ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2019 Yuasa made in Taiwan. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 773 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2019 Yuasa αλλιώς gs. Τις δεύτερες τις χρησιμοποιεί η γιαμαχα και έτσι την επέλεξα για τι innova μου. Μέχρι τώρα όλα μια χαρά μετά από (νομίζω) 6 μήνες. Και λιγότερο από τη μισή τιμή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2019 Οταν εισαι δικαβαλο με φορτωμενη δευτερα και αντι να κοψεις για την επερχομενη κατηφορα/γκρεμο δινεις κι' αλλο, οποτε κανεις τετοιο αλμα που στην προσγειωση σκαβει το ποδι σου την ασφαλτο ενω ειναι πανω στο μαρσπιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
@martin@ 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2019 (τροποποιήθηκε) καινουρια τακουνακια για το κοριτσι! https://imgur.com/a/EZURnGH https://imgur.com/OmULh0l Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2019 από τον @martin@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2019 Την 21/10/2019 at 1:11 ΜΜ, το μέλος telephoner έγραψε: Την έσπρωξα για να πάρει μπροστά γιατί λογικά μπαταρία καπούτ(ελπίζω να μη με θυμήθηκαν και τα πηνία) . Εδώ μια φώτο από τη συζήτησή μας, όταν έφτασα στη δουλειά. Καμιά πρόταση για μπαταρία; Σε πρωτη φαση καλοταξιδο,δεν το ειχα δει οτι πηρες κιλωτακιον Στο S3 ειχα παρει μια motobatt μετα την yuasa που μας αφησε χρονους και με καλη συντηρηση ηταν σε εξαιρετικη κατασταση ακομα κ μετα απο δυο χρονια που το εδωσα. Αφου αντιμετωπησα το θεμα με τα πηνια και την αδειασα δυο φορες, την φορτησα πληρως και δεν εκανε ποτε κιχ....στα 2 λεπτα σε πεταγε σε mode συντηρησης ο φορτιστης. πριν 7 λεπτά, το μέλος @martin@ έγραψε: καινουρια τακουνακια για το κοριτσι! Να το χαιρεσαι !!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2019 Δυτική πλευρά Κρήτης για σήμερα. Τυχαίες παραλίες μετά τα Φαλάσαρνα. Ο δρόμος όμως, αυτοκτονία. Στενός , πάνω από γκρεμό και χωρίς μπαριέρα. Δεν έβγαλα φωτο γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω. Πριν το Ελαφονήσι Ενα μικρό δάσος από ψηλά Κάτι περίπου κέδροι από κοντά, και παραλία. Ωραία ήταν, αλλά έφυγα στις 5 πριν πιάσει το πολύ κρύο/ 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2019 Βόλτα μέσα απο την ομίχλη και τα σύννεφα στο Πήλιο. Μετά το σέρβις η βόλτα δεν μπορούσε να μην γίνει. Εκεί κάτω υποτείθεται είναι ο Βόλος 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2019 (τροποποιήθηκε) Ανέβασμα στο πέρασμα του Μπάρου, στην Ήπειρο. Το τοπίο λόγω υψομέτρου (1900m) είναι γυμνό από δέντρα και βλάστηση, και η αίσθηση οδήγησης φέρνει λίγο σε πτήση, όταν κοιτάς στην άκρη του δρόμου. Είναι μια εμπειρία, σαν να είσαι λίγο σε άλλο πλανήτη, μόνο ο δρόμος δείχνει ανθρώπινο στοιχείο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2019 από τον FlyingInADream 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2019 πριν 25 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Καλά το τοπίο τα σπάει, αλλά ο δρόμος ρε φίλε... Στο πρώτο μισό ειδικά πολύ χαλίκι, πολύ κοτρόνα σε όλες τις στροφές, ταμάμ για "σούπες" μου φάνηκε. Χαρά στο κουράγιο σου! Είδα και κάτι ροδιές που πηγαίνανε προς το γκρεμό σε ένα σημείο...μπρρρρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2019 Εγω με το παπί λογικά πάω άνετα εκεί πάνω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Είδα και κάτι ροδιές που πηγαίνανε προς το γκρεμό σε ένα σημείο...μπρρρρ Χαρακιές από μαχαίρι μπουλντόζας πρέπει να είναι. Αλλά ναι, όταν δεν ξέρεις τι χαλίκια, βάραθρο, χώμα σε περιμένει πίσω από την στροφή, ε πας φυλαγμένα. Το σημείο στο οποίο πηγαίνω είναι εδώ 39.614987° 21.174074° για όποιον θέλει να το εξερευνήσει. Δεν φτάνει το βίντεο εκεί, γιατί ο απόλυτα ηλίθιος (=εγώ) δεν είχε σβήσει τα άσχετα βίντεο από τις καθημερινές μετακινήσεις, και γέμισε η κάρτα μνήμης 200 μέτρα πριν, εκεί δλδ που σταματάει το βίντεο. Στο σημείο αυτό συναντώνται τρείς δρόμοι, ένας που κατεβαίνει προς Καλαρρύτες μεριά, ένας που κατεβαίνει προς Ματσούκι, Πράμαντα κ.ο.κ. (αυτός τον οποίο ανεβαίνω στο βίντεο) και ένας που κατεβαίνει μέσα στα δάση της Πίνδου και τελικά βγαίνει στα γνωστά Περτούλι, Ελάτη, Πύλη Τρικάλων κ.ο.κ. Ο τελευταίος είναι ΜΑΓΕΙΑ. Περίπου 88χλμ μέσα σε δάσος, που λες, δεν είμαι Ελλάδα, Ελβετία είμαι, και επιπλέον δεν έχει τα πολλά χάλια των άλλων δύο δρόμων και μπορείς να πας και λίγο πιο γρήγορα. Την ώρα που έφτασα στην διασταύρωση, κατέβηκε να βγάλω φωτό, και πριν προλάβω να οπλίσω κάμερα καλά-καλά, κατέφθασε ένα πολυάριθμο γκρουπ από ΤζιΕσάκηδες με ολίγη από triumph tiger 800-suzuki vstrom , κατέκλυσαν το μέρος και πάνε τα πλάνα.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2019 από τον FlyingInADream 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: πριν 12 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Χαρακιές από μαχαίρι μπουλντόζας πρέπει να είναι. Αλλά ναι, όταν δεν ξέρεις τι χαλίκια, βάραθρο, χώμα σε περιμένει πίσω από την στροφή, ε πας φυλαγμένα Με σουπερσπορ εκει πανω, εισαι ήρωας. Σήμερα πήγα σε νεανικιά καφετέρια και πάρκαρα το Domi διπλα σε δυο XLR250 τα οποία XLR τα ειχαν δυο παλικάρια το πολύ 25. Ηθελα να τους πω Καλωσηρθατε στα 90s και να ρωτήσω αν παιζει κανα καλό ρέιβ. Τι είναι αυτό τώρα; Χιψτερια; Κρίση; Επιστροφή στις ρίζες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Τι είναι αυτό τώρα; Χιψτερια; Κρίση; Επιστροφή στις ρίζες; Αφραγκία 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Με σουπερσπορ εκει πανω, εισαι ήρωας. been there done that δυσκολο διαδρομη για ss, δεν ενδικνειται για καποιον που δεν εχει εμπειρια και υπομονη. ειχα κανει κυκλο απο Καλαμπακα και κατεβηκα απο Βουργαρελι, Μεσοχωρα, Πυλη Τρικαλων κτλ και το βραδυ ημουν απιστευτα κουρασμενος. ιδια διαδρομη με το 250, ηταν ισα ισα για να ζεστανω λαστιχα. ποσο διαφορα μπορει να κανει ενα μηχανακι... 50 μετρα πισω ειναι το γνωστο σημειο με τις πινακιδες που γραφει δεξια Ματσουκι, Καλαρρυτες Την 9/26/2019 at 10:03 ΜΜ, το μέλος Ναπολέων έγραψε: Λαδάκι honda ειναι special.. Δεν ξερω αν το εχεις ξαναβάλει αλλα έμεινα ικανοποιημένος στο hornet.. Ωραίο μοτο αυτο το cbr ευχαριστημενος απο το λαδι. το βρησκω ευκολα σε τοπικο αντιπροσωπο, οποτε μια χαρα. το cbr εχει 1002 καλα, αλλα ειναι "λιγο" για μενα σε θεμα δυναμης... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2019 από τον noodles 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 19 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ανέβασμα στο πέρασμα του Μπάρου, στην Ήπειρο. Το τοπίο λόγω υψομέτρου (1900m) είναι γυμνό από δέντρα και βλάστηση, και η αίσθηση οδήγησης φέρνει λίγο σε πτήση, όταν κοιτάς στην άκρη του δρόμου. Είναι μια εμπειρία, σαν να είσαι λίγο σε άλλο πλανήτη, μόνο ο δρόμος δείχνει ανθρώπινο στοιχείο. Πρέπει να το δω αυτό μόλις μπορέσω! Σε άλλα νέα, πω ρε γαμωτο ποίος πάει όχι με τη μηχανή μου, αλλά με δανεική ducati, να κάνει riding school την άλλη Κυριακή;! Κοινώς μου κάτσε η κλήρωση της Έκο. Αντε να δούμε (ωραία) τι φάση θα ναι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2019 από τον GavriilVet 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε: Σε άλλα νέα, πω ρε γαμωτο ποίος πάει όχι με τη μηχανή μου, αλλά με δανεική ducati, να κάνει riding school την άλλη Κυριακή;! Κοινώς μου κάτσε η κλήρωση της Έκο. Αντε να δούμε τι φάση θα ναι. Αν σε χαλαει η φαση, να παω εγω στην θεση σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 17 λεπτά, το μέλος PaNick έγραψε: Αν σε χαλαει η φαση, να παω εγω στην θεση σου Έβαλα ιμοτικον για να πιάνετε οι ότι είναι ειρωνική η - και καλά- γκρίνια μου! . Στον ύπνο μου το βλέπω και μετράω μέρες Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2019 από τον GavriilVet 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε: Σε άλλα νέα, πω ρε γαμωτο ποίος πάει όχι με τη μηχανή μου, αλλά με δανεική ducati, να κάνει riding school την άλλη Κυριακή;! Κοινώς μου κάτσε η κλήρωση της Έκο. Αντε να δούμε (ωραία) τι φάση θα ναι. Ωραίος! Ποιό level θα κάνεις Γαβριήλ; Εμείς αυτό το Σ/Κ το έχουμε δαμέ (εδώ) και αύριο θα κάνω το διερμηνέα για τους μαθητές που δεν μιλάνε Ελληνικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος spyrosk42 έγραψε: Ωραίος! Ποιό level θα κάνεις Γαβριήλ; Εμείς αυτό το Σ/Κ το έχουμε δαμέ (εδώ) και αύριο θα κάνω το διερμηνέα για τους μαθητές που δεν μιλάνε Ελληνικά Εμ δε ξέρω πως θα είναι η φάση. Είναι 20 άτομα κληρωμενα. Έχω κάνει το 1ο επίπεδο, πριν 2 χρόνια. Στη χειρότερη που είναι το 1ο επίπεδο (το βρίσκω δύσκολο να τους χωρίσουν σε δύο γκρουπ πχ και να κάνουν και πιο προχωρημένο) θα ξανακάνω επανάληψή - διόρθωση ότι κάνω στραβά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2019 Την 10/25/2019 at 10:55 ΜΜ, το μέλος GeorStrat έγραψε: Σε πρωτη φαση καλοταξιδο,δεν το ειχα δει οτι πηρες κιλωτακιον Στο S3 ειχα παρει μια motobatt μετα την yuasa που μας αφησε χρονους και με καλη συντηρηση ηταν σε εξαιρετικη κατασταση ακομα κ μετα απο δυο χρονια που το εδωσα. Αφου αντιμετωπησα το θεμα με τα πηνια και την αδειασα δυο φορες, την φορτησα πληρως και δεν εκανε ποτε κιχ....στα 2 λεπτα σε πεταγε σε mode συντηρησης ο φορτιστης. Θενκιου . Για την ώρα ξαναμπήκε η GS (έβαλα υγρά γιατί ήταν ξερή και φόρτισμα). Δείχνει οκ μετά απο κρας τεστ που της έκανα. Θέλω να αποκλείσω το σενάριο ηλεκτρολογικού προβλήματος και έπειτα θα παω σε motobatt που μου λένε όλοι τα καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2019 πριν 8 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε: Εμ δε ξέρω πως θα είναι η φάση. Είναι 20 άτομα κληρωμενα. Έχω κάνει το 1ο επίπεδο, πριν 2 χρόνια. Στη χειρότερη που είναι το 1ο επίπεδο (το βρίσκω δύσκολο να τους χωρίσουν σε δύο γκρουπ πχ και να κάνουν και πιο προχωρημένο) θα ξανακάνω επανάληψή - διόρθωση ότι κάνω στραβά Αν μιλάμε για το σχολείο του κ. Χούντρα, όχι δύσκολο αλλά μάλλον το σύνηθες είναι. Όταν έκανα το 2ο και το 3ο level γινόντουσαν παράλληλα δύο γκρουπ 1ου επιπέδου. Αν θες ρίξε μια ματιά στο site ή στο facebook του riding school για να δεις αν είναι προγραμματισμένο και επίπεδο 2 εκείνη την ημέρα που είσαι και εσύ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2019 Την 2/11/2019 at 0:05 ΠΜ, το μέλος jimlertas έγραψε: Αν μιλάμε για το σχολείο του κ. Χούντρα, όχι δύσκολο αλλά μάλλον το σύνηθες είναι. Όταν έκανα το 2ο και το 3ο level γινόντουσαν παράλληλα δύο γκρουπ 1ου επιπέδου. Αν θες ρίξε μια ματιά στο site ή στο facebook του riding school για να δεις αν είναι προγραμματισμένο και επίπεδο 2 εκείνη την ημέρα που είσαι και εσύ. Όχι δεν έχει τίποτα για αυτή τη μέρα, αλλά με αυτή τη λογική θα μπορεί. Να σπάσει τα τμήμα ίσως. Ακόμα περιμένω τηλ από τη σχολή υποθέτω. Αντε να δούμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosgp 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2019 Την 21/10/2019 at 1:11 ΜΜ, το μέλος telephoner έγραψε: Την έσπρωξα για να πάρει μπροστά γιατί λογικά μπαταρία καπούτ(ελπίζω να μη με θυμήθηκαν και τα πηνία) . Εδώ μια φώτο από τη συζήτησή μας, όταν έφτασα στη δουλειά. Καμιά πρόταση για μπαταρία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2019 Την 2/11/2019 at 0:05 ΠΜ, το μέλος jimlertas έγραψε: Αν μιλάμε για το σχολείο του κ. Χούντρα, όχι δύσκολο αλλά μάλλον το σύνηθες είναι. Όταν έκανα το 2ο και το 3ο level γινόντουσαν παράλληλα δύο γκρουπ 1ου επιπέδου. Αν θες ρίξε μια ματιά στο site ή στο facebook του riding school για να δεις αν είναι προγραμματισμένο και επίπεδο 2 εκείνη την ημέρα που είσαι και εσύ. Τελικά είναι το πρώτο λεβελ. Πάνε 3 χρόνια σχεδόν οπότε δε με χαλάει η επανάληψη / διόρθωση ότι κάνω λάθος! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2019 Καλά εννοείται. Μόνο χαμένος δεν θα βγεις απο αυτό Καλα στριψήματα Γκαμπριελ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες