Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Με τη μηχανη μου τιποτα μιας και βρηκα το πισω λαστιχο ξεφουσκωτο(λογικα λογω υπερβολικης φθορας) και ειμαι σε αναμονη να περασω καποια ωραια μεταχειρισμενα που εχω κρατησει.

Ομως μου εδωσε φιλος το z1000 του(04 με acrapovic+power commander) για να κανω τη δουλεια μου.

Τι να πω παιδες παρανοϊκο μηχανακι απλα. Ωραια εμπειρια. Δε βαριεσαι να εξερευνεις ποσο γκαζι μπορει να εχει.
Απ' οτι ειδα μονο σε καμια αδεια τεραστια λεωφορο ή Εθνικη μπορει να ξεδιπλωθει οντως.

Απο την αλλη ομως χαρα στο κουραγιο σας σε οσους κυκλοφορειτε τετοια μηχανακια στην πολη. Οσο μερα με νυχτα ειναι το γκαζι του σε σχεση με το KTM, αλλο τοσο μερα με νυχτα ειναι η ευκινησια του και η διαθεση για χωσιματα, ακροτητες και παιχνιδι εντος πολης. Καποια στιγμη αρχισε να βγαζει και ενα κυμα ζεστης που με εκανε να σκεφτομαι ποση βενζινη παιζει να ειχα καψει για να κινειται ολοκληρη μπετονιερα :tooth:
Και ειναι naked στημενο σα streetfighter. Που να ηταν ss.. Γενικα δε ξερω αν θα παρω ποτε 4κ. Ωραιο το smoothness και το γκαζι αλλα μου εδωσε μια αισθηση "too much χωρις λογο". Νομιζω το ιδανικο για 'μενα θα ηταν κατι σαν τα δικυλινδρα ορθια μηχανακια της Ktm/Ducatti κτλπ., αλλα αυτο το ριμαδι το γκαζι δημιουργει τοσο ενθουσιασμο(αν βρεις ποτε χωρο).

Απο την αλλη επαθα shock με τις αναρτησεις του(φοραει aftermarket πισω), Πραγματικα μαγικο χαλι.
Το Ktm ειναι σα σκουτερ μπροστα του. Εκει που στο ενα σηκωνεσαι ορθιος στο αλλο ουτε που ασχολεισαι.
Με μπερδεψε αρκετα αυτο η αληθεια ειναι. Θα παω να βαλω τιποτα Ohlins στο Ktm :_zeppelin:

Τεσπα αυτα :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

lmzzgub.jpg

μετά την περασμένη Κυριακή με πήραν είδηση και τώρα φτιάχνω τα καλάμια οοοολης της γειτονιάς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτέλους βρήκα χρόνο για μια βόλτα της προκοπής.

BAud3sR.jpg

Pm1AIBt.jpg

EtN9Tcj.jpg

ksKwgu7.jpg

Αυτή είναι απο τις ομορφότερες (αν όχι η ομορφότερη) φωτογραφία που έχω τραβήξει. Απίστευτα χρώματα ο ουρανός, και αυτή η χαζομίχλη πάνω απο τα βουνά ήτανε απλά τέλεια. Να γιατί αγαπάω το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Στο μεταξύ τα λεφτά που έδωσα έπιασαν τόπο 1000%. Το μηχανάκι και δίνει πολύ πολύ καλύτερο γκάζι πλέον και το κυριότερο: έκαψε αέρα για την διαδρομή Βόλος-Χάνια! Ανέβηκα με σχετικά σβέλτους ρυθμούς, φούλαρα όλο το ντεπόζιτο και όταν γύρισα σπίτι είχε κάψει λιγότερο απο μισό ντεπόζιτο. Ήτανε λίγο πιο κάτω απο την κορυφή ακόμα. Με την αρχική αντλία ακόμα και όταν δεν ρέταρε (φαινομενικά) το μηχανάκι έδινε λιγότερο γκάζι και έκαιγε περισσότερο. Πλέον άλλο μοτεράκι μπορώ να πω :biggrin:

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωπω μλκες εβαλα μεταχειρισμενα Rosso 2 πανω με ενα 60αρι..
Αααααλλη φαση.

Φοβομουν οτι θα ηταν λιγοτερο διασκεδαστικες οι βολτες μου μεσα στην πολη επειδη δε θα γλιστρουσα παντου, αλλα αυτο που δεν ειχα συνειδητοποιησει ειναι οτι τα λαστιχα μαλλον ειχαν τετραγωνιστει κι' ολας απο τη φθορα, οποτε το μηχανακι ηταν πιο δυσκινητο απο το αναμενομενο.

Τωρα πραγματικα μου δινει την αισθηση ευκινησιας παπιου. Με μια κινηση απλα σερνεται κατω.
Απιστευτο. Γουσταρω τη ζωη μου :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την 30/9/2019 at 0:35 ΠΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Το μηχανάκι και δίνει πολύ πολύ καλύτερο γκάζι πλέον και το κυριότερο: έκαψε αέρα για την διαδρομή Βόλος-Χάνια!

Πφ σιγά πήγες στα Χάνια. Αμα πας στα Χανιά, τότε να μας το πεις. Και να βαλεις αυτοκόλλητο CHQ.:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@costikos Συγκριτικά έκαψε "αέρα" να το πω. Με την προηγούμενη αντλία έκαιγε περισσότερη βενζίνη γιατί δεν λειτουργούσε σωστά. Τώρα είναι σαν καινούριο. Δηλαδή το αυτοκολλητάκι LRS θα πρέπει να βγει;; :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα, καινούργια μοτοσυκλέτα για τον motoris: KTM 1090R Adventure..

ένα πρώτο τεστάκι:

Drapetsona Ring

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 ώρες, το μέλος motoris έγραψε:

Καλησπέρα, καινούργια μοτοσυκλέτα για τον motoris: KTM 1090R Adventure..

ένα πρώτο τεστάκι:

Drapetsona Ring

Να το χαρεις το νεο μοτορι Ταχυδρομε μας! Πολλες ομορφες εκδρομες ευχομαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 31 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε:

Χθες πουλήθηκε και το gs οπως ήτανε με τη ζημιά Ήρθε ενα παλληκάρι απο την Αθήνα,το πήρε και θα το φτιάξει σιγά σιγά,όποτε μπορεί.

Τέλος εποχής και για το gs μετά από 2,5 χρόνια.Πάμε γι άλλα!!

Με το καλό πλήρη αποθεραπεία και στο επόμενο Νικολα! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 33 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε:

Χθες πουλήθηκε και το gs οπως ήτανε με τη ζημιά Ήρθε ενα παλληκάρι απο την Αθήνα,το πήρε και θα το φτιάξει σιγά σιγά,όποτε μπορεί.

Τέλος εποχής και για το gs μετά από 2,5 χρόνια.Πάμε γι άλλα!!

...ξεκίνησαν οι βροχές τωρα, τι να την κάνεις την πομόνα πλέον? :baby::baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος innova 04 έγραψε:

...ξεκίνησαν οι βροχές τωρα, τι να την κάνεις την πομόνα πλέον? :baby::baby:

Τη θέλω για τους μούστους.:wub:

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το άφησα συνεργείο για αλλαγή δίσκων συμπλέκτη μαζί με ελατήρια και οτι άλλο χρειαστεί. Λογικά αύριο θα το έχει έτοιμο! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες είχαμε λαδάκια, ρύθμιση στις βαλβίδες, φίλτρο αέρος, φίλτρο βενζίνης και υγρά φρένων...

https://prnt.sc/pkeg89

Τροποποιήθηκε από τον BlackDiamond

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος BlackDiamond έγραψε:

Χθες είχαμε λαδάκια, ρύθμιση στις βαλβίδες, φίλτρο αέρος, φίλτρο βενζίνης και υγρά φρένων...

https://prnt.sc/pkeg89

Βλεπω κατι λαθος; Εχει 2 βαλβιδες/κυλινδρο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος kalimera8764 έγραψε:

Βλεπω κατι λαθος; Εχει 2 βαλβιδες/κυλινδρο;

Ακριβώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλάξαμε πίσω λάστιχο και τακακια και κάναμε 1200χιλιομετρακια σε δυο μέρες. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοποθέτησα θερμαινόμενες χειρολαβές στο innova. Ελπίζω να τελειώσω και με το φρένο του φυγοκεντρικού και την Κυριακή να πάω μία βόλτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την έσπρωξα για να πάρει μπροστά γιατί λογικά μπαταρία καπούτ(ελπίζω να μη με θυμήθηκαν και τα πηνία) . Εδώ μια φώτο από τη συζήτησή μας, όταν έφτασα στη δουλειά. Καμιά πρόταση για μπαταρία; 

KYSU3iv.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα