spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2021 σημερα το μενου ειχε αλλαγη τσιμουχες, ξυστρες, ελατηρια μπροστα γνησια και λαδι 15w bel ray. εργατικα 30 ευρω συν τα υπολοιπα που τα ειχα παρει εγω 90 ευρω, συνολο 120 ευρω. περασα και ενα σετ αλυσιδογραναζα . ειμαι ετοιμος για nordcap 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2021 πριν 49 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε: σημερα το μενου ειχε αλλαγη τσιμουχες, ξυστρες, ελατηρια μπροστα γνησια και λαδι 15w bel ray. εργατικα 30 ευρω συν τα υπολοιπα που τα ειχα παρει εγω 90 ευρω, συνολο 120 ευρω. περασα και ενα σετ αλυσιδογραναζα . ειμαι ετοιμος για nordcap Σου έκανε εξαιρετική τιμή, εγώ θα τον κερνούσα και δυο μπυρόνια. Φίλος που ρώτησε μόνο για αντικατάσταση λαδιών και ελατηρίων του είπανε κάτι σε 70€, αν θυμάμαι καλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2021 πριν 13 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Σου έκανε εξαιρετική τιμή, εγώ θα τον κερνούσα και δυο μπυρόνια. Φίλος που ρώτησε μόνο για αντικατάσταση λαδιών και ελατηρίων του είπανε κάτι σε 70€, αν θυμάμαι καλά. κατσε κατσε... 70 ευρω για εργασια?????? σοβαρα??? μηπως με τσιμουχες η τιμη? εγω ημουν παρων κατα τη διαδικασια γιατι μου αρεσει να βλεπω. συνολικα να χρειαστηκαν 2 ωρες περιπου.. πιο πολυ δουλεια να λυθουν τα φτερα απο τη ροδα παρα η τσιμουχες. επειτα αφου βγαλαμε καλαμια κλπ, πλυθηκαν ολα με βενζινη και με καθαριστικο γιατι ειχε αρκετη βρωμια μεσα( μαλλον δεν θα ειχαν αλλαχτει ποτε λαδια).και ξαναδεσαμε. εγω περιμενα μεχρι 50 ευρω για εργασια παντα. 70 δεν το σκεφτομουν καν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 23 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε: κατσε κατσε... 70 ευρω για εργασια?????? σοβαρα??? μηπως με τσιμουχες η τιμη? εγω ημουν παρων κατα τη διαδικασια γιατι μου αρεσει να βλεπω. συνολικα να χρειαστηκαν 2 ωρες περιπου.. πιο πολυ δουλεια να λυθουν τα φτερα απο τη ροδα παρα η τσιμουχες. επειτα αφου βγαλαμε καλαμια κλπ, πλυθηκαν ολα με βενζινη και με καθαριστικο γιατι ειχε αρκετη βρωμια μεσα( μαλλον δεν θα ειχαν αλλαχτει ποτε λαδια).και ξαναδεσαμε. εγω περιμενα μεχρι 50 ευρω για εργασια παντα. 70 δεν το σκεφτομουν καν Ναι λάθος έκανα, τελικά δεν ήταν 70€ ήταν 100€, μόνο εργατικά !!! Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2021 από τον Canardo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2021 πριν 2 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Ναι λάθος έκανα, τελικά δεν ήταν 70€ ήταν 100€, μόνο εργατικά !!! ποοοοοοοοοσσσσσοοοοοοοοοο?????? wtf ??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Ξεκίνησα με 5η από το φανάρι Εντάξει δεν είχα σταματήσει εντελώς, λίγο πριν ακινητοποιηθώ άναψε πράσινο και άνοιξα λίγο το γκάζι. Αμέσως πάω να ανεβάσω σχέση αλλά τίποτα, δεν ανέβαζε. Εκεί κατάλαβα τι έγινε, ε το πούστικο το "τρακτέρ" λες και πήγα να το κάνω με δευτέρα ήταν, δεν νιώθει. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Ναι το τρακτέρ φταίει, που ήσουν ρολαριστός με λίγα χιλιόμετρα και είχες 5η και πήγες να βάλεις 6η. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Δεν έχω και 6η ρε γαμώτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2021 Βρήκαμε την ισορροπία μας... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2021 Μπήκαν καινούργια λάστιχα. Pirelli Diablo Rosso IV 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2021 Μια ωραία βόλτα απο λίμνη Κάρλα και τα γύρω χωριά μέχρι την εθνική προς Αγιά. Μετά γυρνάς απο Ελευθέριο και βγαίνεις στην παλιά εθνική για Βόλο. Οδηγώντας κατά μήκος της λίμνης. Η γέφυρα του ταμιευτήρα έξω απο το Καλαμάκι. Η εθνική Λάρισας-Αγιάς. Το ηλιοβασίλεμα και η όλη ατμόσφαιρα απίστευτα απλά! Στο βάθος ο Όλυμπος απο μακριά. Γυρνώντας σπίτι... Άξιζε κάθε χιλιόμετρο αυτή η διαδρομή! Συνολικά 136km, ένα ολόκληρο ντεπόζιτο έκαψε για όλα αυτά. Όταν έφτασα Βόλο ήτανε άδειο εντελώς..του έβαλα 3€ να γεμίσει κάμποσο μην το αφήσω άδειο. 6 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2021 Κάπου στα μέσα Απριλίου, την είχα δώσει σε μεταφορική να μου την στείλει στο νέο τόπο κατοικίας μου, την εξωτική Κω. Σήμερα την παρέλαβα από το καράβι σε ανέλπιστα καλή κατάσταση. Οι τύποι είχαν καταφέρει στο δέσιμο να περιστρεψουν την γκαζιερα μαζί με το kill switch. Γύρισα σπίτι και με ένα κατσαβίδι το επανέφερα. Επίσης ρύθμισα λίγο τον συμπλέκτη γιατί είχα παραπάνω τζόγο από όσο χρειάζεται. Το ζεστό κλίμα του νησιού την ευνοεί μάλλον, αφού παρά τις περίπου 40 μέρες ακινησίας, πήρε εύκολα χωρίς πολλά πολλά. (Για να μην σας μπερδεύω, μιλάω για το DT) Κάπου στα μέσα Απριλίου, την είχα δώσει σε μεταφορική να μου την στείλει στο νέο τόπο κατοικίας μου, την εξωτική Κω. Σήμερα την παρέλαβα από το καράβι σε ανέλπιστα καλή κατάσταση. Οι τύποι είχαν καταφέρει στο δέσιμο να περιστρεψουν την γκαζιερα μαζί με το kill switch. Γύρισα σπίτι και με ένα κατσαβίδι το επανέφερα. Επίσης ρύθμισα λίγο τον συμπλέκτη γιατί είχα παραπάνω τζόγο από όσο χρειάζεται. Το ζεστό κλίμα του νησιού την ευνοεί μάλλον, αφού παρά τις περίπου 40 μέρες ακινησίας, πήρε εύκολα χωρίς πολλά πολλά. (Για να μην σας μπερδεύω, μιλάω για το DT) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2021 Ε, όταν ξαναπιάσει το πλοίο, κέρνα το μούτσο εν μποχάλι μπύρα Και πάρε το DT και κάνε μια βόλτα για μένα τη Νίσυρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2021 Τα Χόντα καίνε ανορθωτές, λέει, ναι καλά... Στη διάγνωση "γιατί αδειάζει η μπαταρία μετά από 5 μέρες" βρέθηκε οτι φόρτιση γίνεται μόνο στο ρελαντί. Όταν ανεβούν οι στροφές, ο σταθεροποιητής βγαίνει εκτός. Μετά από λύσιμο πολλών βιδών , αφού κυλίστηκα στα πατώματα με το κεφάλι κάτω από την ποδιά, και αφού έζησα live τη σκηνή με τον κτηνίατρο στον Οργασμό της Αγελάδας για να κουμπώσω φις πίσω από το φαίρινγκ και διάφορες επικλήσεις στη Φραγκοπαναγιά... κατάφερα να αντικαταστήσω τον ανορθωτή/σταθεροποιητή με original μεταχείρω από Piaggio MP3. Αριστερά ο "καινούργιος", δεξιά ο παλιός Εδώ ο χαλασμένος. Στο κυκλάκι βλέπουμε την αιτία της αστοχίας. Test ride χωρίς τη μούρη έδειξε οτι και φορτίζει , και ζεσταίνεται ελάχιστα. Σουξέ. 1 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2021 (τροποποιήθηκε) Εκδρομή , 300 χλμ Αθήνα-Θήβα-Αράχοβα -Ιτεα -Δεσφινα ΤΤ -Θηβα- Αθήνα. Touring berg Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2021 από τον Denzo 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2021 (τροποποιήθηκε) ενα γυρο λιμνης γιατι ειχα μηνες να παω. ερημια, παντου Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2021 από τον noodles 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PManousis 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2021 Βόλτα στο Ανατολικό Ζαγόρι! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2021 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2021 Απο την χθεσινή βόλτα απο Άνω Γατζέα προς Αι Γιώργη Νηλείας και μετά προς Λεχώνια. Στάθηκα τυχερός που δεν πέταξε καμιά μπόρα πάλι στα ξαφνικά Στο μεταξύ το training στις στροφές συνεχίζεται... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2021 Την 28/4/2021 at 1:42 ΜΜ, το μέλος Canardo έγραψε: Σε έχουνε ματιάσει φίλε μου, στάνταρντ σου λέω. Είπαμε "αξιόπιστο" αλλά όχι και έτσι. Συμπάσχω να ξέρεις, η σκέψη μου μαζί σου. Αγαπημένε μου Canardo, θα ήθελε να σου ανακοινώσω ότι όλα πήγαν καλά με το αξιόπιστο. Αφού λύθηκε όλο το μηχανάκι, αισθητήρες μετρήθηκαν-αλλάχτηκαν δοκιμαστικά, ρυθμίστηκε TPS, πολύμετρο τα καλώδια ένα-ένα και όλες οι φίσες, βγήκε ο συναγερμός κλπ άπειρα χαριτωμένα, τελικά δεν ήταν τίποτα ζαβό μηχανολοηλεκτρονικοηλεκτρικό και λύθηκε με 100ml από liqui moly injection cleaner. Απλά έπρεπε να κάνω 600-700 χλμ μέχρι να σιγουρευτεί και το συνεργείο ότι όλα πήγαν καλά πριν τους πληρώσω. Ένα πράγμα θα σου πω, είχα έτοιμη παραγγελία 20άκιλο μπλε χρώμα να το περάσω 2 χέρια πριν το φουντάρω στην θάλασσα. Τα φιλιά μου 1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2021 εχω κι εγω ενα 5κιλο. Το'χω τουμπάρει ανάποδα, να'ναι φρέσκο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2021 Κράτα το κάβα, μπορεί να χρειαστεί αν ξαναπάρω kawasaki. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2021 πριν 22 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Αγαπημένε μου Canardo, θα ήθελε να σου ανακοινώσω ότι όλα πήγαν καλά με το αξιόπιστο. Αφού λύθηκε όλο το μηχανάκι, αισθητήρες μετρήθηκαν-αλλάχτηκαν δοκιμαστικά, ρυθμίστηκε TPS, πολύμετρο τα καλώδια ένα-ένα και όλες οι φίσες, βγήκε ο συναγερμός κλπ άπειρα χαριτωμένα, τελικά δεν ήταν τίποτα ζαβό μηχανολοηλεκτρονικοηλεκτρικό και λύθηκε με 100ml από liqui moly injection cleaner. Απλά έπρεπε να κάνω 600-700 χλμ μέχρι να σιγουρευτεί και το συνεργείο ότι όλα πήγαν καλά πριν τους πληρώσω. Ένα πράγμα θα σου πω, είχα έτοιμη παραγγελία 20άκιλο μπλε χρώμα να το περάσω 2 χέρια πριν το φουντάρω στην θάλασσα. Τα φιλιά μου Θα επιμείνω στην εκδοχή του "ματιάσματος", δεν χαλάνε έτσι αυτά, αφού "αξιόπιστα" λέμε ... Λοιπόν το πήρα απόφαση, ανοίγω λήμμα στο Wikepedia "Ματισμένο μηχανάκι" ("Evil-eyed motorcycle"), στείλε φωτό να προσθέσω... Ανταποδίδω τις φιλούρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2021 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PManousis 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2021 (τροποποιήθηκε) Πήγα παραλία! Και στο δρόμο προς Πρέβεζα πέτυχα αυτή την κλασική αμαξάρα https://ibb.co/48YXTrV Ενώ στην επιστροφή είχα και κάτι σιγανές ψιχάλες https://ibb.co/yszZK5P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2021 από τον PManousis 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες