Schumi 8190 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Οδυσσεα θες ελατηρια πισω? Γτ φαινονται λιγο καθισμενα Μπααα. Έτσι είναι. Είναι λίγο λιγότερο και κάθονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2842 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Σήμερα μου συνέβη κάτι φανατικό, σχολώντας από την δουλειά σταματώ σε ένα φανάρι πίσω από 12 αυτοκίνητα 6 σε κάθε λωρίδα μιας και δεν είχα χώρο να περάσω από ανάμεσα περίμενα από πίσω κανονικά, ξαφνικά ο μπροστινός μου κάνει χώρο για να περάσω και για κάποιο λόγο έκαναν το ίδιο και οι υπόλοιποι δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ωραία που ένιωσα με αυτήν την κίνηση τους. Τελικά βγήκε ο Τσίπρας και τα πράγματα άλλαξαν γίναμε επιτέλους άνθρωποι, παντα τέτοια να συμβαίνουν σε όλους μας και να ανταποδίδουμε και εμείς όσο μπορούμε και όντως τα πράγματα θα αλλάξουν. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5438 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 διακοπτακι on-off για τα φωτα κ επειδη ειμαι αναποδος, το εχω αναποδα. βρείτε πως σβηνει Επειδη θελω να βαλω κι εγω ενα διακοπτη για τα φωτα....απο που τον πηρες και ποσο(αν θυμασαι). Επισης μια αλλη ερωτηση.....το S3 εχει δυο φαναρια των 55W που αναβουν συνεχεια....υπαρχει καποιος πιο ενισχυμενος τυπος διακοπτη για την περιπτωση μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Το κανω και γω με το αυτοκινητο και χαιρομαι οταν μου το κανουν φυσικα σηκωνω το χερι να ευχαριστησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Την έπλυνα, τη σκέπασα, την κλείδωσα...... Μετά έβρεξε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Επειδη θελω να βαλω κι εγω ενα διακοπτη για τα φωτα....απο που τον πηρες και ποσο(αν θυμασαι). Επισης μια αλλη ερωτηση.....το S3 εχει δυο φαναρια των 55W που αναβουν συνεχεια....υπαρχει καποιος πιο ενισχυμενος τυπος διακοπτη για την περιπτωση μου? το διακοπτακι το αγορασα απο τον καρελλεν που το ειχε βαλει αγγελια εδω. Για πιο ενισχυμενο δεν ξερω, αλλά να κοιτάς και σε λιγο ψηλοτερες τιμές. Εχω μια ενσταση ομως και για το δικο μου διακοπτακι μετα απο συζητηση με φιλο, γιατί εφοσον το μηχανακι σχεδιαστηκε να εχει αναμενα τα φωτα συνεχώς, μηπως αν τα εχω κλειστα το επιπλεον φορτιο που θα περισσευει μου φαει τον ανορθωτη... Το δικο μου το εβαλα ετσι ωστε να μπορω να το καταργησω οτι ωρα θελω, αφαιρώντας τη μια φισα και κουμπώνοντας το καλωδιο οπως ηταν αρχικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Μια καταδρομική μέχρι τη Στούπα χτες,τεστ και για την καινούργια παντελονιά. Ευκαιρία να βελτιώσουμε και τους χρόνους στην ανάβαση της Καρδαμύλης και στο μεγάλο πέταλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Επειδη θελω να βαλω κι εγω ενα διακοπτη για τα φωτα....απο που τον πηρες και ποσο(αν θυμασαι). Επισης μια αλλη ερωτηση.....το S3 εχει δυο φαναρια των 55W που αναβουν συνεχεια....υπαρχει καποιος πιο ενισχυμενος τυπος διακοπτη για την περιπτωση μου? Δεν χρειάζεσαι ενισχυμένο διακόπτη,χρειάζεσαι ένα ρελεδάκι να ενσωματώσεις στην καλωδίωση σου. Απλή και εύκολη δουλίτσα για τον οποιοδήποτε που έχει γνώσεις ηλεκτρολογίας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Εχω μια ενσταση ομως και για το δικο μου διακοπτακι μετα απο συζητηση με φιλο, γιατί εφοσον το μηχανακι σχεδιαστηκε να εχει αναμενα τα φωτα συνεχώς, μηπως αν τα εχω κλειστα το επιπλεον φορτιο που θα περισσευει μου φαει τον ανορθωτη... Καποιος που να ξερει 100% αν ισχυει αυτο? γιατί εμενα λογικο μου φαινεται και παρατηρησα κ πιο δυνατο φως στα φλας οταν εσβηνα τα φωτα, αρα κατι περισσευει και τα χοντα δεν φημιζονται για τους ανορθωτες τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Σήμερα μου συνέβη κάτι φανατικό, σχολώντας από την δουλειά σταματώ σε ένα φανάρι πίσω από 12 αυτοκίνητα 6 σε κάθε λωρίδα μιας και δεν είχα χώρο να περάσω από ανάμεσα περίμενα από πίσω κανονικά, ξαφνικά ο μπροστινός μου κάνει χώρο για να περάσω και για κάποιο λόγο έκαναν το ίδιο και οι υπόλοιποι δεν μπορείτε B) To πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό! Τι Hondaρα, τι Saleen 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 νομίζω ότι δεν περισσεύει φορτίο όταν δεν ανάβεις τα φώτα!απλά δεν τραβάς ρεύμα άρα δεν χρειάζεται άρα δεν παιρνάει απο τον ανορθωτή. αν και νομίζω σε παλιότερα ποστ ίσως ο flying να ειχε αναλύσει πώς υπάρχουν 2 ειδών γεννήτριες μία που παράγει όσο ρεύμα χρειαστείς και μία που παράγει συνέχεια και το υπόλοιπο αποβάλλεται μέσω του ανορθωτή με την μορφή θερμότητας. δεν είμαι σίγουρος αν τα θυμαμαι σωστά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 νομίζω ότι δεν περισσεύει φορτίο όταν δεν ανάβεις τα φώτα!απλά δεν τραβάς ρεύμα άρα δεν χρειάζεται άρα δεν παιρνάει απο τον ανορθωτή. αν και νομίζω σε παλιότερα ποστ ίσως ο flying να ειχε αναλύσει πώς υπάρχουν 2 ειδών γεννήτριες μία που παράγει όσο ρεύμα χρειαστείς και μία που παράγει συνέχεια και το υπόλοιπο αποβάλλεται μέσω του ανορθωτή με την μορφή θερμότητας. δεν είμαι σίγουρος αν τα θυμαμαι σωστά! αν ισχυει το δευτερο, δε θελω να το σκεφτομαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Μετα απο 10 μηνες ακινησιας (λογω εταιρικου scooter) πηρε ξανα μπροστα μονο με λιγη φρεσκια βενζινη και ενα μπουζακι.Θα παμε για τα λαδια μας,υγρα φρενων και ρουλεμαν πισω τροχου,να γινουμε ανθρωποι ξανα σιγα σιγα,γιατι μας ελειψε! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Μπήκε αγγελία το καζέρι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 χθες, που επιτελους ειχε καλη μερα, 220χιλ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Πφφφφ....ουτε ζεσταμα δεν εκανες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Σημερα λοιπόν ολοκληρώθηκε ενα μικρό "προίκισμα" στο Tuono μπήκαν καινούργιες μανέτες pazzo racing , προστατευτικά φαναριών φιμέ , προστατευτικά ψυγείου νερού και λαδιού και clip ons απο το Rs (αλα Joe Bar) :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 πανελα http://goo.gl/maps/OmurBγιατι απο βδομαδα παιζουν χιονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7086 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Βενζινούλα, σφίξιμο και λάδωμα αλυσίδας, τώρα φέρτε μου ZZR να τα σκίσω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Σου εχω ενα ζζρ 400 οπλοοοόο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Σημερα λοιπόν ολοκληρώθηκε ενα μικρό "προίκισμα" στο Tuono μπήκαν καινούργιες μανέτες pazzo racing , προστατευτικά φαναριών φιμέ , προστατευτικά ψυγείου νερού και λαδιού και clip ons απο το Rs (αλα Joe Bar) :crazy: βαλε καμια φωτο ωρε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Γενικό λίφτινγκ ! Λάδια - Φίλτρο λαδιού - Τακάκια - ταμπούρο - υγρά φρένων - αλυσίδα - γρανάζια - μπουζί - ρουλεμάν πίσω και μπροστά τροχού - ρύθμισμα βαλβίδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Σου εχω ενα ζζρ 400 οπλοοοόο Τι να το κάνει το 400. Αυτός ζητάει 1400. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Τι να το κάνει το 400. Αυτός ζητάει 1400. Ολοι απο καπου πρεπει να ξεκινανε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7086 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Α ρε Νικολή αμέσως με έπιασες χα,χα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες