Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Yuasa αλλιώς gs. Τις δεύτερες τις χρησιμοποιεί η γιαμαχα και έτσι την επέλεξα για τι innova μου. Μέχρι τώρα όλα μια χαρά μετά από (νομίζω) 6 μήνες. Και λιγότερο από τη μισή τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οταν εισαι δικαβαλο με φορτωμενη δευτερα και αντι να κοψεις για την επερχομενη κατηφορα/γκρεμο δινεις κι' αλλο, οποτε κανεις τετοιο αλμα που στην προσγειωση σκαβει το ποδι σου την ασφαλτο ενω ειναι πανω στο μαρσπιε :crazy::tooth:

438276421417ec57d526956925365e3f81c5873a19a7d97f45b05def81b0e01e9ef2dcf3.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καινουρια τακουνακια για το κοριτσι!

https://imgur.com/a/EZURnGH

https://imgur.com/OmULh0l

Τροποποιήθηκε από τον @martin@

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 21/10/2019 at 1:11 ΜΜ, το μέλος telephoner έγραψε:

Την έσπρωξα για να πάρει μπροστά γιατί λογικά μπαταρία καπούτ(ελπίζω να μη με θυμήθηκαν και τα πηνία) . Εδώ μια φώτο από τη συζήτησή μας, όταν έφτασα στη δουλειά. Καμιά πρόταση για μπαταρία; 

KYSU3iv.jpg

Σε πρωτη φαση καλοταξιδο,δεν το ειχα δει οτι πηρες κιλωτακιον :wub:

Στο S3 ειχα παρει μια motobatt μετα την yuasa που μας αφησε χρονους και με καλη συντηρηση ηταν σε εξαιρετικη κατασταση ακομα κ μετα απο δυο χρονια που το εδωσα.

Αφου αντιμετωπησα το θεμα με τα πηνια και την αδειασα δυο φορες, την φορτησα πληρως και δεν εκανε ποτε κιχ....στα 2 λεπτα σε πεταγε σε mode συντηρησης ο φορτιστης.

πριν 7 λεπτά, το μέλος @martin@ έγραψε:

καινουρια τακουνακια για το κοριτσι!

XsKEDVx.jpg

OmULh0l.jpg

Να το χαιρεσαι !!!:wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυτική πλευρά Κρήτης για σήμερα.FxWPXyj.jpg

i1L1AoG.jpg

Τυχαίες παραλίες μετά τα Φαλάσαρνα. Ο δρόμος όμως, αυτοκτονία. Στενός , πάνω από γκρεμό και χωρίς μπαριέρα. Δεν έβγαλα φωτο γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω.

6RghAqr.jpg

Πριν το Ελαφονήσι

ozOaOGV.jpg

jb0Pt0k.jpg

Ενα μικρό δάσος από ψηλά

FbPCAbh.jpg

P0ruoX3.jpg

Κάτι περίπου κέδροι από κοντά, και παραλία. Ωραία ήταν, αλλά έφυγα στις 5 πριν πιάσει το πολύ κρύο/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βόλτα μέσα απο την ομίχλη και τα σύννεφα στο Πήλιο. Μετά το σέρβις η βόλτα δεν μπορούσε να μην γίνει.

LCibcb9.jpg

FHB4nbl.jpg

gTQYa7V.jpg

B9It8sb.jpg

mtXU7W8.jpg

Εκεί κάτω υποτείθεται είναι ο Βόλος 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανέβασμα στο πέρασμα του Μπάρου, στην Ήπειρο.

Το τοπίο λόγω υψομέτρου (1900m) είναι γυμνό από δέντρα και βλάστηση, και η αίσθηση οδήγησης φέρνει λίγο σε πτήση, όταν κοιτάς στην άκρη του δρόμου. Είναι μια εμπειρία, σαν να είσαι λίγο σε άλλο πλανήτη, μόνο ο δρόμος δείχνει ανθρώπινο στοιχείο.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 25 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Καλά το τοπίο τα σπάει, αλλά ο δρόμος ρε φίλε...:cry:
Στο πρώτο μισό ειδικά πολύ χαλίκι, πολύ κοτρόνα σε όλες τις στροφές, ταμάμ για "σούπες" μου φάνηκε.

Χαρά στο κουράγιο σου!
Είδα και κάτι ροδιές που πηγαίνανε προς το γκρεμό σε ένα σημείο...μπρρρρ:pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε:

Είδα και κάτι ροδιές που πηγαίνανε προς το γκρεμό σε ένα σημείο...μπρρρρ:pray:

Χαρακιές από μαχαίρι μπουλντόζας πρέπει να είναι. Αλλά ναι, όταν δεν ξέρεις τι χαλίκια, βάραθρο, χώμα σε περιμένει πίσω από την στροφή, ε πας φυλαγμένα.

Το σημείο στο οποίο πηγαίνω είναι εδώ  39.614987°  21.174074° για όποιον θέλει να το εξερευνήσει. Δεν φτάνει το βίντεο εκεί, γιατί ο απόλυτα ηλίθιος (=εγώ) δεν είχε σβήσει τα άσχετα βίντεο από τις καθημερινές μετακινήσεις, και γέμισε η κάρτα μνήμης 200 μέτρα πριν, εκεί δλδ που σταματάει το βίντεο.

Στο σημείο αυτό συναντώνται τρείς δρόμοι, ένας που κατεβαίνει προς Καλαρρύτες μεριά, ένας που κατεβαίνει προς Ματσούκι, Πράμαντα κ.ο.κ. (αυτός τον οποίο ανεβαίνω στο βίντεο) και ένας που κατεβαίνει μέσα στα δάση της Πίνδου και τελικά βγαίνει στα γνωστά Περτούλι, Ελάτη, Πύλη Τρικάλων κ.ο.κ.

Ο τελευταίος είναι ΜΑΓΕΙΑ. Περίπου 88χλμ μέσα σε δάσος, που λες, δεν είμαι Ελλάδα, Ελβετία είμαι, και επιπλέον δεν έχει τα πολλά χάλια των άλλων δύο δρόμων και μπορείς να πας και λίγο πιο γρήγορα.

Την ώρα που έφτασα στην διασταύρωση, κατέβηκε να βγάλω φωτό, και πριν προλάβω να οπλίσω κάμερα καλά-καλά, κατέφθασε ένα πολυάριθμο γκρουπ από ΤζιΕσάκηδες με ολίγη από triumph tiger 800-suzuki vstrom , κατέκλυσαν το μέρος και πάνε τα πλάνα.... :laugh:

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

πριν 12 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Χαρακιές από μαχαίρι μπουλντόζας πρέπει να είναι. Αλλά ναι, όταν δεν ξέρεις τι χαλίκια, βάραθρο, χώμα σε περιμένει πίσω από την στροφή, ε πας φυλαγμένα

Με σουπερσπορ εκει πανω, εισαι ήρωας.

Σήμερα πήγα σε νεανικιά καφετέρια και πάρκαρα το Domi διπλα σε δυο XLR250 τα οποία XLR τα ειχαν δυο παλικάρια το πολύ 25. Ηθελα να τους πω Καλωσηρθατε στα 90s και να ρωτήσω αν παιζει κανα καλό ρέιβ. Τι είναι αυτό τώρα; Χιψτερια; Κρίση; Επιστροφή στις ρίζες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε:

Τι είναι αυτό τώρα; Χιψτερια; Κρίση; Επιστροφή στις ρίζες;

Αφραγκία  :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Με σουπερσπορ εκει πανω, εισαι ήρωας.

been there done that :laugh:

δυσκολο διαδρομη για ss, δεν ενδικνειται για καποιον που δεν εχει εμπειρια και υπομονη. ειχα κανει κυκλο απο Καλαμπακα και κατεβηκα απο Βουργαρελι, Μεσοχωρα, Πυλη Τρικαλων κτλ και το βραδυ ημουν απιστευτα κουρασμενος. ιδια διαδρομη με το 250, ηταν ισα ισα για να ζεστανω λαστιχα. ποσο διαφορα μπορει να κανει ενα μηχανακι... :biggrin:

50 μετρα πισω ειναι το γνωστο σημειο με τις πινακιδες που γραφει δεξια Ματσουκι, Καλαρρυτες :biggrin:

IMG-3679.jpg

Την 9/26/2019 at 10:03 ΜΜ, το μέλος Ναπολέων έγραψε:

Λαδάκι honda ειναι special..

Δεν ξερω αν το εχεις ξαναβάλει αλλα έμεινα ικανοποιημένος στο hornet..

Ωραίο μοτο αυτο το cbr

ευχαριστημενος απο το λαδι. το βρησκω ευκολα σε τοπικο αντιπροσωπο, οποτε μια χαρα.

το cbr εχει 1002 καλα, αλλα ειναι "λιγο" για μενα σε θεμα δυναμης...

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Ανέβασμα στο πέρασμα του Μπάρου, στην Ήπειρο.

Το τοπίο λόγω υψομέτρου (1900m) είναι γυμνό από δέντρα και βλάστηση, και η αίσθηση οδήγησης φέρνει λίγο σε πτήση, όταν κοιτάς στην άκρη του δρόμου. Είναι μια εμπειρία, σαν να είσαι λίγο σε άλλο πλανήτη, μόνο ο δρόμος δείχνει ανθρώπινο στοιχείο.

Πρέπει να το δω αυτό μόλις μπορέσω! 

Σε άλλα νέα, πω ρε γαμωτο ποίος πάει όχι με τη μηχανή μου, αλλά με δανεική ducati, να κάνει riding school την άλλη Κυριακή;! :biggrin::biggrin::worshippy::yahoo:

Κοινώς μου κάτσε η κλήρωση της Έκο. Αντε να δούμε (ωραία) τι φάση θα ναι. 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε:

Σε άλλα νέα, πω ρε γαμωτο ποίος πάει όχι με τη μηχανή μου, αλλά με δανεική ducati, να κάνει riding school την άλλη Κυριακή;! 

Κοινώς μου κάτσε η κλήρωση της Έκο. Αντε να δούμε τι φάση θα ναι. 

Αν σε χαλαει η φαση, να παω εγω στην θεση σου  :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 λεπτά, το μέλος PaNick έγραψε:

Αν σε χαλαει η φαση, να παω εγω στην θεση σου  :_hi:

Έβαλα ιμοτικον για να πιάνετε οι ότι είναι ειρωνική η - και καλά- γκρίνια μου! . Στον ύπνο μου το βλέπω και μετράω μέρες :winking:

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε:

Σε άλλα νέα, πω ρε γαμωτο ποίος πάει όχι με τη μηχανή μου, αλλά με δανεική ducati, να κάνει riding school την άλλη Κυριακή;! :biggrin::biggrin::worshippy::yahoo:

Κοινώς μου κάτσε η κλήρωση της Έκο. Αντε να δούμε (ωραία) τι φάση θα ναι. 

Ωραίος! Ποιό level θα κάνεις Γαβριήλ;

Εμείς αυτό το Σ/Κ το έχουμε δαμέ (εδώ) και αύριο θα κάνω το διερμηνέα για τους μαθητές που δεν μιλάνε Ελληνικά :gd_cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος spyrosk42 έγραψε:

Ωραίος! Ποιό level θα κάνεις Γαβριήλ;

Εμείς αυτό το Σ/Κ το έχουμε δαμέ (εδώ) και αύριο θα κάνω το διερμηνέα για τους μαθητές που δεν μιλάνε Ελληνικά :gd_cheers:

Εμ δε ξέρω πως θα είναι η φάση. Είναι 20 άτομα κληρωμενα. Έχω κάνει το 1ο επίπεδο, πριν 2 χρόνια. 

Στη χειρότερη που είναι το 1ο επίπεδο (το βρίσκω δύσκολο να τους χωρίσουν σε δύο γκρουπ πχ και να κάνουν και πιο προχωρημένο) θα ξανακάνω επανάληψή - διόρθωση ότι κάνω στραβά 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 10/25/2019 at 10:55 ΜΜ, το μέλος GeorStrat έγραψε:

Σε πρωτη φαση καλοταξιδο,δεν το ειχα δει οτι πηρες κιλωτακιον :wub:

Στο S3 ειχα παρει μια motobatt μετα την yuasa που μας αφησε χρονους και με καλη συντηρηση ηταν σε εξαιρετικη κατασταση ακομα κ μετα απο δυο χρονια που το εδωσα.

Αφου αντιμετωπησα το θεμα με τα πηνια και την αδειασα δυο φορες, την φορτησα πληρως και δεν εκανε ποτε κιχ....στα 2 λεπτα σε πεταγε σε mode συντηρησης ο φορτιστης.

Θενκιου :wub:.

Για την ώρα ξαναμπήκε η GS (έβαλα υγρά γιατί ήταν ξερή και φόρτισμα). Δείχνει οκ μετά απο κρας τεστ που της έκανα. Θέλω να αποκλείσω το σενάριο ηλεκτρολογικού προβλήματος και έπειτα θα παω σε motobatt που μου λένε όλοι τα καλύτερα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε:

Εμ δε ξέρω πως θα είναι η φάση. Είναι 20 άτομα κληρωμενα. Έχω κάνει το 1ο επίπεδο, πριν 2 χρόνια. 

Στη χειρότερη που είναι το 1ο επίπεδο (το βρίσκω δύσκολο να τους χωρίσουν σε δύο γκρουπ πχ και να κάνουν και πιο προχωρημένο) θα ξανακάνω επανάληψή - διόρθωση ότι κάνω στραβά 

Αν μιλάμε για το σχολείο του κ. Χούντρα, όχι δύσκολο αλλά μάλλον το σύνηθες είναι. Όταν έκανα το 2ο και το 3ο level γινόντουσαν παράλληλα δύο γκρουπ 1ου επιπέδου. Αν θες ρίξε μια ματιά στο site ή στο facebook του riding school για να δεις αν είναι προγραμματισμένο και επίπεδο 2 εκείνη την ημέρα που είσαι και εσύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 2/11/2019 at 0:05 ΠΜ, το μέλος jimlertas έγραψε:

Αν μιλάμε για το σχολείο του κ. Χούντρα, όχι δύσκολο αλλά μάλλον το σύνηθες είναι. Όταν έκανα το 2ο και το 3ο level γινόντουσαν παράλληλα δύο γκρουπ 1ου επιπέδου. Αν θες ρίξε μια ματιά στο site ή στο facebook του riding school για να δεις αν είναι προγραμματισμένο και επίπεδο 2 εκείνη την ημέρα που είσαι και εσύ.

Όχι δεν έχει τίποτα για αυτή τη μέρα, αλλά με αυτή τη λογική θα μπορεί. Να σπάσει τα τμήμα ίσως. 

Ακόμα περιμένω τηλ από τη σχολή υποθέτω. Αντε να δούμε! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 21/10/2019 at 1:11 ΜΜ, το μέλος telephoner έγραψε:

Την έσπρωξα για να πάρει μπροστά γιατί λογικά μπαταρία καπούτ(ελπίζω να μη με θυμήθηκαν και τα πηνία) . Εδώ μια φώτο από τη συζήτησή μας, όταν έφτασα στη δουλειά. Καμιά πρόταση για μπαταρία; 

KYSU3iv.jpg

:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 2/11/2019 at 0:05 ΠΜ, το μέλος jimlertas έγραψε:

Τελικά είναι το πρώτο λεβελ. Πάνε 3 χρόνια σχεδόν οπότε δε με χαλάει η επανάληψη / διόρθωση ότι κάνω λάθος! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά εννοείται. Μόνο χαμένος δεν θα βγεις απο αυτό 

Καλα στριψήματα Γκαμπριελ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα