Jump to content
StratisKas

Βοηθεια για αγορα Scooter στα 50cc

Recommended Posts

Γεια σας παιδια θα ηθελα να μ βοηθησετε μιας και η κοπελα μου θελει να αγορασει ενα Scooter 50cc.Εγω της προτεινω το Vision το 16ιντσανατο αλλα δε τρελαινεται..λογω αισθητικης...εσεις τι θα προτινατε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια σας παιδια θα ηθελα να μ βοηθησετε μιας και η κοπελα μου θελει να αγορασει ενα Scooter 50cc.Εγω της προτεινω το Vision το 16ιντσανατο αλλα δε τρελαινεται..λογω αισθητικης...εσεις τι θα προτινατε?

Καλησπερα φιλε μου, εγω προσωπικα αυριο δινω το 50αρακι μου για πωληση, απ' αυτα τα 3 χρονια που οδηγαω λοιπον θα σου λεγα να κοιταξεις κατι με οσο μεγαλυτερες ροδες γινεται ωστε να μην εχει προβλημα και στην οδηγηση με τους δρομους που εχουμε στην Ελλαδα μας και πρωπαντος 4χρονο! Εγω το Piaggio Liberty ειχα και ημουν υπερευχαριστημενος για 1ο μηχανακι (βγαινει και σε ροζ εκδοση για γυναικες, μπορει να της αρεσει χαχαχαχαχ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρίξε μια ματιά εδώ,

http://scooternet.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%89%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85/%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-50cc/%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-50cc/

Eλπίζω να βρείς αυτό που θέλεις αν πρόκειται για καινούριο αλλιώς www.car.gr. Και όπως λέει και ο φίλος ποιό πάνω 4 χρόνο και με όσο το δυνατον μεγαλύτερες ρόδες γιατί Ελλάδα ζούμε :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα με τα 50 κυβικα εχουν πολυ κακη ενεργιτικη ασφαλεια. Η κοπελια μου εχει παρει αυτο:

sonic_scooter_strada_50ccm_zum.jpg

6.500 χλμ,σε 7 μηνες,ουτε κιχ,50αρι στα χαρτα 80cc απο το εργοστασιο,40 ευρω ασφαλεια σαν νεα οδηγος και το πηρε 8 κατοσταρικα καινουριο.

Αλλαζουμε καθε 3000 χλμ λαδακια και αυτο ηταν. Σουπερ ο κινεζος με γκαζι που πιανει τα 80,διπιστονη μπροστα,ταμπουρο πισω,αλλα γενικα αποτελεσματικα φρενα.

Η ποιοτητα των πλαστικων δεν ειναι παροιμιωδης,αλλα σιγουρα για 800 ευρω ειναι υπεραρκετη!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα φιλε μου, εγω προσωπικα αυριο δινω το 50αρακι μου για πωληση, απ' αυτα τα 3 χρονια που οδηγαω λοιπον θα σου λεγα να κοιταξεις κατι με οσο μεγαλυτερες ροδες γινεται ωστε να μην εχει προβλημα και στην οδηγηση με τους δρομους που εχουμε στην Ελλαδα μας και πρωπαντος 4χρονο! Εγω το Piaggio Liberty ειχα και ημουν υπερευχαριστημενος για 1ο μηχανακι (βγαινει και σε ροζ εκδοση για γυναικες, μπορει να της αρεσει χαχαχαχαχ)

να σε ρωτησω τι καταναλωση ειχες δει στο Liberty μεσα στην πολη

Ρίξε μια ματιά εδώ,

http://scooternet.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%89%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85/%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-50cc/%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-50cc/

Eλπίζω να βρείς αυτό που θέλεις αν πρόκειται για καινούριο αλλιώς www.car.gr. Και όπως λέει και ο φίλος ποιό πάνω 4 χρόνο και με όσο το δυνατον μεγαλύτερες ρόδες γιατί Ελλάδα ζούμε :greece:

εννοειται μεγαλες ροδες και 4χρονο γτ οπως ειπες στην Ελλαδα ζουμε ..:P

piaggio zip 50

zip50ccwhite.jpg

δε θελουμε τοσες μικρες ροδες :)

Αυτα με τα 50 κυβικα εχουν πολυ κακη ενεργιτικη ασφαλεια. Η κοπελια μου εχει παρει αυτο:

sonic_scooter_strada_50ccm_zum.jpg

6.500 χλμ,σε 7 μηνες,ουτε κιχ,50αρι στα χαρτα 80cc απο το εργοστασιο,40 ευρω ασφαλεια σαν νεα οδηγος και το πηρε 8 κατοσταρικα καινουριο.

Αλλαζουμε καθε 3000 χλμ λαδακια και αυτο ηταν. Σουπερ ο κινεζος με γκαζι που πιανει τα 80,διπιστονη μπροστα,ταμπουρο πισω,αλλα γενικα αποτελεσματικα φρενα.

Η ποιοτητα των πλαστικων δεν ειναι παροιμιωδης,αλλα σιγουρα για 800 ευρω ειναι υπεραρκετη!!

εισαγωγεας ομορφο για κινεζος παντως :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα οκ παιζει δυνατα λοιπον αν και το παν ειναι να αρεσει σ εκεινη.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ αν δε κάνω λάθος πρέπει να έκαιγε γύρω στα 2.5 με 3.0 στα 100;; κάπου εκεί..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ αν δε κάνω λάθος πρέπει να έκαιγε γύρω στα 2.5 με 3.0 στα 100;; κάπου εκεί..

a ok thanx :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πιο βασικο ξεχασες... το καυσιμο.. (και δεν ενοω τις βενζινες)

χαχα μεχρι 2k :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οποτε παμε αυτοματα σε καινουριο, δες σε μαρκες οπως piaggio, aprilia εχουν ολα τους πολυ καλες μηχανες, ανηκουν στον ομιλο της piaggio, να σου πω και 3-4 μοντελα

σου γραφω και ποια ειναι αεροψυκτα/υδροψυκτα να προτιμησεις καλυτερα τα υδροψυκτα ζεστενονται πιο δυσκολα.

APRILIA SPORTCITY ONE 50 4T (αεροψυκτο)

PIAGGIO ZIP 50 4T (αεροψυκτο)

SYM JET 4 50 (αεροψυκτο)

PIAGGIO FLY 50, 4Τ (αεροψυκτο)

YAMAHA YN 50 NEΟ΄S 4T (υδροψυκτο)

ψαξε και αλλα μοντελα στις εταιριες που ανεφερα

ΥΓ αυτα ειναι ολα 4τ αν ενδιαφερεσε και για 2τ υπαρχουν ακομα πιο πολα και υδροψυκτα

Τροποποιήθηκε από τον -Giorgos-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα