nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Για να δούμε,μπήκε καλά το 2013??..σιγά μην έμπαινε!! Ποιος θα μου έλεγε ότι σε μια μέρα θα έκανα δύο συνδρομές.Μια στο γυμναστήριο και μια στην άσφαλτο. Εκεί λοιπόν που γύριζα από το γυμναστήριο και την είχα δει easy rider από την κούραση..έτυχε και η στραβή.Ένας Μαλάκας από πίσω μου,αποφάσισε να κάνει προσπέραση πάνω σε στροφή!..επειδή όμως ήταν στενός ο δρόμος,δεν υπολόγισε καλά και με βρήκε στην πίσω ρόδα.Ο τυπάς φαίνεται βιαζόταν και τα 60-70 χλμ δεν του φαινόταν αρκετά για κλειστές στροφές..anyway. Το high (flying) side ήταν γεγονός και αναμενόμενο.Το μόνο που θυμάμαι είναι,ότι είδα την ουρά της μηχανής..και μετά μια πανοραμική εικόνα της ασφάλτου,πριν σκάσω σαν καρπούζι κάτω!..πως κατέληξα στο χαντάκι και ένα μέτρο μακριά από την κολόνα της ΔΕΗ..μην ρωτάτε,γιατί ούτε και εγώ κατάλαβα. Πίσω μου ήταν και άλλα τρία αυτοκίνητα και ειλικρινά,τα έκανα πάνω μου..γιατί δεν ήταν σε μεγάλη απόσταση και φοβήθηκα μην βρεθώ κάτω από καμιά ρόδα.Τέλος πάντων αυτό δεν έγινε,διαφορετικά δεν θα με βλέπατε να γράφω εδώ Φυσικά ο "κύριος" άφαντος και ούτε που έδωσαν σημασία τα άλλα αυτοκίνητα που ήταν πίσω μου.Δεν σταμάτησε κανένας!!..μετά από 3 λεπτά για "καλή μου τύχη" πέρασε ένα περιπολικό,που αν δεν το φώναζα ούτε αυτό θα σταματούσε!!..τους είπα την μάρκα και το χρώμα από το αυτοκίνητο και 300 μέτρα παραπάνω είχε φανάρι με 3 λεπτά αναμονή..πάνε βρες τον και ξέσκισε τον,αλλά τίποτα.Μου είπαν είσαι καλά και έφυγαν.Δικά σας τα σχόλια! Ο εξοπλισμός με έσωσε για άλλη μια φορά.Και λέω ο εξοπλισμός και όχι το κράνος,θα καταλάβετε από τις παρακάτω φώτο.. Το κράνος δεν έπαθε τίποτα,μόνο σκονίστηκε..ο εξοπλισμός από την άλλη έγινε κομμάτια.Από τις φωτογραφίες λείπει αυτή του τζιν,καθώς αναγκάστηκα να το σκίσω για να βάλω μπεταντίν,οινόπνευμα κλπ. Φυσικά,πονούσα για δύο εβδομάδες σε πόδια-πλάτη-καρπούς κλπ..και ακόμα πονάω αλλά όχι και τίποτα σπουδαίο.Ευτυχώς δεν έσπασα τίποτα,το μόνο που έπαθα ήταν να αποκτήσω γρατσουνιές στο δεξί μου γόνατο..και αυτό επειδή για πρώτη φορά στην ζωή μου,είπα να δοκιμάσω ένα no-name kevlar τζιν..και την πάτησα! Η μηχανή από την άλλη έγινε κομμάτια,έφαγε δύο καλές τούμπες και τώρα περιμένω την λυπητερή.Ειλικρινά όμως,δεν με ενδιαφέρει η μηχανή. Και δεν με ενδιαφέρει και τόσο το ατύχημα,το έχω περισσότερο σε δεύτερο πλάνο.Για εμένα είναι άλλα τα θέματα που (με) καίνε. Αμφιταλαντευόμουν να δω σε ποια κατηγορία θα έγραφα,καθώς αυτά που θέλω να γράψω είναι παράπλευρα ενός ατυχήματος..και πάμε: 1.Κάνεις ρε φίλε την μαλακία και προσπερνάς στην στροφή??..μα καλά,τι στο διάολο ρε?? 2.Κάνεις που κάνεις την μαλακία,χτυπάς έναν άνθρωπο..γιατί δεν σταματάς να δεις αν είναι καλά??..το ίδιο και τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν,σταματήστε κάποιος ρε πούστη μου!!..και το αποκορύφωμα όλων,είσαι αστυνομικός και βλέπεις άνθρωπο-μηχανή κάτω,σταμάτα!!..έλεος,λίγη ανθρωπιά δηλαδή. 3.Τι σκατά γίνεται με αυτά τα no-name προϊόντα??..είναι ασφαλή ή όχι? 4.Δεν ξέρω αν έπραξα σωστά ή όχι,αλλά έχω δει ότι σε κάθε πτώση οι αναβάτες μαζεύουν τα χέρια τους και τα τοποθετούν στον θώρακα,αυτό για εμένα δούλεψε..αλλά αν είσαι φορτωμένος σαν μουλάρι,πως θα κάνεις μια πτώση "ελεγχόμενη"? 5.Πρέπει να αλλάξω γάντια και μπότες??..για το μπουφάν δεν το συζητάω,έφυγε. Και 6. Ίσως και το σημαντικότερο.Είναι η δεύτερη φορά που με χτυπάνε με την μηχανή.Την προηγούμενη πτώση την είχα πάθει το 2010..και εκεί πάλι με χτύπησαν.Αν είναι κάθε δύο χρόνια να με χτυπάει και κάποιος μαλάκας,δεν θα ζήσω μέχρι τα 30...δηλαδή και στατιστικά να το πάρει κάνεις,τα νούμερα δεν βγαίνουν,δύο φορές στάθηκα τυχερός..για πόσο όμως θα είμαι? Ειλικρινά,σκέφτομαι να παρατήσω κάτι που αγαπάω τόσο πολύ Κατά την άποψή μου,πρέπει να αλλάξει το σλόγκαν από "πάντα κράνος" σε "πάντα εξοπλισμός".Τουλάχιστον,να θεωρούμαι το κράνος ως τον ελάχιστο εξοπλισμό! ΥΓ.Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν μέσα στις γιορτές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) .....σφίχτηκε το στομάχι μου ρε φίλε! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!.....τί να πρωτοσχολιάσω γαμωτ.......σε θαυμάζω με την υπομονή σου....εγώ θα είχα σκυλιάσει να τον βρω τον μπινέ και φυσικά και τους κ@λομπατσους μεσα στο καφενείο περιπολικο να τους ξεσκίσω στις μηνυσάρες για πλημμελή άσκηση καθηκόντων. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον Giorgos_S 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Οχι ρε συ!!! Αν ειναι δυνατον!! Καποιοι απλα θελουν ποολυ ξυλο!! :wallbash: Παντως, μπραβο σου, εγω, και πιστευω ο περισσοτερος κοσμος, αν πηγαινα προς το γυμναστηριο θα φορουσα τον ελαχιστο δυνατο εξοπλισμο, δηλαδη μπουφαν κρανος, και αααντε γαντια.. Τις μποτες ουτε που θα μου περναγε απο το μυαλο να τις φοραω... Με εκανες να σκεφτω καλυτερα καποια πραγματα για πραγματα που θεωρω "δεδομενα"... Περαστικα ρε συ, και ευχομαι ποτε ξανα!!! Μακαρι να γινεις καλα συντομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 πω πω ρε φιλε τι σου εκατσε,τα διαβαζα και ποναγα μαζι σου καθως φανταζομουν την πτωση που εφαγες. τωρα αν και ειναι πολυ δυσκολο να ξεχωρισεις ποια ειναι η σκυλα και ποια η χαρυβδη.χειροτεροι για`μενα ειναι οι πισω που ειδαν να γινεται ολο αυτο και στ`@ρχιδι@ τους παρα ο μουλος που στην φορεσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Καλα παντως πως και δεν εψαξες τους μπατσους να τους τρεξεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Τελικά δε τη γλιτώνουμε, θα τρελαθούμε με τους γαμιόληδες. Περαστικά ρε φίλε, τι να πρωτοπώ.... Και οι άλλοι από πίσω δεν είδαν τίποτα? (Θα μου πείς ούτε καν σταμάτησαν να δουν αν ζείς, τι λέω τώρα....) Στα λιγότερο σημαντικά, γάντια και μπότες δε δείχνουν (ή τουλάχιστον δε μπορώ να διακρίνω) να έχουν κάτι σημαντικό. Αν δεν έχουν σκίσιμο ή/και λιωμένες ράφες δεν έχουν ανάγκη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Πόσες ακόμα περιπτώσεις θα διαβάσω για εγκατάλειψη..... Φιλαράκι περαστικά σου και μακάρι να είναι η τελευταία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Ντροπη οχι στον οδηγο που σε χτυπησε αλλα στους 3 ΜΑΛΑΚΕΣ που ερχοντουσαν απο πισω. Ημαρτον, τι ανθρωποι υπαρχουν πια?Μια πινακιδα να κατεγραφαν το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ολα θα ηταν διαφορετικα.. Τι να πω ρε φιλαρακι , ποτε ξανα σου ευχομαι και καλη δυναμη να ορθοποδησεις ξανα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Αυτή η χώρα χρειάζεται ένα ολοκαύτωμα. Τυχερός που δεν έπαθες κάτι, ποτέ ξανά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Καλή χρονιά φίλε, και άσπαστη/άπεφτη από δω και πέρα. Εκτός από το ζώον που σε χτύπησε, εκτός από τα μουλάρια που προσπέρασαν χωρίς να τρέχει κάστανο, για άλλη μια φορά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ΕΛ.ΑΣ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Περαστικά και ποτέ ξανά! Έχεις ψάξει τι γίνεται με τις ασφαλιστικές σε αυτή την περίπτωση; υπάρχει κάποια παράμετρος που να σε αποζημιώνει σε τέτοιες περιπτώσεις;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 .....σφίχτηκε το στομάχι μου ρε φίλε! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!.....τί να πρωτοσχολιάσω γαμωτ.......σε θαυμάζω με την υπομονή σου....εγώ θα είχα σκυλιάσει να τον βρω τον μπινέ και φυσικά και τους κ@λομπατσους μεσα στο καφενείο περιπολικο να τους ξεσκίσω στις μηνυσάρες για πλημμελή άσκηση καθηκόντων. Καλα παντως πως και δεν εψαξες τους μπατσους να τους τρεξεις?? Thanks παίδες. Τώρα όσο για τους αστυνομικούς,ειλικρινά εκείνη την στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό να τους κυνηγήσω ή ούτε καν να τους φωνάξω.Το σοκ από την πτώση ήταν μεγάλο και τα πόδια μου έτρεμαν,δεν μπορούσα να μείνω καν όρθιος!..έπρεπε να καλέσω στο καπάκι την οδική,γονείς κλπ.. Μετά είναι και αυτό που γράφει ο @ Newron_Fz6..μετά το σοκ,υπήρχε και απογοήτευση όχι από την πτώση (όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό)..αλλά και από το γεγονός που δεν σταμάτησε κανείς + άνετα θα μπορούσαν να καταγράψουν μια πινακίδα και να γυρνούσαν πίσω. Αν ο άνθρωπος δεν έχει συνείδηση και λίγη ανθρωπιά πάνω του,όσο και να φωνάξεις..δεν θα κάνεις τίποτα. Οχι ρε συ!!! Αν ειναι δυνατον!! Καποιοι απλα θελουν ποολυ ξυλο!! :wallbash: Παντως, μπραβο σου, εγω, και πιστευω ο περισσοτερος κοσμος, αν πηγαινα προς το γυμναστηριο θα φορουσα τον ελαχιστο δυνατο εξοπλισμο, δηλαδη μπουφαν κρανος, και αααντε γαντια.. Τις μποτες ουτε που θα μου περναγε απο το μυαλο να τις φοραω... Με εκανες να σκεφτω καλυτερα καποια πραγματα για πραγματα που θεωρω "δεδομενα"... Περαστικα ρε συ, και ευχομαι ποτε ξανα!!! Μακαρι να γινεις καλα συντομα! Thanks αγορίνα.. Το έχω πάρει απόφαση ότι κυκλοφορούν πολύ ηλίθιοι εκεί έξω και για αυτό ντύνομαι σαν αστακός.Σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο,είπαμε..υπάρχουν ηλίθιοι!! Τελικά δε τη γλιτώνουμε, θα τρελαθούμε με τους γαμιόληδες. Περαστικά ρε φίλε, τι να πρωτοπώ.... Και οι άλλοι από πίσω δεν είδαν τίποτα? (Θα μου πείς ούτε καν σταμάτησαν να δουν αν ζείς, τι λέω τώρα....) Στα λιγότερο σημαντικά, γάντια και μπότες δε δείχνουν (ή τουλάχιστον δε μπορώ να διακρίνω) να έχουν κάτι σημαντικό. Αν δεν έχουν σκίσιμο ή/και λιωμένες ράφες δεν έχουν ανάγκη Τα γάντια έχουν ψιλο-λιώσει..εκεί που κάποτε υπήρχε δέρμα,τώρα υπάρχει κάτι σαν πολτός..οπότε μάλλον φεύγουν. Οι μπότες δεν δείχνουν να έχουν πάθει κάτι,αλλά σκέφτομαι..θα αντέξουν σε μια δεύτερη πτώση? Περαστικά και ποτέ ξανά! Έχεις ψάξει τι γίνεται με τις ασφαλιστικές σε αυτή την περίπτωση; υπάρχει κάποια παράμετρος που να σε αποζημιώνει σε τέτοιες περιπτώσεις;;; Από σήμερα θα αρχίσω να κοιτάζω,καθώς τις προηγούμενες μέρες πονούσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι να πρωτοσχολιάσω.....περαστικά φίλε και ποτέ ξανά. Τέτοια περιστατικά δείχνουν την νοοτροπία μας.....έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας τελείως σε αυτή την χώρα, είναι πολύ λυπηρό να πηγαίνουμε όλο και πιο πίσω, κρίμα.......... Η μηχανή είναι μαγεία, τρόπος ζωής αλλά κάτι τέτοια γεγονότα με βάζουν, όπως και όλους σε σκέψεις....... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.941 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Αδερφέ, περαστικά. Τα βασικά ειπώθηκαν απο όλους. Κοινοποίησε το στην Κέρκυρα ή Ηρακλειο - που εγινε ? - , ειτε με χαρτιά ειτε διαδικτυακά, και να ελπίζεις κάποιος να επικοινωνησει ωστε να δωσει αριθμο κυκλοφορίας.... Πηγες στο Τμήμα να δηλωσεις εγκατάλειψη ? Και να δηλώσεις οτι ΕΚΕΙΝΗ την ωρα πέρασε περιπολικό ? Θα βρουν ΠΟΙΟΙ ειχαν βάρδια..... Οι μπότες δεν δείχνουν να έχουν πάθει κάτι,αλλά σκέφτομαι..θα αντέξουν σε μια δεύτερη πτώση? Ναι, αντέχουν. Έλεγξε τες απο κάτω, ΑΝ έχει κάνα άνοιγμα κατα πλάτος η σόλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreasf2 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) α ρε φιλε.. Πολυ ατυχια μαζεμενη. Το μονο θετικο ειναι οτι δεν χτυπησες εσυ. πηγαινε στην ασφαλιστικη σου μηπως και βρειτε καμια ακρη.. Να ξερεις οτι κατι τετοιους ανθρωπους θα τους τιμωρησει η ζωη πολυ ασχημα. Εχω κατι γαντια nordcap μου περισευουν αν χρειαζεσαι γαντια πες μου.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον Andreasf2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 χέρομαι που είσαι καλά τωρα για τα υπόλοιπα τι να πώ :lipssealed: γεμίσαμε σουμάχερ..... :knife: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Περαστικά αδερφέ! Το εγκαινίασα κι εγώ το 13 με τουμπίτσα για να φύγει το μάτι... Εύχομαι να γίνει κάτι και να βρεις τον παπάρα που σε χτύπησε, όσο για τους άλλους, απλά ξεφτίλες... Στα του εξοπλισμού σου, τα γαντάκια καλό είναι να τα αντικαταστήσεις κάποια στιγμή αλλά όχι άμεσα, αντέχουν ακόμη. Οι μπότες μια χαρά είναι, καθάρισέ τες, βάψ' τες αν χρειάζεται και μπορεία να αντικαταστήσεις και τα sliders. Λογικά πρέπει να παίζει και το πίσω διάφανο πλαστικό σαν ανταλακτικό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Πω πω ρε φίλε μαύρισε η ψυχή μου, κτήνη όλοι τους, θα το πληρώσουν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, what goes around comes around. Φρόντισε τον εαυτό σου, θα περάσει και αυτό. ΥΓ. Μπας και ήταν κάνα παρεάκι όλοι αυτοί και γι΄αυτό δεν σταμάτησαν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Περαστικά ρε φίλε και ποτέ ξανά. Πάντως την καταγγελία για τα όργανα της τάξης να την κάνεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Περαστικά και ότι είπαν οι από πάνω. Καταγγελία καταρχήν στο πλήρωμα του περιπολικού (αυτών την πινακίδα έπρεπε να την κρατήσεις οπωσδήποτε εφόσον δεν ασχολήθηκαν) να φάνε γκάζια, μπας και ψαχτούν και βρουν τον καραγκιόζη που σε "αγκάλιασε". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 περαστικα κ απο μενα φιλε, σαφως κ δεν πρεπει να τα παρατησεις,ξερεις να φορας σωστο εξοπλισμο κ αυτο ειναι μεγαλο πλεονεκτημα! εχεις υπομονη (αυτο διακρινω απο τα γραφομενα σου) το οποιο ειναι κ αυτο θετικο. φροντισε την πληρη αναρωση σου κ μετα δες ηρεμα τι χρηζει αλλαγης.μην αγχωνεσαι.αφου ξερεις να τα φορας ξερεις κ να κρινεις ποια αντεχουν ακομα κ ποια οχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες