Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2020 πριν 16 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: @Canardo Ακριβώς την ίδια δουλειά έκανα σήμερα (η οποία έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό ). Κατά βάθος θα μου λείψει λίγο το γουρλωμένο βλέμμα διαφόρων με 600αρια/1000αρια/hayabusa και ολόσωμες σκεπτόμενοι "γιατί αυτή η μαλακία κάνει πιο πολύ φασαρία στο ρελαντί από ότι εγώ στις 4κ στροφές", αλλά ντάξει, είχε όντως φτάσει σε ενοχλητικό σημείο. Πάντως, don't worry, αν είναι παρόμοια κατάσταση με το δικό μου, στους 6-8 μήνες πάλι θα ξεκινήσεις να πρήζεις μπάλες Εμένα το άγχος μου είναι οι "μπαγλαμάδες" με τα κινητά. Αν δεν κάνεις θόρυβο ίσα με ένα chinook δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Περνάς από δίπλα και ο άλλος έχει μπει ο μισός στη λωρίδα σου γιατί στέλνει μήνυμα στο "μωράκι" ή μιλάει για "μπαλίτσα" με τον κολλητό. Αφού τους βλέπω να κάνουν οχτάρια και λέω ή "κόκκαλο" είναι ή στέλνει μήνυμα ή και τα δύο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε: Εμένα το άγχος μου είναι οι "μπαγλαμάδες" με τα κινητά. Αν δεν κάνεις θόρυβο ίσα με ένα chinook δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Περνάς από δίπλα και ο άλλος έχει μπει ο μισός στη λωρίδα σου γιατί στέλνει μήνυμα στο "μωράκι" ή μιλάει για "μπαλίτσα" με τον κολλητό. Αφού τους βλέπω να κάνουν οχτάρια και λέω ή "κόκκαλο" είναι ή στέλνει μήνυμα ή και τα δύο. Εγώ βάζω 1 ευρώ σε έναν κουμπάρα κάθε φορά που κάποιος κάνει αποφυγή εμποδίου με φλας. 5 χρόνια commuting έχω μαζέψει ένα 20αρικο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2020 Ωπα παιδιά, αυτά μe τα loud pipes κλπ κλπ είναι για Χαρλεάδες και παιδάκια με παπάκια, δεν είναι για σοβαρούς αΘρώπους. Να έχουμε την προσοχή μας και να πατάμε και καμιά κόρνα στο τσακίρ κέφι. Δεν μας φταίει ο κόσμος όλος ν ακούει με το στανιό οτι περνάει ο γκαμάουλας, σορυ. Κι εγω κάποτε είχα MIG και ντράπηκα και τις έβγαλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Καλά δεν θα σταθώ ούτε στα κλισέ, ούτε στην επίκληση "σοβαροφάνειας του κώλου" ή στην προσήλωση στην "νομιμοφροσύνη της πλάκας" και θα πάω παρακάτω. Αν η "ξετάπωτη" του πιτσιρικά κινείται μεταξύ "βλαχό-αισθητικής" και "κοινωνικού σταρχιδισμού" ή βέβαιη απόσπαση προσοχής του μ@λ@κα με το κινητό κινείται μεταξύ "εγκληματικής αμέλειας" και "δολοφονικής πρόθεσης". Και για να το κάνω και πιο εύκολα κατανοητό, η εξάτμιση του "καγκουράκου" απλά θα σου χαλάσει τον ύπνο, η απροσεξία του ανόητου που χαζολογεί στο κινητό θα σου στοιχίσει τη ζωή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 20 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Αν η "ξετάπωτη" του πιτσιρικά κινείται μεταξύ "βλαχό-αισθητικής" και "κοινωνικού σταρχιδισμού" ή βέβαιη απόσπαση προσοχής του μ@λ@κα με το κινητό κινείται μεταξύ "εγκληματικής αμέλειας" και "δολοφονικής πρόθεσης". Και για να το κάνω και πιο εύκολα κατανοητό, η εξάτμιση του "καγκουράκου" απλά θα σου χαλάσει τον ύπνο, η απροσεξία του ανόητου που χαζολογεί στο κινητό θα σου στοιχίσει τη ζωή. Γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε με συγκρίσεις; Η απροσεξία στην οδήγηση είναι πολύ κακό. Οι ιδιαίτερα ενοχλητικές εξατμίσεις είναι κακό. Το ένα, δεν αλλάζει την κατάσταση του άλλου. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2020 από τον FlyingInADream 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Εαν δεν αισθάνεσαι κανένα φραγμό να χαλάς "απλά" τον ύπνο των συμπολιτών σου, λυπάμαι. Κατά τ άλλα, ο από πάνω το έθεσε σωστά. Από προσωπική πείρα, δεν πα να χεις και βουβουζέλα για τελικό; Δεν πα να κορνάρεις; Για κάποιους πάντα θα είσαι αόρατος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 πριν 10 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε με συγκρίσεις; Η απροσεξία στην οδήγηση είναι πολύ κακό. Οι ιδιαίτερα ενοχλητικές εξατμίσεις είναι κακό. Το ένα, δεν αλλάζει την κατάσταση του άλλου. Γιατί υπάρχει διαβάθμιση στη βλακεία. Υπάρχει ΚΟΚ που έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές για εξατμίσεις και dB και απαγορεύει την χρήση κινητού κατά την οδήγηση. Οι επιπτώσεις από το καθένα έχει διαφορετικό "εδικό βάρος", όσον αφορά στον κίνδυνο στον οποίο θέτει το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Ε όταν βλέπω "υπερευαισθησία" στο ένα και αδιαφορία για το άλλο κάτι δεν μου κολλάει. Άραγε ξέρουμε κανένα που να έφαγε κλίση για κινητό. @costikos ΡΕ ψηλέ αν λυπάσαι ή αν χαίρεσαι είναι δικό σου θέμα, δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανένα. Επίσης δεν αντέχω άλλους θεματοφύλακες της "πολιτικά ορθής συμπεριφοράς" που έχουν γεμίσει τα φόρα. Κάποιοι κοιτάν την πευκοβελόνα και δεν πήραν χαμπάρι ότι βρίσκονται στο δάσος. Υπάρχει η πραγματικότητα, υπάρχει και το συλλογικό και ατομικό "φαντασιακό". Εγώ προσωπικά αν πρέπει να επιβιώσω εκεί έξω, όχι με εξάτμιση θα κυκλοφορώ αλλά με διπλό πέλεκυ. Δεν είναι η εξάτμιση που θα σε σώσει αλλά η δική μου εμπειρία μέχρι στιγμής λέει ότι βοηθάει σε κάποιες περιπτώσεις. Βγήκαμε εκτός θέματος. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) Και πάλι δεν απαντάς γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε με συγκρίσεις. Η ηχορύπανση, είναι ηχορύπανση, όσα πράγματα χειρότερα και να βρούμε να πούμε από αυτήν. Και ο φόνος είναι κακό πράγμα, επειδή υπάρχει φόνος δλδ, δεν πειράζει να κάνει φασαρία η εξάτμιση; Ο έχων μια ιδιαίτερα ενοχλητική εξάτμιση, δεν ''κοβει τον ύπνο'' έτσι απλά, δημιουργεί μια συνολική ενόχληση στον ψυχισμό των ανθρώπων. Φαντάσου ο ενοχλητικός να μην ήταν ένας στο τόσο, αλλά να ήταν οι πιο πολλοί: Οι αστικές περιοχές θα ήταν ανυπόφορες. Η επίπτωση μιας γενικής και παρατεταμένης ηχορύπανσης, είναι πολύ πιο σημαντική από ότι νομίζουμε. Δημιουργεί μόνιμη ενόχληση στον ψυχισμό, εκνευρισμό, δυσφορία και σε βάθος χρόνου δημουργεί ψυχολογικά προβλήματα. Κι όλα αυτά, γιατί, για να κάνουμε πρρρ πρρρρρρρ; Καταλαβαίνω τον άνθρωπο που κάνει ένα κακό, για να αποκομίζει κάποιο καλό. Π.χ. μολύνουμε τον πλανήτη με τα αεροπλάνα, προκειμένου όμως να ταξιδεύουμε σε χρήσιμους χρόνους. Κάνουμε ένα κακό, γιατί μας φέρνει ένα μεγαλύτερο καλό. Η ιδιαίτερα ενοχλητική εξάτμιση, είναι μόνο κακό, και δεν ωφελεί κανέναν, ούτε καν τον ίδιο που την έβαλε. Αυτό, μια και το ανέφερες, είναι ο ορισμός της βλακείας: Πράξεις που δεν ωφελούν κανέναν. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2020 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Λογικά άλματα "επί κοντό". Η ποινή στο δικαστήριο δεν ίδια βρε άνθρωπε για ηχορύπανση και για φόνο, ούτε αντιδράς το ίδιο αν σου ξυπνήσει ο γείτονας το παιδί και το ίδιο αν στο χτυπήσει με το αυτοκίνητο, τι δεν καταλαβαίνεις; Το ότι κάτι είναι λιγότερο "κακό" δεν τον κάνει "σωστό", αλλά ούτε το εξισώνει με όλα τα υπόλοιπα "κακά". Άλλωστε αυτό ξεκίνησε από το ότι "τάπωσα" την εξάτμιση μου. Προφανώς και δεν θέλω να ενοχλώ, αλλά αν διαπιστώσω ότι έχω γίνει και κατ' ελάχιστον πιο αόρατος στους αυτοκινητάκηδες που ψ@λάρουν στο κινητό τους, έχει βγει με συνοπτικές διαδικασίες και δεν παν να ξυπνήσουν και οι πεθαμένοι. Τα περί μακροπρόθεσμων συνεπειών στον ψυχισμό των πολιτών το αφήνω ασχολίαστο...γιατί το εκλαμβάνω ως εκλεπτυσμένο χιούμορ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) Πρόσεξες ότι τονίζω το ΄ίδιαίτερα΄΄ε; Διαγραμμίσεις υπάρχουν και στον θόρυβο. Ένα τετρακύλινδρο μπασσάκι, που μόλις κάνει αισθητή την παρουσία του, δεν ενοχλεί κανέναν ειδικά αν προσέχει λίγο που ανοίγει το γκάζι ο οδηγός. Μια σωλήνα σε σωλήνα, σε παπάκι, βγάζει σφραγίσματα και ενοχλεί σε ακτίνα οικοδομικού τετραγώνου. Εσύ και ο κάθε εσύ, δεν τα λέω προσωπικά για εσένα προφανώς, μπορείς να επιλέξεις να παράγεις ένα ήχο, κοντά στο πρώτο παράδειγμα, που μια χαρά ειδοποιεί τον απρόσεκτο οδηγό, και δεν ενοχλεί. Χιούμορ, δεν ξέρω αν είναι, ζήσε εσύ αν θέλεις, με το μπαλκόνι του σπιτιού σου να βλέπει σε λεωφόρο, που όλοι έχουν ιδιαίτερα ενοχλητικές εξατμίσεις. Κι έλα πες μου, σε κανά μήνα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2020 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Καλά loud pipes save lives 100% δε χωράει αμφισβήτηση οποιος το έχει δοκιμάσει ξέρει ότι είναι σα να έχεις σειρήνα σχεδόν. Από την άλλη σπάνε @@ια και των γύρω και του αναβάτη. Εγώ αν μπορούσα να κάνω λιγότερο θόρυβο θά το έκανα και ας πατούσα κόρνα πιο συχνά. Δεν αξίζει τον κόπο όλος αυτός ο πονοκέφαλος και το να σκέφτεσαι που θα ανοίξεις και τι ώρα και όχι διπλα σε πεζούς/μπατσους κτλπ κτλπ. σου χαλάει όλη την εμπειρία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Εγω πάλι, πολύ γουστάρω ν ακούω το μοτέρ όπως πηγαίνω στο δρόμο...Το μοτέρ λέω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 πριν 14 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Χιούμορ, δεν ξέρω αν είναι, ζήσε εσύ αν θέλεις, με το μπαλκόνι του σπιτιού σου να βλέπει σε λεωφόρο, που όλοι έχουν ιδιαίτερα ενοχλητικές εξατμίσεις. Κι έλα πες μου, σε κανά μήνα. Μάντης είσαι 15 χρόνια ζω και από κάτω από το σπίτι στο δρόμο ζουν όλα τα άγρια θηρία, πίστεψε με ο κάγκουρας είναι το πιο ήσυχο από όλα. Η δική μου εμπειρία λέει ότι τη μεγαλύτερη ενόχληση την προκαλούν τρικύλινδροι-τετρακίλυνδροι όταν βαράνε κόκκινα, σε ημι-αστικη περιοχή με παρακείμενο "κεντρικό" δρόμο,οπότε βρίσκουν ευκαιρία να ανοίξουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Εμ πέστο ντε , και εξηγούνται πολλά! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Εγώ ψάχνω σπίτι δίπλα από τον @Wolf1138 πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 πριν 28 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Εγω πάλι, πολύ γουστάρω ν ακούω το μοτέρ όπως πηγαίνω στο δρόμο...Το μοτέρ λέω! Τι σ' αρέσει βρε να ακούς το "χλάκα-χλάκα" της καδένας ή τα "κωλοσκάμπιλα" που δίνει το πιστόνι στον κύλινδρο, εκτός και αν πήρες καινούργιο μοτόρι και δεν το έγραψες στα "ευχάριστα". Άστα με τους ματρακάδες μας, που λες και εσύ, όσο λιγότερα ακούς τόσο καλύτερη γίνεται η εμπειρία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Ναι όντως μεγάλο κακό αυτο με τις εξατμίσεις , πολύ φασαρία κάνουν. Σταμάτησε προχθες σε βόλτα ενας με hyper 1100 , απο αριστερά μου , κατι έλεγε ο ανρθρωπος δεν τον κατάλαβαινα καθόλου. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 O @Denzo mega - troll λέμε.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 πριν 36 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε: Ναι όντως μεγάλο κακό αυτο με τις εξατμίσεις , πολύ φασαρία κάνουν. Σταμάτησε προχθες σε βόλτα ενας με hyper 1100 , απο αριστερά μου , κατι έλεγε ο ανρθρωπος δεν τον κατάλαβαινα καθόλου. Θα σου πω εγώ τι έλεγε... "Φίλε σε παρακαλώ μην περνάς κάτω από το σπίτι, μου ματώνεις την καρδιά... σ' ακούω και λιώνω" 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Χειρότερο θόρυβο από Typhoon με κομμένη εξάτμιση από λαιμό δεν έχω ακούσει στη ζωή μου. Ποιά ξετάπωτη και Rx: . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2020 Εγώ πάντως το σκέφτομαι αλλιώς. Αν με ξυπνάνε σοβαρά μηχανάκια, ρίχνω νερό στο κρασί μου, γυρνάω πλευρό και ξανά κοιμάμαι. Με τα παπιά που ακούγονται 2χλμ πριν φτάσουν έξω απ'το σπίτι μου νευριάζω. Σοβαρά τώρα, καλό θα ήταν όλοι να είμαστε λίγο πιο ήσυχοι, ειδικά ώρες κοινής ησυχίας, πολλοί άνθρωποι έχουν μωρά, έχουν προβλήματα με αϋπνίες, είναι μεγάλοι άνθρωποι κλπ. Όσο προσέχουμε, τόσο θα μας έχουν με ξεταπωτες εξατμίσεις κωλοχανειο χωρίς να μας κάνουν τίποτα. Προσωπικά, 4 χρόνια οδηγώ με δύο διαφορετικές εξατμίσεις, η μία αρκετά ήσυχη για aftermarket, η άλλη πολύ ηχηρή, σε ενοχλητικό σημείο πολλές φορές, αλλά το βράδυ γυρνάω Παναγία σπίτι. Επειδή είμαστε εμείς βλαμμενοι και οδηγάμε με ξεταπωτα τα πάντα δεν φταίνε οι άλλοι. M2c 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 Εκανα ενα DIY του τεταρτου, αλλα μου αρεσε το αποτελεσμα οποτε ειπα να το μοιραστω μηπως και ενδιαφερει καποιον. Ξεκιναμε με μια γραντζουνισμενη μπαγκαζιερα. Και με τη βοηθεια μια ανακλαστικης ταινιας των 7€ καταληγουμε σε μια μπαγκαζιερα που δειχνει πιο σουλουπωμενη και πλεον συνεισφερει στην ενεργητικη μας ασφαλεια. Thank you for coming to my TED talk. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 Not bad, not bad! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 (τροποποιήθηκε) Παιανία - νέα Μάκρη - Πεντέλη οακα για πρωινό μπάνιο μετά τη βράδινη βάρδια! Δε με χάλασε! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2020 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2020 Σήμερα ολοκλήρωσα μερικές εργασίες στην Hayabusa που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και μήνες. Αλλαγή ελαστικών. Diablo Rosso III βγήκαν, Diablo Rosso III μπήκαν. Εδώ το παλιό λάστιχο με περίπου 12κ χλμ. Επίσης αντικαταστάθηκε η πίσω δισκοπλακα που είχε στραβωσει με νέα της Braking. Εννοείται μαζί με καινούργια τακάκια. Καθαρίστηκαν τα έμβολα από τις μπροστά και πίσω δαγκάνες. Αλλάχτηκαν τα λάδια με Motul 300V και το φίλτρο λαδιού. Δυστυχώς ο συμπλέκτης απέτυχε στο test όποτε όλο το κάτω σύστημα πάει για αλλαγή. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες