vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) δεν πειράζει....απλά για να σας το θυμίζω άλλαξα την υπογραφή μου!!! χαχαχαχαχα Kαι εγω αλλαξα την υπογραφη μου αφου δεν μου φτανουνε ,ολο like βαζω.......... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον vagelis- 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) ψηλέ πολύ like βλέπω από σάββα και vagelis τι τρέχει; Τάζεις σεξουαλικές επαφές;;;; χαχαχαχαχα Τι κάνετε μωρέ???? ΌΧΙ ΑΛΛΑ LIKE!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=d0VF7od68fM Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον ALX™ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ καταπληκτική βραδιά, τέλεια και η πίτα και μια αναμνηστική, να δουν τι έχασαν όσοι δεν ήρθαν :D ...και του χρόνου λοιπόν Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον nikoskallithea 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Πάρε και άλλο για να μάθεις και θα βάλω και άλλο γιατί είδα σκούτερ ! ΠΑΡΤΕ ΣΚΟΥΤΕΡ ΝΑ ΣΩΘΕΊΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ! Πήρα σκούτερ επειδή είναι ποιο δύσκολο να το καταστρέψεις!......δεν έχει κατεβάσματα και κόφτες!!!!! χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Παιδια, ζητω συγγνωμη (εκ μερους του Ηλια) που το γεμισμα στα γραμματα ειχε παει περιπατο, και ειχε διασπαρθει ολουθε, αλλα τα αλογατα στην Starletαρα ειναι πολλα, και δεν κρατιεται το ατιμο!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ηλια μπραβο!!!!!! Βαγγελη/Ντεμπορα σε ευχαριστουμε!!!! Πραγματικα ηταν πολυ ωραια εχθες, χαρηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που ειδα προσωπα μετα απο πολυ καιρο και θυμηθηκα παλιες καλες εποχες! Ο Διονυσης lanscape αλλος ανθρωπος, καμια σχεση με το οπως τον ειχα δει τελευταια φορα, ωραιος boy! Μετα την χθεσινη μαζωξη, ενιωσα οτι τελικαμου εχει λειψει ο κοσμος της μοτοσυκλετας, και αυτο χαρη σε ολους εσας! Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο κοντα μπορω και να σας βλεπω πιο συχνα! Να ειστε ολοι καλα!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ηλια μπραβο!!!!!! Βαγγελη/Ντεμπορα σε ευχαριστουμε!!!! Πραγματικα ηταν πολυ ωραια εχθες, χαρηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που ειδα προσωπα μετα απο πολυ καιρο και θυμηθηκα παλιες καλες εποχες! Ο Διονυσης lanscape αλλος ανθρωπος, καμια σχεση με το οπως τον ειχα δει τελευταια φορα, ωραιος boy! Μετα την χθεσινη μαζωξη, ενιωσα οτι τελικαμου εχει λειψει ο κοσμος της μοτοσυκλετας, και αυτο χαρη σε ολους εσας! Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο κοντα μπορω και να σας βλεπω πιο συχνα! Να ειστε ολοι καλα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 παίδες να περνάτε πάντα τόσο ωραία όσο διάβασα ότι περάσατε χτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 ανταλλάξαμε λαδοτσιμουχοκουβέντες με νέους χαζομπαμπάδες Είπαμε ε; Το φόρουμ θα περιμένει με κομμένη την ανάσα το φωτορομάντζο "Έλα να σου αλλάξω τις τσιμούχες μωρό μου"! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Κρίμα που η καταραμένη γρίπη με έχει κλείσει μέσα κ ετσι δε μπορεσα να έρθω. Απο αυτα που διαβάσω ήταν πετυχημένη η διοργάνωση. Γείτονα (danielos) ήσουν κ τυχερός απο τι είδα. Καλη χρονιά και απο μένα... περιμένω , όπως και μέλη που δεν ήρθαν φωτογραφίες να δούμε τι χάσαμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Πήρα σκούτερ επειδή είναι ποιο δύσκολο να το καταστρέψεις!......δεν έχει κατεβάσματα και κόφτες!!!!! χαχαχα Έμ? Τους τα λέω αλλά πού να ακούσουνε ! Κόφτη έχει όμως ...............προσωπικά τα κατάφερα να μπεί και σε αυτό ! 152 κοντερίσια και μετά πρρρρρρρρ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Σάββα, θα σε δέσω πίσω από του Θάνου το Κ και θα έχεις on board τη κάμερα στο κοντέρ σου. Ανεμιστήρας θα γίνει το κοντέρ (...κι εσύ θα έχεις video από το SH σου να πιάνει 290χαω ) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τελικά, οι μόνες φωτογραφίες που έχουνε ανέβει ως τώρα, είναι από κάτι "βομβαρδισμένα" άδεια τραπέζια με μπύρες και τα συναφή επάνω, καθώς και του Μοτοπαλαβούλη με το "μαντιλάκι" του. :P Πού είναι οι άλλες ρεεεεεεεεϊ? Σάββα, θα σε δέσω πίσω από του Θάνου το Κ και θα έχεις on board τη κάμερα στο κοντέρ σου. Ανεμιστήρας θα γίνει το κοντέρ (...κι εσύ θα έχεις video από το SH σου να πιάνει 290χαω ) κλικ--------> <--------κλικ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Σάββα, θα σε δέσω πίσω από του Θάνου το Κ και θα έχεις on board τη κάμερα στο κοντέρ σου. Ανεμιστήρας θα γίνει το κοντέρ (...κι εσύ θα έχεις video από το SH σου να πιάνει 290χαω ) Πότε πότε ? Να φορτίσω τη κάμερα? Ώχ...............ξέχασα...........μόνο 180 μου φαίνεται έχει κοντέρ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ωραια ηταν παιδια! αντε καλη χρονια να εχουμε και του χρονου! Μαζευτηκαμε πολυς κοσμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Η φιλία κατά τον Αριστοτέλη υπάγετε σε τρία είδη : Τη ΞΕΝΙΚΗ, που λαμβάνει χώρα εξ αποστάσεως, δηλαδή μέσω του γραπτού λόγου ή μέσω άλλων προσεγγίσεων που έχουμε στις μέρες μας ως δυνατότητα, για απομακρυσμένες επαφές. Την ΕΤΑΙΡΙΚΗ, η οποία κι είναι ευνόητη και η πιο δύσκολη στο να παραμείνει ζωντανή. Και την πιο σημαντική απ’ όλες, την ΦΥΣΙΚΗ, η οποία κατά πρώτον έχει να κάνει με οικογενειακούς δεσμούς (είναι αυτή την οποία και δεν μπορούμε να επιλέξουμε) και κατά δεύτερον η φιλική, η οποία και αναφέρετε σε ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα κι είναι η μόνη που όταν είν’ αληθινή, στερείτε από εμπάθειες και κακολογίες πίσω από πλάτες. Κατά τον Κικέρων... Μου φαίνεται ότι η φιλία πηγάζει μάλλον εκ φύσεως παρά από ανάγκη, κι από μια τάση της ψυχής, παρά από υπολογισμό του κέρδους που η φιλία μπορεί να αποφέρει. Ο Αριστοτέλης κι ο Κικέρων ήταν σαφής στο ότι ήταν προτέρημα των λίγων, να μοιράζονται το μυστήριο της αληθινής φιλίας. Τέλος να δώσω και τα δικά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους έκαναν τον κόπο, με τη μεν οργάνωση κι όσους δε με την προσφορά τους σε δώρα, έτσι ώστε να στεφθεί με επιτυχία, μία τέτοιου μεγέθους συνάντηση (σκόπιμα δεν αναφέρω ονόματα, θα ήταν άδικο σε περίπτωση που παραλείψω κάποιο) με πολλά νέα πρόσωπα για 'μένα και πολλές-πολλές ευχάριστες κουβέντες, οι οποίες είναι και μεγάλο αντίδοτο στη στυφνή καθημερινότητα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Πολύ ωραία ήταν! Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τους διοργανωτές.... Καλή χρονιά και εις άλλα με υγεία! Υ.Γ να ευχαριστήσω το Σάββα που με έβγαλε Χαμοστέρνας γιατί δεν θα την πάλευα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ηταν υπεροχη συναντηση. Τι να πω ??? Ολα τα ειπαν οι απο πανω. Τελικα MYBIKE δεν ειναι οι συντονιστες, δεν ειναι τα like, δεν ειναι τα post .....ειναι το χαμογελο και η καλη διαθεση του καθενος . Μακαρι να μπορουμε να κανουμε συχνα τετοιες συναντησεις και γιατι οχι και πανω στις μοτοσυκλετες μας. υγ1: Μakisp σου χρωσταω 2 μπουνιες υγ2: tzouz στην επομενη συναντηση θυμησου να τα πουμε καλυτερα, χθες δεν προλαβαμε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 ................... υγ1: Μakisp σου χρωσταω 2 μπουνιες ................... Γιατί, τί σου έκανε ο σύντεκνος? Για πες, δε βλέπει κανείς. B) :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ομορφα ηταν εχθες. Μαζευτηκαμε λαος. Χαρηκα που ηρθαν και μελη που ηταν η πρωτη τους επαφη με αλλα αλητηρια μελη του mybike. Ειδα φατσες που ειχα να δω ισως και 2.5 χρονια!!! Ελπιζω να περασατε καλα και να γουσταρατε. Εγω ευχαριστω πολυ τον Γιωργη που επιμεληθηκε της πιτος ( ), την Ντεμπορα και τον Βαγγελη που μας ποτησαν και ταισαν με ωραια πραγματα. Παιδια ηταν ολα ωραια. Ελπιζω να περασατε ομορφα ολοι και να μην εχει καποιος κανενα παραπονο. σορρυ που με μερικους δεν μιλησαμε, αλλους ξεχασα κλπ, αλλα εκεινες τις ωρες επικρατουσε ενας πανικος στο κεφαλι μου τα καλυτερα λογια φυσικα και για τις κυριες και δεσποινιδες που ηταν εχθες μαζι μας και ομορφυναν κατα πολυ τον χωρο, γιατι ειχαμε πηξει στην αντριλα Γυναικαρες ολες σας :) (οι παντρεμενες να με παρουν τηλ, αφου βγει ο αντρας σας για τσιγαρα ) Η αλλαγη της ημερας ηταν ο landscape. Μετα απο εναν χρονο δεν γνωρισα τον συντροφο μου Ευτυχως επαιξε λιγο παντελιδη και αρχισαμε τις τσαχπινιες Να ειμαστε καλα. Και του χρονου παλι :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ενα μεγαλο "Μπραβο" κι απο μενα στους διοργανωτες, που μπορεσαν και συγκεντρωσαν τοσα πολλα μελη απο το μεγαλυτερο καραχυμειο - φορουμ ολων των εποχων. Ειδα τοσες πολλες αγαπημενες φατσες, αλλα προλαβα να μιλησω με ελαχιστες. Να το επαναλαβουμε συντομα. Τα τυχερα μελη που καθησαν κοντα στον μικρο Νικολα ηπιαν και σπιτικο ρακομελο...... Υ.Γ. 1 Μακη, εισαι ιμιτασιον Κρητικος, δεν το σηκωνεις το ποτο....... :P Υ.Γ. 2 Σαββα παρε τηλεφωνο να πιουμε μαζι αυτο που κερδισες, μην το πιεις μονος σου, θα σε πειραξει..... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον nikolas fmx 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 ...................... Υ.Γ. Μακη, εισαι ιμιτασιον Κρητικος, δεν το σηκωνεις το ποτο....... :P Ώρεεεε, ήντά πε του. Τα μισά να μου λαλούσε..... :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Βλέπω οτι δυστυχώς δεν γνώρισα κάποια άτομα. Κάπου είδα τον Πατάπιο, τον Θάνο, τον landscape (περίμενα το φιλί πως και πως ) αλλά δεν έτυχε να τα πούμε. Σε καμιά βόλτιτσα τώρα.... Χάρηκα που γνώρισα άτομα τα οποία δεν είχε τύχει να τα γνωρίσω πιο πριν. Περάσαμε πολύ καλά και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 sorry παίδες, ελπίζω ότι κάποια στιγμή η επιστήμη θα βρει λύση για το πρόβλημά μου... Δεν λες παλι καλα που θυμηθικες να παρεις την Βαρβαρα μαζι σου και οχι καμια αλλη? Ευχαριστώ και την πεθερά μου που τελικά δεν μπόρεσε να κάνει babysitting με αποτέλεσμα να μετατεθεί η γενεθλιάτικη έξοδος της γυναίκας μου για σήμερα το βράδυ! Νταξ, βρεθηκε ενα καλο σχολιο για τις πεθερες. χ Ξυριστηκε ο Διονυσης, και εκοψε τα μαλλια;;;; :shock: Τιγρη, αληθεια λενε;;;;;;; Α! και εσυ δικος μας εισαι? :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βλέπω οτι δυστυχώς δεν γνώρισα κάποια άτομα. Κάπου είδα τον Πατάπιο, τον Θάνο, τον landscape (περίμενα το φιλί πως και πως ) αλλά δεν έτυχε να τα πούμε. Σε καμιά βόλτιτσα τώρα.... Χάρηκα που γνώρισα άτομα τα οποία δεν είχε τύχει να τα γνωρίσω πιο πριν. Περάσαμε πολύ καλά και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά... Ναι, ειδικά εσύ και ο landscape είστε απ' αυτούς που κρύβεστε εύκολα και περνάτε απαρατήρητοι...... :P Είδε ο Όλυμπος τον Κίσσαβο και δε γνώρισε ο ένας τον άλλον. (Εγώ δίπλα σας ήμουνα σαν το μικρό σας ανηψάκι). :lol: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες