσης και λίγο από Ιθάκη Ενώ πέτυχα και μια Honda Goldwing εκεί από ένα ζευγάρι Ιταλών 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2021 Την 21/7/2021 at 11:52 ΠΜ, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Βόλτα και καφεδάκι στο Πόρτο Γερμενό να γνωριστούνε τα ξαντερφια 300 χλμ με αυτο ρε τρελε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2021 Μετά από ενάμισυ χρόνο, πινακίδα και τιμητική βόλτα στην καφετερΙα της γειτονιάς. Πήρε μπρος με την πρώτη μιζιά Το Αξιόπιστο.... 7 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2021 (τροποποιήθηκε) Την 22/7/2021 at 10:47 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε: 300 χλμ με αυτο ρε τρελε? 650 ήταν αυθημερόν Καινούρια αλυσιδογραναζα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2021 από τον The Dread Rider 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2021 Λαδάκια, μπουζί, φίλτρα και καθαρισμός εξωτερικά το μοτέρ...καιρό είχα να ασχοληθώ μαζί του. Μέχρι και η μπουζόπιπα TOKAI JAPAN...δηλαδή πόσο πιο τζαπάν πχια; 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.690 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2021 Υπέροχη λιακάδα το περασμένο ΣΚ, οπότε ευκαιρία για ένα πέρασμα από μερικά χρωστούμενα πάσα στις Άλπεις. Ήταν τόσο όμορφα οδηγικά, ππου δεν σταμάτησα αρκετά για φωτογραφίες, απλά χάζευα. Σούρουπο στο Moosalp Μια ιδέα από το περίφημο Furka Pass. Με διαφορά το πιο όμορφο πάσσο της Ελβετίας ως τώρα. Η ανηφορία στο φόντο είναι το Grimselpass. Πόσες λίμνες, καταρράκτες, δεν λέγεται. Από εδώ η γυναίκα μου και απο εδώ το αίσθημα μου Για φινάλε, η θέα από Klaussenpass 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2021 Απίστευτη φωτογραφία η 1η! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2021 (τροποποιήθηκε) cbr needed some love βρηκα λιγο χρονο και του εκανα σερβις (λαδι-φιλτρο, νεο μπροστινο ελαστικο) ασχοληθηκα (ενταξει, ο φαδερ στο 90%) με custom πισω βαση πινακιδας και custom metal plate κατω απο το φαναρι. ωραιο το αποτελεσμα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2021 από τον noodles 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2021 (τροποποιήθηκε) Επιστροφή στο Αττικό μιξερ , καινούργιο αντιολισθητικο κάλυμμα σέλας selle dalla vale με εφαρμογή καλύτερη της εργοστασιακής, φυσικά από τις χερουκλες του @innova 04 . Ημέρα με τη νύχτα η διαφορα αλυσίδα γρανάζια καθάρισμα και μια απογευματινή βολτουλα για να περπατήσει μετά από 2 βδομάδες το σουηδικό μπειμπ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2021 από τον Denzo 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.690 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2021 Αλλαγή ζελατίνας σήμερα και έπειτα βόλτα το τελευταίο απόγευμα ενός καλοκαιριού που δεν ήρθε ποτέ στην κεντρική Ευρώπη. Μην ξεγελούν τα χρώματα, το θερμόμετρο έδειχνε 11 βαθμούς. Στην επιστροφή παρατήρησα ότι το πίσω λάστιχο πέταξε λινά! Η αλήθεια είναι ότι η φθορά ήρθε πάρα μα πάρα πολύ απότομα τα τελευταία 500km. Τώρα; Πιστεύετε είναι ασφαλές να οδηγηθεί καμια 80αρια km ως Γερμανία για αλλαγή ή ούτε να το σκέφτομαι; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 Πριν 1 εβδομάδα έφτασε η ώρα για την δεύτερη αλλαγή ελαστικών μιας και τα metzeler έφτασαν στον τέλος τους, είχαν φτάσει και τον δείκτη φθοράς που δίνει ο κατασκευαστής ήταν φορεμένα 3 χρόνια και κάτι, με 23.000χλμ στην πλάτη τους. Πολύ ωραίο λάστιχο σε όλα του αλλά στα τελευταία 1.000χλμ είχε αρχίσει το μπροστινό να έχει αρκετούς κραδασμούς και στα τελευταία 200χλμ άρχισε να κουνάει... Λόγο τις κατάστασης που επικρατεί με τα λάστιχα κατάφερα πραγματικά κατά τύχη να βρω ένα ζευγάρι dunlop gpr 300. Με την ευκαιρία έκανα δύο test ride. BMW g 310 GS -> άνετο για την κατηγορία του με φρενούκλες και έχει ένα γκαζάκι τόσο όσο. καιιιι .... αμάν αμάν αμάν.... τι να πω... ένας καλός τρόπος για να περάσεις καλά το πρωινό σου!!!! Βρήκα και ένα v4, άλλη φάση αυτό και γυρνάμε στο θέμα πάλι κάνοντας τα πρώτα 50-60 χλμ είδα πως τα λάστιχα "έλιωσαν" στο κέντρο, μάλλον είναι κάποιο film που έχουν για καλύτερη προστασία μέχρι να φορεθούν. Μέσα στο σ/κ είχε βόλτα με αρκετό ορεινό στροφιλίκι ώστε να δούμε τι κάνουν. Πραγματικά ΑΡΙΣΤΑ! το μόνο περίεργο είναι πως το μπροστινό έχει πιο γρήγορη κορώνα σε σχέση με το προηγούμενο και ακόμη το μαθαίνω. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 πριν 10 ώρες, το μέλος estebahn έγραψε: Τώρα; Πιστεύετε είναι ασφαλές να οδηγηθεί καμια 80αρια km ως Γερμανία για αλλαγή ή ούτε να το σκέφτομαι; Μα ναι και βέβαια μπορείς να φτάσεις μέχρι το ακρωτήριο της καλής ελπίδας. Αρκεί να πηγαίνεις γαμιώντας ώστε να έχεις ground effect για μειωμένη φθορά. Ρε αη πάγαινε από εδώ κόπρα, θα ανατιναχτεί στο επόμενο φρενάρισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 12 ώρες, το μέλος estebahn έγραψε: Τώρα; Πιστεύετε είναι ασφαλές να οδηγηθεί καμια 80αρια km ως Γερμανία για αλλαγή ή ούτε να το σκέφτομαι; Χαλαρά θα πας, μην το σκέφτεσαι καν. Για 80 χλμ ουτε καν θα δεις καποια διαφορα στην φθορά. Να σκεφτείς, όταν ήμουν πιο νέος και ασύγκριτα πιο ηλίθιος από ότι είμαι τώρα, είχα ξεκινήσει από ΑΤΤΙΚΗ, να παω ΓΙΑΝΝΕΝΑ (οπου με περίμενε το καινούριο ελαστικό), με πίσω λάστιχο που είχε φαγωθεί το ΕΞΩ στρώμα ελαστικού, είχε φαγωθεί ΤΕΛΕΙΩΣ το σύρμα σε μια μικρή περιοχή, και κρατιόταν η πίεση από το ΜΕΣΑ στρωμα ελαστικού. Καμιά 60χλμ ΠΡΙΝ το Ρίο, έγινε το μπαμ φυσικά... Αν λάστιχο όπως το περιγράφω άντεξε 180χλμ, ε το δικό σου μια χαρά θα αντέξει 80. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2021 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες