GiannisTs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Το λεωφορείο δεν είναι λύση και απο όσο ξέρω πρέπει μόνο το πίσω φρένο (αφού βάψω την μανέτα για να μην βαφτεί το χέρι μου) το οποίο είναι εκνευριστικό για εμένα Εγώ βρήκα αυτήν εδω στα 16€ σε μπλε χρώμα που πιστεύω θα ταίριαζε με το μηχανάκι. http://www.mototsitinis.gr/shop/product_info.php/cPath/60/products_id/318 Ότι θες φίλε. Εγω πάντως μια μανέτα επειδή είναι σε καλή κατάσταση ως πρακτικότητα τας αλλά όχι εμφανισιακά, δεν θα την έβαζα στην άκρη. Αλλά όπως ανέφερα, τέλος πάντων, ότι θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2017 πηρα παραμαζομα ενα παιδακι... http://motosteki.blogspot.gr/2017/09/25.html ελα μωρα νταξ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2017 Τελικά είχε κολλήσει η πεταλούδα του exup και για αυτό γκρίνιαζε, την καθάρισε ο μηχανικός και εάν το ξανακάνει πάμε για αφαίρεση (μάλλον). Επίσης διαπίστωσα ότι ο Κυπριακός ήλιος δεν αστειεύεται.. Κουκούλα ούτε ενός έτους και πλέον έχει γίνει σεμεδάκι, από όπου και να την πιάσεις χραααατς και πάρε ένα κομμάτι στο χέρι. Χθές βρήκα τη χοντρούλα να μου παριστάνει το σαλιγκάρι με τις κεραίες πάνω γιατί έκανε άλλες 2 τρύπες και βγήκαν οι καθρέφτες έξω.. Που να την άφηνα και ακάλυπτη δηλαδή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΡΗΤΗ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2017 πριν 20 ώρες, το μέλος spyrosk42 έγραψε: Τελικά είχε κολλήσει η πεταλούδα του exup και για αυτό γκρίνιαζε, την καθάρισε ο μηχανικός και εάν το ξανακάνει πάμε για αφαίρεση (μάλλον). Επίσης διαπίστωσα ότι ο Κυπριακός ήλιος δεν αστειεύεται.. Κουκούλα ούτε ενός έτους και πλέον έχει γίνει σεμεδάκι, από όπου και να την πιάσεις χραααατς και πάρε ένα κομμάτι στο χέρι. Εδώ Κρήτη αλλάζω κουκούλα ανα 2 χρόνια. Και αγοράζω επώνυμες κι'όλας... Αλλά απο εδώ και πέρα θα βρίσκεται μόνο σε στεγασμένο χώρο, οπότε πάει αυτή η έγνοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.726 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 Mini test drive το Kymco Downtown 300i του πατέρα μου. Βαρύ μεν και δύσκολο στον χειρισμό (ακόμα και αυτός μου λέει οτι είναι κάπως γιατί είναι μεγάλο σχετικά). Δυνατό ωστόσο εργαλέιο μπορώ να πω. Μοντέλο 2011, μόλις πριν μερικές εβδομάδες βγήκε απο γενικό service. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 Αλλαγή μπαταρίας μετά από 7,5 χρόνια!! Το μόνο κακό είναι πως χάλασε η μίζα ενώ πίστευα πως έφτεγε η μπαταρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.726 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος Ναπολέων έγραψε: Αλλαγή μπαταρίας μετά από 7,5 χρόνια!! Το μόνο κακό είναι πως χάλασε η μίζα ενώ πίστευα πως έφτεγε η μπαταρία. Πως γίνεται να χαλάσει η μίζα στο παπί; Εγω (και ο πατέρας μου πριν απο εμένα) απο το 2009 μέχρι τώρα με μίζα παίρνει μπροστά κυρίως εκτός πριν απο κάνα 1μιση χρόνο περίπου που έμεινα απο μπαταρία και έιχα την μανιβέλα μόνο. Τα καρβουνάκια της μήπως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Πως γίνεται να χαλάσει η μίζα στο παπί; Εγω (και ο πατέρας μου πριν απο εμένα) απο το 2009 μέχρι τώρα με μίζα παίρνει μπροστά κυρίως εκτός πριν απο κάνα 1μιση χρόνο περίπου που έμεινα απο μπαταρία και έιχα την μανιβέλα μόνο. Τα καρβουνάκια της μήπως; Καλησπέρα, έλεγξε πρώτα από όλα τον διακόπτη (button) της μίζας. Λύσε την μάσκα και βγάλτον. Με έναν συνδετήρα βραχυκύκλωσε τα δυο καλώδια. Αν πάρει μπρός, βρήκες τί φταίει. Απο εκεί πρέπει να ξεκινήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.726 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 @tarantino Φίλε μου ο Ναπολεων έχει το πρόβλημα :Ρ Νομίζω έκανες λάθος παράθεση. Αλλά θα το δει πιστεύω. Εμένα πάλι η μίζα λειτουργεί καλά προς το παρόν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος tarantino έγραψε: Καλησπέρα, έλεγξε πρώτα από όλα τον διακόπτη (button) της μίζας. Λύσε την μάσκα και βγάλτον. Με έναν συνδετήρα βραχυκύκλωσε τα δυο καλώδια. Αν πάρει μπρός, βρήκες τί φταίει. Απο εκεί πρέπει να ξεκινήσεις Έδωσα ρεύμα κατευθείαν από το ρελε και δεν έκανε τίποτα οπότε το συμπέρασμα μου είναι ότι φταίει η μίζα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2017 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2017 Δοκίμασα να δώ αν μου πάει η νέα. Και συνέχισα το ταξίδι με την τρανσαλπαρα μου. 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Μου είπαν οτι δεν μπορώ να πάω πουθενά και πήγα να δω αν λεν'αλήθεια. Πάτρα για καφεδάρα και επιστροφή απο Ναύπακτο-Θέρμο και πάει λέγοντας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Ενα πακετο παραδοθηκε σημερα στη μεταφορικη, καπου 900+ χιλιομετρα μακρια... Δυο μερες υπομονη και το καινουριο κοριτσι θα ειναι στα χερια μου. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2017 Τα μάθαμε τα χαμπέρια σου! Φωτογραφίες ασαπ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2017 πριν 18 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Ενα πακετο παραδοθηκε σημερα στη μεταφορικη, καπου 900+ χιλιομετρα μακρια... Δυο μερες υπομονη και το καινουριο κοριτσι θα ειναι στα χερια μου. Κοίτα μην αρχίσεις να ξηλώνεις τον τάπητα στο ρυσσιο με αυτό :-) Καλορίζικο! Δεν αντεχε μόνη της Οπότε φώναξα τα ξαδέρφια της 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2017 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 (τροποποιήθηκε) 132.000 χλμ η GP12 και έχει τα δωράκια της και πάλι. Σερβισάκι με αλλαγή λαδιών, αλλαγή τάπας λαδιών γιατί έσταζε, αλλαγή o-ring μίζας γιατί έσταζε λάδια και από κει, σφίξιμο ρουλεμάν λαιμού, τέντωμα, πλύσιμο, καθάρισμα και λάδωμα αλυσίδας και σφίξιμο πίσω φρένου. Έτοιμο να φάει κι άλλα ντελιβερίστικα χιλιόμετρα. Σε λίγο καιρό θα έχω συμπληρώσει 100 χιλιάδες χιλιόμετρα πάνω στη σέλα του. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 από τον Schumi 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.726 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2017 Και ξαναμπήκε η ΝΟΒ1 πάλι. Θα έρθει και βίντεο κάποια στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 (τροποποιήθηκε) Προσθέσαμε ένα ακόμα φλασάκι που έσπασε στην άρθρωση και αντικαταστάθηκε με καινούριο στη συλλογή μας.... Δρομάρες της Ελλαδάρας ftw! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 από τον The Dread Rider 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 (τροποποιήθηκε) Την 17/9/2017 at 3:48 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Και ξαναμπήκε η ΝΟΒ1 πάλι. Θα έρθει και βίντεο κάποια στιγμή. Κάτι τέτοιο και εσύ δηλαδή ή ούτε καν; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 από τον strokt up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.726 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 πριν 24 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε: Κάτι τέτοιο και εσύ δηλαδή ή ούτε καν; Έχω σιγαστήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Έχω σιγαστήρα. Τι τον θες; Χωρίς σιγαστήρα είναι πιο γεμάτο χαμηλά. Χάνεις σε τελική αλλά κερδίζεις χαμηλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.726 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2017 πριν 51 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε: Τι τον θες; Χωρίς σιγαστήρα είναι πιο γεμάτο χαμηλά. Χάνεις σε τελική αλλά κερδίζεις χαμηλά. Ναι απλά έχω έναν φόβο μην με γράψουνε για θόρυβο αυτό είναι το πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.726 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2017 Όπως είπα και προχθές θα ανέβαζα και ένα βίντεο με την εξάτμιση. Για χάρη του βίντεο έβγαλα τον σιγαστήρα της. Και ίσως την αφήσω έτσι καθώς άνοιγε καλύτερα. Τελικές έπιασα κανονικές 105-110 και στον γυρισμό (που δεν φυσούσε κόντρα άνεμος) κατάφερα να πιάσω 120 οπού και βάρεσε κόφτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες