skritikos 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 150χλμ βραδινά, μέρος του στρωσίματος του CB500X. Δροσιά-Λαύριο και τριγύρω και έπειτα πίσω. Κρύυυυυυυυυυυυυυυοοοοοοοοοοο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2017 Εχω καιρό που εχω χαθεί απο την σελίδα, καιρός να επιστρέψω σιγά σιγά αν και σίγουρα εχω χάσει πολλά. Σήμερα πήρα δωράκι στην καλή μου πίσω δισκοπλακα γτ έλιωσε η καημένη, λογικό αφού πάμε για 3ο τερματισμα του κοντέρ Όσοι με θυμούνται απο τις συναντήσεις σίγουρα θα δουν οτι το χτ έχει αλλάξει λιγο απο τοτε 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2017 Νυχτερινή βολτά στο κέντρο του Βόλου. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Γκριπς για το τεπόζιτο και καινούριο "διακόπτη σούζας"(γνωστό και ως μανέτα). Ο διακόπτης δοκιμάστηκε αμέσως και δουλεύει καλά. 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Γκριπς για το τεπόζιτο και καινούριο "διακόπτη σούζας"(γνωστό και ως μανέτα). Ο διακόπτης δοκιμάστηκε αμέσως και δουλεύει καλά. θα φας τους δισκους αν συμπλεκταρεις με σκοπο να προκαλεσεις ανυψωση του μπροστινου τροχου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 πριν 13 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: θα φας τους δισκους αν συμπλεκταρεις με σκοπο να προκαλεσεις ανυψωση του μπροστινου τροχου Άσε, με το μηχανάκι που έμπλεξα με βλέπω να αλλάζω δίσκους πιο συχνά απο λάστιχα. Ειδικά το μπροστινό... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) χθες παρηγγειλα την arrow σε τιμη προσφορας!!! Ακομη πινακιδες δεν το εχω βγαλει και αρχισα να παιρνω... ξερω ειμαι σε τελειως λαθος θεμα αλλα για πισω stand εχετε να προτεινετε κατι? (δεν μπορω να την σηκωνω και να γρασαρω αλυσιδα θελω την ανεση μου) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2017 από τον giorgos.boun 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpyrosDT 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2017 πριν 48 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε: χθες παρηγγειλα την arrow σε τιμη προσφορας!!! Ακομη πινακιδες δεν το εχω βγαλει και αρχισα να παιρνω... ξερω ειμαι σε τελειως λαθος θεμα αλλα για πισω stand εχετε να προτεινετε κατι? (δεν μπορω να την σηκωνω και να γρασαρω αλυσιδα θελω την ανεση μου) δες εδώ https://www.uride.gr/cat/Σταντ/ έχω πάρει σταντ για το enduro μου έχει και για street σε καλές τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2017 Πλύσιμο και καθάρισμα αλυσιδών είχε σήμερα το πρόγραμμα. Ευκαιρία μιας και οι Νοτιάδες μας έκαναν επιτέλουςτη χάρη να σταματήσουν.... Δοκίμασα για πρώτη φορά το σπρέι καθαρισμού της Motorex και μπορώ να πώ ότι είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε ανάλογο προϊόν. Πραγματικά ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε! Και μιλάμε για μπίχλα λάσπης και γράσσου με επικάλυψη αρμύρας.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 Σήμερα έιχε βόλτα στο Πήλιο. Ανέβηκα απο Άλλη Μεριά μετά πέρασα απο λόφο επισκοπής έφτασα ως Πορταριά και μετά ξαναγύρισα πίσω απο Ανακασιά και τέλος έφτασσα Βόλο. Ακόμα και τον χειμώνα η φύση μπορώ να πω οτι είναι όμορφο, το καλοκαίρι είναι ακόμα καλύτερη :D 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 πριν 32 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Σήμερα έιχε βόλτα στο Πήλιο. Ανέβηκα απο Άλλη Μεριά μετά πέρασα απο λόφο επισκοπής έφτασα ως Πορταριά και μετά ξαναγύρισα πίσω απο Ανακασιά και τέλος έφτασσα Βόλο. Ακόμα και τον χειμώνα η φύση μπορώ να πω οτι είναι όμορφο, το καλοκαίρι είναι ακόμα καλύτερη :D Ασχετο... Πολυ σε χαιρομαι που πηγαινεις συχνα βολτουλες και το ευχαριστιεσαι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος kalimera8764 έγραψε: Ασχετο... Πολυ σε χαιρομαι που πηγαινεις συχνα βολτουλες και το ευχαριστιεσαι! Να σαι καλα! Ε κοιτα απο το να καθομαι μεσα στο σπιτι και να βαριεμαι την ζωη μου μαλλον ειναι καλυτερο. Εξαλλου τι χειμωνας τι καλοκαιρι, αμα ντυθεις καλα δεν σε πειραζει το κρυο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Εξαλλου τι χειμωνας τι καλοκαιρι, αμα ντυθεις καλα δεν σε πειραζει το κρυο ;) Και γω στην ηλικία σου έτσι ήμουν... τωρα ολα με επηρεάζουν, βολταρε τωρα που μπορεις! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.058 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 πριν 34 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Και γω στην ηλικία σου έτσι ήμουν... τωρα ολα με επηρεάζουν, βολταρε τωρα που μπορεις! Έλα βρε καγκουρα θα σε νομίζουν και για παππού πριν την ώρα σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 εβγαλα μια της δαγκανες του μπροστινου να τσεκαρω τα τακακια, ενω απο την μια δααγκανα λες θα μου βγαλει καμια 10αρια χιλιαδες κμ ακομη απο την αλλη δεν εχει ψωμι για πανω απο 1000-2000 , περιεργα πραματα εκανα και ενα μικρο ελεγχο στο cb1 καπου κοντα στο ρουμπινετο χανει βενζινη μπαινει στην checklist για φιαξιμο και αυτο μετα ακολουθησε μινι βολτα προς μιτσικελι μερια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 πριν 50 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Και γω στην ηλικία σου έτσι ήμουν... τωρα ολα με επηρεάζουν, βολταρε τωρα που μπορεις! Μώρε κάθε μέρα έξω είμαι τώρα που είναι ακόμα φοιτητικά χρόνια γιατί σε 4-5 χρόνια περίπου θα έχω ένα βουνό υποχρεώσεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 πριν 32 λεπτά, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Έλα βρε καγκουρα θα σε νομίζουν και για παππού πριν την ώρα σου Χαχαχαχα.... Τρικαγκουρας! Τελικα δεν το αντεχω το κρυο στο μηχανακι, μονο αν ειναι να παω στο βουνο δε επιρεαζει τιποτα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 Η φάση που στο Πήλιο σήμερα το πρωί προς μεσημέρι είχε πιο πολύ ζέστη απο οτι στον Βόλο για κάποιο λόγο. Fuck logic. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 (τροποποιήθηκε) Η μέρα σήμερα ήταν η ιδανική για βόλτα. Έτσι ξαμοληθήκαμε για Χαλκιδική μιας και καιρό έχουμε να περάσουμε από το δεύτερο πόδι. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2017 από τον nikos_pc 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2017 2 χρόνια μαζί 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 Ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι του Βόλου. Ναι η ανάλυση είναι κάπως γιατί κλασσικά η κάμερα στο κινητό μου τα φτύνει όταν νυχτώνει. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Κάγκουρας mode: ON Και φυσικά βόλτα έξω απο Λύκεια με φουλ δερμάτινο κλπ μπας και τραβήξουμε το βλέμμα απο κάνα κομμενάκι. Η αποστολή ήτανε επιτυχής πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Βρήκες γκόμενα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.703 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Τώρα δα, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Βρήκες γκόμενα; Ναι σίγουρα με την ΝΟΒ1 έχει εγγυημένα αποτελέσματα στο να έχεις άπειρες γκόμενες xD Οχι ρε απλά άρχιζα να κόβω βόλτες εξω απο Λύκεια μπας και τραβήξω κάνα βλέμμα και τελικά όντως έγινε. xD Νταξ μπέσα τώρα άμα η οποιαδήποτε σου κάτσει μόνο και μόνο επειδή έχεις εξάτμιση στο παπί τότε δεν θα την έλεγα και πολύ σοβαρή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 (τροποποιήθηκε) Έτσι ακριβώς. Ενώ άμα σου κάτσει για ολόκληρο το παπί είναι κορίτσι για σπίτι...... Υγ. Αν είσαι φοιτητής και μάλιστα σε ΤΕΙ και ψάχνεις για γκόμενα στο Λύκειο πρέπει να το κοιτάξεις λίγο, ε; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 από τον ΓιωργοςΤΤ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες